Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - achiziti de piese de schimb si accesorii precum si servicii de reparare si intretinere pentru autovehicule la DR Bucuresti


Anunt de participare numarul 135428/09.05.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii
Adresa postala: Lucian Blaga, nr.4, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 031072, Romania, Punct(e) de contact: Gabriela Sturzu, Tel. +40 372845002, Email: [email protected], Fax: +40 213233197, Adresa internet (URL): www.anrc.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
achiziti de piese de schimb siaccesorii precum si servicii de reparare si intretinere pentru autovehicule la DR Bucuresti
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: punctele de lucru ale operatorului economic situate in Bucuresti sau limitrof
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Autoritatea contractanta este interesata sa achizitioneze piese de schimb si accesorii precum si servicii de intretinere si reparare pentru autovehiculele din dotarea ANCOM DR Bucuresti, ce fac obiectul prezentei proceduri.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
34300000-0 - Piese si accesorii pentru vehicule si pentru motoare de vehicule (Rev.2)
50112000-3-Servicii de reparare si de intretinere a automobilelor (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Lotul nr. 1-1 Dacia Double Cab, an fabricatie 2006;
-20 Dacia Logan 1, 4 MPI, an fabricatie 2005;
-13 Dacia Logan 1, 6 MPI, an fabricatie 2006;
-3 Dacia Logan MCV 1, 6 MPI, MCV, an fabricatie2007
- 1 Dacia Logan 1, 6, 16V, an de fabricatie 2007
Lotul nr. 2- 1 autoutilitara Nissan Navara, an de fabricatie 2008 ;Avand in vedere caracterul foarte eterogen al pieselor de schimb ce pot fi inlocuite la un autovehicul, precum si imposibilitatea de cunoastere exacta a pieselor ce trebuie inlocuite la autovehiculele ce fac obiectul prezentei proceduri, fara o diagnoza de specialitate, autoritatea contractanta nu a putut realiza un necesar de piese de schimb si nici nu a putut determina un numar estimat de ore de manopera aferente fiecarei reparatii, s-a hotarat ca valoarea estimata a contractului sa fie intre 60000, 00 lei fara TVA si 90000, 00 lei fara TVA , din care:
- lot 1 intre 47500, 00 lei fara TVA si 71250, 00 lei fara TVA- lot 2intre 12500, 00 lei fara TVA si 18750, 00 lei fara TVA:
Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata pana la 31.12.2012, iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea celor 4 luni de prelungire.
Valoarea estimata fara TVA: intre 60, 000 si 90, 000RON
II.2.2) Optiuni
Da
prelung.cu o perioada suplim.4 luni, in cond.prevazute la art.6 alin.(3) din H.G.925/2006,
Calendarul provizoriu de aplicare a optiunilor: 8 luni incepand de la data atribuirii contractului
Calendarul provizoriu al contractelor ulterioare: 4 luni de la data adjudecarii contractului
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
8 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare este de : a)950, 00 lei, in situatia in care se depune oferta pentru lotul 1.b)250, 00 lei, in situatia in care se depunde oferta pentru lotul 2.Nota: In situatia in care se depun oferte pentru mai multe loturi, ofertantul va constitui garantia de participare al carei cuantum va fi determinat insumand valorile garantiilor de participare pentru fiecare lot pentru care depune oferta.Perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 90 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.Modul de constituire a garantiei de participare: conform prevederilor art. 86 alin. (1) din H.G. nr. 925/2006 prin: a) virament bancar in contul RO22TREZ7005005XXX000932, deschis laTrezoreriaOperativaaMun. Bucuresti, in favoarea ANCOM, Cod de identificare fiscala: 14751237saub) instrument de garantare (scrisoare de garantie).Instrumentul de garantare (scrisoare de garantie) trebuie constituit irevocabil in favoarea autoritatii contractante (ANCOM) de o societate bancara ori de o societate de asigurari si trebuie prezentat, in original, in conformitate cu Formularul nr. 9, prezentat in Sectiunea a 4-a ? Formulare? .In cazul in care instrumentul de garantare (scrisoarea de garantie) nu este redactat in limba romana, acesta trebuie insotit de o copie tradusa in limba romana efectuata de un traducator autorizat.Dovada constituirii garantiei de participare trebuie prezentata pana cel mai tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor. Ofertele care nu sunt insotite de garantia de participare in cuantumul, forma si perioada de valabilitate solicitate vor fi respinse conform prevederilor art. 33 alin. (3) lit. b) coroborate cu prevederile art. 36 alin. (1) lit. a) din H.G. nr. 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
venituri proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1: Declaratie privind eligibilitatea - Ofertantul va prezenta, in original, declaratie pe propria raspundere a reprezentantului legal in conformitate cuAnexa nr. 1din Sectiunea a 4-a - Formulare.
Cerinta nr. 2: Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006 - Ofertantul va prezenta, in original, declaratie pe propria raspundere a reprezentantului legal in conformitate cu Anexanr. 2 din Sectiunea a 4-a - Formulare.
Cerinta nr. 3: Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 691 din O.U.G. nr. 34/2006 - Ofertantul va prezenta, in original, declaratie pe propria raspundere a reprezentantului legal in conformitate cu Anexa nr. 3 din Sectiunea a 4-a - Formulare.
Cerinta nr. 4: Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta - Ofertantul va prezenta, in original, ?Certificatul de participare la licitatie cu oferta independenta? semnat de reprezentantul legal in conformitate cu Anexanr. 4 din Sectiunea a 4-a - Formulare.
Cerinta nr. 5: Lista intreprinderilor afiliate - Ofertantul va prezenta, in original, declaratie pe propria raspundere a reprezentantului legal in conformitate cu Anexa nr. 5 din Sectiunea a 4-a - Formulare. Cerinta nr. 1: Documente edificatoare privind forma de inregistrare - Persoane fizice/juridice roamne
Ofertantul va prezenta, in original sau copie legalizata sau copie lizibila certificata de reprezentantul ofertantului cu mentiunea ?conform cu originalul?, certificat constatator/extras de registru, eliberat de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul competent teritorial eliberat ulterior datei prevazute in anuntul de participare, din care sa rezulte:
a) ca obiectul de activitate al ofertantului include activitati privind producerea si/sau comercializarea produselor de tipul celor care fac obiectul achizitiei publice;
b) ca persoana juridica este in functiune si nu sunt inscrise mentiuni cu privire la intrarea in faliment ca urmare a hotararii pronuntate de judecatorul-sindic;
c) persoanele care reprezinta persoana juridica in relatia cu tertii
Persoane fizice/juridice straine
Ofertantul va prezenta documente edificatoare, traduse in limba romana de catre un traducator autorizat, valabile la data depunerii ofertei, care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana fizica/juridica sau de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional si in care sa se mentioneze persoanele care reprezinta entitatea in relatiile cu tertii, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident. De asemenea, ofertantul trebuie sa dovedeasca faptul ca obiectul sau de activitate include activitati privind producerea si/sau comercializarea produselor de tipul celor care fac obiectul achizitiei publice.
In situatia in care Comisia de evaluare a autoritatii contractante considera ca se impune confruntarea copiei cu originalul, ofertantul are obligatia de a prezenta originalul in termenul solicitat de aceasta.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1: Declaratie privind dotarea tehnica specifica
Ofertantul va prezenta, in original, o declaratie pe propria raspundere a reprezentantului legal in conformitate cu Anexanr. 6 din Sectiunea a 4-a - Formulare din care sa rezulte ca detine in dotare proprie/inchiriere/prin contract sau angajament sau alte forme legale de punere la dispozitie un service auto situat in municipul Bucuresti sau limitrof, service auto care are in dotare urmatoarele tipuri de echipamente tehnice: elevator, stand de franare, utilaje pentru diagnoza si testare, utilaj pentru curatat injectoare, utilaj pentru verificarea si reglarea computerizata a geometriei directiei, utilaje pentru demontat/montat anvelope, utilaje pentru drenaj si echilibrat roti.
Cerinta nr. 2Informatii privind dreptul de a presta servicii de intretinere si reparatii pentru autovehicule
Ofertantul va prezenta, in copie lizibila certificata de reprezentantul ofertantului cu mentiunea ?conform cu originalul?, autorizatia tehnica de functionare eliberata de catre Regia Autonoma ?Registrul Auto Roman? care ii atesta dreptul de a presta servicii de intretinere si reparatii si/sau de reglare, valabila pentru tipurile deautovehiculele continute in lotul/loturile pentru care depune oferta.
In situatia in care Comisia de evaluare a autoritatii contractante considera ca se impune confruntarea copiei cu originalul, ofertantul are obligatia de a prezenta originalul in termenul solicitat de aceasta
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
95%
Descriere: Descriere criteriu: valoarea adaosului comercial (P1-pondere 65%) + tarif manopera (P2-pondere 25%) + tarif tractare lei/km (P3 -pondere 5%). P1-pc.pt. fact.evaluare "valoarea adaosului comercial" se acorda astfel: a) pt.cea mai scazuta valoare a ad. comerc. se acorda pc. max. pt. fact. de eval. respectiv; b) pt alta valoare a ad. comerc. decat cea prevazuta la lit. a) se acorda pc. astfel; P1(n)=(valoarea ad. comerc. min/val. ad.comerc. (n))x65, P2-pct. pt. fact. ev."tariful orei de manopera" se acorda astfel: a) pt. cel mai scazut pret practicat pt. ora de manop. se acorda pc. max. alocat fact de eval. respectiv; b) pt. alt pret decat cel prev. la lit a) se acorda astfel: P2(n)=(pret minim/pret(n))x25; P3-pc. fact de eval. "tariful de tractare" se acorda astfel: a)pt. cel mai scazut pret practicat pt. tariful de tractare (lei/km) se acorda pc. max. alocat fact de eval. respectiv; b) pt. alt pret decat cel prev la lit a) se acorda pct astfel: P3(n)=(pretminim/pret(n))x5
2.
garantia acordata serviciilor prestate
5%
Descriere: P4-pct. pt. fact eval."garantia acordata pt. serv. prestate" (garantia va fi exprimata in luni; garantia minima acceptata va fi de 3 luni iar cea maxima va fi de 12 luni) se acorda astfel: a)pt. gar. max. ofertata la serv de reparare se acorda pct. max. alocat fact. de eval. respectiv; b) pt. o alta perioada de garantie pct. se calc astfel: P4(n)=(garantia ofertei analizate/garantia ofertata maxim)x5Detalii privind factorul de evaluare "garantia acordata pentru serviciile prestate": 1.In cazul in care ofertantul propune in oferta sa o garantie pentru serviciile prestate mai mica de 3 luni, atunci oferta sa va fi declarata neconforma, respectiv respinsa. 2. In cazul in care ofertantul propune in oferta sa o garantie pentru serviciile prestate mai mare de 12 luni, atunci oferta sa se va puncta la fel ca si in cazul garantiei acordata pentru serviciile prestate de maxim 12 luni
Punctaj maxim componenta tehnica: 5
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 05.06.2012 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
06.06.2012 11:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 06.06.2012 13:00
Locul: ANCOM - Directia Regionala Bucuresti din str. Lucian Blaga, nr. 4, sector 3, Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentanti ai ofertantilor in baza unei imputerniciri scrise
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
In cazul in care doua sau mai multe oferte obtin acelasi punctaj, in vederea atribuirii contractului de achizitie publica se va solicita ofertantilor, pentru departajare, o noua propunere financiara in plic inchis, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului care obtine cel mai mare punctaj.Orice oferta valabila pentru o perioada de timp mai mica decat cea prevazuta mai sus va fi respinsa de catre comisia de evaluare.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
5 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostiinta a rezultatului procedurii, conform prevederilor art.2562 din cadrul OUG nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Departamentul Achizitii/Serviciul Juridic Achizitii
Adresa postala: Strada Delea Noua, Nr. 2, Sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030925, Romania, Tel. +40 372845339, Email: [email protected], Fax: +40 372845402, Adresa internet (URL): www.ancom.org.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
09.05.2012 12:03
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer