Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Achizitie echipamente IT in cadrul proiectului"Etajare, mansardare si extindere corp 4 Scoala Generala Ghimbav, str. Pietii, nr.70" - POR 2007-2013.


Anunt de participare numarul 142377/06.03.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Primaria Orasului ghimbav
Adresa postala: Str.Lunga, nr.69, ,Localitatea: Ghimbav, Cod postal: 507075, Romania, Punct(e) de contact: Sanda Vladau, Tel. +40 268258006, Email: [email protected], [email protected], Fax: +40 268258355, Adresa internet (URL): www.ghimbav.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Administratie publica locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Achizitie echipamente IT in cadrul proiectului"Etajare, mansardare si extindere corp 4 Scoala Generala Ghimbav, str. Pietii, nr.70" - POR 2007-2013.
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Ghimbav, str. Pietii, nr.70
Codul NUTS: RO122 - Brasov
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Prin proiectul ? Etajare, mansardare si extindere corp 4 Scoala Generala Ghimbav, str. Pietii, nr.70? ? cod SMIS 12074, se urmareste construire unui laborator de informatica modern, dotat cu tehnologie actuala si software adaptat nevoilor copiilor. Laboratorul va fi dotat cu 27 de calculatoare cu sistem de operare si soft office profesional (27buc). Pe langa acestea, cele 7 sali de clase vor avea table interactive(7buc) si cate un calculator portabil (7buc) cu soft office profesional (7buc) pentru asigurarea unei educatii la standarde europene. Deasemenea vor mai fi achizitionate: 1buc-videoproiector; 4 buc-imprimante multifunctionale Laser Jet; 2 buc ? copiatoare. Proiectul implementeaza sisteme informatice moderne, solutii/aplicatii informatice moderne.Deasemenea, in cadrul contractului sunt cuprinse: instalarea si punerea in functiune a echipamentelor achizitionate, precum si instruirea personalului si asigurarea asistentei tehnice pe perioada garantiei la punctul de lucru al achizitorului.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
30213000-5 - Computere personale (Rev.2)
30213100-6-Computere portabile (Rev.2)
30232110-8-Imprimante laser (Rev.2)
48317000-3-Pachete software pentru editare de text (Rev.2)
72600000-6-Servicii de asistenta si de consultanta informatica (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Achizitia consta in cumpararea urmatoarelor echipamente IT: -imprimante multifunctionale Laser Jet - 4buc
copiatoare - 2buc; videoproiector- 1buc; calculatoare desktop - 7buc;calculatoare laptoup - 7 buc; table interactive Smart - 7buc;soft office profesional - 34buc.
Valoarea estimata fara TVA: 689, 138.43RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
2 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
13000 lei, constituita pana cel mai tarziu la data deschiderii ofertelor.Perioada de valabilitate este egala cu perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 90 zile, de la data deschiderii ofertelor.Garantia de participare se constituie conform art.86, alin.1 din HGR nr.925/2006 si se prezinta in original. Neprezentarea garantiei conducela respingerea ofertei.Restituirea se va face conf art.87 si art.88 din HGR nr.925/2006 si 278^1 din OUG nr.34/2006. Conform Legii nr.346/2004 pe baza declaratiei de IMM(Anexa nr.1)garantia va fi redusa cu 50%.In ceea ce priveste echivalenta garantiilor constituite in alta valuta, se va lua in calcul cursul valutar leu/alta valuta, in ziua, respectiv la data constituirii garantiei de participare. 10% din valoarea contractului fara TVA.Se va constitui conf. art.90, alin(1)-(3)din HGR nr.925/2006, Constituire nu mai tarziu de 10 zile de la semnarea contractului.Restituirea se va face conf art.92, alin4 din HGR nr.925/2006.Conform Legii nr.346/2004 pe baza declaratiei de IMM(Anexa nr.1)garantia va fi redusa cu 50%.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Finantarea va fi asigurata din fonduri nerambursabile prin Contractul de finantare nr.1431/19.04.2010 in cadrul POR 2007-2013, Axa prioritara 3, Imbunatatirea infrastructurii sociale.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Informatii privind neincadrarea in prev. art 180 din OUG nr.34/2006 - Formular.2.Declaratie privind neincadrarea in prev.art.181 din OUG nr.34/2006 - Formular.3.Cazier fiscal eliberat de catre organele fiscale, valabil la data limita de depunere aofertelor.4.Certificat privind plata obligatiilor catre bugetul general consolidat de stat eliberat de DGFP din care sa reiasa faptul ca ofertantul nu are datorii restante. Certificatul trebuie sa reflecte situatia la nivelul lunii anterioare depunerii ofertei.
5.Certificat privind plata obligatiilor catre bugetul local eliberat de catre directia de specialitate din cadrul Primariilor in a caror raza teritoriala activeaza ofertantul din care sa reisa faptul ca ofertantul nu are datorii restante la bugetul local.Certificatul trebuie sa reflecte situatia la nivelul lunii anterioare depunerii ofertei.
6.Declaratie privind calitatea de participant la procedura ? Formularul.
7.Persoanele juridice straine vor prezenta certificate eliberate de institutiile autorizate ale tarii prin care sa dovedeasca faptul ca si-a indeplinit obligatiile exigibile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local, in conformitate cu prevederile legale in vigoare in tara in care este stabilit ofertantul. Documentele vor fi prezentate in limba de origine ? in original/copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, insotite de o traducere autorizata a acestora si legalizata in limba romana
8.Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.69^1 din OUG nr.34.2006 (evitarea conflictului de interese) ? Formular.
In cazul unei asocierii, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste formulare.
9.Declaratie de participare la licitatie cu oferta independenta - Formular.Documentelor solicitate in cadrul acestei sectiuni pot fi depuse in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante cu privire la organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt : Toma Dorel (primar), Horgos Vasile (viceprimar), Szinatovici Dan (secretar), Geogean Ana Alina (contabil sef) si consilierii locali : Axinte Simion, Avram Andrei Miluta, Cernea Cristian, Cernea Gheorghe, Chirila Marian, Coltea Gabriela, Flueras Marian, Neagoe Mihai, Popelea Ionel, Parascan Marius, Rusea Constantin, Toader Rausch Adrian, Vecinu Daniel, Vornicu Sorin. Certificat constatator emis de Oficiul Registrul Comertului valabil la data limita de depunere a ofertei, original/copie legalizata/ copie cu mentiunea?conform cu originalul?, din care sa rezulte obiectul de activitate relevant pentru obiectul prezentei achizitii. In cazul unei asocierii, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste formulare.In cazul persoanelor juridice straine se solicita documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, conforme legii tarii de rezidenta a operatorului economic. Pentru persoanele juridice straine, toate documentele vor fi transmise in limba de origine, insotite de o traducere autorizata si legalizata a acestora in limba romana.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Scrisoare de bonitate bancara (privind datele de identificare, obiectul de activitate, forma juridica de organizare, tipul de capital, indicatorii privind cifra de afaceri)
Informatii privind cifra de afaceri. Cifra de afaceri medie globala pe ultimii 3 ani (2010, 2011 si 2012) trebuie sa fie de minim 1.250.000 lei.Pentru calculul echivalentei leu/alta valuta se va aplica cursul mediu anual comunicat de BNR pentru fiecare an in parte.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Scrisoare de bonitate bancara.Informatii generale ? Formularul din Sectiunea Formulare (completat).
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii referitoare la personalul/organismul tehnic de specialitate de care dispune sau al carui angajament de participare a fost obtinut de catre candidat/ofertant, in special pentru asigurarea controlului calitatii.
Certificate sau alte documente emise de organisme abilitate in acest sens, care sa ateste conformitatea produselor, identificata clar prin referire la specificatii sau standarde relevante.
Declaratie privind partea/partile din contract care sunt indeplinite de subcontractanti, specializarea acestora si date de recunoastere a subcontractantilor : denumire, adresa, cod unic de inregistrare.
Declaratie privind lista principalelor livrari de produse in ultimii 3 ani.
Experienta similara privind derularea in bune conditii, in ultimii 3 ani, a maxim 3 contracte similare, finalizate sau in curs de desfasurare, individuale sau in asociere care au ca obiect livrarea de produse similare. Livrarile de produse se confirma prin prezentarea unor certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar. In cazul in care beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea livrarilor de produse se realizeaza printr-o declaratie a operatorului economic.
ISO 9001-2008 ?Sistem de management al calitatii? sau echivalent
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Declaratie privind personalul de specialitatecare va raspunde de indeplinirea contractului ? Formular? Sectiunea Formulare (completat).Certificate sau alte documente emise de organisme abilitate in acest sens, care sa ateste conformitatea produselor, identificata clar prin referire la specificatii sau standarde relevante.Lista cu subcontractantii si specializarea acestora ? Formular nr.13 ? Sectiunea Formulare (completat).Declaratie privind lista principalelor livrari de produse in ultimii 3 ani dinSectiunea Formulare (completat).Experienta similara ? Formular din Sectiunea Formulare (completat)Certificat emis de un organism independent acreditat care atesta respectarea cerintelor standardului ISO 9001-2008 sau echivalent, copie conform cu originalul.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.04.2013 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
18.04.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 18.04.2013 11:00
Locul: Primaria Orasului Ghimbav, str. Lunga, nr.69, Ghimbav, Brasov.
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluare si persoanele imputernicite din partea ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): POR 2007 - 2013 proiectul?Etajare, mansardare si extindere corp 4 Scoala Generala Ghimbav, str. Pietii, nr.70?, Axa prioritara 3.Imbunatatirea infrastructurii sociale, cod SMIS 12074.
Tip de finantare: Program / ProiectProgram / Proiect: Programul Operational Regional - POR
VI.3) Alte informatii
In cazul in care se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor.Oferta trebuie sa cuprinda echipamentele, instalarea si punerea in functiune, instruirea personalului si asigurarea asistentei tehnice pe perioada garantiei la punctul de lucru al achizitorului.Contul de garantie autoritatea contractanta: RO36TREZ1375006XXX000034
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 256 2 din O.U.G. nr. 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Primaria Ghimbav - compartimentul achizitii publice
Adresa postala: Str. Lunga, nr.69, Localitatea: Ghimbav, Cod postal: 507075, Romania, Tel. +40 268258006, Email: [email protected], Fax: +40 268258355, Adresa internet (URL): www.ghimbav.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
05.03.2013 12:30
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer