Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Autovidanje


Anunt de participare (utilitati) numarul 140830/30.11.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
S.C RAJA S.A CONSTANTA
Adresa postala: Str Calarasi 22-24, Constanta, Localitatea: Constanta, Cod postal: 900590, Romania, Punct(e) de contact: Serviciul Achizitii Publice 1, Tel. +40 241664046, In atentia: Munteanu Mariana, Email: [email protected], Fax: +40 241662577, Adresa internet (URL): www.rajac.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Societate comerciala
Activitate (activitati)
- Ap?
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Autovidanje
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Leasing
Locul principal de livrare: SCRAJASA, strada Calarasi, nr.22-24, Constanta, Romania.
Codul NUTS: RO223 - Constanta
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contract sectorial de furnizare, finantat prin leasing financiar.Furnizare prin leasing financiar, pe 5 ani, cu optiunea de cumparare a 6 buc. autovidanje. Pentru achizitia produselor se incheie un singur contract care trebuie sa angajeze atat furnizarea produselor cat si prestarea serviciilor de leasing financiar pe o perioada de 68 de luni.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
34144410-5 - Vidanjoare (Rev.2)
66114000-2-Servicii de leasing financiar (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Furnizare 6 buc. autovidanje, conform cerintelor din Caietul de sarcini si Specificatiile Tehnice si prestarea serviciilor de leasing financiar.
Valoarea estimata fara TVA: 6, 075, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
68 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare: 60.000 RON. Perioada de valabilitate a garantiei de participare: 90 zile de la data limita de depunere a ofertei.Forma de constituire a garantiei de participare: conform art.86 alin(1)din HG 925/2006.In cazul in care operatorii economici opteaza pentru constituirea garantiei de participare prin virament bancar suma va fi virata in contul S.C. RAJA S.A., nr. RO36 RNCB 0114014937350001 deschis la BCRSucursala Constanta.In cazul in care garantia de participare se va constitui cu scrisoare de garantie bancara se va utiliza Formularul B din Sectiunea III.Garantia de participare emisa in alta limba decat romana va fi prezentata in original si va fi insotita de traducerea autorizata in limba romana.Echivalenta pentru o garantie de participare constituita in euro se face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile.In cazul depunerii de oferte in asociere, garantia de participare trebuie constituita in numele asocierii si sa mentioneze ca acopera in mod solidar toti membrii grupului de operatori economici.Neconstituirea garantiei de participare pana la data si ora deschiderii ofertelor atrage respingerea ofertei.Operatorii economici incadrati conform Legii nr.346/14.07.2004 in categoria IMM, beneficiaza de reducerea cu 50% a criteriilor legate de: cifra de afaceri, cuantumul garantiei de participare si garantiei de buna executie.In cazul in care ofertantul se incadreaza in categoria IMM, acesta va prezenta o declaratie pe propria raspundere, utilizandFormularul 4 din Sectiunea III. Cuantumul garantiei de buna executie va fi de 7% din valoarea fara TVA a contractului.Forma de constituire a garantiei de buna executie a contractului de furnizare: conform art. 90 alin. (1) din H.G. nr. 925/2006. In cazul in care operatorul economic opteaza pentru constituirea garantiei prin retineri succesive se vor aplica prevederile art.90 alin.3)din HG 925/2006. Ofertantul va deschide un cont de garantie la dispozitia autoritatii contractante la Trezoreria Statului.Achizitorul va semna contractul de leasing numai dupa primirea documentului de constituire a garantiei de buna executie, in cuantum de 7% din valoarea contractului fara TVA.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Surse proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1 - Calitatea de participant la procedura.
Se va prezenta completat, semnat si stampilat, in original, Formularul 1 din Sectiunea III.
Nota: Avand in vedere ca obiectul contractului este de furnizare produse si prestare servicii de leasing financiar, pe o perioada de 68 de luni si procedura este organizata pentru atribuirea unui singur contract, la declararea calitatii de participant la procedura se va avea in vedere urmatoarele:
a) Furnizorii de echipamente pot participain nume propriu numai in situatia in care asigura in nume propriu si serviciile de leasing financiar;
b) Ofertantii care asigura serviciile de leasing financiar, pot participa in nume propriu, in cazulin care furnizorul de echipamenteeste declarat subcontractant.
c) Pentru incheierea unui contract tripartit (utilizator, finantator si furnizor), ofertantiipot participa, in asociere, conform art.44 din OUG 34/2006.
Cerinta nr.2 - Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta.Se va prezenta completat, semnat si stampilat in original, Formularul 1.1 dinSectiunea III.
Cerinta nr.3 - Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art.180 din OUG nr.34/2006, aprobata cu modificari si completari prin Legea 337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.Se va prezenta completat, semnat si stampilat in original, Formularul 2 din Sectiunea III.
Cerinta nr.4- Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. nr.34/2006, aprobata cu modificari si completari prin Legea 337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Se va prezenta completat, semnat si stampilat in original, Formularul 3a din Sectiunea III.
Cerinta nr.5- Documente constatoare privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor si taxelor catrebugetul de stat si a celor locale.
-Prezentareacertificatuluide atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale pe raza caruia isi are sediul social operatorul economic, care sa prezinte situatia datoriilor scadente ale operatorul economic, la bugetul de stat, in luna anterioara depunerii ofertelor(sau echivalent pentru persoane juridice straine). Original/copie legalizata/ copie lizibila conforma cu originalul.
-Prezentareacertificatuluiprivind plata impozitelor si taxelor locale, care sa prezinte situatia datoriilor scadente ale operatorul economicla bugetul local in luna anterioara depunerii ofertelor(sau echivalent pentru persoane juridice straine). Original/copie legalizata/ copie lizibila conforma cu originalul.
Cerinta nr.6-Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 din O.U.G. nr.34/2006. Persoanele care detin functii de decizie in SC RAJA SA sunt: Felix Stroe-Director general, Aurel Presura-Director General Adjunct, Tereza Baranescu-Director Economic, Elena Sfrija ?Director Juridic, Niculae Musat- Director Calitate Resurse Umane, Mariana Munteanu- Sef serviciu achizitii publice1, Paraschiva Dumitru-Responsabil de contract. Se va prezenta completat, semnat si stampilat in original, Formularul 3b din Sectiunea III. Cerinta nr.1a)? pentru persoane juridice romane/straine- Certificat constatator, eliberat de OficiulRegistrului Comertului, din care sa reiasa ca ofertantul are ca obiect de activitate principal sau secundar, producerea sau comercializarea produselor si/sauprestarea serviciilor de leasing solicitate prin prezenta documentatie de atribuire.Certificatul se va prezenta in original sau copie lizibila conforma cu originalul, valabil la data depunerii ofertelor (emis cu maxim 30 zile inainte de data depunerii ofertelor).
b) pentru persoane fizice romane/straine: Document edificator pentru dovedirea apartenentei la categoria profesionala impusa pentru indeplinirea prezentului contract.
Documentele care dovedesc o forma de inregistrare ca persoana juridica/fizica, vor fi in conformitate cu prevederile legale din tara in care candidatul /ofertantul este stabilit. Documentele se vor prezenta in original sau copie lizibila conforma cu originalul, valabil la data depunerii ofertelor (emis cu maxim 30 zile inainte de data depunerii ofertelor)
c) In situatia in care documentele cerute la punctele a) si b) vor fi prezentate de ofertanti in copie conforma cu originalul, inainte de incheierea raportului procedurii de atribuire, se va solicita ofertantului clasat pe primul loc, sa prezinte documentele in original sau copie legalizata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1
Fisa de informatii generaleSe va prezenta completat, semnat si stampilat, in original, Formularul5 din Sectiunea III.
Cerinta nr.2
Cifra de afaceri globala medie anuala pe ultimii 3 ani va fi minim9.000.000 RON.
Prezentarea ultimelor doua bilanturi inregistrate la organismele abilitate sau alte documente care demonstreaza indeplinirea cerintei sau alte documente echivalente din care sa reiasa nivelul solicitat.
Cerinta nr.3-Sustinerea financiara, daca este cazul.
In cazul in care ofertantul isi demonstreaza situatia economica si financiara invocand si sustinerea acordata de catre o alta persoana (conform art. 186 din OUG 34/2006), atunci acesta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza, prin prezentarea unui angajament ferm al persoanei respective, completat conform Formular nr. 5A, incheiat in forma autentica si Formularul 5B, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitie ofertantului resursele financiare invocate.Persoana ce asigura sustinerea financiara nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conform prevederilor art. 180, art. 181 lit. a), c^1) si d) si art. 69^1 din OUG 34/2006, cu toate modificarile si completarile ulterioare, prezentand in acest sens Formularul nr.2, Formularul 3a si Formular 3b.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1
Lista principalelor livrari de produse efectuate in ultimii 3 ani .
Din lista prezentata, ofertantii vor face dovada ca in ultimii 3 ani au finalizat un contract de furnizarecare a avut ca obiect furnizarea a cel putin 1 produs similar.
Experienta similara a subcontractorilor nu va fi luata in considerare.In cazul unei asocieri cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
a) Se va prezenta completat, semnat si stampilat, in original, Formularul 6 din Sectiunea III.b) Se va prezenta completat, semnat si stampilat, in original, Formularul 7 din Sectiunea III, doar pentru contractul care indeplineste cerinta solicitata. Pentru sustinereainformatiilor prezentate in Formularul 7 se vorprezenta urmatoarele documente:
-copie lizibila conforma cu originalul de pe contractul declarat, din care sa rezulte valoarea declarata, denumirea produselor si cantitatea;
-recomandare din partea beneficiarului declarat.
Cerinta nr. 2- Informatii privind asociatiiPentru asociati se vor prezenta toate documentele de calificare cerute la punctul III.2 si acordul de asociere in original (numai de catre leaderul de asociere).Acordul de asociere se va prezenta completat, semnat si stampilat, in original, conform Formularului 8, din Sectiunea III.
Cerinta nr. 3- Informatii privindsubcontractantii
Pentru subcontractanti se va prezenta:
- documentul cerut la punctul III.2.1.a) Cerinta nr.6.Se va prezenta completat, semnat si stampilat in original, Formularul 3b din Sectiunea III.
- declaratia privind partea din contract care este indeplinita de subcontractant. Se va prezenta completat, semnat si stampilat in original Formularul 8.1 din Sectiunea III.
Cerinta nr.4-Sustinerea tehnica, daca este cazul.
In cazul in care ofertantul isi demonstreaza capacitatea tehnica si profesionala invocand si sustinerea acordata de catre o alta persoana (conform art. 190 din OUG 34/2006), atunci acesta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza, prin prezentarea unui angajament ferm al persoanei respective, completat conform Formular nr. 8.2, incheiat in forma autentica si Formularul 8.3, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitie ofertantului resursele tehnice si profesionale invocate.Persoana ce asigura sustinerea financiara nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conform prevederilor art. 180, art. 181 lit. a), c^1) si d) si art. 69^1 din OUG 34/2006, cu toate modificarile si completarile ulterioare, prezentand in acest sens Formularul nr.2, Formularul 3a si Formular 3b.
Cerinta nr. 1 - Certificat ISO 9001 sau echivalent.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
70%
Descriere: a) pentru cel mai mic pret se acorda punctajul max.; b) pentru alt pret decat cel prevazut la lit. a) punctajul se acorda astfel: S1=(Pmin./Pn)x70puncte;unde: S1= punctaj obtinut de oferta n; Pmin este cel mai mic pret; Pn este pretul ofertei n.
2.
Perioada de garantie a suprastructurii (in ani)
30%
Descriere: a) pentru cea mai mare perioada de garantie acordata, peste perioada min. admisa, dar nu mai mult de perioada max. admisa, se acorda punctaj max.;b) pentru alta perioada decat cea de la litera a), punctajul se acorda astfel: S1=(Pn/Pmax)x30puncte;unde: S1=punctaj obtinut de oferta n;Pn este perioada de garantie a ofertei n; Pmax este cea mai mare perioada de garantie ofertata.Perioada de garantie admisa: min. 2 ani, max 5ani. Pt perioada egala/mai mare de 5 ani se acorda punctaj max.Ofertantul va prezenta de la producatorul suprastructuriiun document din care sa rezulte perioada de garantie acordataPentru o perioada de garantie sub 2 ani, oferta fi declarata neconforma, iar peste 5 ani oferta nu va fi punctata suplimentar.
Punctaj maxim componenta tehnica: 30
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 25.01.2013 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
31.01.2013 11:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 31.01.2013 13:00
Locul: La sediulSC RAJA SA, str. Calarasi, nr.22-24, Constanta
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Comisia de evaluare, reprezentantii autorizati ai operatoriloreconomici, observatorul U.C.V.A.P., daca este cazul
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
.Alte informatii si/sau clarificari pot fi obtinute la: La adresa mentionata anterior cu mentiunea ?In atentia Serviciului Achizitii Publice 1- referitor la procedura de atribuire a contractului sectorial de furnizare ?Autovidanje?.Orice informatie si /sau clarificare trebuie sa fie formulata in scris in limba romana. Documentele pot fi depuse la registratura autoritatii contractante, prin posta sau prin fax la numarul +40 241662577;+40 241661940.2.Modalitatea de departajare a ofertelor cu punctaj egal, clasate pe locul I: In situatia in care doua sau mai multe oferte obtin punctajul maxim egal, atunci va fi declarata castigatoare oferta cu pretul cel mai mic, iar daca preturile sunt egale autoritatea contractanta va solicita ofertantilor care au oferit cel mai mic pret sa prezinte o noua propunere financiara in plic inchis.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
In termen de 10 zile, incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostiinta de catre contestator, de un act al autoritatii contractante considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Directia Juridica - SC RAJA SA
Adresa postala: Str. Calarasi, nr. 22-24, Localitatea: Constanta, Cod postal: 900590, Romania, Tel. +40 241664046, Fax: +40 241662577, Adresa internet (URL): www.rajac.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
28.11.2012 12:02
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer