Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - ACORD CADRU PRESTARI SERVICII DE CONTABILITATE


Anunt de participare numarul 135177/01.05.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
CENTRUL DE INVESTIGATII SI ANALIZA PENTRU SIGURANTA AVIATIEI CIVILE
Adresa postala: BD.DINICU GOLESCU NR.38 SECTOR 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010873, Romania, Punct(e) de contact: STEFAN LAURENTIU MARIAN MARTINESCU, Tel. +40 2220535, Email: [email protected], Fax: +40 2220546, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
Altele: Investigarea incidentelor/accidentelor din domeniul aviatiei civile
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
ACORD CADRU PRESTARI SERVICII DE CONTABILITATE
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
9 - Servicii de contabilitate, de audit si de gestionare a registrelor contabile
Locul principal de prestare: Sediul autoritatii contractante din BUCURESTI
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu un singur agent economic
Durata acordului-cadru: 44 luni
Valoarea estimata fara TVA: 688, 864RON
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Contract subsecvent nr. 1: de la data semnarii ? 31.12.2012- 125. 248 Lei, Contract subsecvent nr. 2:01.01.2013 ? 31.12.2013- 187.872 Lei, Contract subsecvent nr. 3:01.01.2014 ? 31.12.2014- 187.872 Lei, Contract subsecvent nr. 4:01.01.2015 ? 31.12.2015- 187.872 Lei
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Prestari servicii contabilitate in vederea desfasurarii activitatilor curente ale institutiei in conditii optime. Contabilitatea asigura inregistrarea drepturilor constatate, veniturilor incasate, angajamentelor bugetare, angajamentelor legale, platilor de casa si a cheltuielilor efective, pe subdiviziunile clasificatiei bugetare, potrivit bugetului aprobat si normelor metodologice in vigoare.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
79211000-6 - Servicii de contabilitate (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Cantitate: minima 64 - maxima 128 ore/luna - prestari servicii de contabilitate
Valoarea estimata fara TVA: 688, 864RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
44 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare va fi de 2% din valoarea estimata a acordului-cadru, respectiv in valoare de 13.700 Lei.Garantia de participare va fi valabila 60 de zile de la termenul limita de depunere a ofertelor. Garantia pentru participare se va constitui fie sub forma Scrisorii de garantie bancara, in original (FORMULAR 3), instrumente de garantare emise de societati de asigurari, conform Formularului eliberat de preferat de o banca din Romania, sau de societati de asigurari, fie prin OP in contul Autoritatii Contractante nr. RO20TREZ7015005XXX013031 deschis la Trezorerie sector 1.In cazul in care ofertantul se incadreaza in categoria intreprinderilor mici si mijlocii, astfel cum acestea sunt definite prin Legea nr.346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, publicata in Monitorul Oficial nr.681/ 29 iulie 2004, cu modificarile si completarile ulterioare, acesta beneficiaza de reducerea cu 50% a cerintei privind cuantumul garantiei de participare. In aceste situatii, ofertantul trebuie sa completeze si sa ataseze la oferta Declaratia pe propria raspundere privind incadrarea in categoria IMM (FORMULARUL 4).Dovada constituirii garantiei de participare trebuie sa fie prezentata cel mai tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor. Retinere garantie participare in suma de 4.469 Lei, conform art.278^1, litera b, din OUG 34/2006 1.Cuantumul GBE va fi de 10% din valoarea fiecarui contract subsecvent de prestarii servicii, fara TVA.2.Modul de constituire a GBE a contractului: In conform cu preved art. 90 din HG. 925/2006.In situatia constituirii sub forma unei scrisori de garantie bancara, aceasta va fi completata conf FORM 6.3.Ofertantul va constitui GBE in termen de maxim 5 zile lucratoare de la semnarea contractului subsecvent.4. Neconstituirea GBE in termenul precizat, da dreptul autoritatii contractante de a retine garantia de participare.5.Constituirea garantiei de buna executie este obligatie contractuala.6.In cazul ofertantilor din categoria I.M.M.-urilor, GBE se poate constitui in procent de 50% din cuantumul rezultat prin aplicarea prevederilor stabilite la punctul 1.7. Perioada de valabilitate a GBE a contractului: inca 14 zile de la termenul limita de finalizare a contractului.8. GBE va fi retinuta/restituita in conditiile prevazute la art. 91 si 92 din HG 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
venituri proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Operatorii economici participanti la procedura nu trebuie sa se incadreze insituatiile prevazute la art. 180 din O.U.G. 34/2006, aprobata prin Legea nr. 337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.- Declaratia privind eligibilitatea, in OUG 34/2006, completata, semnata si stampilata de reprezentantul legal al ofertantului, in original (FORMULARUL9)
2.Operatorii economici participanti la procedura nu trebuie sa se incadreze insituatiile prevazute la art. 181din O.U.G. 34/2006, aprobata prin Legea nr. 337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.- Declaratia privind neincadrarea in prevederile art. 181, in OUG 34/2006, completata, semnata si stampilata de reprezentantul legal al ofertantului, in original (FORMULARUL10)
3.Operatorii economici participanti la procedura nu trebuie sa se incadreze insituatiile prevazute la art. 69^1 din O.U.G. 34/2006, aprobata prin Legea nr. 337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.-Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69^1, in OUG 34/2006, completata, semnata si stampilata de reprezentantul legal al ofertantului, in original.(FORMULARUL11)
4. Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale pe raza careia ofertantul isi are sediul social/domiciliul fiscal, in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, din care sa reiasa ca operatorul economic/ofertantul isi indeplineste obligatiile de plata a contributiilor catre bugetul de statsinu are datorii scadentela nivelul lunii anterioare celei in care se depun ofertele.
5. Certificat privind plata impozitelor locale, in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? care sa ateste clar, faptul ca operatorul economic/ofertantul indeplineste obligatiile de plata a taxelor si impozitelor, inluna anterioara celei in care se depun ofertele.Certificatele solicitate pot fi inlocuite cu orice alte documente, din care sa reiasa ca operatorul economic isi indeplineste obligatiilede plata a impozitelor, taxelor si contributiilor, potrivit legislatiei in vigoare, la nivelul lunii anterioare celei in care se depun ofertele. Se vor prezenta, dupa caz, formulare-tip eliberate de autoritatile competente.
Data la care expira termenul de achitare a datoriilor este data de 25 a fiecarei luni, conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.
6.Operatorii economici participanti la procedura vor certifica faptul ca participarea este facuta in concordanta cu regulile de concurenta - Se va atasa de catre toti operatorii economici participanti la procedura: certificatul de participare la licitatie cu oferta independenta, (FORMULARUL 12) completat, in original.
7.Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de legislatie pentru a participa la procedura.- Declaratia privind calitatea de participant la procedura (FORMULARUL13), in original. Certificat constatator, in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, emis de Oficiul Registrului Comertului, valabil la data depunerii ofertelor , din care sa rezulte obiectul de activitate al respectivului operator economic.
In etapa evaluarii ofertelor, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, se va solicita ofertantului clasat pe primul loc, prezentarea pentru conformitate, a certificatului constatator in original sau in copie legalizata - in cazul persoanelor juridice/fizice romane sau a documentelor similare in original sau in copie legalizata, in cazul persoanelor juridice/fizice straine.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Media cifrei de afaceriglobale pe ultimii 3 ani financiari incheiati, sa aibe celputin valoarea de 375.500 Lei.Persoanele juridice romane vor atasa copii dupa situatiile financiare anuale (bilant contabil sau extrase de bilant) pe ultimii trei anifinanciari incheiati, inregistrate la administratia financiara si/sau alte documente emise de autoritatile legale competente, din care sa rezulte respectarea cerintei minime obligatorii privind marimea cifrei de afaceri anuale medii.Persoanele juridice straine vor atasa, in copie insotita de traducereautorizata in limba romana, documente relevante, emise de autoritatile competente, care sa certifice indeplinirea cerintei obligatorii privind cifra de afaceri.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Exp similara - Ofertantul sa fi prestat cel mult 3 contracte ce au avut ca obiectprestarea de serviciisimilare, a caror valoare cumulata trebuie sa fie de cel putin 187.872 Lei.a)Lista principalelor servicii prestate in ultimii 3 ani, b)Se vor atasa copii dupa acele parti din documentele care sa confirme prestarea de servicii, a caror valoare cumulata sa fie deminimum 187.872 Lei.2.Info privind personalul de specialitate pentru asigurarea calitatii serv.
a)Op economici participanti la procedura trebuie sa fie membri activi C.E.C.C.A.R. Carnet de membru al C.E.C.C.A.R., vizat cu mentiunea ?Activ? pentru anul in curs.
b)Op economici vor pune la dispozitia autorit contractante, cel putin un expert contabil din cadrul soietatii.c.Op economici vor face dovada pregatirii profesionale de specialitate.
Autorizatie/aviz de functionare a societatii de expertiza contabila sau, in cazul persoanelor fizice, a expertului contabil eliberat de CECAR
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
elementele ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului de reofertare: pretul ofertei, exprimat in lei, respectiv valoarea fara TVA, aferenta cantitatii maxime ce face obiectul contractului, specificata in propunerea financiara.i) Numarul de runde ale licitatiei electronice: 1 runda;ii) Licitatia electronica va incepe la doua zile lucratoare de la transmiterea invitatiei;iii) Durata unei runde :1 (una) zi;
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 08.06.2012 14:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
18.06.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 18.06.2012 11:00
Locul: CIAS -Calea Grivitei, nr. 136, corp C, sector 1
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Documentatia de atribuire se regaseste atasata la prezentul anunt de participare. In cazul in care doua sau mai multe oferte contin, in cadrul propunerii financiare, acelasi pret minim, atunci in vederea atribuirii contractului de achizitie publica se va solicita respectivilor ofertanti, pentru departajare, o noua propunere financiara in plic inchis, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut. In situatia in care egalitatea persista, procedura de departajare prin solicitarea de propuneri financiare continua, pana in momentul in care se stabileste un pret minim.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta de catre contestator despre un act al autoritatiicontractante pe care acesta il considera nelegal, in conformitate cu articolul 256^2 din OUG 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
30.04.2012 10:39
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer