Licitatie Publica - Acord cadru de frunizare produse de panificatie, produse de patiserie si de cofetarie proaspete, dulciuri
Anunt de participare numarul 74123/25.03.2009
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
CANTINA DE AJUTOR SOCIAL SI PENSIUNE CLUJ - NAPOCA
Adresa postala: STRADA EMILE ZOLA NUMARUL 5, Localitatea: Cluj-Napoca, Cod postal: 400112, Romania, Punct(e) de contact: Claudia Crisan, Tel.0264-595665, Email: [email protected], Fax: 0264-592794, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Protectie sociala
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Acord cadru de frunizare produse de panificatie, produse de patiserie si de cofetarie proaspete, dulciuri
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Cantina de ajutor social si pensiune, str. Emile Zola, nr 5, Cluj- Napoca
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu un singur agent economic
Durata acordului-cadru: 12 luni
Valoarea estimata fara TVA: intre 350, 000 si 530, 000RON
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Chifle - 50g;paine alba - 500g;pesmet 1kg;corn cu gem - 50g;branzoici;cozonac umplut;strudel 80g;rulou cu ciocolata 80g;prajitura Cremes 100g;prajitura Diplomat 100g;prajitura Dobos 100g; finetti 200g;finetti 400g;ciocolata 50g;ciocolata 100g;stafide - 200g;halva 400g;napolitane: 40g, 60g, 100g, 250g;biscuiti cu crema 100g;biscuiti simpli 100g;eugenia 30g.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
15810000-9 - Produse de panificatie, produse de patiserie si de cofetarie proaspete (Rev.2)
15842300-5-Dulciuri (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Chifle 50g min 250000 buc, max 375000 buc;paine alba 500g min. 90000, max 170000;pesmet 1 kg min 500 buc, max 1000 buc;corn cu gem 50g min 3375 buc, max 5625 buc;branzoici min 1800, max 3000;cozonac umplut1kg, min 375, max 625;strudel 80g min 2025 buc, max 3375 buc;rulou cu ciocolata 80g min 713 buc, max 1188 buc; prajitura cremes 100g min 1500, max 2500 buc;prajitura diplomat 100g min 225 buc, max 375 buc;prajitura dobos 100g min 225 buc, max 375 buc;finetti 200g min 128 buc, max 213 buc;finetti 400g min 128 buc, max 213 buc;ciocolata 50g min 2250 buc;max 3750 buc;ciocolata 100g min 1125 buc, max 1875 buc;stafide 200g min 225 buc, max 375 buc;halva 400g min 1350, max 2250 buc;napolitane 40g min 2250 buc, max 3750 buc; napolitane 60g min 2250 buc, max 3750 buc;napolitane 100g min 225 buc, max 375 buc;napolitane 250g min 270 buc, max 450 buc;biscuiti cu crema 100g min 3375 buc, max 5625 buc;biscuti simpli 100g min 1125 buc, max 1875 buc;eugenia 30g min 6750, max 11250 buc.
Valoarea estimata fara TVA: intre 350, 000 si 530, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului sau termenul pentru finalizare
12 luni incepand de la data atribuirii contractului
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice i garantii solicitate
Garantia de participare conform fisei de date achizitie
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Buget local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratia privind eligibilitatea - Formularul A; Declaratia privind calitatea de participant - Formularul 12C; Fisa de informatii generale - Formularul C; Declaratia privind neincadrarea in prevederile art. 180, cum ar fi: certificate, caziere judiciare sau alte documente echivalente, Declaratia privind neincadrarea in prevederile art. 181 - Formularul BB; Certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor si taxelor catre stat, inclusiv cele locale: DGFP a judetului, Consiliul local; Certificat de inregistrare de la Registrul Comertului
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii privind situatia economica si financiara
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Bilantul contabil din anul precedent vizat si inregistrat de organele competente la data de 31.12.2007
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Capacitatea tehnica si/sau profesionala a unui ofertant/candidat se apreciaza in functie de experienta, aptitudinile, eficienta si eficacitatea acestuia, rezultate in urma analizarii informatiilor prezentate pe parcursul procedurii de atribuire, conform art. 187 alineatul(3)/OUG 34/2006 modificata si completata.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Declaratie privind lista principalelor livrari de produse efectuate in ultimii 3 ani - Formular C1; Minim 3 recomandari de la institutii cu calificative foarte bine si bine si de la clienti privati; Autorizatia sanitara de functionare; Certificat de conformitate produs, Declaratie privind partea/partile din contract care sunt indeplinite de subcontractanti si specializarea acestora - Formular D, Formularul privind informatiile generale - formular C, Autorizare pentru livrarea produselor ofertate in cazul in care ofertantul nu este si producator - Formular E; Acordul de asociere in cazul in care anumite persoane juridice vor depune oferta comnuna - formular F; Autorizare HACCP.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
AC1-2009/15810000-9, 15842300-5
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Da
Anunt de intentie
Numarul anuntului in JO: 2009/S49-070958 din 12.03.2009
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 14.04.2009 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
14.04.2009 15:30
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
40zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 15.04.2009 09:30
Locul: Cantina de ajutor social si pensiune, str. Emile Zola, nr 5, Cluj - Napoca
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de licitatie si reprezentantii imputerniciti ai autoritatii contractante
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
VI.3) Alte informatii
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor
Adresa postala: str. Stavropoleos, nr.6, sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel.0264/310.46.41, Email: [email protected], Fax: 0264/310.46.42, Adresa internet (URL): www. cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
Curtea de Apel Cluj
Adresa postala: P-ta Stefan cel Mare, nr. 1, Localitatea: Cluj Napoca, Cod postal: 400133, Romania, Tel.0264/504313, Email: [email protected], Fax: 0264/504313, Adresa internet (URL): www.curteadeapelcluj.ro
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
In termen de 5 zile de la data luarii la cunostinta de catre contestator a actului pe care il contesta
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Cantina de ajutor sosial si pensiune
Adresa postala: str. Emile Zola, nr.5, Localitatea: Cluj - Napoca, Cod postal: 400112, Romania, Tel.0264/595665, Email: [email protected], Fax: 0264/595665
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
24.03.2009 15:34