Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Asistenta tehnica pentru sprijin managerial in implementarea proiectului ,, Sistem integrat de management al deseurilor in judetul Timis "


Anunt de participare numarul 135238/05.05.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
JUDETUL TIMIS
Adresa postala: B-DUL REVOLUTIEI DIN 1989 NR. 17, Localitatea: Timisoara, Cod postal: 300034, Romania, Punct(e) de contact: Daniela Goia, Tel. +40 256406362, Email: [email protected], Fax: +40 256406424, Adresa internet (URL): www.cjtimis.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Asistenta tehnica pentru sprijin managerial in implementarea proiectului , , Sistem integrat de management al deseurilor in judetul Timis "
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
11 - Servicii de consultanta in management si servicii conexe
Locul principal de prestare: La sediul prestatorului , la sediul Consiliului Judetean Timis
Codul NUTS: RO424 - Timis
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contractul de achizitie publica presupune acordarea de catre prestator de asistenta tehnica si sprijin managerial Unitatii de implementare a proiectului din cadrul structurii organizatorice a beneficiarului pentru implementarea efectiva a proiectului cat si pentru pregatirea caietelor de sarcini si a contractelor cu diversi operatori economici , realizarea publicitatii masurii precum si elaborarea strategiei de constientizare publica . Desfasurarea campaniei de constientizare publica .
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
79420000-4 - Servicii conexe managementului (Rev.2)
71800000-6-Servicii de consultanta pentru alimentarea cu apa si servicii de consultanta in materie de deseuri (Rev.2)
79341000-6-Servicii de publicitate (Rev.2)
79411000-8-Servicii generale de consultanta in management (Rev.2)
90713000-8-Servicii de consultanta in probleme de mediu (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Se vor realiza activitatile de asistenta tehnica si sprijin managerial acordat Unitatii de implementareproiect din cadrul CJ Timis pe toata durata contractului de finantare , asa cum au fost solicitate in cadrul caietului de sarcini precum si activitatile ce presupun: comunicare , informare , publicitate , campanii de constientizare , curespectarea cerintelor enumerate in cadrul caietului de sarcini .
Valoarea estimata fara TVA: 5, 558, 440RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
31 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
III.1.1.a) Garantie participareda X nu -Ofertantul va constitui o garantie de participare la procedura prin virament bancar in contul deschis la Trezoreria Municipiului Timisoara nr.RO 71TREZ6215006XXX000339 al Autoritatii Contractante (CUI RO4358029) sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari. Aceasta se depune in original, in cuantumul mentionat mai jos si cu perioada de valabilitate de 90 de zile de la data limita de depunere a ofertelor. Garantia trebuie sa fie irevocabila si va fi depusa separat de plicul care contine oferta, in original, pentru suma de 55.000 Lei. Scrisoarea de garantie trebuie intocmita conform modelului ? Formular 2Conform Art. 278^1 din OUG 34/2006 in cazul depunerii unei contestatii si in masura in care CNSC respinge contestatia, Autoritatea Contractanta va retine contestatorului din garantia de participare in raport cu valoarea estimata a contractului suma de 8.115, 84 lei.Garantia de participare trebuie sa fie valabila pe o perioada de 90 de zile de la data limita de depunere a ofertelor si va fi emisa in favoarea Autoritatii Contractante, pentru suma specificata.Ofertele neinsotite de o Garantie de participare corespunzatoare cerintelor de mai sus vor fi respinse de catre Autoritatea Contractanta.Garantiile de participare prezentate de ofertantii declarati necastigatori vor fi restituite acestora imediat dupa semnarea contractului cu ofertantul castigator, si in orice caz nu mai tarziu de 3 zile lucratoare dupa expirarea perioadei de valabilitate a respectivelor garantii de participare, inclusiv eventualele prelungiri.Garantia de participare prezentata de Ofertantul declarat castigator va fi restituita in cel mult 3 zile lucratoare de la data constituirii garantiei de buna executie si a semnarii contractului . 10% din valoarea contract, excl TVA.Garantia de buna executie se constituie printr-un instrument de garantare emis in cond. legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari in conditiile art.90 alin.(1)din H.G.nr.925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fonduri europene , Cofinantare bugetul de stat si bugetul local , Fonduri europene accesate prin Programul Operational Sectorial de Mediu Axa 2 - Managementul deseurilor
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Autoritatea contractanta are dreptul de a solicita documente doveditoare si de a desemna reprezentanti sa verifice, la autoritatile competente, veridicitatea documentelor si declaratiilor prezentate de ofertanti.Orice neconcordanta fata de documentele depuse sidatele furnizate in declaratii atrage excluderea din procedura.
Oricare dintre documentele solicitate pentru demonstrarea indeplinirii cerintelor minime de calificare trebuie prezentate la deschiderea ofertelor.
Pentru demonstrarea indeplinirii criteriilor de calificare descrise in acest capitol, ofertantul are dreptul de a prezenta initial doar o declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul sau legal, prin care confirma ca indeplineste cerintele de calificare astfel cum au fost solicitate in documentatia de atribuire. Declaratia va fi insotita de o anexa in care ofertantul trebuie sa mentioneze succint dar precis modul concret de indeplinire a respectivelor cerinte - inclusiv valorile solicitate, cantitatile sau altele asemenea.
In cazul in care uzeaza de acest drept, ofertatul are obligatia de a prezenta/completa
certificatele/documentele edificatoare care probeaza/confirma indeplinirea cerintelor de calificare atunci cand primeste din partea autoritatii contractante o solicitare in acest sens, in termenul prevazut in respectiva solicitare. Acest termen nu va fi mai mic de 3 zile lucratoare.
Documentele emise in alta limba decat romana trebuie sa fie insotite de traducere autorizata in limba romana.
Orice document solicitat trebuie sa fie valabil in momentul depunerii ofertei si va fi prezentat in original , copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
Documentele pentru care nu este prevazuta o perioada de valabilitate stabilita prin lege trebuie sa fi fost emise cu cel mult 30 de zile inainte de data depunerii ofertei.
Toate documentele vor avea, pe langa semnatura si stampila, mentionat in clar numele intreg al persoanei semnatare.
Nu se accepta folosirea de prescurtari.
Un ofertant participa, pentru acelasi contract, cu o singura oferta, fie in mod individual fie ca partener al societatii mixte/consortiului/asocierii. Depunerea sau participarea cu mai mult de o oferta de catre un singur ofertant sau partener pentru acelasi contract va conduce la respingerea ofertelor respective. Este interzisa nominalizarea ofertantului individual fie ca partener al societatii mixte/consortiului/asocierii ca subcontractant sau tert sustinator intr-o alta oferta sub sanctiunea excluderii ofertei individuale sau dupa caz a celei in care este ofertant asociat.
Mai multi operatori economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune o oferta comuna, fara a fi obligati sa isi legalizeze din punct de vedere formal asocierea. Autoritatea contractanta va solicita ca asocierea sa fie legalizata numai in cazul in care oferta comuna este declarata castigatoare, conditie necesara pentru buna indeplinire a contractului .Ofertele depuse de consortiu /asociere trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
? Oferta trebuie sa cuprinda toate informatiile solicitate pentru fiecare partener din cadrulconsortiului/asocierii precum si categoriile de servicii executate de fiecare dintre acestia;
? Oferta trebuie sa fie semnataintr-un mod care obliga legal toti partenerii. Se recomanda ca semnatura autorizata sa fie a administratorului / directorului general al societatii partenere lider sau a persoanei imputernicite de fiecare dintre membriiconsortiului/asocierii;
? Unul din membrii trebuie numit ca partener conducator (lider) - responsabil de contract si aceasta numire trebuie sa fie confirmata printr-o imputernicire scrisa semnata de fiecare partener in parte sau un contract de asociere in cadrul caruia sa fie stipulata aceasta imputernicire;
? Oferta trebuie sa includa un acord de asociere prin care sa se statueze ca toti partenerii sunt responsabili in mod legal, uniti si individual, pentru realizarea contractului, ca partenerul conducator va fi autorizat sa primeasca si sa transmita instructiuni in numele fiecaruia si tuturor partenerilor, si ca realizarea contractului, inclusiv platile, vor fi in responsabilitatea partenerului conducator (liderului).
? Toti partenerii din cadrul consortiului/asocierii trebuie sa ramana in aceasta forma asociativa pe toata durata de realizare a contractului;
? Structura sau constituireaconsortiului/asocierii nu va fi modificata, pe durata executarii contractului, decat cu aprobarea prealabila a Autoritatii Contractante si numai in situatii exceptionale. Noul consortiu/asociere trebuie sa indeplineasca cel putin aceleasi criterii de eligibilitate si de conformitate ca cel initial;
? Incadrarea in una sau mai multe din situatiile prevazute la art. 180 si art 181 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare , atrage excluderea candidatului/ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
III.2.1.a) Situatia personala a candidatului sau ofertantului:
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e) (dupa caz): Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate:
Cerinta nr. 1
Declaratii privind eligibilitatea Declaratie pe propria raspundere completata in conformitate cu Formularul 5 ? Declaratie privind eligibilitatea.
Declaratia privind eligibilitatea va trebui completata de ofertant individual si/sau de catre toti asociatii si de tertul sustinator, daca este cazul.
Declaratie pe propria raspundere completata in conformitate cu Formularul 6 ? Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181.
In cazul in care exista tert sustinator pentru situatia economica si financiara sau tehnica si profesionala, acesta va completa Formularul 6 ? Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 literele a), c^1), si d).
Declaratie pe propria raspundere completata in conformitate cu Formularul 7 - Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1 din OUG 34/2006. - Se completeaza si de catre subcontractanti si de catre tertul sustinator ? in cazul in care exista.PERSOANELE CU FUNCTII DE DECIZIEConstantin OSTAFICIUC- presedinte CJ TimisAdam CRACIUNESCU- vicepresedinte CJ TimisMircea MIHUT- director economicMarieta MATEESCU- manager proiectAdam CANEA- membru UIPGeorgeta OPREA- membru UIPCsaba SISAK- membru UIPDaniela GOIA- membru UIPNicolae KOMAROMI- membru UIPVioleta CIOBAN- membru UIPDanut Fenichiu- membru UIPIn cazul unei asocieri fiecare asociat va completa aceste declaratii
Cerinta nr. 2
Declaratie privind calitatea de participant Declaratie pe propria raspundere completata in conformitate cu Formularul 8 ? Declaratia privind calitatea de participant la procedura.Cerinta nr. 3
Certificat de participare la procedura cu oferta independenta Declaratie pe propria raspundere completata in conformitate cu Formularul 9 - Certificat de participare la procedura cu oferta independenta (cf. Ordin 314/2010)
Nota : In cazul in care la o procedura de achizitie publica participa un grup de operatori economici care depun oferta comuna , completarea Formularului se va face in numele asocierii si va fi semnata de fiecare asociat
Cerinta nr. 4
Informatii generale privind ofertantul Se va completa Formularul 11 ? Informatii generale
Se completeaza de catre toti asociatii .
Cerinta nr. 5
Documente care atesta situatia personalaCerinta minima:
Ofertantul sa nu aiba datorii scadente neachitate la bugetul de stat/local, in luna anterioara celei in care se depune ofertaPersoane juridice romane:
? Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale pe raza careia isi are sediul social operatorul economic, din care sa reiasa obligatiile exigibile fata de bugetul de stat in luna anterioara celei in care se depune oferta.
? Certificatprivind plata impozitelor si taxelor locale din care sa reiasa obligatiile exigibile fata de bugetul local de la autoritatea locala unde ofertantul isi are sediul in luna anterioara celei in care se depune oferta.
?Persoane juridice straine:
? Vor prezenta certificatele sus mentionate (sau documente echivalente) in conformitate cu prevederile legale in vigoare in tara in care este stabilit ofertantul.
? In cazul unei asocieri aceste documente se depun de catre toti asociatii. Cerinta nr. 1
Inregistrare Persoane juridice romane :
Dovedirea formei de inregistrare ca persoana fizica sau juridica si atestarea din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale in vigoare in Romania.?Certificat constatator eliberat de Oficiul Registrului Comertului, din care sa rezulte (i) denumirea completa, (ii) durata de functionare, (iii) sediul social, sedii secundare (iv) asociati/actionari, (v) persoane imputernicite/administratori, (vi) domenii de activitate autorizate, (vii) faptul ca nu s-au inregistrat mentiuni referitoare la intrarea in faliment/insolventa sau lichidare.
Pentru a fi valabil, certificatul constatator va fi prezentat in copie certificata ?conform cu originalul?. Originalul sau copia legalizata acestui document va fi prezentat pentru conformitate de catre ofertantul castigator inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii.Ofertantul trebuie sa faca dovada ca are codul CAEN asociat obiectului contractuluiPersoane juridice straine :
Dovedirea formei de inregistrare ca persoana fizica sau juridica si atestarea din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile din tara in care operatorul economic este inregistrat.
?Documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care operatorul economic este rezident.
?Documente de atestare asupra urmatoarelor, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident: (i) denumirea completa, (ii) durata de functionare, (iii) sediul social, sedii secundare (iv) asociati/actionari, (v) persoane imputernicite/administratori, (vi) domenii de activitate, activitati autorizate (vii) faptul ca nu s-au inregistrat mentiuni referitoare la intrarea in faliment/insolventa sau lichidare.Pentru a fi valabil, certificatul constatator va fi prezentat in copie certificata ?conform cu originalul?. Originalul sau copia legalizata acestui document va fi prezentat pentru conformitate de catre ofertantul castigator inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii.
Cerinta nr. 2
Informatii privind subcontractantii Se va completa, semna si prezenta Formularul 10 - Declaratie privind lista asociatilor si subcontractantilor din Documentatia de atribuire ? Sectiunea IV ? Formulare.
Aceasta va cuprinde partea/partile din contract care urmeaza sa se subcontracteze si datele de recunoastere ale subcontractantilor propusi.
Inainte de incheierea contractului, ofertantul castigator va prezenta contractele incheiate cu subcontractantii, cu specificarea partilor subcontractate, in cazul in care parti din prezentul contract de achizitie publica urmeaza sa se indeplineasca de unul sau mai multi subcontractanti.Subcontractantii trebuie sa completeze cu propriile date Formularul 10 insotit de urmatoarele documente:
Formularul 7 ? Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.69^1
Formularul 13 ? Lista expertilor-cheie
Formularul 5 - Declaratie privind eligibiliateaFormularul 6 - Declaratie privind neincadrarea in sit .prev la art 181Inainte de incheierea contractului, ofertantului castigator va prezenta contractele incheiate cu subcontractantii, cu specificarea partilor subcontractate, in cazul in care parti din prezentul contract de achizitie publica urmeaza sa se indeplineasca de unul sau mai multi subcontractanti.
Cerinta nr. 3
Informatii privind asociatii Un ofertant participa pentru acelasi contract cu o singura oferta fie in mod individual, fie ca subcontractant, tert sustinator sau ca partener al unui consortiu/asociere/ societate mixta, in caz contrar ofertele respective vor fi respinse.
Mai multi operatori economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna fara a fi obligati sa-si legalizeze asocierea decat daca oferta comuna este declarata castigatoare. Oferta comuna trebuie sa contina toate informatiile solicitate pentru fiecare partener din cadrul societatii mixte / consortiu / asociere precum si categoriile de servicii prestate de acestia. Oferta trebuie semnata intr-un mod in care obliga legal toti partenerii. Unul dintre membrii trebuie numit ca lider responsabil de contract iar aceasta numire trebuie confirmata printr-o imputernicire scrisa si semnata de fiecare partener in parte. Oferta trebuie sa includa unAcord de asociere (Formularul 15) prin care sa se statueze ca toti partenerii sunt responsabili in mod legal, impreuna ti individual pentru realizarea contractului, ca partenerul conducator va fi autorizat sa primeasca si sa transmita instructiuni in numele fiecaruia si tuturor partenerilor si ca realizarea contractului, inclusiv partile vor fi responsabilitatea partenerului conducator (liderului).
Toti partenerii din cadrul consortiului trebuie sa ramana in aceasta forma asociativa, pe toata durata de realizare a contractului.
Lista cuprinzand asociatii si subcontractantii (Formularul 10 ? Declaratie privind lista asociatilor si a subcontractantilor) va fi completata de liderul Asocierii.
Se va anexa Acordul de Asociere (Formular 15) semnat de fiecare asociat. Se va preciza cine este lider al asocierii cu identificarea din punct de vedere fizic si valoric a serviciilor ce vor fi executate de fiecare asociat.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Bilantul contabil
Cerinta nr. 2
Informatii privind cifra de afaceri
Cifra medie globala de afaceri a Ofertantului (care poate fi unic, in asociatie, parteneriat), din ultimii 3 ani financiari incheiati (fara a lua in considerare anul in curs)trebuie sa fie mai mare sau egala cu 11.116.880 lei.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Principalele prestari de servicii din ultimii 3 ani
Cerinta minima privind experienta similara:
Prezentarea a unui numar de maxim de 3 contracte in care ofertantul a prestat servicii ce vizeaza managementul proiectelor de infrastructura de mediu si organizarea de campanii de constientizare in domeniul protectiei mediului in valoare cumulata de minimum 5.558.440 lei sau echivalent , Pentru echivalenta se va tine cont de cursul mediu anual lei /valuta comunicat de BNR /BCE
Cerinta nr. 2
Resurse umanePrestatorul trebuie sa furnizeze personal conform cerintelor indicative minime descrise in cele ce urmeaza, considerat de Beneficiar
EXPERTI PRINCIPALI
Expert principal 1 ? LIDER DE ECHIPA ? Coordonator de Echipa
Calificari si abilitati
Studii superioare de lunga durata in unul din domeniile: ingineria mediului, inginerie chimica, constructii , hidrotehnica;Calificare/Diploma de manager de proiect recunoscuta de o autoritate nationala/ internationala sau de o asociatie profesionala nationala/internationala.
Experienta profesionala generala de
minimum 5 ani;
Participarea ca expert cheie in minim 1
contract in domeniul gestiunii deseurilor;
Manager de proiect/adjunct manager (sau
functie similara: lider de echipa/adjunct,
coordonator proiect/adjunct, sau orice functie echivalenta care presupune coordonarea echipei, cu o valoare similara celei solicitate in actualul contract
Expert principal 2 - Expert achizitii publice
Calificari si abilitati
Studii superioare de lunga durata in unul din domeniile: juridic, economic sau tehnic;
Experienta profesionala generala
Experienta minima 5 aniParticiparea ca expert in achizitii in
minimum 1 (unu) contract avand ca rezultat intocmirea documentatiilor de atribuire pentru achizitia de bunuri/servicii publice/lucrari cu o valoare similara celei solicitate in actualul contract
Expert principal 3 - Expert de mediu
Calificari si abilitati
Studii superioare de lunga durata in unul din domeniile: inginerie chimica, ingineria
mediului, ecologie, biologie, stiinta mediului.
Experienta profesionala generala 5 ani
Participarea in minimum 1 (unu) proiect infrastructura , in calitate de expert mediu cu o valoare similara celei solicitate in actualul contract
Expert principal 4 ? Expert Financiar
Calificari si abilitati
Studii superioare de lunga durata strict in
domeniul economic.
Experienta profesionala generala minim 5 aniParticiparea ca expert financiar in minim 1
contract de infrastructura cu o valoare similara celei solicitate in actualul contract
Expert principal5 - Expert analizainstitutionala
Calificari si abilitati
Studii superioare de lunga durata in unul din domeniile: juridic, administratie publica, relatii internationale, manag./adm afaceri
Experienta profesionala generala min 5 aniParticiparea ca expert analiza institutionala in cel putin 1 (unu) proiect de infrastructura, in vederea delegarii serviciilor de operare, cu o valoare similara celei solicitate in actualul contractExpert principal 6Calificari si abilitati
Studii superioare de lunga durata in unul din domeniile: jurnalism , relatii publice , stiintele comunicarii, publicitate , mediarelatii internationale,
management/administrarea afacerilor.
Experienta profesionala generala min 5 aniParticiparea la cel putin o campanie de constientizare public si publicitate proiect cu o valoare similara celei solicitate in actualul contract
Cerinta nr. 1
Informatii privind standardele de asigurare a calitatii si standardele de protectia mediului
Cerinte minime
Ofertantul trebuie sa fie certificat de catre de organisme nationale sau internationale independente acreditate asupra:
? Sistemului de Management al Calitatii SR EN ISO 9001 sau echivalent;
? Sistemului de Management de mediu SR EN ISO 14001 sau echivalent.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 20.06.2012 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
29.06.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
3luni (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 29.06.2012 11:00
Locul: Consiliul Judetean Timis , B-dul Revolutia din 1989 , Nr 17 , Sala E07
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluare , reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor .
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e):
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Mediu
VI.3) Alte informatii
In cazul in care se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale , autoritatea contractanta va solicita reofertarea ( prezentarea ofertei financiare ) in plic inchis , in vederea departajarii .
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Email: [email protected], Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art 256^2 din OUG nr 34/2006
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Consiliul Judetean Timis
Adresa postala: B-dul revolutia din 1989, Nr 17, Localitatea: Timisoara, Cod postal: 30034, Romania, Tel. +40 256406362, Email: [email protected], Fax: +40 256406424, Adresa internet (URL): wwwcjtimis.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
03.05.2012 10:25
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer