Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Asistenta Tehnica pentru elaborarea, cuantificarea si organizarea urmaririi indicatorilor Programului Operational Sectorial Transport 2007-2013


Anunt de participare numarul 89881/30.10.2009
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Ministerul Transporturilor
Adresa postala: Bd. Dinicu Golescu, nr. 38, Sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010873, Romania, Punct(e) de contact: Sorana Lazar Paraschivescu, etaj 1, camera 17 , Tel.40 21 319.61.27, Tel.40 21 319.61.27, In atentia: Sorana Lazar Paraschivescu, Email: [email protected], Fax: 40 21 311.05.65 , ,Adresa internet (URL): www.mt.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
Altele: Autoritate de stat care elaboreaza strategia si reglementarile specifice de dezvoltare in domeniul transporturilor
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Asistenta Tehnica pentru elaborarea, cuantificarea si organizarea urmaririi indicatorilor Programului Operational SectorialTransport2007-2013
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
11 - Servicii de consultanta pentru afaceri si management si servicii conexe
Locul principal de prestare: Bucuresti
Codul NUTS: RO - ROMANIA
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Prin prezentul proiect se urmareste crearea unui sistem eficient de indicatori de monitorizare si evaluare a POS-T (inclusiv indicatorii de mediu), prin imbunatatirea setului de indicatori, stabilirea valorilor lipsa pentru acesti indicatori, precum si prin organizarea unui sistem de urmarire a indicatorilor (inclusiv a indicatorilor de mediu).
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
79400000-8 - Consultanta in afaceri si in management si servicii conexe (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Conform Capitolului II din Documentatia de atribuire.
Valoarea estimata fara TVA: 547, 404.8RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului sau termenul pentru finalizare
6 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice i garantii solicitate
Se solicita: garantie de particip in val de 8.000 RON; garantie de buna executie in val de 5% din val contract, fara TVA; garantie pentru return avans, daca se solicita avans (Formular nr. 15 al DA).
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Modalitatea de finantare: fonduri comunitare si buget de stat. Modalitatea de plata este descrisa in clauzele contractuale, ce fac parte din documentatia de atribuire.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
In cazul ofertei comune castigatoare, grupul de operatori economici va prezenta, inainte de incheierea contractului, dovada legalizarii asocierii.
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie de neincadrare in preved art.180 din OUG nr 34/2006, data in fata notarului, unei autoritati administrative sau judiciare sau unei asociatii profesionale cu competente in acest sens(Formular nr. 2);Fie Declaratie de neincadrare in preved art.181 din OUG nr 34/2006(Formular nr.3), autentif de notar;Fie Declaratie de neincadrare in preved art.181 din OUG nr 34/2006(Formular nr.3), insotita de document(e) considerat(e) edificator(oare) in tara de origine sau in tara in care ofertantul este stabilit, care demonstreaza ca ofertantul nu se incadreaza in niciuna din situatiile prevazute la art.181 din OUG nr34/2006in original sau in copie legalizata.Nota: Doc constatatoare privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari catre bugetele componente ale bugetului general consolidat, vor fi in termenul de valab si vor atesta indeplinirea acestor obligatii pana la data de 31.12.2008 sau o data ulterioara.Se vor prezenta documente edificatoare care dovedesc forma de inregistrare ca persoana fiz/jurin original/in copie legaliz.Ofertantii persoane jur/fiz romane vor prezenta certif constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului.Ofertantii persoane jur/fiz straine vor prezenta certificat constatator sau alt document echivalent, corespunzator legislatiei tarii in care ofertantul este stabilit, emis de Oficiul Registrului Comertului, care sa dovedeasca forma de inregistr ca pers fiz sau jurid.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ofertantii vor prezenta Formularul nr. 5 din Capitolul III al Documentatiei de Atribuire, insotit de copii ale situatiilor financiare pe ultimii trei ani (2006, 2007, 2008).
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Ofertantul trebuie sa asigure respectarea urmatoarelor criterii: - Media cifrei de afaceri anuale pe ultimii trei ani (2006, 2007, 2008) sa fie de minim 180, 000 Euro.- Rezultatul net al exercitiului financiar (profit/pierdere) cumulat pe ultimii 3 ani (2006, 2007, 2008) trebuie sa fie pozitiv.Nota: Atunci cand un grup de operatori economici depune oferta comuna, situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului si se va prezenta Formularul nr. 5, insotit de copii ale situatiilor financiare pe ultimii trei ani (2006, 2007, 2008), pentrufiecare operator economic parte din grupul care depune oferta comuna.Pentru transformare se va lua in considerare rata de schimb publicata de banca centrala din tara de origine sau din tara in care ofertantul este stabilit, la data de 31.12.2008 si se va mentiona aceasta rata, precum si sursa, pentru verificarea acesteia.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Se va prez Formular 6 al Cap III-Doc de Atrib, cu doc justif (recom/certif emise de Benef/Clienti sau Doc constat privind indepl oblig contractuale, conf art. 97 indice 1 din HG 925/2006, cu modif si complet ult, pt contracte incheiate conf OUG 34/2006, cu modif si complet ult), prin care sa se dem ca ofertant a finalizat, in ult 3 ani (impliniti la data termen limita pt depunere oferte), cel putin 2 proiecte in dom colectarii, analizei de date si preg studii pt monitoriz/eval strateg/progr de transp, dintre care cel putin 1 proiect cu o val de min 80.000 euro.Se vor prez doc pt a dovedi indepl cerintelor min ref la expertii cheie: a)Lista experti principali-Formular9-CapIII-Doc atrib.b)CV-uri experti propusi-Formular10-CapIII-Doc atrib.
c) Decl de disponib - Formular11.
d)Copii legalizate diplome din CV-uri.
Echipa de experti va cupr oblig 2 exp princ, dintre care unul desemnat Coord de proiect.
a)Expert princ 1 coord de proiect- studii sup de lunga durata, cu dipl de licenta;cunost fb de lb rom si/sau lb engl;min 1 proiect in care a participat in calit de coord de proiect;min 5 ani exp in gestion proiecte de transp finantate din fonduri neramburs UE (implem/monitoriz/eval);min 2 pr in dom colectarii, analizei de date si preg de studii pt monitoriz/eval strategii/progr de transp finantate din fonduri neramburs UE.b)Expert princ 2 - studii sup de lunga durata, cu dipl de licenta;cunost fb de lb rom si/sau lb engl;min 3 ani exp in gestion proiecte de transp finantate din fonduri nerambursabile UE (impleme/monitoriz/eval);min 2 pr in dom colectarii, analizei de date si preg de studii pt monitoriz/eval strategii/programe de transp finantate din fonduri neramb UE, din care min un proiect de preg studiu pt eval impact asupra mediului.
Nota: Se vor consid doar pr de transp (rutier, ferov, aerian, naval sau intermodal) la niv nat si regional(fara pr transp urban).Fond neramburs UE: de preaderare UE si Instrum structurale.Cunost fb de lb rom/engl = expert poate citi, scrie, intelege si comunica fluent in lb resp (cel putin nivel 2, unde 1excelent, 5nivel de baza).
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Nota: Atunci cand un grup de operatori economici depune oferta comuna, situatia economica si financiara si cea privind capacitatea tehnica si profesionala se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului.CV-ul trebuie sa aiba aproximativ 3 pagini, se va completa respectand intrutotul Formularul nr. 10si se vor descrie detaliat proiectele in care a participat expertul si serviciile prestate de catre acesta, astfel incat sa se poata efectua o evaluare corespunzatoare a experientei. Ofertantul este pe deplin raspunzator in cazul in care experienta nu poate fi evaluata intrucat CV-ul nu este completat corespunzator, iar Comisia de evaluare nu este obligata sa solicite clarificari privind detalierea experientei.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
    - criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
40%
Descriere: Componenta financiara
2.
tehnic
60%
Descriere:
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 11.12.2009 09:29
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
11.12.2009 09:30
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 11.12.2009 10:30
Locul: Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, B-dul Dinicu Golescu nr. 38, etaj 2, cam. 69, Sect 1
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentanti ai ofertantilor, maxim 2 persoane pe baza de imputernicire scrisa si depusa odata cu oferta si observatori
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): POS T 2007-2013
VI.3) Alte informatii
Documentatia de atribuire este disponibila de la data publicarii acestui anunt si se obtine gratuit, accesand site-ul www.e-licitatie.ro. La punctul II.3) de mai sus, durata contractului este de 6 luni si reprezinta durata de implementare a activitatilor contractului. Perioada de valabilitate a contractului incepe de la data semnarii contractului, include durata de implementare a activitatilor (6 luni de la data inceperii) si expira odata cu plata finala. Data inceperii va fi in termen de 5 zile de la data semnarii contractului.Operatorii economici sunt instiintati ca la momentul lansarii prezentei proceduri este initiata procedura de emitere a Deciziei de finantare. Semnarea contractului este conditionata de emiterea acestei Decizii de finantare. In lipsa unei Decizii de finantare, Autoritatea contractanta va notifica ofertantul castigator privind incetarea obligatiilor asumate prin oferta sa. Ofertantii nu pot pretinde autoritatii contractante niciun fel de daune in cazul in care nu se va semna contractul din cauza mentionata mai sus.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos nr. 6, Sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel.40 21 310.46.41, Email: [email protected], Fax: 40 21 310.46.42, Adresa internet (URL): www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei
Adresa postala: B-dul Octavian Goga nr. 2, Sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030982, Romania, Tel.40 21 319.27.47, Email: [email protected], Fax: 40 21 319.01.26, Adresa internet (URL): www.ccir.ro
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile de la data luarii la cunostinta de catre contestator de actul autoritatii contractante considerat nelegal
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii - Directia Proiecte Asistenta Tehnica
Adresa postala: B-dul Dinicu Golescu nr. 38, Sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010873, Romania, Tel.40 21 319.61.27, Email: [email protected], Fax: 40 21 311.05.65, Adresa internet (URL): www.mt.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
29.10.2009 15:19
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer