Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Asig sustineri finan proiect"Reabilitare si modernizare drum com. Zerind-Iermata N-frontiera Ungaria


Anunt de participare numarul 133489/29.02.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Comuna Zerind
Adresa postala: Zerind nr 1, Localitatea: Zerind, Cod postal: 317420, Romania, Punct(e) de contact: Alexandru Simandi, Tel. +40 257355656, Email: [email protected], Fax: +40 257355566, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
Altele: administrartie publica locala
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Asig sustineri finan proiect"Reabilitare si modernizare drum com. Zerind-Iermata N-frontiera Ungaria
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
6 - Servicii financiare: (a) Servicii de asigurare (b) Servicii bancare si de investitii
Locul principal de prestare: Loc: Zerind
Codul NUTS: RO421 - Arad
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Servicii de acordare credite-linie de finantarein cuantum de 6000000 RON
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
66113000-5 - Servicii de acordare de credit (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Conform caietului de sarcini
Valoarea estimata fara TVA: 810, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
18 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Ofertantul trebuie sa depuna, ca parte a ofertei sale, o garantie de participare la licitatie. Garantia de participare la licitatie va fi in suma de 16000 lei. Termenul de valabilitate a garantiei de participare trebuie sa fie de minum 90 de zile.Durata de valabilitate a garantiei de participare incepe de la data limita de primire a ofertelor.Garantia de participare se constituie prinuna din urmatoareleposibilitati: 1.virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara (scrisoare de garantie bancara) ori de o societate de asigurari.2.a unui ordin de platain contul RO43TREZ0225006XXX000054, deschis la Trezoreria Orasului Chisineu Cris, sau a unei file cec, cu conditia confirmarii acestora de catre banca pana la data deschiderii ofertelor;3.a unei sume in numerar, in cazul in care valoarea garantiei de participare este redusa ca valoare.Garantia trebuie sa fie irevocabila se prezinta in original, copie legalizata sau copie cu mentiunea ?conform cu originalul?in cuantumul si pentru perioada prevazuta.Of.caruia C.N.S.C.ii va respinge cont.form.i se va retine potr.art.278 ind.1 din OUG nr.34/2006 o parte din gart.de participare in raport cu val estimat a contrac. 5% din pretul contractului incheiat, fara TVA. Grantia de buna executie se va constitui prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara (scrisoare de garantie bancara) ori de o societate de asigurari.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asoc.conf art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu mod si compl ulterioare.
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privind eligibilitatea(FORM.1), Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181(Form.2), Certificatul de atestare fiscala eliberat de Compartimentul Impozite si Taxe Locale al unitatii administrativ teritoriale de pe raza caruia societatea are sediul social, care sa ateste ca societatea ofertanta nu se inregistreaza cu debite la bugetul local, in original, copie legalizata la notariat sau copie cu mentiunea ?conform cu originalul?. Certificatul de atestare fiscala trebuie sa prezinte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala(ANAF) al unitatii administrativ teritoriale de pe raza caruia societatea are sediul social privind plata obligatiilor la bugetul general consolidat, in original, copie legalizata la notariat sau copie cu mentiunea ?conform cu originalul?. Certificatul de atestare fiscala trebuie sa prezinte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.Pentru persoane juridice straine
Operatorul economic va prezenta documente edificatoare (certificate, caziere judiciare, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre buget. Documentele vor fi prezentate in traducere legalizatala notariat.
In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul se afla intr-una din situatiile prevazute de art. 181 din OUG 34/2006, acesta va fi exclus de la procedura pentru atribuirea contractului de servicii.
Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta.Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 691 dinOrdonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.Numele pers. care semn., aproba doc afert. proceduri de achizitii pub. sunt: Komlosi Alexandru, Simandi Alexandru, Bondar Heriete, Szilagyi Andrea si Cada Eva. Certificat Constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul in a carui raza teritoriala isi desfasoara activitatea persoana juridica, insotit de anexa care cuprinde obiectul de activitate necesar pentru indeplinirea contractului, valabil la data deschiderii ofertelor? original, copie legalizatasau copie cu mentiunea ?conform cu originalul? din care sa reiasa urmatoarele: 1. domeniul de activitate al ofertantului corespunde obiectului procedurii.
Autorizatie de functionare emisa de Banca Nationala a Romaniei, in conformitate cu Legea nr.58/1998 privind activitatea bancara; Autorizatia de functionare eliberata de organismul de reglementare din tara de domiciliu a ofertantului;
Documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional emise de autoritatea competenta din tara in care ofertantul este rezident traduse in limba romana si legalizate la notariat.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cifra medie de afaceri globala din ultimii 3 ani (2010, 2009, 2008), sa fie cel putin egala cu: 1.620.000 lei.
In situatia in care operatorul economic si-a vizat si inregistrat la organele competente bilantul contabil aferent anului 2011, acesta poate dovedi indeplinirea nivelului impus si prin raportare la utimii trei ani financiari incheiati, respectiv: 2011, 2010, 2009. Daca nu a vizat si inregistrat la organele competente bilantul contrabil aferent anului 2011, atunci acesta va prezenta cifra de afaceri aferenta anilor: 2010, 2009, 2008.
Pentru persoanele juridice straine, cifra de afaceri se va exprima potrivit cursului leu/euro mediu anual, comunicat de Banca Nationala a Romaniei, pentru anul respectiv, conform urmatoarelor echivalente: anul 2008 ? 1 euro= 3, 6827 ron; anul 2009 ? 1 euro= 4, 2373 ron; anul 2010 ? 1 euro= 4, 2099 ron; anul - 2011 ? 1 euro=4, 2379.
Bilantul contabil pentru ultimii 3 ani, respectiv: 2010, 2009, 2008, insotit de contul de profit si pierderi, vizat si inregistrat de organele competente.In situatia in care operatorul economic si-a vizat si inregistrat la organele competente bilantul contabil aferent anului 2011, acesta va prezenta bilantul contabil aferent exercitiilor financiare: 2011, 2010, 2009.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii privindcapacitatea tehnica
SolicitatXNesolicitat?
- Experienta similara: minim 1 contract finalizat sau in curs de derulare avand ca obiect acordarea unui credit similar celui ce face obiectul prezentei proceduri al carui costuri are cel putin o valoare de 810.000 lei, fara TVA.- Declaratie privind lista principalelor servicii similare obiectului contractului(de acordare de credit) prestate in ultimii 3 ani.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 17.04.2012 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
18.04.2012 09:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 18.04.2012 10:00
Locul: Primaria Comunei Zerind, str.Principala, nr.1, jud.Arad.
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Observatori desemnati U.C.V.A.P.; Membrii comisiei de evaluare; Reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor; Persoane autorizate de autoritatea contractanta.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
- Autoritatea contractanta va departaja ofertele cu pret egal prin solicitarea unei noi propuneri financiare in plic inchis, in termen de trei zile, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carei noua propunere financiara are pretul finalcel mai scazut.- Filialele cu personalitate juridica, au dreptul de a participa la procedura de atribuire in nume propriu, sens in care vor depune documentele de calificare ale filialei, iar documentele de inscriere la procedura, propunerea tehnica si financiara vor fi intocmite in numele si pe seama filialei.Sucursalele pot participa la procedura de atribuire, numai in numele societatii ? mama si in baza unei imputerniciri emisa de societatea ? mama. In acest caz, se vor prezenta documentele de calificare pentru societatea ? mama iar documentele de inscriere la procedura, propunerea tehnica sifinanciara vor fi intocmite in numele si pe seama societatii ? mama.Imputernicirea emisa de societatea ? mama, in original, copie legalizate sau copie cu mentiunea ?conform cu originalul? va fi depusa alaturi de documentele de calificare .
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Conform art.256 ind.2 din 0UGnr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare .
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Juridic-Primaria Zerind
Adresa postala: Str.Principala, nr.1, Localitatea: ZERIND, Cod postal: 317420, Romania, Tel. +40 257355566, Email: [email protected], Fax: +40 257355566, Adresa internet (URL): www.primariazerind.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
28.02.2012 09:33
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer