Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - ACHIZITIA DE SUBSTANTE DE UZ FITOSANITAR


Anunt de participare numarul 141211/19.12.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
CENTRUL DE PROTECTIE A PLANTELOR BUCURESTI
Adresa postala: STR.DRUMUL COOPERATIVEI, NR.20, SECTOR 5, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 052758, Romania, Punct(e) de contact: STR.DRUMUL COOPERATIVEI, NR.20, SECTOR 5, BUCURESTI, Tel. +40 214131856, In atentia: MIHAIL DAN GRIGORE, Email: [email protected], [email protected], Fax: +40 214139342, Adresa internet (URL): www.pmb-cpp.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Institutie publica locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
ACHIZITIA DE SUBSTANTE DE UZ FITOSANITAR
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Locul principal de livrare str. Drumul Cooperativei, nr. 20, sector 5, Bucuresti
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Da
Cu reluarea competitiei in SEAP: Nu
Acord-cadru cu 3 agenti economici
Durata acordului-cadru: 4 ani
Valoarea estimata fara TVA: 9, 500, 000RON
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Contractele subsecvente se incheie pe o perioada de 3-6 luni;valoarea medie estimata a unui contract este 700000 lei, fara TVA. Valoarea estimata maxima a unui contract subsecvent este 1800000 lei, fara TVA.Cantitatea minima estimata a unui contract subsecvent este de 110 L/kg, iar cea maxima de 19000 l/Kg. Cantitatea minima estimata a acordului-cadru este de 900 L/KG si cea maxima de 100770 L/KG.
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Achizitia de substante de uz fitosanitar (pesticide: insecticide, fungicide, erbicide, acaricide, nematocide).
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
24451000-0 - Pesticide (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Substante de uz fitosanitar (in functie de alocatiile bugetare pe durata acordului-cadru, cantitatile necesare estimate pentru un contract subsecvent fiind cuprinse intre minim 110 L/Kg si maxim 19.000 L/Kg).
Valoarea estimata fara TVA: 9, 500, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
48 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei?10.000 lei. Perioada de valabilitate a garantiei: 91 zile de la termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor. Garantia se constituie prin virament bancar (in contul RO21TREZ7055006XXX005343 deschis la Trezoreria Statului Sector 5, cod fiscal: 12194458) sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care se prezinta in original cf.art86 din HG 925/2006.In baza art. 278^1, alin.(1) din OUG 34/2006, in masura in care Consiliul respinge contestatia, autoritatea contractanta va retine contestatorului din garantie in raport cu valoarea estimata a contractului urmatoarele sume: c) intre 4.200.001 lei si 42.000.000 lei inclusiv -7.980 lei + 0, 01% din ceea ce depaseste 4.200.001 lei;Garantia de participare se va depune in original la sediul autoritatii contractante pana la termenul limita de primire a ofertelor si va fi incarcata si in sistemul electronic (SEAP). NOTA: Echivalenta garantiei de participare din Lei in alta valuta se va face la cursul comunicat de BNR cu 5 zile inaintea datei limita de depunere a ofertelor. Cuantumul garantiei este 1% din valoarea fiecarui contract subsecvent incheiat (fara TVA). Aceasta trebuie prezentata pana la data semnarii contractului. Garantia se constituie printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, devenind anexa la contract. Perioada de valabilitate a garantiei este cel putin egala cu durata contractului. In cazul contractului de furnizare, autoritatea contractanta are obligatia de a elibera/restitui garantia de buna executie in cel mult 14 zile de la data intocmirii procesului-verbal de receptie a produselor care fac obiectul contractului si/sau de la plata facturii finale, daca nu a ridicat pana la acea data pretentii asupra ei (art. 92 din H.G. nr. 925/2006).
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Buget local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1-Declaratie privind eligibilitatea (Solicitata)- Declaratie pe propria raspundere completata in conformitate cu formularul 12 A din fisierul Formulare anexat la Documentatia de atribuire.
Cerinta nr. 2-Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare (Solicitata)-Declaratie pe propria raspundere completata in conformitate cu formularul 12 B din fisierul Formulare anexat la Documentatia
de atribuire. In cazul in care operatorul economic este reprezentat de catre o persoana imputernicita, alta decat cea mentionata in certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, se solicita imputernicirea (Formularul 2 din fisierul Formulare anexat la Documentatia de atribuire) respectivei persoane care semneaza Declaratia privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG nr. 34/2006, precum si restul documentelor depuse in oferta.Incadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
Cerinta nr. 3-Declaratie privind calitatea de participant la procedura (Solicitata)-Completarea si prezentarea formularului 12 C din fisierul Formulare anexat la Documentatia de atribuire.
Cerinta nr. 4-Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta (Solicitata)-Completarea si prezentarea formularului Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta din fisierul Formulare anexat la Documentatia de atribuire, conform Ordinului presedintelui A.N.R.M.A.P. nr. 314/2010 privind punerea in aplicare a certificatului de participare la licitatii cu oferta independenta.
Cerinta nr. 5-Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69¹ (evitarea conflictului de interese) din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare (Solicitata)-Completarea si prezentarea formularului Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69¹ (evitarea conflictului de interese) din din fisierul Formulare anexat la Documentatia de atribuire, in conformitate cu OUG nr. 34/2006, aprobata cu modificarile si completarile ulterioare prin Legea nr. 337/2006. Anexat prezentului formular se regaseste lista persoanelor ce detin functii de decizie in cadrul Autoritatii Contractante, in legatura cu prezenta procedura de achizitie publica, dar si lista persoanelor care aproba bugetul autoritatii contractante, respectiv bugetul aferent achizitiei in cauza. Legat de conflictul de interese, lista cu persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire (respectiv toate persoanele care aproba/semneaza documente emise in legatura sau pentru procedura de atribuire) sunt: Grigore Mihail Dan (Director), Dima Cristian (Director economic), Popa Tudorel (Sef Serviciu executare tratamente fitosanitare), Grigore Florentina (Sef Birou consultanta, prognoza, planificare tratamente fitosanitare), Eremia Ionut (Sef serviciu utilaj transport), Radu Iulian (Sef birou administrativ, achizitii publice, securitate si sanatate in munca), Jandaru Alina (Sef birou financiar contabilitate), Cernat Ion Cristian (Responsabil achizitii publice), Boja Eugenia (inspector de specialitate), Olteanu Mihai Marian (inspector de specialitate). Consiliul General al Municipiului Bucuresti aproba bugetul autoritatii contractante, respectiv bugetul aferent achizitiei in cauza. Numele consilierilor generali se poate vizualiza pe site-ul PMB : www.pmb.ro ? pagina de start ? la rubrica Institutii / Consiului General al Mun.Bucuresti/Componenta/Consilieri : Alexandre-Fontoura Lacramioara, Angelescu Ramiro-Robert-Eduard, Boaja Minica, Bologa Catalin ? Gheorghe, Campeanu Remus ? Catalin, Comanescu Mihai, Comanici Ancuta ? Sorina, Comsa Cornel ? George, Cretu Simona, Darabont Alexandru ? Dan, Deaconescu Ionel ? Cristinel, Dinu Maria ? Mirela, Draghici Aurelia ? Gratiela, Florescu Dragos, Georgescu Bogdan ? Cristian, Ghita Richard ? Vicentiu, Giugula Mihai ? Doru, Iliescu Catalin ?Lucian, Ilina Ion ? Cosmin, Manolache Valeriu ? Marian, Margarit Nicolae ? Sorin, Marin Stefanel ? Dan, Mustaciosu Vlad, Naghi Gabriel, Neacsu Adrian, Nicolae Andrei, Nicolaescu Marcel ? Octavian, Nicolescu Cristina ? Elena, Olteanu Cristian ? Marian, Orzata Radu ? Paul, Peptan Mihai, Pieptea Cornel, Pirvu Cosmin Gabriel, Popa Maria, Popescu Dorin, Popescu Eugenia Ana ? Maria, Popescu Manuela Violeta, Poterasu Cornel ? Constantin, Radulescu Stefan ? Cristian, Raicu Mircea ? Cristian, Rizoiu Mircea, Sava Ioan ? Razvan, Stan Ion, Stetco Ioan, Tache Felix Mihai, Talau Mihnea ? Stefan, Tanase Ion ? Gabriel, Tapardel Ana ? Claudia, Tugurel Marius ? Cristian, Vaduva Silviu, Voicu Mihai, Zorkoczy Julia.
Se va permite depunerea/prezentarea documentelor solicitate in cadrul acestei sectiuni in oricare din formele: original/copie legalizata/copie liziblia cu mentiunea "conform cu originalul". Cerinte solicitate pentru persoanele juridice/fizice romane: Certificat constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului, (ofertantul clasat pe primul loc, la solicitarea autoritatii contractante are obligatia sa prezinte in original/copie legalizata certificatul constatator de la ONRC, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii), autorizatie de functionare/altele echivalente. Din acestea trebuie sa reiasa ca operatorul economic are inclus in obiectul de activitate si obiectul acordului-cadru, respectiv furnizarea de substante fitosanitare. Totodata, informatiile/datele din certificatul constatator/autorizatia de functionare trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor.
Cerinte solicitate pentru persoanele juridice /fizice straine: Documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional.
Certificatul de cazier fiscal se solicita pentru toate persoanele juridice/fizice.
Se va permite depunerea/prezentarea documentelor solicitate in cadrul acestei sectiuni in oricare din formele: original/copie legalizata/copie liziblia cu mentiunea "conform cu originalul".
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1-Informatii privind situatia economico-financiara:
Situatiile financiare la 31.12.2011
Situatiile financiare la 30.06.2012 (unde este cazul, conform legislatiei in vigoare)
Nu se solicita un minim al indicatorilor din situatiile solicitate mai sus, ci se verifica caracterul de continuitate al ofertantului.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1-Certificat pentru autorizarea comercializarii produselor de protectie a plantelor emis de institutiile abilitate din Romania.
Cerinta nr. 2-Informatii privind omologarea produselor fitosanitare comercializate (conform HG 1559/2004 privind procedura de omologare a produselor de protectie a plantelor in vederea plasarii pe piata si a utilizarii lor pe tritoriul Romaniei; si OG nr. 41/2007 pentru comercializarea produselor de protectia plantelor). Informatiile vor fi cuprinse intr-o lista a produselor ofertate, lista ce va contine urmatoarele: substanta activa, denumirea comerciala a produsului, numarul certificatului de omologare, perioada de valabilitate. Toate produsele omologate pentru punerea pe piata si utilizarea lor pe teritoriul Romaniei se regasesc actualizate in timp real la adresa web a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (https: //aloe.anfdf.ro/). Certificatul de omologare trebuie sa fie in termenul de valabilitate la data limita de depunere a oferte
Cerinta nr. 1-Dovada implementarii si certificarii managementului calitatii conform ISO 9001:2008 (solicitata).
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
Punctaj maxim
1.
Pretul ofertei
36%
36
Descriere: Pentru factorul financiar (pret): se va acorda punctajul maxim, 36 puncte, ofertantului cu preturile cele mai mici la toate substantele din toate grupele de substante; pentru o singura substanta cu pretul cel mai mic, fata de celelalte oferte, se acorda 0.40 puncte; calculul se efectueaza proportional, luandu-se ca baza de calcul pretul cel mai mic. Psy = Pm/Po x 0, 40 Unde, Psy = punctajul obtinut pe o substanta fitosanitara cu numarul y (y = 1, 2, 3 ... 90); Pm = pretul unitar cel mai mic pe o substanta fitosanitara; Po = pretul unitar al celorlalte oferte; 0, 40 reprezinta punctajul pentru fiecare substanta din oferta care are pretul cel mai mic fata de celelelte oferte. Pp =suma Psy Unde, Pp= Ponderea factorului pret. Punctajul maxim la ponderea factorului pret (Pp) se poate obtine daca toate produsele (90 de produse) au pretul cel mai mic fiecare in parte comparativ cu celelalte oferte. Astfel, punctajul maxim de 36 de puncte reprezinta 90 de produse x 0, 40 puncte.
2.
Diversitatea culturilor tratate
27%
27
Descriere: Punctaj: Pd=Pd1+Pd2+Pd3(Pd=pondere factor diversitate culturi tratate);Pd1=N1 x 0, 30(Pd1=pondere factor diversitate culturi tratate pentru produsele ce trateaza 11 sau mai multe culturi;N1=numar produse ce trateaza 11 sau mai multe culturi;0, 30 reprezinta punctajul pentru fiecare produs ce trateaza 11 sau mai multe culturi).Pd2=N2 x 0, 20(Pd2=pondere factor diversitate culturi tratate pentru produsele ce trateaza 6-10 culturi;N2=nr de produse ce trateaza 6-10 culturi;0, 20 reprezinta punctajul pentru fiecare produs ce trateaza 6-10 culturi).Pd3=N3 x 0, 10(Pd3=pondere factor diversitate culturi tratate pentru produsele ce trateaza 1-5 culturi;N3=nr de produse ce trateaza 1-5 culturi;0, 10 reprezinta punctajul pentru fiecare produs ce trateaza 1-5 culturi).Punctaj maxim de 27 puncte(90 produse x 0, 30 puncte)se poate obtine daca toate produsele (90 produse) trateaza 11 sau mai multe culturi fiecare.Nr. minim de culturi tratate de un produs pentru ca oferta sa fie conforma este 1 cultura.
3.
Varietatea bolilor/daunatorilor tratati
27%
27
Descriere: Pv=Pv1+Pv2+Pv3(Pv=pondere factor varietate boli/daunatori tratati);Pv1=N1x 0, 30(Pv1=pondere factor boli/daunatori tratati pt produse ce trateaza 11 sau mai multe boli/daunatori;N1=nr de produse ce trateaza trateaza 11 sau mai multe boli/daunatori;0, 30=punctaj pt fiecare produs ce trateaza 11 sau mai multe boli/daunatori);Pv2= N2 x 0, 20(Pv2=pondere factor boli/daunatori tratati pt produse ce trateaza 6-10 boli/daunatori;N2=nr de produse ce trateaza 6-10 boli/daunatori;0, 20=punctaj pt fiecare produs ce trateaza 6-10 boli/daunatori);Pv3=N3 x 0, 10(Pv3=pondere factor boli/daunatori tratati pt produse ce trateaza 1-5 boli/daunatori;N3=nr de produse care trateaza 1-5 boli/daunatori;0, 10=punctaj pt fiecare produs ce trateaza 1-5 boli/daunatori). Punctaj maxim de 27 puncte (90 produse x 0, 30 puncte) se poate obtine daca fiecare produs in parte trateaza 11 sau mai multe boli/daunatori. Nr minim de boli/daunatori tratate de o substanta pt ca oferta sa fie conforma este 1 boala sau 1 daunator.
4.
Termenul de livrare
10%
10
Descriere: Punctaj termen de livrare: sub 3 zile lucratoare-10 puncte; pentru 4 zile lucratoare-9 puncte; pentru 5 zile lucratoare-8 puncte; pentru 6 zile lucratoare-7 puncte; pentru 7 zile lucratoare-6 puncte; pentru 8 zile lucratoare-5 puncte; pentru 9 zile lucratoare-4 puncte; pentru 10 zile lucratoare-3 puncte; pentru 11 zile lucratoare-2 puncte; pentru 12 zile lucratoare-1 puncte; peste 12zile lucratoare-oferta este neconforma. Termenul de livrare reprezinta perioada cuprinsa intre momentul transmiterii de catre beneficiar a comenzii de substante pana la receptia produselor la locul de livrare. In momentul elaborarii ofertei, in ceea ce priveste termenul de livrare ofertantii trebuie sa se raporteze la cantitatile maxime aferente unui contract subsecvent (mentionate in fisa de date a achizitiei). Punctajul maxim de 10 puncte la ponderea factorului termenul de livrare se poate obtine daca toate produsele (90 de produse) se livreaza autoritatii contractante in maxim 3 zile lucratoare.
Punctaj maxim componenta tehnica: 64
Pondere componenta tehnica: 64 %
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 25.01.2013 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
04.02.2013 16:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 05.02.2013 18:00
Locul: In SEAP
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
In cazul in care vor exista cel putin doua oferte situate pe primul loc cu acelasi punctaj se va proceda la reofertarea pretului. De asemenea, in cazul in care este necesara departajarea ofertelor cu punctaje egale clasate pe unul din locurile 2 si/sau 3 se va proceda la reofertarea pretului, ce nu poate fi insa imbunatatit decat pana la nivelul pretului ofertat de operatorul economic clasat deja pe locul anterior in urma evaluarii initiale. Mai exact, autoritatea contractanta va solicita clarificari prin intermediul SEAP, in vederea incarcarii electronice de catre operatorii economici de documente care contin noua oferta financiara (pretul ofertei), nu si a partii tehnice. Noua propunere financiara nu va influenta in niciun caz propunerea tehnica, aceasta ramanand neschimbata. Departajarea se va face prin aplicarea aceluiasi algoritm de calcul din prezenta documentatie. Noile propuneri financiare se vor depune in termen de maxim 3 zile lucratoare de la solicitarea autoritatii contractante. Autoritatea contractanta are dreptul sa solicite orice alte clarificari conform art. 35 din H.G. 925/2006.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Eventualele contestatii se pot depune la Autoritatea Contractanta si la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor in termenele prevazute la art. 256² din OUG 34/2006. Vezi si art. 255, art. 256, art. 256¹, 256², 256³ din OUG nr.34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Centrul de Protectie a Plantelor Bucuresti
Adresa postala: strada Drumul Cooperativei, nr. 20, sector 5, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 052758, Romania, Tel. +40 214131856, Email: [email protected], Fax: +40 214139342, Adresa internet (URL): http: //www.pmb-cpp.ro/
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
18.12.2012 10:59
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer