Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Amenajare grupuri SP Oltenia - 26 Zatreni 37 Zatreni 38 Zatreni


Anunt de participare (utilitati) numarul 136320/06.06.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz S.A.
Adresa postala: str. Salcamilor nr.23, Localitatea: Targu Mures, Cod postal: 540202, Romania, Punct(e) de contact: Marius Moldovan, Tel. +40 265402174, Email: [email protected], Fax: +40 265306340, Adresa internet (URL): www.romgaz.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Societate Nationala
Activitate (activitati)
- Prospectare ?i extragere a gazului ?i petrolului
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Amenajare grupuri SP Oltenia - 26 Zatreni 37 Zatreni 38 Zatreni
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: SNGN ROMGAZ SA SUCURSALA TG.MURES - grupuri SP Oltenia - 26 Zatreni, 37 Zatreni, 38 Zatreni.
Codul NUTS: RO125 - Mures
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Amenajare grupuri SP Oltenia - 26 Zatreni 37 Zatreni 38 Zatreni - grupurile 26 Zatreni, 37 Zatreni, 38 Zatreni au fost puse in functiune in anul 1967 si necesita mai multe lucrari de modernizare dupa cum urmeaza: lucrari de amenajare a terenului, lucrari de constructii, lucrari energetice, lucrari privind instalatiile tehnologice.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45255121-3 - Lucrari de constructii de instalatii de suprafata (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Amenajare grupuri SP Oltenia - 26 Zatreni 37 Zatreni 38 Zatreni - grupurile 26 Zatreni, 37 Zatreni, 38 Zatreni au fost puse in functiune in anul 1967 si necesita mai multe lucrari de modernizare dupa cum urmeaza: lucrari de amenajare a terenului, lucrari de constructii, lucrari energetice, lucrari privind instalatiile tehnologice.
Valoarea estimata fara TVA: 1, 939, 659RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
5 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantum garantie participare: 19.400 lei.Perioada de valabilitate 90 de zile de la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.Mod de constituire: aceasta se va prezenta, la deschiderea sedintei, va fi exprimata in lei si poate fi constituita in urmatoarele forme: SGB in favoarea autoritatii contractante (Formular 8), Scrisorile de garantie bancara vor fi elaborate de regula de o banca din Romania sau, dupa caz, de o banca din strainatate, de preferinta cu corespondent in Romania; virament bancar sau instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari. OP vizat de banca in contul autoritatii contractante.OP va fi completat cu denumirea licitatiei.RO60 BTRL 0270 1202 1673 46XX Banca Transilvania RO14056826. Ofertele care nu sunt insotite de dovada constituirii garantiei pentru participare vor fi respinse si returnate la deschidere (art.33 alin.3 din HG 925/2006).Autoritatea contractanta are dreptul de a vira garantia pentru participare in bugetul propriu, ofertantul pierzand suma constituita, atunci cand acesta din urma se afla in oricare dintre urmatoarele situatii: a)isi retrage oferta in perioada de valabilitate a acesteia; b)oferta sa fiind stabilita castigatoare, nu constituie GP in perioada de valabilitate a ofertei; c)oferta sa fiind stabilita castigatoare, refuza sa semneze contractul de achizitie publica in perioada de valabilitate a ofertei. In masura in care CNSC respinge o contestatie ca nefondata, autoritatea contractanta va retine contestatorului din garantia de participare. In raport cu valoarea estimata a contractului o suma in conformitate cu prevederile art.278ยน alin.1 din OUG 34/20006 actualizata, modificata si completata de OUG 76/2010 si L 279/2011 - in cazul de fata suma de 5.719, 65 lei. Cuantumul garantiei de buna executie a contractului de executie de lucrari va fi de 5% din valoarea fara TVA a contractului de executie de lucrari. Garantia de buna executie a contractului de executie de lucrari se constituie conform art.90 alin.1 din HG 925/2006 ? forma la zi.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
alte surse.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art.44 din OUG nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art.180 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.34/2006 (Se va completa Formularul nr.1A), Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.181 din OUG 34/2006 (Se va completa Formularul nr.1B), Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in situatiile prevazute de art.69^1 din OUG 34/2006 (Se va completa Formularul nr.1C) Marcel Budan?director SNGN Romgaz SA Sucursala Tirgu-Mures, Avram Pantelimon-presedinte comisie evaluare, Claudiu Ilinca-consilier juridic, Caraivan Viorica?director economic, Ovidiu Ciurca-membru, Camelia Pop-membru, Suzana Vig-membru, Marioara Moldovan-membru, Calin Baraian-membru, Marius Moldovan-membru, Certificat de articipare la licitatie cu oferta independenta conform Ordinului ANRMAP nr.314/2010 (Se va completa Formularul nr.1D). Persoane fizice /juridice romane Cerinta obligatorie-Certificat constator emis de ONRC (copie conform cu originalul) din care sa reiasa obiectele de activitate. Ofertantul clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, va prezenta pentru conformitate Certificatul constatator in original sau copie legalizata.Persoane juridice /fizice straine Cerinta obligatorie-Documente care dovedesc o forma de inregistrare /atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional (copie conform cu originalul) din care sa reiasa forma de inregistrare /atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ofertantul va prezenta obligatoriu ultimul bilant contabil, vizat si inregistrat de organele competente si/sau dupa caz, rapoarte anuale, scrisori de bonitate din partea bancilor sau a unor societati recunoscute de audit financiar si contabil, precum si orice alte documente legale edificatoare prin care ofertantul isi poate dovedi capacitatea economico-financiara. Se solicita prezentarea bilantului complet conform Normelor Metodologice ale Ministerului Finantelor.
Ofertantul va prezenta obligatoriu media cifrei de afaceri globale care vizeaza activitatea din cel mult ultimii 3 (trei) ani. Pentru calculul echivalentei se va aplica cursul mediu anual lei/valuta (lei/euro) comunicat de BNR pentru fiecare an in parte. Operatorul economic trebuie sa aiba o medie a cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani de minim 3.879.318 lei.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Fisa de informatii generale.
Fisa/fise de informatii privind experienta similara.Se impune ca cerinta minima pentru experienta similara depunerea unui contract de executie de lucrari similare (in copie) cu o valoare egala sau mai mare decat 969.829 lei. Pentru sustinerea fisei de experienta similara se solicita copie dupa partile relevante ale contractului si acte aditionale unde este cazul.Orice fisa/fise referitoare la un contract incheiat cu un beneficiar/client trebuie sa fie insotita de un document care sa ateste indeplinirea obligatiilor contractuale de catre contractant (ex.Document constator conf. art.97^1 din HG 925/2006-proces verbal de receptie, etc).
Se va prezenta o lista a principalelor lucrari executate in ultimii 5 ani, continand valori, durate de executie, beneficiari indiferent daca acestia din urma sunt autoritatii contractante sau clienti privati.
Informatii privind personalul.Declaratie care contine informatii privind numarul mediu in ultimii 3 ani al personalului angajat.
Informatii privind dotarile.Declaratie care contine informatii privind dotarile
specifice, utilajele, echipamentul tehnic, mijloacele de transport, laboratoarele si alte mijloace fixe pe care candidatul/ofertantul se angajeaza sa le utilizeze pentru indeplinirea contractului.
Informatii privind subcontractantii (daca este cazul).Se va prezenta obligatoriu: a) lista cuprinzand subcontractantii insotita de acordurile de subcontractare;b)partea/partile pe care ofertantul are intentia sa le subcontracteze;c)datele de recunoastere ale subcontractantilor.Se solicita la incheierea contractului, contractele incheiate intre viitorul contractant si subcontractantii nominalizati in oferta.Contractele prezentate trebuie sa fie in concordanta cu oferta si se vor constitui in anexe la contractul de achizitie publica.
Informatii privind asocierea (daca este cazul).Mai multi operatori economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna.In acest caz se va prezenta obligatoriu un acord de asociere in care se va mentiona faptul ca toti asociatii isi asuma raspunderea pentru indeplinirea viitorului contract de achizitie publica, ca liderul asociatiei este imputernicit sa se oblige si sa primeasca instructiuni in numele tuturor asociatilor si este raspunzator in nume propriu si in numele Asocierii pentru indeplinirea contractului.Intelegerea trebuie sa stipuleze de asemenea ca toti asociatii din Asociere sunt obligati sa ramana in Asociatie pe intreaga durata a contractului.
Autorizatie ANRE tip EP - in baza Ordinului ANRE nr.89/2009.Ofertantul are ogligatia de a face dovada ca este autorizat ANRE tip EP.
Responsabil tehnic cu executia - autorizat MECMA ? pentru grupa 062 sau grupa 352 sau grupa 495 si grupa 351 - in baza Legii nr.440/2002 si Ordinul MECMA nr.364/2010.Ofertantul are obligatia de a face dovada ca dispune de minim o persoana care sa fie atestata in domeniul lucrarilor care fac obiectul prezentei achizitii.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Va avea loc numai dupa o evaluare initiala integrala a ofertelor. La L.E. vor participa numai ofertantii a caror oferte au fost declarate admisibile de catre comisia de evaluare. L.E. se va organiza prin intermediul SEAP intr?o singura runda, in termen de doua zile lucratoare dupa data la care au fost trimise invitatiile. Durata unei runde este de 1(una) zi. Pt a putea participa la L.E. op. economic trebuie sa detina certif. digital valid. Obiectul procesului repetitiv de ofertare, se refera numai la pretul ofertei. Dupa incheierea rundei de L.E., op. economic care si-a imbunatatit of. are oblig. sa transmita autorit. contractante Form.de oferta (Formularul nr.9) precum si oferta refacuta cu valorile rez in urma L.E. Transm. ofertei se va face in cel mult doua zile lucra. de la ultima runda de L.E. in original, semnate si stampilate de catre reprezentantul op. economic.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 18.06.2012 14:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
28.06.2012 11:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 28.06.2012 11:30
Locul: SNGN ROMGAZ SA SUCURSALA TG.MURES str.Salcamilor nr.23, Tg.Mures - sala de sedinte
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluare si reprezentantii legali ai ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Evaluarea ofertelor se realizeaza prin compararea preturilor fara TVA, a fiecarei oferte admisibile in parte si prin intocmirea in ordine descrescatoare a preturilor respective, a clasamentului pe baza caruia se stabileste oferta castigatoare.In situatia in care doi sau mai multi ofertanti au acelasi pret, pentru ofertele situate pe primul loc, comisia de evaluare va solicita noi propuneri financiare in plic inchis, contractul fiind atribuit ofertantului a carei noua propunere financiara are pretul cel mai scazut. In solicitare se va indica locul, data si ora la care se vor deschide noile propuneri financiare precum si persoanele autorizate sa asiste la deschidere. La deschiderea ofertelor se va prezenta modelul de contract de executie de lucrari cu datele de identificare ale ofertantului semnat, stampilat si cu eventualele amendamente (daca exista) de reprezentantii legali ai ofertantului. Datorita dimensiunilor mari ale Caietului de sarcini acesta a fost postat pe SEAP arhivat astfel: AMENAJARE GRUPURI SP OLTENIA.part1, AMENAJARE GRUPURI SP OLTENIA.part2, AMENAJARE GRUPURI SP OLTENIA.part3. Pentru deschiderea fisierelor este necesar ca toate fisierele din caietul de sarcini sa fie salvate intr-un singur director. Pentru deschiderea fisierului este suficienta dezarhivarea fisierului: AMENAJARE GRUPURI SP OLTENIA.part1 cu programul WinRAR.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr.6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Conform art.256^2 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
SNGN ROMGAZ SA SUCURSALA TARGU MURES - Serviciul Contracte
Adresa postala: str. Salcamilor nr.23, Localitatea: Targu Mures, Cod postal: 540202, Romania, Tel. +40 265402174, Email: [email protected], Fax: +40 265306340, Adresa internet (URL): www.romgaz.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
05.06.2012 15:10
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer