Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Achizitie de servicii de cercetare sociala (culegere de date) cu privire la incluziune sociala, ocupare si migratie a populatiei de romi din Italia


Anunt de participare numarul 119539/15.04.2011
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
FUNDATIA SOROS
Adresa postala:  STR. CADEREA BASTILIEI NR.33 SECTOR 1 BUCURESTI, Localitatea:  Bucuresti, Cod postal:  010613, Romania, Punct(e) de contact:  Daniela Tarnovschi, Tel. 0212121101, In atentia:  Daniela Tarnovschi, Email:  [email protected], Fax:  0212121032, Adresa internet (URL):  www.soros.ro, Adresa profilului cumparatorului:  www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Organizatie neguvernamentala
Activitate (activitati)
Altele: Activitati fara scop patrimonial (programe de advocacy, cercetare sociala, implementare proiecte, etc)
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Da
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Achizitie de servicii de cercetare sociala (culegere de date) cu privire la incluziune sociala, ocupare si migratie a populatiei de romi din Italia
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
10 - Servicii de studiere a pietei si sondaje
Locul principal de prestare: Italia
Codul NUTS: RO3 - Macroregiunea trei
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
O cercetare sociala (culegerea de date) cu privire la incluziune sociala, ocupare si migratie a populatiei de romi din Italia care va avea doua componente:
1.Componenta de cercetare cantitativa?sondaj de opinie in Italia, la nivel national pe un esantion de 800 persoane (etnie roma) reprezentativ pentru populatia de romi, cetateni italieni si un esantion de 800 persoane (etnie roma) pentru populatia de migranti romi din Italia, din care 100 romi cetateni bulgari, 350 romi cetateni romani, si 350 romi din tari balcanice, in functie de specificatiile Beneficiarului contractului;
2.Componenta de cercetare calitativa ? 5 studii de caz cu persoane de etnie roma (povesti de viata) ? 2 studii de caz cu romi, cetateni italieni, 1 studiu cu un rom, migrant bulgar, 1 studiu cu un rom, migrant roman si 1 studiu cu un rom, migrant din tari balcanice.
Baza de date rezultata va fi parte a unei baze de date statistice comparativa, precisa, cu privire la incluziunea si ocuparea romilor in Bulgaria, Italia, Romania si Spania, incluzand aspecte relevante privind situatia migrantilor romi in Italia.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
79315000-5 - Servicii de cercetare sociala (Rev.2)
79320000-3-Servicii de sondaje de opinie (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Cercetarea sociala va avea doua componente:
1.Componenta de cercetare cantitativa?sondaj de opinie in Italia, la nivel national pe un esantion de 800 persoane (etnie roma) reprezentativ pentru populatia de romi, cetateni italieni si un esantion de 800 persoane (etnie roma) pentru populatia de migranti romi din Italia, din care 100 romi cetateni bulgari, 350 romi cetateni romani, si 350 romi din tari balcanice, in functie de specificatiile Beneficiarului contractului;
2.Componenta de cercetare calitativa ? 5 studii de caz cu persoane de etnie roma (povesti de viata) ? 2 studii de caz cu romi, cetateni italieni, 1 studiu cu un rom, migrant bulgar, 1 studiu cu un rom, migrant roman si 1 studiu cu un rom, migrant din tari balcanice.
Valoarea estimata fara TVA: 115, 000EUR
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
120 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantie de participare in cuantum de 9464.96 Lei; Garantie de buna executie in cuantum de 5% din pretul contractului, fara TVA.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Cofinantare din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeste in oameni!"
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
-Declaratie privind eligibilitatea ? FORMULARUL 3;
-Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. nr.34/2006 - FORMULARUL 4;
-Declaratie privind calitatea departicipant la procedura - FORMULARUL 5;
-Documente care atesta plata taxelor si impozitelor la bugetul general consolidat(certificat de atestare fiscala);
Pentru operatorii economici straini: orice document considerat edificator, din acest punct de vedere, in tara de origine sau in tara in care ofertantul este stabilit.
-Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta-FORMULARUL 5A;
-Documente care confirma inregistrarea, autorizarea ofertantului si reprezentantul/tii legal/i:
A.Persoane juridice care realizeaza profit: certificat de inregistrare emis de Oficiul Registrului Comertului sau actul juridic in baza caruia s-a dobandit personalitatea juridica, certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului.
B.Persoane juridice non-profit: hotararea judecatoreasca de infiintare, documente statutare(actul constitutiv si Statutul), extras actualizat din Registrul asociatiilor si fundatiilor de pe langa instanta competentaC.Ofertanti institutii publice: actul oficial de infiintare si de exercitare a activitatii profesionale.
Operatori economici straini: depunerea de documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional in conformitate cu prevederile din tara in care ofertantul este stabilit.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
-FORMULARUL 6 ? Informatii generale privind situatia economica a ofertantului.
-Bilanturile contabile aferente exercitiilor financiare incheiate pentru anii 2007, 2008 si 2009.Pentru operatori economici straini:
In afara de Formularul 6, acestia vor prezenta bilantul si contul de profit si pierdere pentru anii 2007, 2008 si 2009 sau alte documente echivalente din acest punct de vedere in tara de origine a ofertantului.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Media cifrei de afaceri realizata in ultimii 3 ani financiari incheiati (2007, 2008 si 2009), din activitati de cercetare sociala (sondaje) este de cel putin 484.438 Lei.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
- Declaratie privind lista principalelor servicii similare prestate in ultimii 3 ani -FORMULARUL 7.- Scrisoare de recomandare sau copie conforma cu originalul de pe contract;
- Informatii generale despre personalul Ofertantului- FORMULARUL 8, insotit de: CV, diplome si certificate, declaratie de disponibilitate;declaratie pe proprie raspundere ca Ofertantul are acces la o retea de minim 80 de operatori de teren, pentru culegerea datelor.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Operatorul economic va face dovada prestarii de servicii similare in ultimii 3 ani impliniti la data termenului limita pentru deschiderea ofertelor, intre care cel putin o cercetare sociala (culegere de date) pe un esantion de 1.600 persoane reprezentativ la nivelul tarii de origine a operatorului economic.Cerinte privind personalul: 1.Pentru coordonarea cercetarii (culegere de date): 1 coordonator cercetare (culegere de date) - cu calificare in stiinte socio-umane si experienta de minim 3 ani in coordonarea de cercetari sociale (culegere de date);2. Pentru componenta cantitativa a cercetarii (culegere de date): 1 specialist cu competenta in analiza statistica a datelor culese din teren - absolvent de sociologie sau de statistica social-economica, cu experienta de minim 2 ani in domeniul analizelor statistice de date sociale;acces la retea proprie de operatori (minim 80 de operatori).3. Pentru componenta calitativa a cercetarii (culegere de date): 1 sociolog cu competenta in cercetari calitative (pe baza de interviu, focus-group) - absolvent de sociologie, cu experienta de minim 2 ani in cercetari sociale (care poseda cunostinte avansate de limba italiana sau nativi).
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 16.05.2011 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
16.05.2011 12:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 16.05.2011 14:00
Locul: sediul Autoritatii Contractante
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Comisia de evaluare, reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor care au depus oferte, precum si alte persoane nominalizate de catre Autoritatea Contractanta.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeste in oameni!", proiect: EU INCLUSIVE ? transfer de date si experiente privind integrarea pe piata muncii a romilor intre Romania, Bulgaria, Italia si Spania
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane
VI.3) Alte informatii
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala:  Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3, Localitatea:  Bucuresti, Cod postal:  030084, Romania, Tel. 021/310.46.41, Email:  [email protected], Fax:  021/310.46.42, Adresa internet (URL):  www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Conform prevederilor legale in vigoare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
FUNDATIA SOROS
Adresa postala:  Str. Caderea Bastiliei nr. 33, sector 1, Localitatea:  Bucuresti, Cod postal:  010613, Romania, Tel. +40 21 212 1101, Email:  [email protected], Fax:  + 40 21 212 10 32, Adresa internet (URL):  www.soros.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
12.04.2011 18:25
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer