Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - achizitie combustibil termic lichid


Anunt de participare numarul 145193/25.07.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
SPITALUL DE PSIHIATRIE SI PENTRU MASURI DE SIGURANTA JEBEL
Adresa postala: COM.JEBELJUD.TIMIS, Localitatea: Jebel, Cod postal: 307235, Romania, Punct(e) de contact: VIOREL BOGDAN, Tel. +4 0256394442, In atentia: EMILIA MUNTEANU, Email: [email protected], Fax: +4 0256394026, Adresa internet (URL): www.spitaljebel.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Sanatate
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
achizitie combustibil termic lichid
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: la sediul Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Jebel
Codul NUTS: RO424 - Timis
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Achizitie de Combustibil termic lichid utilizat in centrala termica, pentru incalzire.
Valoare estimata :435484 lei, fara TVA(valoarea estimata pana la 31 decembrie 2013 respectiv valoarea estimata a prezentei proceduri in functie de care se vor elabora si evalua ofertele si totodata este si valoarea estimata fara suplimentari)
Valoareestimata totala(ce contine sivaloarea posibilelor suplimentari pana la 30.04.2014) :798387, 22RON fara TVA.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
09211800-9 - Uleiuri minerale si preparate din petrol (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Achizitie produse petroliere-combustibil termic lichidCantitate pana la 31.12.2013:120 tone
Cantitate cu eventualele suplimentari pana la 30.04.2014:220 toneValoare estimata fara TVA: 435484RON ? 798387, 22RON(valoarea minima a intervalului, respectiv 435484RON reprezintavaloarea estimata pana la 31 decembrie 2013 respectiv valoareaestimata a prezentei proceduri in functie de care se vor elabora si evalua ofertele iar valoarea maxima a intervalului, respectiv798387, 22 RON , reprezinta valoarea estimata globala ce contine sivaloarea posibilelor suplimentari pana la 30.04.2014).
Valoarea estimata fara TVA: intre 435, 484 si 798, 387.22RON
II.2.2) Optiuni
Da
In conformitate cu Art.6 alin.3 din HG 925/2006.
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
3 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Gar.de particip.tr. prez. pana cel tarziu la desch. ofertelor, in original, in cuantum de 2% resp. :8709, 68 RON , iar valab. ei este de 60de zile de la data limita de depun. a ofertei. Cont.de dep a gar.de partic. : RO15TREZ6245005XXX000047, desch. la Trez.Deta.Se poate const.prin virament bancar sauinstrum.de garantare emis in cond.legii de o societ. bancara sau de o societ.de asig.din Romania resp.de o banca sau de o societ.de asig.din strainatate, de pref. cu corespondent in Romania.In caz. Scris. de gar. bancara emise de o banca sau de o societ.de asig.din strainatate, se va prez. in anexa traducerea autoriz. si legaliz. a ac.Pt.gar.de partic.const. prin scrisoare de gar.bancara, se va fol. - formularul nr.4.Gar. de partic.se poate const. si prin depunere la casieria autorit.contractante a unui ordin de platacu cond.confirm.acestuia de catre banca emitenta pana la data deschid.ofertelor.sau a unei sumein numerar in cazul in care val.gar.de particip. este redusa ca val. . Echivalenta pentru gar.de particip.depusa in euro sau alta valuta se va face la cursul BNR dindata anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile. Dep.gar.de partic.este oblig. si const.criteriu eliminatoriu. In caz. Asocierii, gar. de partic.se poate const.de unul dintre asociati sau de amandoi, pana la incidenta val.garant. In caz.IMM se prez. Formul.3 , in orig. , gar. de part. se poate const.in procent de 50%. In caz.asocierii dintre doi operat. econom., fiecare fiin IMM asoc.rezult. poate benef.de reduc.prevaz la art.16 alin(2) din Lg.346/2004. Reducerea de 50% pt. Gar. de particip. se aplica si in cazul grupurilor de operat.economici ce depun oferta comuna, daca ac. grupuri sunt alcatuite exclusiv din IMM, indif.daca acestea sunt pers.fizice sau juridice romane sau straine. Gar.de buna executie se const in cuantum de 4 % din val. contractului fara TVA. Mod de const.: , instrum.de garant. emis in cond.legii de o societ.bancara sau de o societ.de asig. din Romania resp.de o banca sau de o societ. de asig.din strainatate, de pref. cu corespondent in Romania. Daca partile convin, gara.de buna executie se poate const.si prin retineri succesive din sumele datorate pt fact. Partiale.Daca aut.contractanta are calit. de autorit. publica, instit. publica, contractantul are oblig.de a desch. la unitat.Trez.Statului din cadrul organ. fiscal competent in administer. acestuia un cont de disponibil distinct la dispozitia autorit.contractante.Suma initiala ce se depune de catre contractant in contul de disponibil astfel deschis nu tr.sa fie mai mica de 0, 5% din pretul contract. In caz.ofertant.castigatori ce fac parte din categ.IMM, gar.de buna exec.se poate const in % de 50%din val.fara TVA a contractului.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Venituri proprii finantate prin Sistemul de asigurari de sanatate .
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
In cazul incare operatorul economic depune oferta pe cont propriu: 1. Declaratie privind eligibilitatea ? Declaratie pe propria raspundere, in temeiul art.180 din OUG.34/2006 actualizata, completata in conformitate cuformularulnr.10 (datata, semnata, stampilata)? in original;
Nota 1: Incadrarea intr-una din situatiile prevazute la art.180 din OUG. 34/2006 actualizata, duce la excluderea ofertantului dinprocedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
2. Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006 actualizata ? Declaratie pe propria raspundere, in temeiul art.181 din OUG.34/2006 actualizata, completata in conformitate cuformularulnr.11(datata, semnata, stampilata) ? in original;Nota 1 : Incadrarea intr-una din situatiile prevazute la art.181 din OUG. 34/2006 actualizata, duce la excluderea ofertantului dinprocedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
Declaratia privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006 actualizata va fi insotita de :
A)Pentru persoanele fizice sau juridice romane:
a)Document emis de catre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala, Directia Publica a Finantelor Locale , privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor si contributiilor de asigurari sociale catre bugetul de stat general consolidat care sa stipuleze ca ofertantul nu are datorii fiscal la bugetul de stat general consolidat - original sau copie legalizata sauincopie lizibilacu mentiunea ?conform cu originalul?, semnata si stampilatade catrereprezentantul legal al ofertantului .
Nota 1: Cerintele referitoare la obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale catre bugetele componente ale bugetului general consolidat sunt considerate ca fiind indeplinite in masura in care operatorii economici prezinta inlesniri la plata de genul esalonarilor sau compensarilor, aprobate de catre organele competente in domeniu.Dovada achitarii taxelor se va face prin prezentarea formularelor tip emise de organismele competente privind indeplinirea obligatiilor de plata scadente in luna anterioara celei in care se depune oferta.
Nota 2: Ofertele depuse de operatorii economici care figureaza cu datorii neachitate catre bugetul de stat vor fi descalificate/respinse.
Sib) Document emis de catre directia de impozite si taxe locale privind indeplinirea obligatiilor de plataimpozitelor si taxelor catre bugetul local - original sau copie legalizata sauincopie lizibilacu mentiunea ?conform cu originalul?, semnata si stampilatade catrereprezentantul legal al ofertantului .
Nota 1: Cerintele referitoare la obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale catre bugetele componente ale bugetului general consolidat sunt considerate ca fiind indeplinite in masura in care operatorii economici prezinta inlesniri la plata de genul esalonarilor sau compensarilor, aprobate de catre organele competente in domeniu.
Dovada achitarii taxelor se va face prin prezentarea formularelor tip emise de organismele competente privind indeplinirea obligatiilor de plata scadente in luna anterioara celei in care se depune oferta.
Nota 2 : Ofertele depuse de operatorii economici care figureaza cu datorii neachitate catre bugetul local, vor fi descalificate/respinse.B) Pentru persoanele fizice sau juridice straine:
c) Prezentarea documentelor mentionate la lit. A, pct. a. si b., emise de autoritatile corespunzatoare din statul de origine- in original sau copie legalizatasi traducere legalizata in limba romana sau copie conform cu originalul in traducere autorizata si legalizata sau
d)In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu se emit documente de natura celor prevazute la punctele a) si b) ofertantul va prezenta o declaratie pe proprie raspundere privind indeplinirea acestor obligatii(semnata, datata , stampilata);
sau
e) Daca in tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.3. Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta conform Ordinului ANRMAP 314/12.10.2010 -formularul nr. 12- in original ;
4.Declaratie pe propria raspundere (ofertant/ofertat asociat/subcontractant/tert sustinator)privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69 indice 1 din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare (datata, semnata, stampilata)?formularul nr.13- in original.
Nota: In vederea completarii acestei declaratii precizam ca persoanele cu functie de decizie in cadrul autoritatii contractante sunt: Comitet director: Manager: Dr.Ioana PopescuDirector financiar contabil: Ec.Petre TrancotaDirector medical: Dr.Sabina NegrutDirector Ingrijiri: As.Sofia Murariu.Alte persoane cu functii de decizie in ceea ce priveste organizarea, derulare si finalizarea procedurii de atribuire in speta: Ing.Emilia Munteanu, Jr.Olariu Alexandru, Dl.Davidovici Vladimir, Ing.Popa Vinicius;Jr.Marius Olaru, Tehn.Sora Ioan.5. Declaratie pe propria raspundere privind calitatea de participant la procedura(datata, semnata, stampilata)- formularul nr. 5-in original
- IN CAZUL ASOCIERII:
- Documentele privind situatia personala a candidatului sau ofertantului vor fi prezentate pentru fiecare asociat in parte
In cazul unei asocieri, in documentele de calificare va fi prezentat :
- Acordul de asociere ? formularul nr. 7, in original, care trebuie sa contina cel putin:
- lista tuturor asociatilor;
- nominalizarea liderului de asociatie;
- clauze privind raspunderea solidara a asociatilor pentru indeplinirea contractului;
- imputernicirea liderului asociatiei de a se obliga si de a primi instructiuni de la si in numele asociatilor, individual si colectiv;
- clauze prin care asociatii sunt obligati sa ramana in asociatie pe intraga durata a contractului, in situatia in care oferta este declarata castigatoare.
- Declaratieprivind proportia in care contractul urmeaza a fi indeplinit de catre asociati si specializarea acestora, conform formularului nr. 8, in original.
- Imputernicirea liderului asociatiei de a reprezenta asociatia la procedura de atribuire. ? se va prezentaformularulnr. 6, in original
Contractul de asociere va contine clauze specifice referitoare la neindeplinirea obligatiilor asumate prin acesta (cu privire la penalitati, daune interese, reziliere etc.).Nota: In situatia in care oferta asociatiei este declarata castigatoare, liderul asociatiei va prezenta autoritatii contractante dovada legalizarii din punct de vedere formal a asocierii
Neprezentarea acordului de asociere, dupa declararea ofertei castigatoare, atrage dupa sine nesemnarea contractului de achizitie cu ofertantii asociati declarati castigatori.
IN SITUATIA SUSTINERII DE CATRE TERTI A OFERTEI:
- Declaratie privind eligibilitatea, conform prevederilor art .180- Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.181 lit.a).c¹)si d) din OUG 34/2006 actualizata
- IN CAZUL SUBCONTRACTARII: -Subcontractantul va prezenta oDeclaratie privind neincadrarea in situatia prevazuta la art.69 indice 1 din OUG 34/2006 actualizata 1 Certificatul constatator emis de ONRC- informatiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor iar obiectul contractului va trebui sa aiba corespondent CAEN in certificatul constatator emis de ONRC ? in original sau copie legalizata sauincopie lizibilacu mentiunea ?conform cu originalul?, semnata si stampilatade catrereprezentantul legal al ofertantului.
Nota. Autoritatea contractanta va solicita ofertantului castigator inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii sa prezinte Certificatul constatator in original sau in copie legalizata pentru conformitate in situatia in care a prezentat acest document in copie.
Persoanele fizice vor prezenta autorizatia de functionare - incopie lizibilacu mentiunea ?conform cu originalul?, semnata si stampilatade catrereprezentantul legal al ofertantului .
Persoanele fizice/juridice straine -trebuie sa depuna documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, la o grupare legal constituita , in conformitate cu legislatia in vigoare din tara de origine a ofertantului, din care sa reiasa faptul ca, ofertantul are inscrisa in domeniile de activitate, activitatea ce face obiectul prezentei proceduri-in copie legalizata sau conform cu originalul si traducere legalizatain limba romana , valabile la data limita de depunere a ofertei
IN CAZUL ASOCIERII: Documentele privind capacitatea de exercitare a activitatii profesionale- vor fi prezentate pentru fiecare asociat in parte;
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Fisa de informatii generale (datata, semnata, stampilata)-Formularul va fi insotit dedocumente relevante pentru sustinerea indeplinirii cerintei de calificare.
Nota 1 : Se solicita cifra medie de afaceri pe domeniul de activitate aferent contractului din cel mult ultimii 3 ani.(2010, 2011, 2012).Valorile vor fi exprimate in lei si euro.Pentru calculul echivalentei se va tinecont de cursul mediu anul lei/valuta comunicat de BNR pentru fiecare an in parte. Ofertantii care trebuie sa efectueze conversia altor monede decat euro in lei, vor utiliza ratele de schimb medii anuale stabilite de catre BNR.
Nota 2: Informatiile cuprinse in fisa vizeaza activitatea din anii2010, 2011, 2012, in masura in care informatiile respective sunt disponibile.
2.IN SITUATIA SUSTINERII DE CATRE TERTI A OFERTEI: In cazul in care ofertant. isi demonstr.sit.economico-financiara invocand si sustin.acord. de catre o alta pers., at. acesta are oblig. de a dovedi sust. de care benef, de regula, prin prez.unui angajament ferm al tertului(in original) , prin care ac.confirma faptul ca va pune la dispoz.ofertant.resursele financiareinvocate.
3.IN CAZUL ASOCIERII: Documentele privind capacitatea economico-financiarasolicitatevor fi prezentate asfel: situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asociati
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
1.Formularul nr. 14 , in original, completat si semnat de catre reprezentanntul legal.Formularul va fi insotit dedocumente relevante pentru sustinerea indeplinirii cerintei de calificare.2.Se va prezenta angajamentul ferm al tertului(in original)3.Situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asociati
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privindlista cu principalele livrari de produse similareefectuate in ultimii 3 ani, precizate valoric si cantitativ .
2.Autorizatie de antrepozit fiscal a depozitului de provenienta a produsului valabila ladata limita de depunere a ofertelor -Document(eliberatin conformitate cu prevederile Legii nr.571/2003 privind Codul Fiscal cu modificarile si completarile ulterioare) emis de catre Comisia pentru autorizarea operatorilor de produse supuse accizelor armonizate din cadrul Ministerului Finantelor Publice, incopie lizibilacu mentiunea ?conform cu originalul?, semnata si stampilatade catrereprezentantul legal al ofertantului
3.Document privind incadrarea tarifara a produsului valabil ladata limita de depunere a ofertelor (se solicita acest document deoarece autoritatea contractanta detine Autorizatia de utilizator final pentru achizitionarea in regim de scutire directa de la plata accizelor, in scopul prevazut de Codul Fiscal la art.206^60 alin (1)lit(k) doara urmatorului produs : Combustibil termic lichid ?Cod NC 27079999) ? Document (eliberatin conformitate cu prevederile Regulamentului Comisiei (EC)nr.948/2009pentru modificarea Anexei I a Regulamentului Consiliului nr.2658/1987, privind Nomenclatura tarifara si statistica si Tariful Vamal Comun si in conformitate cu Notele explicative la Nomenclatura combinata a Uniunii Europene, care au fost publicate in JO nr.133/2008 seria C in temeiul art.9, alin.(1)al Regulamentului (CEE)nr.2658/87 ) emis de Agentia Nationala de Administrare fiscala si Autoritatea Nationala a Vamilor- incopie lizibilacu mentiunea ?conform cu originalul?, semnata si stampilatade catrereprezentantul legal al ofertantului.
4.IN CAZUL ASOCIERII: Cerintele privind capacitatea tehnica si/sau profesionala vor fi indeplinite cumulativ.
5.IN SITUATIA SUSTINERII DE CATRE TERTI A OFERTEI: In cazul in care ofertant. isi demonstr.capacit.tehnica si profesionalainvocand si sustin.acord. de catre o alta pers., at. acesta are oblig. de a dovedi sust. de care benef, de regula, prin prez.unui angajament ferm al tertului(in original) , prin care ac.confirma faptul ca va pune la dispoz.ofertant.resursele tehnice si profesionaleinvocate.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
1.Formularul nr.15 -in original2.Autorizatie de antrepozit fiscal a depozitului de provenienta a produsului3.Document privind incadrarea tarifara a produsului4.Formularul nr.15 -in original;Autorizatie de antrepozit fiscal a depozitului de provenienta a produsului;Document privind incadrarea tarifara a produsului.5.Se va prezenta angajamentul ferm al tertului(in original
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
a)elementul ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului de reofertare: pretul;b)limite ale valorilor pana la care elementele prevazute la lit.a)pot fi imbunatatite: NU exista limite, cu resp.preved.art. 202 din OUG 34/2006.c)informatiile puse la dispoz.ofertantilor: ofertantii vor vedea cea mai buna oferta si ofertantii vor vedea numarul de participanti inscrisi la licitatia electronica.d)informatiile relevante privind procesul licitatiei electronice: invit.de partic.vor fi generat.si trans.autom.de sistem.Nr.runde de licit.electron.: 1 Licit.electron.incede dupa 2 zile lucrat.de la transm.invit.Durata unei runde: 1 zi resp.24 ore.Inform.disponibile pt.conect. si inregistr.la: http: //www.e-licitatie.ro/Public/Common/Static.aspx?f=InregistrareOF.La licit.elect.au drept sa partic.doar operat.econ.inreg.in SEAPconf.art.6 alin.2 din HG1660/2006.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
3677/01.07.2013
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 04.09.2013 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
11.09.2013 09:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 11.09.2013 10:00
Locul: la sediul Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Jebel;com.Jebel;jud.Timis
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentantii imputerniciti ai operatorilor economici
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
Pentru vizualizarea documentatiei de atribuire incarcate in SEAP, operatorii economici trebuie sa aiba un program necesar vizualizarii fisierelor semnate electronic, acest program fiind disponibil gratuit pe site-urile furnizorilor de semnatura electronica.Obligatiile din documentatia de atribuire se considera asumate de catre ofertanti din momentul depunerii ofertei.Autoritatea contractanta are obligatia de a raspunde la orice clarificare solicitata intr-un interval de timp care nu trebuie sa depaseasca, de regula, 3 zile lucratoare de la solicitare dar nu mai tarziu de 6zile inainte de data limita de depunere a ofertei.Comunicarile intre autoritatea contractanta si ofertanti se vor face in scris, sub forma de document inregistrat (la transmitere si primire) si confirmat de primire prin posta , email sau fax.Atribuirea se va face pe baza rezultatului obtinut in urma finalizarii licitatiei electronice asa cum prevede art. 169 alin. (2) din OUG 34/2006 actualizata.Ofertantii vor transmite/ depune la registratura unitatii in maxim 3 zile lucratoare de la data finalizarii licitatiei electronice propunerea financiaraaferenta ultimului pret ofertat la licitatia electronica.Daca la sfarsitul licitatiei electronice utilizata ca faza finala de atribuire a prezentei proceduri, doua sau mai multe oferte careau cel mai mic pret, aupreturi ofertate egale , atunci pentru departajare, se va considera ca fiind castigatoare oferta al carei pret de pornire la licitatie electronicaa fost cel mai mic.Daca la sfarsitul licitatiei electronice utilizata ca faza finala de atribuire a prezentei proceduri, doua sau mai multe oferte care au cel mai mic pret, au preturi ofertate egale si preturile de pornire la licitatia electronicasunt tot egale, atunci se va cere o reofertare a pretului, in plic inchis care se va depune la sediul autoritatii contractante, in termen de 1 zi lucratoare. Pentru ofertantii care nu vor prezenta o noua oferta de pret pana la data stabilita de catre comisia de evaluare se va lua in considerare pretul de pornire in licitatia electronica. Procesul de reofertare in plic inchisse va repeta pana cand ofertele vor avea pret diferit.Criteriul de atribuire: pretul cel mai scazut obtinut in urma licitatiei electronice.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta, in conditiile O.U.G. 34/2006, despre un act al autoritatii contractante considerat nelegal, in conformitate cu Art.256 indice 2 din O.U.G. 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
SPITALUL DE PSIHIATRIE SI PENTRU MASURI DESIGURANTA JEBEL -Compartimentul Juridic
Adresa postala: jebel, Localitatea: jebel, Cod postal: 307235, Romania, Tel. +4 0256394442, Email: [email protected], Fax: +4 0256394021, Adresa internet (URL): www.spitaljebel.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
24.07.2013 13:16
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer