Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Autoturisme de teren 4x4


Anunt de participare (utilitati) numarul 147253/15.10.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
COMPANIA NATIONALA DE TRANSPORT AL ENERGIEI ELECTRICE "TRANSELECTRICA" S.A.
Adresa postala: B-DUL G-RAL GHEORGHE MAGHERU NR.33, SECTOR 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010325, Romania, Punct(e) de contact: Adrian CIUCA, Tel. +40 213035617, In atentia: Adrian CIUCA, Email: [email protected], Fax: +40 213035670, Adresa internet (URL): www.e-licitatie.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice ?Transelectrica? SA
Adresa postala: Str. Olteni nr 2-4, Sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030786, Romania, Punct(e) de contact: SAICSUA, Tel. +40 0213035724, In atentia: Adrian CIUCA, Email: [email protected], Fax: +40 0213035909, Adresa internet (URL): www.e-licitatie.ro
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
SEAP sau Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice ?Transelectrica? SA
Adresa postala: Str. Olteni nr 2-4, Sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030786, Romania, Adresa internet (URL): www.e-licitatie.ro
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice ?Transelectrica? SA
Adresa postala: Str. Olteni nr 2-4, Sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030786, Romania, Punct(e) de contact: Registratura, parter, camera 001, Tel. +40 0213035600, Email: [email protected], Fax: +40 0213035909
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Companie Nationala
Activitate (activitati)
- Electricitate
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Autoturisme de teren 4x4
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Achizitorul va ridica masinile direct de la sediul Furnizorului.
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Furnizare a 14 buc «Autoturisme de teren 4x4 », in baza programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, aprobat prin Ordinul MMSC nr. 1239/2013. Termen de furnizare este de maxim 45 zile de la intrarea in vigoare a contractului dupa semnarea acestuia de catre ambele parti.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
34113200-4 - Vehicule pentru orice tip de teren (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Furnizare a 14 bucati de « Autoturisme de teren 4x4 »conform cantitatiilor Caietului de sarcini
Valoarea estimata fara TVA: 816, 452RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
45 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Ofertantul are obligatia de a prezenta Garantia de participare la licitatie. Garantia de participare trebuie sa fie irevocabila. Ofertele care nu sunt insotite de dovada constituirii Garantiei de participare la licitatie, sau a caror Garantie de participare nu indeplineste cuantumul, forma si valabilitatea solicitata vor fi respinse.Modul de prezentare al Garantiei de participare la licitatie este orice instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari care se prezinta in original (Formularul 3), sau prin orice mod conform art.86 din HG 925/2006.In orice situatie, dovada constituirii garantiei de participare trebuie sa fie prezentata cel mai tarziu la data si ora stabilitata pentru depunerea ofertelor.In cazul in care operatorul economic se incadreaza in categoria IMM, acesta va prezenta atasat dovezii constituirii garantiei de participare documentele care dovedesc inregistrarea ca IMM.In cazul in care ofertantul este IMM, conform prevederilor Legii 346/14.07.2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii IMM, coroborat cu legislatia in achizitii, garantia de participare poate fi constituita la jumatate din valoarea solicitata in documentatia de atribuireCuantumul Garantiei de participare este 16.000 LEI sau echivalentul in Valuta. Cursul de schimb Lei / Valuta va fi considerat cel stabilit de BNR cu 7 (sapte) zile inainte de data limita a depunerii ofertelor.Valabilitatea Garantiei pentru participare la licitatie este de 90 zile de la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.In cazul depunerii unei contestatii la Consiliul National de Solutionare al Contestatiilor, in masura in care acesta respinge contestatia, autoritatea contractanta va retine contestatorului din garantia de participare, in raport cu valoarea estimata, conform art. 2781 din OUG 76/30.06.2010 suma de 4596, 451 lei. Garantia de buna executie trebuie sa fie irevocabila. Ea se va constitui printr-un instrument de garantare prezentat in original, emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari.Cuantumul garantiei de buna executie va fi de 10% din pretul contractului, fara T.V.A .Valabilitatea garantiei de buna executie a contractului va depasi cu 14 zile data la care se estimeaza ca se va obtine ultimul Proces Verbal de Receptie a furnizarii.Garantia de buna executie se elibereaza in termen de maxim 14 zile de la data Procesului Verbal de receptie, daca achizitorul nu a ridicat pana la acea data pretentii asupra ei.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Alte surse
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Da
Prin aceasta achizitie se doreste innoirea parcului auto al Companiei in urma accesarii ?Programului de stimulare a innoirii parcului auto national?
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie cu privire la neincadrarea in prevederile art. 180 din O.U.G. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare - Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Se va prezenta o declaratie privind eligibilitatea in stricta conformitate cu modelul Formular 5.Aceasta declaratie se va prezenta in original semnata si stampilata de catre persoana autorizata. Aceasta declaratie va fi insotita si de Cazierul Jurdiciar a operatorului economic.In cazul unei asocieri declaratia trebuie prezentata de toti membrii asociaiti si/sau de catre tertul sustinator daca este cazul.
Declaratie cu privire la neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare - Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Se va prezenta declaratia de eligibilitatein stricta conformitate cu modelul Formular 6.Aceasta declaratie se va prezenta in original semnata si stampilata de catre persoana autorizataIn cazul unei asocieri Formularul 6 va fi completat de toti membrii asociati si/sau de catre tertul sustinator daca este cazul.
Declaratie cu privire la neincadrarea in prevederile art. 691 din O.U.G. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare - Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Se va prezenta declaratia de eligibilitatein stricta conformitate cu modelul Formular 12.Aceasta declaratie se va prezenta in original semnata si stampilata de catre persoana autorizataIn cazul unei asocieri/subcontractari/tert sustinator, Formularul 12 va fi completat de toti partenerii dintr-o asociere / subcontractantii /tert sustinator desemnati.
Persoanele cu functie de decizie in cadrul autoritatii contractante sunt: Directoratul format din Stefan Doru Bucataru, Constantin Vaduva, Ciprian Gheorghe Diaconu, Gabriel Mustea, Florin Mihaita Boangiu; Maria Ionescu ? director economic; Adrian Valciu - Manager DSIC, Iulian Carcale ? Manager DAA; Cerasela Radescu ? Manager Achizitii; Raducu Fediuc- Sef SAICSUA; Jean Rosoga ? Sef Serviciu Auto, Adrian Ciuca ? Economist, Alina Cristiadis - Consilier Juridic, Marin Stefan - Inspector Sef MI .
Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta (conform Ordin ANRMAP nr. 314 din 12 octombrie 2010). - Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Se va prezenta ?Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta?- modelul Formular 13.
Ofertantii vor mentiona partea din contract pe care au intentia sa o subcontracteze, insotita de Lista cu subcontractantii Formularului 11, daca este cazul;
Informatii generale - Se va prezenta Formularul 9. Certificat Constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului / Autorizatie de functionare / altele echivalente, care sa ateste ca ofertantul desfasoara activitati din categoria calor care fac obiectul prezentei achizitii, informatiile din acest document trebuie sa fie reale/actuale la data limita stabilita de depunerea ofertelor.
Certificatul se va prezenta in original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?. de catre reprezentantul legal al firmei ofertante. Certificatele constatatoare vor fi furnizate de toti partenerii dintr-o asociere - pentru partea de contract care va fi realizata.Ofertantul clasat pe primul loc, inainte de a transmite comunicarile privind rezultatul procedurii de atribuire, sa prezinte pentru conformitate documentul in original/copie legalizata.
Dovada acceptarii ofertantului ca este acceptat ca furnizor in Programul RABLA 2013. Ofertantul va da o declaratie pe proprie raspundere cu indicarea locului si pozitiei de pe lista producatorilor aflata pe site Administratiei Fondului pentru Mediu
Se vor prezenta Documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, care sa ateste ca ofertantul desfasoara activitati similare celor ce fac obiectul prezentei achizitii in original/copie legalizata copie vizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? si insotite de traducerea autorizata in limba romana a documentului.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii privind asocierea.
Modalitatea de indeplinire
Se va prezenta Formularul 10 ? daca este cazul
Lista principalelor furnizari de produse efectuate in ultimii 3 ani, continand, valori, perioade de furnizare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati, care sa confirme furnizarea produselor a caror valoare cumulata sa fie cel putin 816.452 lei
Modalitatea de indeplinire
DECLARATIE PRIVIND LISTA PRINCIPALELOR
FURNIZARI IN ULTIMII 3 ANI ? prezentarea Formularului nr. 8 si recomandari/ procese verbale de receptie / contracte, scrise din partea beneficiarului. (doar parti relevante ale acestora) emise sau consemnate de beneficiari, alte documente pe care ofertantul le considera relevante in indeplinirea cerintei
Pentru echivalenta lei/valuta calcularea nivelului minim impus al cerintei de calificare, se va utiliza cursul mediu BNR leu / valuta aferent fiecarui an.
Ofertantul va face dovada ca are implementat sau in curs de implementare, un sistem de management al calitatii certificat in conformitate cu standardele in vigoare la nivel national/international, EN ISO 9001 (SR EN ISO 9001)/2008 sau similar prin depunerea certificatelor sau a altor documente de atestare a sistemului calitatii
Modalitatea de indeplinire
Certificat EN ISO 9001 (SR EN ISO 9001)/2008 sau similar, sau dupa caz cerere de acreditare/auditare a sistemului de management al calitatii.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
a)Intrucat procedura se va finaliza printr-o etapa electronica, pentru a putea participa la licitatie electronica, operatorii economici trebuie sa fie inregistrati in SEAP, in caz contrar, conform prevederilor art. 38 alin. 4 din HG 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, se va considera oferta retrasa in cadrul acestei proceduri, urmand a se aplica prevederile art. 87 alin (1) lit. a) (incasarea Garantiei de participare) din HG 925/2006.b) Informatiile necesare pentru conectare si inregistrare in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) pentru operatorii economici sunt disponibile la adresa de internet: http: //www.e-licitatie.ro.c) In conformitate cu prevederile art. 165 din OUG. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, dupa evaluarea initiala integrala a ofertelor, in conformitate cu criteriul de atribuire mentionat la pct. IV.2.1) din Fisa de Date, in urma careia ofertele vor fi declarate ?ADMISIBILE?, ?INACCEPTABILE? sau ?NECONFORME? CNTEE Transelectrica S.A. va invita la etapa finala de licitatie electronica in scopul imbunatatirii ofertelor de pret, numai ofertantii care au depus oferte declarate ADMISIBILE?. Imbunatatirea ofertelor de pret se va regasi in Valoarea totala ofertata.d) Invitatia de participare si notificarile de incepere a licitatiei electronice vor fi transmise pe cale electronica de catre SEAP, simultan tuturor ofertantilor inregistrati in SEAP la adresele de posta electronica (e-mail), inregistrate in sistem ca adrese de contact. Invitatia de participareva preciza rezultatul primei evaluari a ofertei depuse de catre ofertantul destinatar precum si data si momentul de start al licitatiei electronice.e) Licitatia electronica va incepe dupa scurgerea a 3 zile lucratoare de la data la care au fost trimise invitatiile. Licitatia electronica se va desfasura intr-o singura runda in care ofertantii pot sa-si imbunatateasca ofertele depuse anterior acestei faze.f) Clasamentul final se stabileste pe baza rezultatului obtinut in urma desfasurarii unei singure runde de ofertare cu privire la pretul din cadrul etapei de licitatie electronica si se intocmeste in ordinea crescatoare a preturilor.g) Oferta castigatoare stabilita de catre comisia de evaluare va fi oferta care a indeplinit criteriile de eligibilitate, criteriile de calificare, oferta a fost declarata ADMISIBILA si dupa organizarea etapei finale de licitatie electronica, are pretul cel mai mic dintre ofertele acceptate si nu depaseste valoarea fondurilor ce pot fi disponibilizate pentru executarea contractului.h) In termen de 3 zile de la finalizarea rundei de licitare, ofertantul declarat castigator are obligatia de a transmite autoritatii contractante, in scris, in original, propunerea financiara, refacuta in conformitate cu pretul total rezultat in urma procesului de licitare electronica.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
DA 2400
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 30.10.2013 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
05.11.2013 10:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
Pana la: 03.02.2014
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 05.11.2013 11:00
Locul: Str. Olteni, nr. 2-4, sector 3, Bucuresti, camera 004 parter
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
In baza unei imputerniciri scrise.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Agentii economici care descarca prezenta Documentatie de atribuire direct din atasamentul la Invitatia de participare publicata in SEAP au obligatia de a urmari, in SEAP, la rubrica , ,Documentatie si clarificari?, atasarea diverselor comunicari facute de autoritatea contractanta urmare a unor solicitari de clarificare cerute de unii potentiali ofertanti. Necunoasterea acestor comunicari poate conduce la depunerea de oferte neconforme.?Daca la finalizarea rundei de licitatie electronica, exista doua sau mai multe oferte cu pret egal clasate pe primul loc, se va solicita printr-o invitatie (transmisa pe fax) reofertarea financiara in plic inchis doar de la operatorii economici clasati pe primul loc. Plicul cu oferta imbunatatita se va depune la sediul autoritatii contractante din str. Olteni 2-4, sector 3, Bucuresti, parter - registratura la data mentionata in invitatia de participare primita dupa finalizarea rundei de licitatie electronica.? Oferta imbunatatita va fi deschisa in sedinta publica. Ofertarea se va repeta, in caz de pret egal pana la departajarea unei oferte castigatoare.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
CNTEE TRANSELECTRICA SA
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Oficiul Juridic si Contencios
Adresa postala: Str. Olteni nr. 2-4, sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030786, Romania, Tel. +40 0213035967, Fax: +40 0213035610, Adresa internet (URL): www.transelectrica.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
14.10.2013 11:01
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer