Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Autospeciala combinata spalator- vidanjor


Anunt de participare numarul 141863/08.02.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
GOSPODARIE COMUNALA S.A.
Adresa postala: Sf.Gheorghe, str.Banki Donat, nr.27, judet Covasna, Localitatea: Sfantu Gheorghe, Cod postal: 520031, Romania, Punct(e) de contact: Serviciul Tehnic/Autoritate contractanta, Tel. +04 0267351390, In atentia: d-lui SZASZ Barna ?Serviciul Tehnic, Email: [email protected], Fax: +04 0267351739, Adresa internet (URL): http: //www.apacov.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Servicii publice - Operator regional de apa si canalizare
Activitate (activitati)
Altele: Apa si canalizare
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Autospeciala combinata spalator- vidanjor
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Sediul autoritatii contractante
Codul NUTS: RO123 - Covasna
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Furnizare autospeciala combinata spalator -vidanjor
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
34144000-8 - Autovehicule cu utilizare speciala (Rev.2)
34144410-5-Vidanjoare (Rev.2)
42997200-3-Masini de curatare a suprafetei interne a conductelor (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Autospeciala combinata spalator- vidanjornou ? 1buc.
Valoarea estimata fara TVA: 920, 913RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
6 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare este incuantum de 18.000 Lei.(Data la care se va face echivalenta leu/euro va fi data publicarii invitatiei de participare)In cazul ofertantior care se regasesc in categoria intreprinderilor Mici si Mijlocii (facand dovada in acest sens prin prezentarea documentelor prevazute in Legea nr. 346/2004) garantia de participare se constituie in procent de 50% din cuantumul precizat in documentatia de atribuire.Perioada de valabilitate a garantiei de participare: 60 de zile de la data limita de depunere a ofertelor. In situatii exceptionale, Autoritatea Contractanta poate solicita Ofertantilor sa extinda perioada de valabilitate a garantiei in vederea finalizarii procedurii de atribuire.Garantia de participare se va constitui conform prevederilor art.86 din HG 925/2006 instrument de garantare emis in conditiile legii, virament bancar in contul RO44RNCB0124038021880001 deschis la Banca Comerciala Romana ? Sucursala Judetului Covasna sau scrisoare de garantie bancara conform formular nr 10. Originalul se va transmite la sediul autoritatii contractante pana la termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor sau inclusiv in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor. Autoritatea contractanta va restitui garantia de participare conf. art. 88 din HG 925/2006.Garantia de participare se va retine conform art. 87 din HG nr. 925/2006 si art. 2781 din OUG nr.34/2006. Garantia de buna executie este de 5% din valoarea acceptata a contractului, fara TVA.Garantia de buna executieva fi constituita in moneda contractului.Modul de constituire a garantiei de buna executie a contractului va ficonform art. 90 din HG 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Contractul este finantat din fonduri proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1- Declaratie privind eligibilitatea
Operatorul economic sa dovedeasca ca nu se afla in situatiile prevazute la art. 180 din OUG 34/2006
Operatorul economicofertant/tertul sustinator are obligatia sa completeze Declaratia pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 180 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare ?Formular 1.
Cerinta nr. 2 ?Operatorul economic sa dovedeasca ca nu se afla in nici una din situatiile prevazute la art. 181din OUG nr. 34/2006 cu modificata si completata ulterior.
-Ofertantul/ tertul sustinator trebuie sa completeze Declaratia pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 181 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.-Formular nr. 2.
Incadrarea in situatia prevazuta la art. 181 din OUG nr. 34/2006 atrage excluderea ofertantului/tertului sustinator din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
Cerinta nr. 3- Certificarea participarii la procedura in concordanta cu regurile de concurenta.
Operatorul economic ofertant are obligatia de a prezenta o declaratie pe propria raspundere-Certificat de participare cu oferta independenta, conform Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice nr. 314/2010 privind punerea in aplicare a certificatului de participare la licitatii cu oferta independenta- Formular nr. 3.
Cerinta 4 ?Evitarea conflictului de interese.
Ofertantul/Ofertantul asociat/Subcontractantul/Tertul sustinator are obligatia sa completeze Declaratia pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 (evitarea conflictului de interese) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare- Formular nr. 4.
Incadrarea in situatia prevazuta la art. 69^1 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
Persoanele cu functii de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: Fejer Alexandru, Szoradi Edit, Matyas Ferenc, Butyka Elemer, Aczel Kata, Lakatos Attila, Juhos Reka Katalin, Szasz Barna, Toth Istvan Tibor, Borbath Zsuzsanna, Torok Barna, Rakosi Aron, Domnisor Mircea, Klarik Laszlo Attila, Henning Janos Laszlo, Czimbalmos Kozma Csaba, Bartha Janos Laszlo, Dragus Ovidiu, Bagoly Zsolt Lajos. Cerinta nr. 1
Se va prezenta : Certificatul constatator eliberat de Ministerul Justitiei-Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul teritorial in original sau copie legalizata care sa ateste ca ofertantul desfasoara activitati similare celor care fac obiectul prezentei proceduri de achizitie.
Cerinta nr. 2
Pentru persoane juridice/fizice straine:
Se vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care candidatul/ofertantul este rezident din care sa rezulte nume complet, sediul, persoanele autorizate/administratori si activitatile autorizate.
Documentele vor fi prezentate in oricare din urmatoarele forme: original, copie legalizata sau copie conform cu originalul.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Capacitatea economica si financiara a ofertantului/grupului de operatori economici poate fi sustinuta si de alta persoana
Persoana ce asigura sustinerea financiara nu trebuie sa se afle in situatia in care determina excludera din procedura de atribuire conform art. 180, 181 lit a, c^1, d si art. 69^1 din OUG nr. 34/2006
Informatii privind situatia economico-financiaraCerinta 1- Media cifrei de afaceri globala pe ultimii 3 ani financiari incheiati 2010, 2011, sem. I 2012, sa fie cel putin egala cu 830000 lei.
Se vor prezenta bilanturile contabile incheiatesau oricare alte documente echivalente care sa dovedeasca indeplinirea cerintei.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Sustinatorul va prezenta : Formularul 1 declaratia privind eligibilitatea, Formularul 2-declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 lit a si c^1 din OUG 34/2006, Formular 4 - Evitarea conflictului de interes - Declaratia pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69^1Formular 6 -Angajamentul ferm incheiat in forma autentica (autentificata la notarul public)Operatorul economic va completa Formularul nr. 5-Declaratie privind cifra medie globala de afaceri.Ofertantii vor depune Situatiile Financiare pentru ultimii 3 ani fiscali auditati si inregistrati la autoritatile fiscale abilitate (Directia Finante Publice sau autoritati similare competente in tarile de origine) sau alte documente emise de autoritatile legale competente in tara de origine a ofertantului, care sa ateste cifra de afaceri pentru ultimii 3 ani fiscali incheiati. Ofertantii nerezidenti vor prezenta traduceri autorizate in limba romana ale documentelor solicitate mai sus. Daca o asociere de operatori economici depune o oferta comuna, atunci situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asocierii.Toate certificatele/documentele respective trebuie sa fie prezentate in copie certificata pentru conformitate cu originalul semnate si stampilate de catre ofertant.Autoritatea Contractanta isi rezerva dreptul de a solicita ofertantilor-persoane juridice romane si persoane juridice straine-prezentarea si a altor documente in cazul in care cele nominalizate la alineatul precedent nu sunt relevante.Valorile vor fi exprimate in lei, la cursul mediu lei/euro comunicat de Banca Centrala Europeana pentru anul respectiv.2010 ? 4, 2122;2011 ? 4, 2391;2012 ? 4, 4593
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
apacitatea tehnica a ofertantului/grupului de operatori economici poate fi sustinuta si de alta persoana
Persoana ce asigura sustinerea tehnica nu trebuie sa se afle in situatia in care determina excludera din procedura de atribuire conform art. 180, 181 lit a, c^1, d si art. 69^1 din OUG nr. 34/2006
Cerinta 1 ? Experienta similara
Experienta ca operator economic in contracte de furnizare in ultimii in 3 ani:
Ofertantul va prezenta lista principalelor livrari din ultimii 3 ani continand valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati.Lista poate fi insotita de cel putin1document/certificat sau cel mult 3 documente /certificate care sa confirme furnizarea de produse similare.
Ofertantul trebuie sa faca dovada ca are implementat un sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001 :2008
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Sustinatorul va prezentaFormularul 1 - Declaratia privind eligibilitatea, Formularul 2 - Declaratie privind neincadrarea in pre-vederile art 181 lit a si c^1 din OUG 34/2006Formular 4 Evitarea conflictului de interese - Declaratia pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69^1Formular 6/1 Angajamentul ferm incheiat in forma autentica (la notarul public)Ofertantul va completa Formularul 7 - Lista principalelor livrari de produse similare din ultimii 3 ani.Ofertantul va prezenta lista principalelor livrari din ultimii 3 ani continand valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati.Lista poate fi insotita de cel putin1document/certificat sau cel mult 3 documente /certificate care sa confirme furnizarea de produse similare.Se va prezenta un certificat sau un document echivalent prin care se atesta faptul ca ofertantul are implementat un sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2008Documentele de certificare sa fie prezentate in copie ?Conform cu originalul? , sa fie in termen de valabilitate la data limita de depunere a ofertei si sa fie traduse in limba romana(daca se impune)
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 13.03.2013 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
21.03.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 21.03.2013 11:00
Locul: sediul autoritatii contractante
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Comisia de licitatie, Reprezentantii autorizati ai UCVAP, reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Documentatia de atribuire (Caietul de sarcini, Formulare, Contract) poate fi descarcata de pe SEAP, site-ul www.e-licitatie.ro?Fiecare document va fi semnat de reprezentantul legal al ofertantului.In cazul in care acestea sunt semnate de o alta persoana, acestea va prezenta o imputernicire.?Fiecare din documentele solicitate va fi prezentat inoriginal, copie legalizata/autentificata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul??Documentele emise in alta limba decat romana vor fi insotite de traducerea autorizata in limba romana.?Modul de departajare a ofertelor cu preturi egale clasate pe primul loc: Se solicita ofertantilor care au oferit cel mai mic pret o noua propunere financiara in plic inchis. Contractul va fi atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut.?Documente solicitate la incheierea contractului: acordul de asociere legalizat (in cazul asocierilor), garantia de buna executie (conform cerintei III. 1.1.b)).
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
- Conform art. 256^2 din OUG nr. 34/2006, contestatiile se pot depune in termen de 10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul tehnic
Adresa postala: strada Banki Donat nr. 27, Localitatea: Sfantu Gheorghe, Cod postal: 520031, Romania, Tel. +40 267351390, Email: [email protected], Fax: +40 267351739, Adresa internet (URL): http: //www.apacov.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
06.02.2013 10:32
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer