Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - TRACTOR PENTRU LUCRARI ADMINISTRATIVE


Detaliu pentru invitatia numarul 260140
Autoritate contractanta
COMUNA TRIFESTI (CONSILIUL LOCAL TRIFESTI)
Cod de identificare fiscala: 2613842
Adresa: TRIFESTI, Trifesti
Telefon: 0233745547
Fax: 0233745547
Detaliu invitatie
Denumire invitatie: TRACTOR PENTRU LUCRARI ADMINISTRATIVE
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 16700000-2 - Tractoare (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: Primaria Comunei Trifesti , Judetul Neamtintentioneaza sa achizitioneze un tractor nou pentru efectuarea de lucrari administrative
Stare procedura: In desfasurare
Data publicarii: 12.07.2010 15:53
Data limita de depunere a ofertelor: 28.07.2010 11:00
Adresa la care se transmit ofertele: Primaria comunei Trifesti, judetul Neamt
Data si ora deschiderii ofertelor: 30.07.2010 11:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Primaria comunei Trifesti , satul Trifesti , judetul Neamt
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Valoare estimata: 150, 000 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
1.Situatia personala a ofertantului-declaratie privind eligibilitatea-declaratie privind neîncadrarea în prevederile art. 1812.Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale (înregistrare)3.Situatiaeconomico-financiara4.Capacitatea tehnica si/sau profesionala5.Informatii privind subcontractantii (daca este cazul)
Format electronic de pe adresa www.primariatrifesti.rosau la sediul autoritatii contractantepe suport hartie , in ziua inregistrarii unei solicitari scrise la secretariatul unitatii
Factori de evaluare
Denumire
Punctaj maxim
Pretul ofertei
35
Descriere: Componenta financiara
Caracteristici tehnice si functionale
50
Descriere: a) ? control mecanic de forta si pozitie cu memorarea a reglajelor - (Lift-O-Matic) a ridicatorului hidraulic.-Pentru dotarea cu acest sistem se acorda 40 puncte.-Pentru o alta configuratie se acorda 0 puncte.b) Sistem hidraulic - pompa hidraulica cu centru deschis.-Pentru un sistem hidraulic cu centru deschisse acorda 10 puncte.-Pentru o alta configuratie se acorda 0 puncte.
Service
10
Descriere: - Service-ul se asigura printr-un atelier auto mobil la sediul beneficiarului siunitateaservice sa fie autorizata de producatorul utilajului , se acorda 10 puncte.-Pentru alte situatii se acorda 0 puncte.
Termen de livrare
5
Descriere: a) pentru termenul de livrare minim, se acorda punctajul maxim alocat factorului deevaluare, respectiv 5 puncte.b) pentru un termen mai mare decat cel prevgzut la lit. a) punctajul se acorda astfel: Pn = (1/termenn) x punctaj maxim alocat.termenn = numarul de zile cu care se depaseste termenul de o zi.Termenul de livrare va fi exprimat in zile calendaristice, incepind de la data Ordinului deincepere a contractului de livrare.
Completare la componenta financiara
35
Descriere: a) pentru cel mai scazut dintre preturile ofertelor se acorda 35 puncteb) pentru alt pret decat cel prevazut la lit, a) punctajul se acorda astfel: Pn = (pret minim/ pretn) x punctaj maxim alocat.
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer