Licitatie Publica - Asistenta tehnica privind realizarea evaluarilor de audit IT
Anunt de participare numarul 136815/22.06.2012
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit
Adresa postala: Strada Stirbei Voda 43, Sector 1, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010103, Romania, Punct(e) de contact: Cristian Vasile, Tel. +40 213101629, Email: [email protected], Fax: +40 213101029, Adresa internet (URL): www.apdrp.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Asistenta tehnica privind realizarea evaluarilor de audit IT
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
7 - Servicii informatice si servicii conexe
Locul principal de prestare: Bucuresti, Romania
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Obiectivul general al proiectului il constituie consultanta privind activitatea si misiunile de audit IT desfasurate de catre Serviciul Audit IT din cadrul Directiei Audit Intern a APDRP.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
72150000-1 - Servicii de consultanta informatica in audit si servicii de consultanta pentru hardware (Rev.2)
72800000-8-Servicii de audit informatic si de testari informatice (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
In vederea indeplinirii obiectivului general, pentru acest contract sunt identificate urmatoarele obiective specifice, care constituie cele 2 componente ale proiectului:
1. Componenta 1 ? Realizarea activitatilor si misiunilor de audit IT2. Componenta 2 - Instruire specifica a auditorilor
Valoarea estimata fara TVA: 654, 300RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
21 luni incepand de la data atribuirii contractului
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
2 % din valoarea estimata a contractului fara TVA, respectiv: 13086 Lei.Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare trebuie sa fie cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei (90 zile de la termenul limita de primire a ofertelor).In conformitate cu prevederile art. 86, alin. (1) din HG nr. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, Garantia de participare se va depune in original si se va constitui printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de catre o societate bancara, ori de catre o societate de asigurari.In cazul in care instrumentul de garantare va fi emis de catre o societate bancara, modul de constituire a garantiei de participare va fi Scrisoare de Garantie pentru participarea la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica ? Formular nr. 20, cu posibilitatea preluarii acestuia si in cazul emiterii instrumentului de garantare de catre o societate de asigurari.In cazul formularii unei contestatiei impotriva procedurii de atribuire, in conformitate cu prevederile Art. 2781, lit. (c) din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, se va avea in vedere faptul ca ?In masura in care Consiliul respinge contestatia, autoritatea contractanta va retine contestatorului din garantia de participare in raport cu valoarea estimata a contractului suma de 4.434, 30lei, rezultata in urma aplicarii prevederilor art. 2781, lit. (b) din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare: - intre 4.200 lei si 42.000 lei inclusiv ? 4.200 lei + 0, 01% din ceea ce depaseste 4.200 lei;Ofertantul va avea posibilitatea de a constitui garantia de participare si prin virament bancar, in cuantum de 2% din valoarea estimata a achizitiei, avand urmatoarele date: Titular cont: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si PescuitNr. cont: RO37TREZ7005005XXX000177Deschis la: A.T.C.P.M.B. 10 % din valoarea contractului atribuit fara TVA.Garantia de buna executie se va constitui printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de catre o societate bancara, ori de catre o societate de asigurari. In cazul in care instrumentul de garantare va fi emis de catre o societate bancara, modul de constituire a garantiei de buna executie va fi scrisoare de garantie ? Formular nr. 19, cu posibilitatea preluarii acestuia si in cazul emiterii instrumentului de garantare de catre o societate de asigurari.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Programul National pentru Dezvoltare Rurala 2007-2013, Masura de Asistenta Tehnica
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit operatorul economic nu se emit astfel de documente sau acestea nu vizeaza toate situatiile, atunci se accepta o declaratie autentica in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare, sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.
Daca exista incertitudini cu privire la situatia personala a unui operator economic, autoritatea contractanta va solicita informatii direct de la autoritatile competente.
Toate certificatele/ documentele/ formularele mentionate mai jos trebuie sa fie prezentate in original sau copie legalizata/ lizibila semnata si stampilata cu apostila "conform cu originalul?.
In cazul ofertantilor (persoane fizice sau juridice) de alta nationalitate decat cea romana, documentele vor fi transmise in limba in care au fost emise, insotite de o traducere autorizata a acestora in limba romana.
Toate documentele vor avea, pe langa semnatura si stampila, mentionat in clar numele intreg al persoanei semnatare. A nu se folosi prescurtari.
Formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor:
1. Formularul 5 ? Declaratie privind eligibilitatea;
2. Formularul 6 - Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006;
3. Formularul 4 ? Declaratie privind calitatea de participant la procedura;
4. Formularul 24 ? Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta;
5. Operatorul economic (lider, asociat, subcontractor, sustinator tert) va confirma prin intermediul unei Declaratii, faptul ca a luat la cunostinta de prevederile art. 69 indice 1 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare; Functiile de decizie la nivelul Autoritatii Contractante sunt reprezentate de catre Dl. Mihai Gavril VADAN - Director General, Dl. David Eugen POPESCU ? Director General Adjunct
Plati, Dl. Cristian IVANOIU ? Sef Serviciu Achizitii, Dl. Iulian BOBE ? Director Directia Asistenta Tehnica si Leader, Dna.Victoria SULEAP ? Sef Serviciu Asistenta Tehnica. 1. Certificat constatator eliberat de Ministerul Justitiei ? Oficiul Registrului Comertului sau echivalent din care sa rezulte numele complet, sediul, persoanele autorizate/administratori, domeniul de activitate si faptul ca acesta nu este in stare de faliment ca urmare a hotararii pronuntate de judecatorul sindic;
2. Confirmarea cu privire la plata taxelor si impozitelor la bugetul general consolidat, prin prezentarea Certificatului de atestare fiscala, eliberat de autoritatea fiscala competenta, din care sa rezulte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depune oferta.
3. Certificat fiscal privind plata impozitelor si taxelor locale, din care sa rezulte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depune oferta.
4. Certificat pentru plata CAS (pentru statele unde este aplicabil).
5. Cazier judiciar al companiei, sau echivalent (pentru statele unde este aplicabil).
(Se pot prezenta si orice alte acte doveditoare (certificate) echivalente in conditiile art.182 din OUG nr.34/2006 modificata si completata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Media cifrei de afaceri globala a ofertantului (operator economic sau membrii asocierii de operatori economici impreuna) trebuie sa fie de cel putin echivalentul a 150 000 euro, pe ultimii trei ani financiari incheiati (2009, 2010, 2011).
Se vor atasa copii ale bilanturilor contabile aferente exercitiilor financiare 2009, 2010 si 2011 vizate si inregistrate de organele competente.
Toate certificatele/ documentele respective trebuie sa fie prezentate in copie conforma cu originalul.
Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a solicita ofertantilor ? persoane juridice romane si persoane juridice straine ? prezentarea si a altor documente in cazul in care cele nominalizate la alineatul precedent nu sunt relevante.
In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat (inclusiv liderul) va prezenta aceste documente, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
Toate certificatele/ documentele respective trebuie sa fie prezentate in copie conforma cu originalul.
Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a solicita ofertantilor ? persoane juridice romane si persoane juridice straine ? prezentarea si a altor documente in cazul in care cele nominalizate la alineatul precedent nu sunt relevante.
In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat (inclusiv liderul) va prezenta aceste documente, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Cerintele minime individuale care trebuie indeplinite de catre expertii cheie:
I.Expert cheie 1 ? Auditul SMSI
1) Pregatire minima:
-Diploma de studii superioare de lunga durata.
-Certificat ca Lead Auditor/ Lead Implementer ISO 27001 sau echivalent, de catre un organism de certificare/ institut/ asociatie profesionala recunoscut(a) international/ national.
2) Experienta profesionala specifica:
-Experienta profesionala dovedita prin participarea expertului cheie propus in cel putin un contract similar in cadrul caruia a avut calitatea de auditor extern sau de certificare, consultant in implementare sau audit, sau expert in implementare, pentru Sisteme de Management a Securitatii Informatiei si a controalelor specifice de securitate a informatiei in conformitate cu cerintele detaliate in familia de standarde ISO 27000.Ofertantul va depune copii ale diplomelor de studii si ale certificatelor profesionale obtinute si mentionate in CV, relevante pentru proiectul in cauza.
In cazul ofertantului situat pe primul loc, Comisia de Evaluare va solicita documente justificative in vederea sustinerii experientei indicate in CV.
Un expert poate fi nominalizat pentru o singura pozitie din cele identificate mai sus.
Nota: CV-urile sau declaratiile de disponibilitate ale altor experti decat personalul propus nu trebuie sa fie incluse in oferta.
Se recomanda ca fiecare Curriculum Vitae sa contina maxim 4 pagini.
II. Expert cheie 2 ? Auditul sistemelor informationale
1) Pregatire minima:
-Diploma de studii superioare de lunga durata.-Certificat ca auditor sisteme informationale (ex: CISA sau echivalent), de catre un organism de certificare/ institut/ asociatie profesionala recunoscut(a) international/ national.
2) Experienta profesionala specifica:
-Experienta profesionala dovedita prin participarea expertului cheie propus in cel putin un contract similar, in cadrul caruia a avut calitatea de auditor al sistemelor informationale.
Ofertantul va depune copii ale diplomelor de studii si ale certificatelor profesionale obtinute si mentionate in CV, relevante pentru proiectul in cauza.
In cazul ofertantului situat pe primul loc, Comisia de Evaluare va solicita documente justificative in vederea sustinerii experientei indicate in CV.
Un expert poate fi nominalizat pentru o singura pozitie din cele identificate mai sus.
Nota: CV-urile sau declaratiile de disponibilitate ale altor experti decat personalul propus nu trebuie sa fie incluse in oferta.
Se recomanda ca fiecare Curriculum Vitae sa contina maxim 4 pagini.
III. Expert cheie 3 ? Continuitatea Afacerii
1) Pregatire minima:
-Diploma de studii superioare de lunga durata.
-Certificat ca Auditor BS25999 sau Expert in implementarea continuitatii afacerii sau Certified Business Continuity Auditor/ Professional (CBCA/ CBCP) sau echivalent, de catre un organism de certificare/ institut/ asociatie profesionala recunoscut(a) international/national.
2) Experienta profesionala specifica:
- Experienta profesionala dovedita prin participarea expertului cheie propus in cel putin un contract similar in cadrul caruia a avut calitatea de auditor extern sau de certificare, consultant in implementare sau audit, sau expert in implementare, pentru sisteme de asigurare a continuitatii afacerii/ sisteme de recuperare in caz de dezastru a proceselor si serviciilor IT.
Ofertantul va depune copii ale diplomelor de studii si ale certificatelor profesionale obtinute si mentionate in CV, relevante pentru proiectul in cauza.
In cazul ofertantului situat pe primul loc, Comisia de Evaluare va solicita documente justificative in vederea sustinerii experientei indicate in CV.
Un expert poate fi nominalizat pentru o singura pozitie din cele identificate mai sus.
Nota: CV-urile sau declaratiile de disponibilitate ale altor experti decat personalul propus nu trebuie sa fie incluse in oferta.
Se recomanda ca fiecare Curriculum Vitae sa contina maxim 4 pagini
IV.Expert cheie 4 ? Evaluari tehnice privind sistemele informatice.
1) Pregatire minima:
-Diploma de studii superioare de lunga durata.
-Certificatca Certified Ethical Hacker sau echivalent, sau certificat ca profesionist in securitatea sistemelor informationale (ex: CISSP sau echivalent), de catre un organism de certificare/ institut/ asociatie profesionala recunoscut(a) international/ national.
2) Experienta profesionala specifica:
-Experienta profesionala dovedita prin participarea expertului cheie propus in cel putin un contract similar in cadrul caruia a prestat serviciide evaluare tehnica a sistemelor informatice (resurse hardware si software, inclusiv retelistica), cu utilizarea aplicatiilor informatice din categoria GAS (Generalized Audit Software), asa cum acestea au fost definite in cadrul Sectiunii A ? Caietul de Sarcini, Capitolul 4.7.1 ? Activitati specifice Componentei 1, punctul B.
Ofertantul va depune copii ale diplomelor de studii si ale certificatelor profesionale obtinute si mentionate in CV, relevante pentru proiectul in cauza.
In cazul ofertantului situat pe primul loc, Comisia de Evaluare va solicita documente justificative in vederea sustinerii experientei indicate in CV.
Un expert poate fi nominalizat pentru o singura pozitie din cele identificate mai sus.
Nota: CV-urile sau declaratiile de disponibilitate ale altor experti decat personalul propus nu trebuie sa fie incluse in oferta. Se recomanda ca fiecare Curriculum Vitae sa contina maxim 4 pagini.
2.Ofertantul (operator economic sau membrii asocierii impreuna) a prestat, in ultimii 3 ani impliniti la data termenului limita pentru depunere a ofertei, activitati privind auditul IT si/ sau consultanta in audit IT, la care participarea acestuia a fost in valoare de cel putin echivalentul a 140.000 euro (se va lua in considerare cursul de schimb mentionat la punctul III.2.2).
Pentru fiecare contract mentionat in Formularul 8 si pentru care se completeaza Formularul nr. 9, se vor atasa documente suport (copii ale partilor relevante din contracte durata, valoare sau recomandari, precum si alte documente care sa ateste finalizarea contractului ? spre exemplu: rapoarte finale aprobate, documente de receptie, documente contabile etc.) care vor contine obligatoriu date referitoare la: :
- beneficiarul contractului;
- tipul serviciilor/ activitatilor prestate;
- perioada in care s-a realizat contractul;
- valoarea contractului.
Recomandarile/ certificarile vor fi emise sau contrasemnate de o autoritate contractanta beneficiara a prestarilor de servicii ori de catre clientul privat beneficiar al prestarilor de servicii. Daca recomandarile/ certificarile sunt depuse in copie, se va mentiona ?conform cu originalul? si vor fi insotite de semnatura deponentului.
3.Ofertantul (operator economic sau membrii asocierii de operatori economici impreuna) trebuie sa completeze:
- Formular nr. 8 ? Declaratie privind lista principalelor prestari de servicii in ultimii 3 ani-Formular nr. 9 ? Fisa de experienta similara
Pentru fiecare contract mentionat in Formularul 8 si pentru care se completeaza Formularul nr. 9, se vor atasa documente suport (copii ale partilor relevante din contracte durata, valoare sau recomandari, precum si alte documente care sa ateste finalizarea contractului ? spre exemplu: rapoarte finale aprobate, documente de receptie, documente contabile etc.) care vor contine obligatoriu date referitoare la:
- beneficiarul contractului;
- tipul serviciilor/ activitatilor prestate;
- perioada in care s-a realizat contractul;
- valoarea contractului.
Pentru fiecare contract mentionat in Formularul 8 si pentru care se completeaza Formularul nr. 9, se vor atasa documente suport (copii ale partilor relevante din contracte durata, valoare sau recomandari, precum si alte documente care sa ateste finalizarea contractului ? spre exemplu: rapoarte finale aprobate, documente de receptie, documente contabile etc.) care vor contine obligatoriu date referitoare la: :
- beneficiarul contractului;
- tipul serviciilor/ activitatilor prestate;
- perioada in care s-a realizat contractul;
- valoarea contractului.
Recomandarile/ certificarile vor fi emise sau contrasemnate de o autoritate contractanta beneficiara a prestarilor de servicii ori de catre clientul privat beneficiar al prestarilor de servicii. Daca recomandarile/ certificarile sunt depuse in copie, se va mentiona ?conform cu originalul? si vor fi insotite de semnatura deponentului.
4.Cerintele minime care trebuie indeplinite de catre toti expertii cheie:
a.Toti expertii cheie trebuie sa faca dovada valabilitatii certificarilor solicitate prin prezenta documentatie de atribuire, la data limita de depunere a ofertelor.
b.Toate certificarile solicitate expertilor cheie vor trebui sa fie emise/ recunoscute de catre:
- Asociatii profesionale precum ISACA, BSI sau echivalent;
- Institute precum DRII, PMI, Learning Tree sau echivalent, sau
- Organizatii/ organisme de certificare precumIQNet, TUV, BSI sau echivalent.
Ofertantul va prezenta copii ale diplomelor de studii si ale certificatelor profesionale obtinute si mentionate in CV, relevante pentru proiectul in cauza;
In cazul ofertantului situat pe primul loc, Comisia de Evaluare va solicita documente justificative in vederea sustinerii experientei indicate in CV.
Un expert poate fi nominalizat pentru o singura pozitie din cele identificate mai sus.
Nota: CV-urile sau declaratiile de disponibilitate ale altor experti decat personalul propus nu trebuie sa fie incluse in oferta.
Se recomanda ca fiecare Curriculum Vitae sa contina maxim 4 pagini.
Ofertantul va prezenta copii ale certificatelor si/ sau referintelor emise de angajatori sau beneficiari care sa probeze experienta indicata in CV si durata de lucru in domeniile/ proiectele/ contractele solicitate.
5.Cerinte minime care trebuie indeplinite in mod cumulativ de catre expertii cheie:
Cel putin un expert cheie, trebuie sa fie certificat ca profesionist in managementul riscurilor de securitate informationala sau managementul riscurilor specifice sistemelor IT (ex: Risk IT/ CRISC sau ISO27005 Certified risk manager sau echivalent), de catre un organism de certificare/ institut/ asociatie profesionala recunoscuta international/ national.
Ofertantul va prezenta copii ale diplomelor de studii si ale certificatelor profesionale obtinute si mentionate in CV, relevante pentru proiectul in cauza;
In cazul ofertantului situat pe primul loc, Comisia de Evaluare va solicita documente justificative in vederea sustinerii experientei indicate in CV.
Un expert poate fi nominalizat pentru o singura pozitie din cele identificate mai sus.
Nota: CV-urile sau declaratiile de disponibilitate ale altor experti decat personalul propus nu trebuie sa fie incluse in oferta.
Se recomanda ca fiecare Curriculum Vitae sa contina maxim 4 pagini.
1. Ofertantul (operator economic sau oricare dintre membrii asocierii de operatori economici) trebuie sa fie atestat pentru un sistem de management al calitatii pentru serviciile prestate, respectiv ISO 9001 sau echivalent.
management al calitatii pentru serviciile prestate, respectiv ISO 9001 sau echivalent.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
30%
Descriere: Componenta financiara
2.
propunere tehnica
70%
Descriere: Noi riscuri -5p; Strategie de minimizare riscuri -10p; Zile suplimentare de participare -32p; Experti suplimentari -27p; Cursuri suplimentare -26p.
Punctaj maxim componenta tehnica: 100
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
F/511/1/2/S/12/00/09/S0
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 06.08.2012 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
08.08.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 08.08.2012 12:00
Locul: Sediul APDRP din str. Gradina cu Cai nr. 3A, Sector 5 Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Orice reprezentant imputernicit din partea ofertantului
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Programul National pentru Dezvoltare Rurala 2007-2013, Masura de Asistenta Tehnica
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul National de Dezvoltare Rurala
VI.3) Alte informatii
Liderul Asocierii va completa F13 si va fi avizat de fiecare membru al asocierii si subcontractori.Se vor depune si urmatoarele documente: a)Acord de asociere semnat si stampilat de catre toti asociatii, in care sa se mentioneze ca toti asociatii isi asuma raspunderea colectiva si solidara pentru indeplinirea contractului, iar liderul asociatiei este imputernicit sa actioneze in numele tuturor asociatilor.Intelegerea va stipula ca toti asociatii sunt obligati sa ramana in asociere pe intreaga durata a contractului.b)O declaratie semnata si stampilata de toti asociatii, prin care se obliga ca in cazul in care oferta este declarata castigatoare, vor legaliza asocierea. Contractul de asociere legalizat va fi prezentat Autoritatii Contractante inainte de data semnarii contractului.c)Fiecare asociat va completa F4 si F7.d)Fiecare asociat/subcontractor va confirma printr-o Declaratie, ca a luat la cunostinta de prevederile art.69 ind.1 din OUG 34/2006.In cazul subcontractarii, se va depune F4 completat de fiecare subcontractor.Ofertantul va confirma prin intermediul unei declaratii, ca pentru auditorul financiar prezentat in F3, va prezenta la incheierea contractului o copie legalizata sau tradusa de un traducator autorizat, dupa autorizatia de auditor financiar sau echivalent.Ofertantul va prezenta F15.Clauzele contractuale obligatorii si cele specifice sunt cuprinse in modelul de contract F23. Art.20 din clauzele specifice si clauzele obligatorii trebuie insusite pana la depunerea ofertei si sunt nenegociabile iar pentru clauzele specifice se pot depune amendamente odata cu depunerea ofertei.In cazul unei asocieri, aceasta declaratie va fi prezentata in numele asocierii de catre asociatul desemnat lider.In cazul in care doua sau mai multe oferte au obtinut acelasi punctaj departajarea ofertelor se va realiza in functie de punctajul cel mai mare obtinut pentru factorii mentionati la pct. 3, 4 si 5, in ordinea descresc. a punctajelor maxime care se pot acorda acestora.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta, despre un act al autoritatii contractante considerat nelegal
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit - Directia Asistenta Tehnica si Leader - Serviciul Asistenta Tehnica
Adresa postala: Strada Gradina cu Cai, Nr. 3A, Sector 5, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 050111, Romania, Tel. +40 213101629, Email: [email protected], Fax: +40 213101629, Adresa internet (URL): www.apdrp.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
21.06.2012 09:07