Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Achizitie echipamente, licente informatice si servicii necesare implementarii sistemului informatic.


Anunt de participare numarul 138084/09.08.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
INSTITUTIA PREFECTULUI - JUDETUL BOTOSANI
Adresa postala: Municipiul Botosani, str. Piata Revolutiei nr. 1-3, Localitatea: Botosani, Cod postal: 710236, Romania, Punct(e) de contact: Anca Ciobanu, Tel. +40 0231505431, Email: [email protected], Fax: +40 0231512116, Adresa internet (URL): www.prefecturabotosani.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Achizitie echipamente, licente informatice si servicii necesare implementarii sistemului informatic.
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Sediul autoritatii contractante: Institutia Prefectului - Judetul Botosani, Piata Revolutiei nr. 1-3, 710236 Botosani, jud. Botosani
Codul NUTS: RO212 - Botosani
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Crearea unui set de instrumente care sa ajute managementul institutiei in activitatea de conducere, prin implementarea unui sistem informational apt sa optimizeze functionarea tuturor structurilor organizatorice, pe toate nivelurile, sprijinind astfel transformarile din cadrul institutiei. Sistemul vizat este compus din urmatoarele componente principale: raportare de tip BI, document management, calitate, antivirus si componenta echipamente hardware.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
48000000-8 - Pachete software si sisteme informatice (Rev.2)
48820000-2-Servere (Rev.2)
72200000-7-Servicii de programare si de consultanta software (Rev.2)
80511000-9-Servicii de formare a angajatilor (Rev.2)
80533100-0-Servicii de formare in informatica (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Conform caietului de sarcini
Valoarea estimata fara TVA: 2, 903, 375RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
19 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare se va prezentata in original si se va constitui conform art.86 alin 1 din HG 925/2006 (Formularul 2). Perioada de valabilitate a garantiei de participare: 90 de zile de la data limita de primire a ofertelor.Cuantumul garantiei de participare: 58.000 Lei. In cazul constituirii garantiei de participare prin virament bancar, aceasta se transfera in urmatorul cont bancar RO02TREZ1165005XXX002677 deschis la Trezoreria Municipiului Botosani;Autoritatea contractanta are dreptul de a retine garantia de participare in conformitate cu Art. 87. din HG 925/2006 actualizata.In cazul in care CNSC respinge contestatia, autoritatea contractanta va retine contestatarului suma de6.680 Lei, in conformitate cu Art. 278^1 OUG 34/2006, alin (1).b) cu modificarile si completarile ulterioare.Neprezentarea dovezii privind garantia de participare conduce la respingerea ofertei, ca fiind inacceptabila, conform art. 33 alin. (3) si art. 36 alin. (1) dinHG nr. 925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Garantia de buna executie se va constitui in conformitate cu prevederile art. 90 din H.G. 925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare (Formularul17), aceasta devenind anexa la contract, in cuantum de 5% din pretul total al contractului (exclusiv T.V.A.), emisa in termen de maxim 15 zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a contractului, .Achizitorul se obliga sa restituie garantia de buna executie aferenta contractului, la solicitarea scrisa, in cel mult 14 zile de la plata facturii finale si indeplinirea obligatiilor asumate de catre Prestator daca nu s-au ridicat pana la aceea data pretentii asupra ei, conform art.92, alin.1 din H.G. nr.925/2006.Perioada de valabilitate a garantiei de buna executie va depasi cu 14 zile data limita la care contractul inceteaza sa mai produca efecte.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
PODCA Axa prioritara Imbunatatirea calitatii si eficientei furnizarii serviciilor publice, cu accentul pus pe procesul de descentralizare?,
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Formularul nr. 3 - Declaratie privind eligibilitatea.2.Formularul nr. 4 - Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG nr. 34/2006.
3.Certificat de taxe si impozite locale (bugetele locale) din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei la care se depun ofertele
4.Certificat de atestare fiscala (bugetul consolidat general) din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei la care se depun ofertele.
5.Formularul nr. 5 - Declaratie privind calitatea de participant la procedura ? formularul va fi depus si de catre subcontractantii declarati.
6.Formularul nr. 7 - Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta ? vezi detalii in formular.
7.Formularul nr. 6 - Declaratie privind incompatibilitatea ofertantului/ candidatului/ subcontractantului conform art. 69^1 din O.U.G. nr.34/2006 ? formularul va fi depus si de catre subcontractantii declarati, inclusiv tertii sustinatori ai ofertantului.Note: Persoanele cu functii de conducere din cadrul autoritatii contractante si/sau sunt implicate in procedura de achizitie publica, sunt: Ministrul MAI, Adrian Constantinescu, Tocariu Sebastian, Chitan Silviu Constantin, Sorohan Aurel Robert, Apostol Violeta, Jercan Silviu Ionel, Ciobanu Anca, Volosciuc Daniela. Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de legislatie pentru a participa la procedura.Mod de dovedire: Se va atasa Formularul completat(1)Operatorii economici nerezidenti (straini) au dreptul de a prezenta orice documente edificatoare pentru demonstrarea indeplinirii obligatiilor de plata catre bugetul de stat si cel local, eliberate de autoritatile competente ale tarii de origine.
(3) Formularele solicitate trebuie completate si prezentate, in original, in conformitate cu modelele din Sectiunea ? Formulare, semnate si stampilate de reprezentantul legal/imputernicit al operatorului economic.(4) Certificatele se vor prezenta in original, copie legalizata sau copie cu mentiunea ?conform cu originalul?.
(5) Documentele emise in alta limba decat limba romana vor fi prezentate insotite de o traducere autorizata in limba romana.
(6) In cazul unei asocieri de operatori economici, fiecare asociat va trebui sa prezinte documentelesolicitate la punctul III.2.1.a). Certificatul constatator emis, cu cel mult 30 zile anterior datei stabilite pentru depunerea ofertelor, de catre Oficiul Registrului Comertului din care sa rezulte urmatoarele:
- obiectul de activitate al ofertantului;
- nu sunt inscrise mentiuni cu privire la aplicarea legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei, cu modificarile si completarile ulterioare, sau ca operatorul economicse afla in incapacitate de plata.
Documentele se vor prezenta in original , copie legalizata sau copie conform cu originalul. Autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc prezentarea documentului in original sau copie legalizata.
Nota:
(1) Documentele emise in alta limba decat limba romana vor fi prezentate insotite de o traducere autorizata in limba romana.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Media cifrei de afaceri globala pe ultimii 3 ani (2009 , 2010, 2011) trebuie sa fie de minim 5.800.000 Lei.
Valorile vor fi exprimate in lei si in euro, la cursul lei/euro mediu comunicat de BNR, pentru anul respectiv: 2009 ? 4, 2373; 2010 ? 4, 2099; 2011 ? 4, 2379. Ofertantii care trebuie sa efectueze conversia altor monede decat Euro in Lei, vor utiliza ratele de schimb medii anuale stabilite de catre Banca Nationala a Romaniei pentru anii 2009, 2010 si 2011, dupa caz.
2.Prezentarea Bilantului contabil pentru anii 2009, 2010 si 2011, dupa caz, vizate si inregistrate la autoritatile competente si/sau alte documente emise de atutoritatile legale competente, in copie cu mentiunea ?conform cu originalul?
In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentele mentionate mai sus, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ofertantul trebuie sa faca dovada ca in cadrul unui contract sau a maxim2 contracte cumulate in ultimii 3 ani , a furnizat cel putin componente similare cu cele solicitate in cadrul prezentei proceduri: componenta de raportare de tip BI, compoenenta de document management si echipamente hardware. Solicitam ca valoarea contractului sau valoarea cumulata a contractelor prezentate sa fie de minim 1.900.000 lei. Ofertantul va prezenta cel putin un document /informatii relevante dintr-un contract/ proces-verbal de receptie, contrasemnat de beneficiar, care sa confirme indeplinirea cerintelor solicitate si care sa contina date referitoare la: beneficiarulcontractului, tipul activitatilor prestate/bunurilor livrate, perioada in care s-a realizat contractul.
Lista principalelor furnizari de produse din ultimii 3 ani
Fisa de experienta similara, pt fiecare contract similar prin care ofertantul intentioneaza sa probeze acoperirea cerintei.
Informatii privind personalulDeclaratia privind efectivele medii anuale ale personalului angajat si al cadrelor de conducere
Lista cu personalul propus pentru indeplinirea contractului, in original semnat si stampilat
1. Manager de proiect ? 1 persoana
Absolvent studii superioare in IT
Certificat in domeniul managementului de proiect recunoscut la nivel national sau international, de ex: PMP sau echivalent
Certificare in domeniul managementului serviciilor IT, de ex: ITIL Foundation sau echivalent
Certificare in domeniul managementului riscului, de ex: MOR Practioner sau echivalent
Experienta in rol de manager de proiect in cadrul unui contract ce a presupus implementarea a cel putin doua din componentele principale solicitate (componenta de raportare de tip BI, componenta de calitate, compoenenta de document management)
? Curriculum Vitae
- Diplomele/certificarile
2. Analist principal
Absolvent studii superioare in IT
Certificare in domeniul managementului serviciilor IT, de ex: ITIL Foundation sau echivalent
Diploma de participare la un curs sau certificare in analizei si designului proceselor de business
Experienta in rol de analist principal in cadrul unui contract ce a presupus implementarea a cel putin doua din componentele solicitate (componenta de raportare de tip BI, componenta de calitate, compoenenta de document management) si in cadrul caruia a desfasurat activitati de: analiza si documentarea proceselor existente, analiza si documentarea cerintelor beneficiarului.
Curriculum Vitae
Formularul 13a ? daca ofertantul nu are angajata astfel de persoana - in original, semnat si stampilat
Diplomele/certificarile
3. Consultanti seniori implementare - 2 persoane
Absolvent studii superioare
Certificat ca formator recunoscut la nivel national
Ofertantul va prezenta documente care confirma/probeaza calificarea personalului propus pentru implementarea cel putin doua din componentele principale solicitate (componenta de raportare de tip BI, componenta de calitate, compoenenta de document management).
Experienta in rol de consultant implementare in cadrul unui contract ce a presupus implementarea a cel putin doua din componentele solicitate (componenta de raportare de tip BI, componenta de calitate, compoenenta de document management).
Curriculum Vitae
Formularul 13a ? daca ofertantul nu are angajata astfel de persoana - in original, semnat si stampilat
Diplomele/certificarile
4. Expert HW si securitate
Absolvent studii superioare in IT
Certificare in auditarea conform standardelor privind securitatea informatiei cum ar fi ISO27001 Lead Auditor sau echivalent.
Certificare in guvernanta IT a sistemelor informatice de tip enterprise. CGEIT sau echivalent
Certificare privind arhitectura securitatii in cadrul sistemelor informatice ? ISSAP sau echivalent
Experienta in rol de expert hardware si in securitate informationalain cadrul unui contract ce a presupus implementarea a cel putin doua din compoenentele solicitate (componenta de raportare de tip BI, componenta de calitate, compoenenta de document management) si in cadrul caruia a desfasurat activitati de: design si implementare solutie de securitate, consultanta si suport securitate informationala, precum si auditarea securitatii serverelor.
Curriculum Vitae
Formularul 13a ? daca ofertantul nu are angajata astfel de persoana - in original, semnat si stampilat
Diplomele/certificarile
Lista cu personalul responsabil cu sustinerea cursurilor de instruire
Se va prezenta o anexa cu numele responsabililor pentru sustinerea cursuilor de instruire TIC. Se vor anexa CV-uri, declaratie de disponibilitate si diploma de ?Formator? eliberata de CNFPA .
Subcontractare
Implementarea standardelor organizationale de management al calitatii conform ISO 9001 sau echivalent
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
7957/25.06.2012
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.10.2012 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
03.10.2012 13:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 04.10.2012 10:00
Locul: Institutia Prefectului - Judetul Botosani
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Persoane imputernicite de autoritatea contractanta si persoane imputernicite de catre ofertanti
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): AXA PRIORITARA: 2. Imbunatatirea calitatii si eficientei furnizarii serviciilor publice, cu accentul pus pe procesul de descentralizareDOMENIUL DE INTERVENTIE2.2. Imbunatatirea calitatii si eficientei furnizarii serviciilor
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Altul (PODCA)
VI.3) Alte informatii
In cazul in care se constata preturi egale, se va solicita prezentarea unor noi propuneri financiare in plic inchis
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile calendaristice incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta a documentului atacat conform art. 2562 din OUG nr. 34/2006
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Juridic - Institutia Prefectului - Judetul Botosani
Adresa postala: Piata Revolutiei nr. 1-3, Localitatea: BOTOSANI, Cod postal: 710236, Romania, Tel. +40 0231505431
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
08.08.2012 14:32
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer