Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Achizitie servicii transport aerian pentru componentii loturilor de rugby ai Federatiei Romane de Rugby si pentru angajatii acesteia.


Anunt de participare numarul 140663/23.11.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
FEDERATIA ROMANA DE RUGBY
Adresa postala: BULEVARDUL MARASTI NUMARUL 26 SECTOR 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 011468, Romania, Punct(e) de contact: Federatia Romana de Rugby, Tel. +40 0311000500, In atentia: Florin Matei, Email: [email protected], Fax: +40 0311000400, Adresa internet (URL): www.frr.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
organizatie nonguvernamentala
Activitate (activitati)
Altele: sport
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Achizitie servicii transport aerian pentru componentii loturilor de rugby ai Federatiei Romane de Rugby si pentru angajatii acesteia.
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
3 - Servicii de transport aerian: transporturi de pasageri si de marfa, cu exceptia transportului de corespondenta
Locul principal de prestare: Federatia Romana de Rugby
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Da
Cu reluarea competitiei in SEAP: Nu
Acord-cadru cu maxim 5 agenti economici
Durata acordului-cadru: 2 ani
Valoarea estimata fara TVA: 1, 186, 473.94RON
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Contractele subsecvente se vor incheia de regula lunar sau ori de cate ori este necesara o deplasare, in functie de campionatele de rugby care se desfasoara si de tarile care se califica la diverse competitii.Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent este de 87290.55 RON.
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Prestare servicii transport aerian pentru componentii loturilor de rugby ai Federatiei Romane de Rugby si pentru angajatii acesteia (rezervarea si emiterea de bilete pentru destinatii interne si internationale).
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
60400000-2 - Servicii de transport aerian (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Conform contractelor subsecvente acordului cadru, care vor fi incheiate pe durata valabilitatii acestuia si in limita valorii estimate, pentru achizitii de bilete de avion. Estimarea cantitatii solicitate pe durata acordului cadru: minimum 100 bilete, maximum 1200 bilte. Estimarea cantitatii care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent: minimum 1 bilet, maximum 65 bilete.
Valoarea estimata fara TVA: 1, 186, 473.94RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
24 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
19000 lei, fara TVA. Valabilitatea garantiei de participare este cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei, care se va raporta la termenul limita de primire a ofertelor. Modalitatea de constituire a garantiei - se vor avea in vedere prevederile art. 86 al.(1) din HG nr. 925/2006. Echivalenta pentru o garantie de participare depusa in Euro se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelorcu 5 zile. In cuantum de 10% din valoarea contractului subsecvent, fara TVA. Garantia de buna executie se constituie prin scrisoare de garantie bancara de buna executie sau un alt instrument de garantare eliberat de o societate de asigurari, autorizata in conditiile legii.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul de stat
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
-Declaratie de eligibilitate: se prezinta declaratia de eligibilitate completata in conformitate cu formularul F2.
-Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG 34/2006: sa prezinte Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG 34/2006 (Formular nr. 3) - se vor depune si de catre tertul sustinator, daca este cazul.
-Certificatele fiscale vor prezenta situatia datoriilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.
-Declaratie pe propria raspundere privind calitatea de participant la procedura: sa prezinte Declaratie pe propria raspundere privind calitatea de participant la procedura (Formular nr. 4)
-Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta: sa prezinte documentul Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, intocmit in conformitate cu Ordinul ANRMAP nr. 314/2010 (Formular nr. 5)
-Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69 din OUG 34/2006: sa prezinte Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69 din OUG 34/2006 (evitarea conflictului de interese, cu modificarile si completarile ulterioare.
- Declaratie pe propria raspundere de confirmare a indeplinirii cerintelor de calificare (Formular 12)
- Documente emise de organisme acreditate care confirma autorizarea pentru prestarea serviciilor de transport aerian si desfasurarea activitatii de turism: 1)se solicita Licenta de turism eliberata de catre autoritatea competenta in baza HG nr. 1267/2010 privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licentelor si brevetelor de turism, modificata si completata cu HG nr. 535/2011. Documentul va fi prezentat in termen de valabilitate, in copie legalizata sau copie lizibila insotita de mentiunea "conform cu originalul". 2) se solicita prezentarea Certificatului de Acreditare ca membru IATA - documentul va fi prezentat in copie lizibila, cu stampila si semnatura autorizata, avand mentiunea "conform cu originalul". O agentie care nu este acreditata IATA nu poate prezenta elementul de siguranta - garantia - pe care o detine o agentie acreditata IATA. In urma evaluarii de catre IATA, agentiile de turism prezinta garantii bancare care acopera volumul de bilete emise. Aceasta garantie acopera eventuale prejudicii aduse companiilor aeriene prin neplata facturilor asigurand impotriva daunelor si pe clientii agentiei respective.
- Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: Florinel Matei, Florica Ionescu, Mihaela Dan. -Certificat constatator: Pentru persoane juridice din Romania - se prezinta certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertuui, cu max. 30 zile inainte de data depunerii ofertelor (in original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiune "conform cu originalul", din care sa rezulte ca domeniul de activitate al ofertantului corespunde obiectului procedurii. Pentru persoanele juridice straine - se prezinta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara din care ofertantul este rezident.
-Declaratie privind incadrarea ofertantului in categoria IMM (daca este cazul). Pot participa ca ofertanti firme sau asociatii de firme cuprinse in categoria IMM-urilor, conform legislatiei in vigoare. Acestea beneficiaza de facilitatile prevazute la art. 16 pct 2 din Legea 346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare. Pentru a demonstra incadrarea in categoria IMM-urilor ofertantii sunt obligati sa prezinte: o declaratie pe propria raspundere conform art.7 din Legea 346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare (Formular nr. 6). In cazul unei asociatii de firme din aceasta categorie, asociatia poate beneficia de facilitatile legale, numai daca grupul de asociatii, in mod cumulativ, se incadreaza in limitele stabilite de legislatia in vigoare pentru IMM-uri.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Fisa de informatii generale.
Bilantul contabil pentru anul 2011.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii privin experienta similara.Ofertantul va prezenta o declaratie privind lista principalelor prestari de servicii similare in ultimii 3 ani, respectiv 2009, 2010, 2011 (Formular nr. 8). Declaratia va fi insotita de o Recomandare de buna executie sau de cel putin un document/contract/proces verbal(in original sau copie conforma cu originalul) care sa confirme prestarea de servicii in valoare de minimum 85000 lei, fara TVA. Se vor atasa parti relevante din contract din care sa rezulte valori, perioada si locul prestarii serviciilor, modul de indeplinire a obligatiilor, beneficiar, indiferent daca acesta este autoritate contractanta sau client privat. In cazul in care contractul similar are valorile exprimate in Euro, se va utiliza cursul leu/euro mediu comunicat de Banca Nationala Romana pentru anul respectiv si anume: 2009-1Euro=4, 2373 lei; 2010-1Euro=4, 2099 lei; 2011-1Euro=4, 2549 lei.
Demonstrarea indeplinirii cerintelor de calificare.Pentru demonstrarea indeplinirii cerintelor de calificare prevazute in fisa de date a achizitiei, conform art. 176 din OUG 34/2006, ofertantul are dreptul de a prezenta initial o declaratie pe propria raspundere, semnata de reprezentantul legal prin care sa confirme ca indeplineste cerintele de calificare, asa cum au fost solicitate (Formular nr. 12). Declaratia va fi insotita de o anexa in care ofertantul va mentiona succint, dar precis, modul concret de indeplinire a respectivelor cerinte, inclusiv diverse valori, cantitati sau altele asemenea. Ofertantii vor avea in vedere respectarea art. 11 din HG 925/2006. In cazul in care uzeaza de dreptul prevazut la punctul 1, ofertantul are obligatia de a prezenta/completa certificatele/documentele edificatoare care probeaza/confirma indeplinirea cerintelor de calificare, atunci cand primeste din partea autoritatii o solicitare in acest sens, in termenul prevazut in prezenta solicitare.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Elementele ofertei care vor face obiectul procesului repetitiv de ofertare: pretul. Eventualele limite ale valorilor pana la care elementele prevazute la art.164 lit. a) din OUG 34/2006 pot fi imbunatatite: NU exista limite, cu respectarea prevederilor art. 202 din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Numarul de runde al licitatiei electronice - 1. Licitatia electronica va incepe la doua zile lucratoare de la transmiterea invitatiei. Durata unei runde - 1(una) zi. In cursul licitatiei electronice, ofertantii pot vedea numarul de participanti inscrisi la licitatie.In cazul in care dupa finalizarea etapei finale de licitatie electronica vor exista preturi egale, se va face departajarea ofertelor clasate pe primul loc cu preturi egale. Autoritatea contractanta va solicita operatorilor economici care au depus oferte clasate pe primul loc cu preturi egale, noi propuneri financiare care se vor depune in plic inchis la sediul autoritatii contractante.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
1956
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 31.12.2012 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
07.01.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 07.01.2013 11:00
Locul: Federatia Romana de Rugby, B-dul Marasti nr. 18-20, sector 1, Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
In cazul in care, dupa finalizarea etapei de reofertare, vor exista preturi egale, autoritatea contractanta va solicita operatorilor economici in cauza, noi propuneri financiare care se vor transmite prin fax autoritatii contractante, in vederea departajarii ofertelor.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 2562 din O.U.G. nr. 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Federatia Romana de Rugby
Adresa postala: Bd. Marasti nr. 18-20, sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 011468, Romania, Tel. +40 311000500, Email: [email protected], Fax: +40 311000400, Adresa internet (URL): www.frr.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
21.11.2012 10:48
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer