Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Acord cadru furnizare produse farmaceutice


Anunt de participare numarul 142799/29.03.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
U.M.0149F
Adresa postala: Calea 13 Septembrie nr.1-3 sector 5, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 050711, Romania, Punct(e) de contact: NICOLAE TUDOR, Tel. +40 0214081046, In atentia: NICOLAE TUDOR, Email: [email protected], Fax: +40 0214081105, Adresa internet (URL): www.spp.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Ordine si siguranta publica
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Acord cadru furnizare produse farmaceutice
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: la adresaautoritatii contractante
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu un singur agent economic
Durata acordului-cadru: 8 luni
Valoarea estimata fara TVA: intre 195, 334.08 si 383, 895.26RON
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Se estimeaza ca se vor atribui doua contracte subsecvente, in lunile iulie si noiembrie, anul curent. Cantitatile minime/maxime care pot face obiectul unui singur contract subsecvent sunt echivalente cu jumatate din cantitatileminime/maxime specificate pentru fiecare lotin anexa B, punctul nr.3.
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Furnizare produse farmaceutice pentru uzul uman
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
33622000-6 - Medicamente pentru sistemul cardiovascular (Rev.2)
33610000-9-Medicamente pentru tractul digestiv si metabolism (Rev.2)
33621100-0-Antitrombotice (Rev.2)
33622600-2-Betablocanti (Rev.2)
33622800-4-Medicamente pentru sistemul renin-angiotensin (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Produse farmaceutice conform cantitatilor minime/maxime estimate pentru fiecare lot, in anexa B
Valoarea estimata fara TVA: intre 195, 334.08 si 383, 895.26RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
8 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Se solicita garantie de participare, irevocabila, prezentata pana cel tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor a carei valabilitate trebuie sa fie cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei. Valoarea garantiei solicitate este precizata pentru fiecare lot, in anexa B. Garantia de participare se poate constitui in lei sau valuta. Echivalenta lei/valuta se va realiza la cursul de schimb comunicat de BNR valabil in ziua a treia inainte de data limita pentru depunerea ofertelor. IMM pot depune garantia in conditiile Legii 346/2004, situatie in care vor prezenta declaratia pe propria raspundere conform anexelor 1 si 2 din Legea 346/2004. In situatia asocierii, de prevederile Legii 346/2004 va beneficia numai grupul format exclusiv din IMM. Declaratia se va depune de fiecare membru al asocierii. Forme de constituire : prin fila CEC sau prin ordin de plata in contul U.M.0149 F Bucuresti, cod fiscal4283635, nr. RO89 TREZ 7005 005X XX00 0211 deschis la ATCPMB, cu conditia confirmarii, filei CEC/ordinului de plata, de catre banca, pana la data deschiderii ofertelor. b) printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de catre o societate de asigurari, prezentat in original care trebuie sa continainformatiile din Formularului nr.1. c) prin depunere de numerar la casieriaU.M.0149 F Bucuresti. Pentru verificarea cuantumului constituirii garantiei, ofertantii vor completa si anexa la scrisoarea de inaintare Formularului nr. 15.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
credite alocate de la bugetul de stat
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere nelegalizata conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1: Operatorii economici nu trebuie sa se incadreze in situatiile prevazute de art.180 din OUG nr.34/2006, situatie in care vor completa si depune in original declaratia privind eligibilitatea, conform formularului nr. 2. In situatia asocierilor de operatori economici declaratia trebuie depusa de catre fiecare membru al asocierii.
Cerinta nr.2: Operatorii economici nu trebuie sa se incadreze in situatiile prevazute de art.181 din OUG nr.34/2006, situatie in care vor completa si depune in original declaratia privind neincadrarea in prevederile art.181 din OUG nr.34/2006, conform formularului nr. 3. In situatia asocierilor de operatori economici declaratia trebuie depusa de catre fiecare membru al asocierii.
Cerinta nr.3: Participarea operatorilor economici la procedura trebuie sa se realizeze obligatoriu in concordanta cu regulile de concurenta, situatie in care vor completa si depune Certificatul de participare la licitatie cu oferta independenta, in original, intocmitin conformitate cu formularul nr. 4. In situatia asocierilor de operatori economici declaratia se va intocmi sub forma documentului comun semnat si stampilat de catre fiecare membru al asocierii.
Cerinta nr.4 : Participarea operatorilor economici la procedura trebuie sa se realizeze obligatoriu in concordanta cu regulile de evitare a conflictului de interese, situatie in care este obligatoriu depunerea Declaratiei pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 din O.U.G. nr.34/2006, in original, conform formularul nr. 5. In situatia asocierilor de operatori economici declaratia trebuie depusa de catre fiecare membru al asocierii. In situatia subcontractarii, declaratia trebuie sa se depuna de fiecare subcontractant .
Persoanele cu functii de decizie in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt Ioan Costea, Nicolae Tudor, Dovleac Constantin, Motiu Teodor, Tanase Mariana, Nicolau Cristina, Antonache Marian, Tomescu Anca Mihaela, Duta Iolanda Beatrice, Alexandru Ioana.Precizari pentru operatorii economici persoane fizice/juridice straine: In cazul in care in tara de origine sau in tara unde este stabilit ofertantul nu se emit documente de natura celor prevazute la III.2.1.a), sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevazute la art. 69^1, art. 180, si art.181 din O.U.G. nr.34 / 2006, autoritatea contractanta accepta o declaratie pe propria raspundere sau, daca in tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei unitati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens; Cerinta nr.1: Operatorii economici persoane juridice romane participanti la procedura trebuie sa fie inregistrati, si sa depuna originalul, copia legalizata sau fotocopia lizibila certificata ?conform cu originalul?, semnata si stampilata a Certificatului constatator emis de catre Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC). In etapa evaluarii ofertelor, operatorul/operatorii economici clasati pe primul loc, trebuie sa prezinte, la solicitarea autoritatii contractante, inainte de comunicarea rezultatului procedurii, certificatul constatator emis de ONRC, in original sau copie legalizata, in situatia in care nu a fost depus in una din aceste forme. In situatia asocierilor de operatori economici certificatul constatator se va depune de catre fiecare membru al asocierii, pentru partea din contract pe care o va realiza. Din continutul certificatului trebuie sa rezulte denumirea operatorului economic si datele de identificare, codul unic de inregistrare, sediul social, sedii secundare, puncte de lucru, filiale, sucursale, structura actionariatului, reprezentantii legali ai operatorului economic, domeniul de activitate principal si domeniile secundare, situatia societatii (daca este in stare de functionare/ dizolvare/reorganizare judiciara, lichidare, insolventa, faliment, suspendare temporara a activitatii). Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC. Certificatul va fi utilizat si la verificarea situatiei personale a operatorilor economici. Persoanele fizice romane vor depune in locul, certificatului constatator autorizatia pe baza caruia isi desfasoara activitatea. Persoane juridice/fizice straine vor depune documente edificatoare care sa dovedeasca forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare /atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care acestea sunt rezidente. In situatia asocierilor de operatori economici documentele solicitate persoanelor juridice/fizice, romane/straine se vor depune de catre fiecare membru asociat.
Cerinta nr.2 : Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa fie autorizati, potrivit Legii 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare, de catre Agentia Nationala a Medicamentului (ANM) sa produca/comercializeze produse farmaceutice, situatie in care :
a) operatorii economici care nu produc medicamentele ofertate, trebuie sa prezinte Autorizatia pentru activitatea de distributie angro de medicamente;
b) operatorii economici care produc toate medicamente ofertate, trebuie sa prezinte Autorizatia de fabricatie a medicamentelor ofertate;c) operatorii economici care oferteaza atat medicamente pe care le produc cat si medicamente pe care nu le produc, trebuie sa prezinte Autorizatia de fabricatie a medicamentelor ofertate (pentru medicamentele pe care le produc) si Autorizatia pentru activitatea de distributie angro de medicamente(pentru medicamentele care nu le produc),
Autorizatiile eliberate de ANM pot fi depuse in copie legalizata sau fotocopie lizibila certificata ?conform cu originalul?, semnata si stampilata. In situatia asocierilor de operatori economici/subcontractarii, autorizatia/autorizatiile eliberate de ANM se vor depune de catre fiecare membru asociat/subcontractant, potrivit partii din contract pe care o va realiza. Cerinta se considera indeplinita daca autorizatia este depusa de unul dintre asociati sau dupa caz de subcontractant, cu conditia ca asociatul/subcontractantul sa execute integral partea din contract care necesita autorizarea de catre ANM.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1 : Declaratie privind partea/partile din contract care vor fi indeplinite de subcontractanti
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Daca este cazul, ofertantii vor prezenta in originaldeclaratia privind partea/partile din contract care vor fi indeplinite de subcontractanti in conformitate cu formularul nr.6. In situatia asocierii declaratia se va depune sub forma documentului comun semnat si stampilat de toti reprezentantii legali ai membrilor asociati. In situatia in care parte/parti din contractul de achizitie publica urmeaza sa se indeplineasca de unul sau mai multi subcontractanti ofertantul declarat castigator este obligat ca la incheierea contractului sa prezinte contractele incheiate cu subcontractantii nominalizati in oferta. Contractele prezentate trebuie sa fie in concordanta cu oferta si se vor constitui ca documente ale acordului cadru/contractului de achizitie publica (subsecvent).
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 13.05.2013 14:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
15.05.2013 11:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 15.05.2013 11:30
Locul: la adresa autoritatii contractante
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
In baza imputernicirii si documentului de identitate
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
Precizarea nr.1. Documentele emise intr-o limba straina vor fi insotite de traduceri legalizate in limba romana a documentelor originale sau legalizate in cauza, conform Legii nr.36/1995. Precizarea nr.2 Pentru demonstrarea indeplinirii criteriilor de calificare, ofertantul are dreptul de a prezenta initial doar o declaratie pe proprie raspundere, in original, prin care confirma ca indeplineste cerintele de calificare, conform formularului nr. 12. Declaratia va fi insotita de o anexa, in original, completata conform formularului nr. 13, in care se va mentiona succint dar precis modul concret de indeplinire a respectivelor cerinte. Ofertantul in cauza are obligatia de a prezenta/completa certificatele/documentele edificatoare care probeaza/confirma indeplinirea cerintelor de calificare, atunci cand primeste o solicitare in acest sens. Precizarea nr.3 Asocierea operatorilor economici va fi demonstrata prin prezentarea unui acord de asociere, nelegalizat, in original, completat conform formularului nr.14. Precizarea nr.4 Daca incadrul clasamentului final pe primul loc se vor situa mai multi ofertanti, autoritatea contractanta va solicita acestora noi oferte financiare, care se vor depune in plic inchis.Daca in urma reofertarii clasamentul nu se va schimba, atribuirea acordului cadru se va efectua tuturor ofertantilor in cauza, prin repartizarea egala a cantitatilor.Precizarea nr.5 In situatia in care se vor constata incertitudini sau neclaritati referitoare la documentele care nu sunt depuse in original, ofertantii trebuie sa fie in masura ca la solicitarea comisiei de evaluare sa prezinte pentru confruntare documentele originale.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
termenele prevazute de art.256^2 din OUG nr.34/2006
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Oficiul Juridic al Serviciului de Protectie si Paza
Adresa postala: Calea 13 Septembrie nr.1-3, Sector 5, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 050711, Romania, Tel. +40 0214081018, Email: [email protected], Fax: +40 0214081186, Adresa internet (URL): www.spp.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
28.03.2013 11:18
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer