Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - ?Sisteme de operare si Pachete software pentru sist. de op. pentru computere personale (PC)(Windows)


Detaliu pentru invitatia numarul 321301
Detaliu invitatie
Tip legislatie: OG 34
Autoritate contractanta: R.A. ROMATSA - ADMINISTRATIA ROMANA A SERVICIILOR DE TRAFIC AERIAN
Numar invitatie: 321301/05.03.2012
Denumire contract: ?Sisteme de operare si Pachete software pentru sist. de op. pentru computere personale (PC)(Windows)
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialR.A. ROMATSA - ADMINISTRATIA ROMANA A SERVICIILOR DE TRAFIC AERIANCod fiscal: R 1589932, Adresa: Str. Ion Ionescu de la Brad nr. 10, O.P. Box 18-90, Bucuresti, Telefon: 0212083450, Fax: 0212083564
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: ROMATSA - DR Bucuresti, str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 10 sector 1, Bucuresti, camera A 205 ? secretariat, Romania, cod postal: 013813, telefon: +40 212083320, fax: +40 212083260, persoane de contact: Casian GHITA, Dana DIACONU
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: ROMATSA - DR Bucuresti, str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 10 sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal: 013813, persoane de contact: Casian GHITA, Dana DIACONU, tel. +40 212083477/ +40 212083540
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu
I.2.2) Tip Activitate: Altele (activitati relevante - transport: servicii de control trafic aerian)
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: ?Sisteme de operare si Pachete software pentru sist. de op. pentru computere personale (PC)(Windows)
II.1.2) Tip contract: Furnizare
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului: Sisteme de operarePachete software pentru sisteme de operare pentru computere personale (PC) (Windows)?
II.1.6) CPV: 48624000-8 - Pachete software pentru sisteme de operare pentru computere personale (PC) (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Da
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 460, 000 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
Cuantumul garantiei de participare pentru toate loturile este in suma totala de 9.180 lei, iar pe fiecare lot dupa cum urmeaza: - Lot 1:7.400 lei- Lot 2:890 lei- Lot 3:890 leiPerioada de valabilitate a garantiei pentru participare trebuie sa fie cel putin egala cuperioada de valabilitate a ofertei (cel putin 60 de zile de la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor).Forma de constituire a garantiei de participare: - sub forma de scrisoare de garantie bancara pentru participare (conform formularului 3; se prefera ca garantia de participare sa fie facuta prin scrisoare la una din bancile RBS, BCR, BancPost)sau- prin ordin de plata in contul IBAN RO86 ABNA 4100 2641 0023 4512 deschis la RBS ROMANIA SAsau- prin instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate de asigurari.Garantia de participare se va anexa la plicul ce contine documentele ofertei, dar neinclusa in plic.Conditii de retinere a garantiei de participareRA ROMATSA are dreptul de a retine garantia de participare, operatorul economic pierzand suma constituita, atunci cand acesta din urma se afla in oricare dintre urmatoarele situatii: ? isi retrage oferta in perioada de valabilitatea a acesteia;? oferta sa fiind stabilita castigatoare, nu constituie garantia de buna executie in perioada de valabilitate a garantiei de participare;? oferta sa fiind stabilita castigatoare, refuza sa semneze contractul de achizitie publica in perioada de valabilitate a ofertei.Referitor la lotul 1: Conform prevederilor art. 278ยน din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care CNSC respinge eventuala contestatie depusa de un operator economic, R.A. ROMATSA are dreptul de a retine contestatorului din garantia de participare suma de 3.706 lei.
Garantie de buna executie
?Cuantumul garantiei de buna executie a contractului: 5% din valoarea contractului de furnizare?Modul de constituire a garantiei de buna executie: - sub forma de scrisoare de garantie bancara (Formular 4), care este de preferat sa fie emisa de o banca domiciliata in Romania, cu valabilitate pe toata durata contractuluisau- prin instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate de asigurari. Valabilitatea garan?iei trebuie sa fie pe toata durata contractului.Termenul de constituire a garantiei de buna executie: 5 zile de la data semnarii contractului.
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: Declaratii privind eligibilitatea: - completare formular ADeclaratie privind neincadrarea in prevederile art.181 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare: - completare formular B. Aflarea ofertantului in una din situatiile prevazute in formular duce la respingerea lui.Declaratie privind calitatea de participant la procedura: - completare formular D - Certificat de participare cu oferta independenta.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare: - completare formular E(Persoane cu functii de decizie din cadrul RA ROMATSA in ceea ce priveste procedura de achizitie sunt: Director General Bogdan DONCIU, Presedintele comisiei de evaluare Casian GHITA, membri ai comisiei de evaluare numiti prin Dispozitia Directorului DR Bucuresti: Ionut POSTARU, Adriana FRANCU, Stelian MILANOVICI, Aurelia DUMITRESCU, Ruxandra ROSCA, Mirela ANASTASIU si Elena Dana DIACONU) Informatii privind persoane juridice/fizice romane: - Certificat constatator emis de oficiul registrului comertului /Autorizatie de functionare/altele echivalenteInformatii privind persoane juridice /fizice straine: - Documente care dovedesc o forma de inregistrare/ atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional.
Capacitatea economica si financiara
Descriere: Informatii privind situatia economico-financiara - Ofertantul va prezenta ultimul bilant contabil inregistrat si vizat de organul fiscal, Informatii generale - Se va completa formularul C (Informatii generale si cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani).
Capacitatea tehnica si/sau profesionala
Descriere: Se solicita doar pentru lotul 1: Cerinta nr. 1Ofertantul trebuie sa fie certificat Microsoft cu competenta Gold Virtualization, Se solicita doar pentru lotul 1: Cerinta nr. 2Ofertantul trebuie sa fie Large Account Reseller, Se solicita doar pentru lotul 1: Cerinta nr. 3Toate licentele trebuie sa fie ofertate in sistem de licentiere de tip volum cu cheie de arhivare de tip volum pentru Windows Server, Office Professional, Visio si Project. Ofertantul trebuie sa detina documente emise de organisme acreditate, care sa confirme certificarea sistemului de management al calitatii. Se solicita prezentarea certificatului ISO 9001:2008, de atestare a sistemului de management de calitate al ofertantului, sau a oricarui alt document eliberat de o autoritate acreditata in domeniu, care sa confirme existenta sistemului de management al calitatii, cu termen de valabilitate in vigoare la data depunerii ofertei. Ofertantul va prezenta Certificat ISO 9001:2008 sau echivalent.
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul proceduriiCerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare: Procedura offline
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica: Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: SEAP
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei: Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret: -
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor: 22.03.2012 10:30
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor: 22.03.2012 11:00
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei: -
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
VI.1.2) Tip de finantare: Alte fonduri
Data expedierii prezentei invitatii: 05.03.2012 11:55
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer