Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - ?? REPARATII ACCIDENTALE LA INSTALATIILE DE POMPARE A AGREGATELOR DE CIMENTARE SI FISURARE SI GRUPURI MOTOPOMPA ??


Anunt de participare (utilitati) numarul 134166/22.03.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz S.A.
Adresa postala: Soseaua Sibiului nr. 5, Localitatea: Medias, Cod postal: 551025, Romania, Punct(e) de contact: Crisan Hajni, Tel. +40 0269805131, Email: [email protected], Fax: +40 0269830283, Adresa internet (URL): www.romgaz.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
SOCIETATE NATIONALA
Activitate (activitati)
- Prospectare ?i extragere a gazului ?i petrolului
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
?? REPARATII ACCIDENTALE LA INSTALATIILE DE POMPARE A AGREGATELOR DE CIMENTARE SI FISURARE SI GRUPURI MOTOPOMPA??
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
1 - Servicii de intretinere si reparare
Locul principal de prestare: Locul principal de prestare:
la locatiile indicate de beneficiar, conform caiet sarcini sau la sediul prestatorului
Codul NUTS: RO126 - Sibiu
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu un singur agent economic
Durata acordului-cadru: 12 luni
Valoarea estimata fara TVA: intre 226, 000 si 487, 000RON
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
?? REPARATII ACCIDENTALE LA INSTALATIILE DE POMPARE A AGREGATELOR DE CIMENTARE SI FISURARE SI GRUPURI MOTOPOMPA??
-lotul 1 - ?? REPARATII ACCIDENTALE A INSTALATIILOR DE POMPARE A AGREGATELOR DE CIMENTARE SI FISURARE ? 700 si GRUP MOTOPOMPA SP 507 s: 90792 ?;
-lotul 2 - ?? REPARATII ACCIDENTALE GRUP MOTOPOMPA 3 PN 300 ?
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
50110000-9 - Servicii de reparare si de intretinere a autovehiculelor si a echipamentelor conexe (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
-lotul 1 - ?? REPARATII ACCIDENTALE A INSTALATIILOR DE POMPARE A AGREGATELOR DE CIMENTARE SI FISURARE ? 700 SI GRUP MOTOPOMPA SP507 s: 90792 ?
- se vor executa minim 11 reparatii :7 reparatii la locatiile indicate de beneficiar si 4 reparatii la prestator si de maxim 20 de reparatii din care: 10 reparatii la locatiile indicate de beneficiar si 10 reparatii la prestator.
- valoare minimaestimata 196.000 lei, valoare maximaestimata 400.000 lei;
Valoarea estimata a tarifelor, in functie de serviciile prestate , este:
Tarif pentru servicii de reparatii accidentale a instalatiilor de pompare a agregatelor de cimentare si fisurare- 700 si grup motopompaSP 507 s: 90792 la beneficiar, la locatiile indicate in caietul de sarcini (include toate cheltuielile legate de prestarea serviciului: transport, diurna, cazare, etc). ? 60 lei/ora.
Tarif pentru servicii de reparatii accidentale a instalatiilor de pompare a agregatelor de cimentare si fisurare - 700 si grup motopompaSP 507 s: 90792la prestator, (achizitorul transporta echipamentul la si de la sediul prestatorului pe cheltuiala acestuia). ? 40 lei/ora.
lotul 2 - ?? REPARATII ACCIDENTALE GRUP MOTOPOMPA 3 PN 300 ?
- se va executa minim 4 reparatii din care :2 reparatii la locatiile indicate de beneficiar si 2 reparatii la prestator si de maxim 11 reparatii din care :5 reparatii la locatiile indicate de beneficiar si 6 reparatii la prestator
valoareminimaestimata 30.000 lei, valoare maxima estimata 87.000 lei;
Valoarea estimata a tarifelor, in functie de serviciile prestate , este: -Tarif pentru servicii de reparatii accidentale grup motopompa 3 PN 300 la beneficiar, la locatiile indicate in caietul de sarcini (include toate cheltuielile : transport, diurna, cazare, etc). ? 60 lei/ora.
-Tarif pentru servicii de reparatii accidentale grup motopompa 30 PN 300 la prestator, (achizitorul transporta echipamentul la si de la sediul prestatorului pe cheltuiala acestuia). ? 40 lei/ora.
Valoarea estimata fara TVA: intre 226, 000 si 487, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
12 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul gar. de par. este dupa cum urmeaza: L1- 8.000, 00 lei, L2- 1.740, 00. Daca ofertarea se va face pe toate loturi, gar. de par. se va consititui cumulativ pt. toate loturi in cuantum de 9.740, 00 lei. Per. de val. a gar. pentru par. este de 90 de zile de la data limita de depunere a ofertelor; In cazul subcontractarii, gar. de par. se constituie numai de contractant.In cazul asocierii, gar. de par. se constituie numai de liderul asocierii.Forma de constituire a gar. pentru par.: Documentul care atesta constituirea Gar. de participare la procedura se va prezenta, cel mai tarziu, la deschiderea ofertelor, in original.Gar. de participare va fi exprimata in lei si poate fi constituita in urmatoarele forme: Ordin de plata (in original) vizat de banca in contul autoritatii contr., cont IBAN RO14 RNCB0231019568860001 B.C.R. Medias, cu conditia confirmarii acestuia de catre banca emitenta pana la deschiderea ofertelor; Instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care se prezinta in original, in cuantumul si pentru per. prevazuta in doc. de atribuire.Scris. de gar. de par. trebuie sa fie intocmita in mod oblig. in conf. cu prevederile art. 86 din H.G. 925/2006 ? Formular 11.Ofertele care nu sunt insotite de dovada constituirii gar. de par., vor fi respinse.In cazul unei contestatii respinse de CNSC ca nefondata, conform prevederilor art. 278^1 O.U.G. 34/2006 cu completarile ulterioare, se va retine din garantia de participare, pentru L1- 4.000, 00 lei, L2 870, 00 lei.De asemenea autoritatea contractanta are dreptul de a retine gar. pentru par., in cazul in care ofertantul isi retrage oferta in perioada de val. a acesteia; ofertantul desemnat castigator nu constituie gar. de buna executie in perioada de val. a ofertei; in cazul in care ofertantul desemnat castigator, refuza sa semneze contractul in perioada de val. a ofertei. Va fi 7% din valoarea contractului, fara TVA. Modul de constituire: instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, sau retineri succesive: prestatorul va prezenta aut. contractante, in termen de 3 zile de la semnarea contractului, un extras al contului de garantie de disponibil, distinct, deschis la unitatea Trezoreriei Statului din cadrul organului fiscal competent in administratrea sa si pe numele prestatorului. Suma initiala care se va depune de catre contractant va fi de 0, 5% din pretul contractului. Garantia de buna executie se va constitui prin retineri succesive din plata cuvenita pentru facturile emise, prin retinerea unui procent de 6, 5 % din valoarea fiecareia, si alimentarea contului de garantie pana la concurenta sumei stabilite drept garantie.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Sursele de finantare ale contractului ce urmeaza a fi atribuit sunt din surse proprii. Plata facturilor se efectueaza in termen de 30 zile de la data primirii lor de catre achizitor.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratii privind eligibilitatea ? Se va completa Formularul 12 A; Declaratii privind neincadrarea in prevederile art.181 din OUG 34/2006 ? Se va completa Formularul 12 B; Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.69^1 din O.U.G. 34/2006-Se va completa formularul 13A cuprins in Sectiunea IV referitor la evitarea conflictului de interese.Persoane cu functie de decizie din cadrul institutiei implicati in procedura de achizitie: d-nul Gheorghiu Sorin ? Director ; d-nul Andrea Nicolae ? Director Tehnic; Melinescu Angela ? Membru Comisie evaluare; d-na Crisan Hajni ? Presedinte Comisie evaluare, d-ra Finta Ioana ? Consilier Juridic, Prisca Aurelian ? Membru comisia evaluare. Formularul nr.13B - Ordin Nr. 314 din 12 octombrie 2010 privind punerea in aplicare a certificatului de participare la licitatii cu oferta independenta. Certificat de atestare fiscala, pentru persoane juridice, privind indepl. oblig. de plata catre bugetul de stat, copie cf. cu originalul;Certificat de inregistrare, emis de Oficiul Registrului Comertului, copie cf. cu originalul; Declaratie pe propria raspundere pentru persoane juridice straine, daca in tara de resedinta nu se elibereaza certificatele fiscale mentionate anterior. Certificat constatator emis de oficiul registrului comertului (sau echivalent), eliberat cu maxim 30 de zile inainte de data deschideriiDeclaratie pe propria raspundere valabila la data deschiderii pentru operatorii economici inregistrati ca I.M.M.-uri - daca este cazul ? Anexa 1 la Legea 346/2004 cu modificarile ulterioare
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1 Fisa de informatii generale
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Experienta similara: lista principalelor servicii avand ca si obiect prestarea de servicii similare in ultimii 3 ani , pentru verificarea capacitatii tehnice si/sau profesionale prin prezentarea cel putin a unui document/contract/proces-verbal de receptie sau a unui numar maxim de documente/contracte/procese-verbale de receptie prin care sa confirme prestarea de servicii similare.
Informatii privind subcontractantii- daca este cazul. Precizam ca resursele materiale si umane ale subcontractantilor declarati se iau in considerare pentru partea lor de implicare in contractul care urmeaza sa fie indeplinit, daca sunt prezentate documente relevante in acest sens. Pentru subcontractanti trebuie sa se prezinte si declaratia pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 din O.U.G. 34/2006, mai sus mentionata. La incheierea contractului, se solicita, contractele incheiate intre viitorul contractant si subcontractantii nominalizati in oferta. Contractele prezentate trebuie sa fie in concordanta cu oferta si se vor constitui in anexe la contractul de achizitie publica. Pe parcursul derularii contractului, contractantul nu are dreptul de a inlocui subcontractantii nominalizati in oferta fara acceptul autoritatii contractante, iar eventuala inlocuire a acestora nu trebuie sa conduca la modificarea propunerii tehnice sau financiare initiale.
Informatii privind Asocierea- daca este cazul.Mai multi operatori economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna.
Declaratie care contine informatii privind dotarile specifice, utilajele, echipamentul tehnic, mijloacele de transport si alte mijloace fixe pe care candidatul se angajeaza sa le utilizeze pentru indeplinirea contractului
Informatii privind Angajamentul ferm- daca este cazul.In cazul in care pentru indeplinirea contractului ofertantul isi demonstreaza capacitatea tehnica si profesionala invocand sustinerea unei alte persoane (indiferent de natura relatiilor juridice existente intre ofertant/candidat si persoana respectiva), atunci acesta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza, de regula, prin prezentarea unui angajament ferm al persoanei respective, in original, incheiat in forma autentica, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitia ofertantului resursele tehnice si profesionale invocate . In acest caz persoana care asigura sustinerea tehnica si profesionala nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire, avand obligatia de a prezenta declaratia pe proprie raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 180 din OUG 34/2006, mai sus mentionata si Declaratia pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 di
Certificat ISO 9001/2008
CertificatISO 14001/2004
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
85%
Descriere: Pentru cel mai mic tarif de reparatiila locatiile indicate de catre achizitor se acorda 40 puncte, iar pentru un tarif mai mare se acorda P(n)=[tarif cel mai mic/tariful ofertat(n)]x40 puncte; Pt. cel mai mic tarif de reparatii la prestator se acorda 45 puncte, iar pentru un tarif mai marese acorda P(n)=[tarif cel mai mic/tariful ofertat(n)]X45 puncte. In final se va insuma punctajul celor 2 componente, astfel incat pentru cele mai mici tarife ofertate pt. reparatii la locatiile indicate de achizitor si la prestatorse poate obtine un maxim de 85 puncte
2.
Perioada de garantie
15%
Descriere: Pentru perioada de garantiecea mai mare acordata serviciului, se acorda 15 puncte. Pentru perioada de garantie ?n? mai mica se acorda: P(n) = perioada (n) / perioada cea mai mare acordata x 15 puncte.In cazul in care se va oferta un termen de garantie mai mic de 6 luni acordat reparatiei, oferta va fi declarata neconforma.Termenul de garantie maxim pentru care se alocapunctaj maximeste de 12 luni. In cazul in care se oferteaza un termen foarte mare, nerealist, ofertantul nu va fi punctat suplimentar.Perioada de garantie va fi exprimata in luni (calendaristice).
Punctaj maxim componenta tehnica: 15
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 24.04.2012 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
26.04.2012 09:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 26.04.2012 10:00
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Departajarea ofertelor cu acelasi pret: in situatia in care doi sau mai multi ofertanti au acelasi pret, comisia de evaluare va solicita noi propuneri financiare in plic inchis, contractul fiind atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut. In solicitare se va indica locatia, data, ora la care se vor deschide plicurile precum si persoanele autorizate sa asiste la deschiderea noilor propuneri financiare.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenul pentru contestatii este de 5 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta, despre un act al aut. contract. considerat nelegal, iar pt contes. cu privire la doc. din SEAP: 5 zile de la publicarea doc. de atribuire.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
S.N.G.N. ROMGAZ S.A. ? S.I.R.C.O.S.S. ? Serviciul Juridic
Adresa postala: Soseaua Sibiului nr. 5, Localitatea: Medias, Cod postal: 551129, Romania, Tel. +40 0749331596, Email: [email protected], Fax: +40 0269830283, Adresa internet (URL): www.romgaz.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
21.03.2012 07:52
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer