Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - ?Concesionarea serviciului public de salubrizare avand ca obiect activitatile de dezinsectie, dezinfectie, deratizare si tratament fitosanitar din municipiul Slatina?.


Concesionare numarul 1561/03.06.2010
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
DIRECTIA ADMINISTRAREA DOMENIULUI PUBLIC SI PRIVAT
Adresa postala:  STR. UNIRII, NR. 2B, Localitatea:  Slatina, Cod postal:  0500, Romania, Punct(e) de contact:  Maria VALCEANU, Tel. 0249/416420, In atentia:  Compartimentului Achizitii Publice, Email:  [email protected], Fax:  0249/416426
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI DE CONCESIONARE
II.1) Descrierea concesionarii
II.1.1) Denumirea atribuita contractului de concesionare de autoritatea contractanta
?Concesionarea serviciului public de salubrizare avand ca obiect activitatile dedezinsectie, dezinfectie, deratizare si tratament fitosanitar din municipiul Slatina?.
II.1.2) Tipul contractului de concesionare si locul de executare a lucrarilor
Servicii
16 - Servicii de eliminare a deseurilor si a apelor uzate; salubrizare si servicii similare
Locul principal de prestare: Domeniul public si privat al municipiului Slatina, la care se adauga toate condominiile, institutiile publice si agentii economici.
Codul NUTS: RO414 - Olt
II.1.3) Descrierea succinta a contractului de concesionare
Concesionarea serviciului public de salubrizare avand ca obiect activitatile de dezinsectie, dezinfectie, deratizare si tratament fitosanitar din municipiul Slatina, in vederea imbunatatirii calitatii si eficientei acestor servicii.
II.1.4) Vocabularul comun privind achizitiile (CPV)
90921000-9 - Servicii de dezinfectie si de dezinsectie (Rev.2)
90923000-3-Servicii de deratizare (Rev.2)
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului de concesionare
II.2.1) Cantitatea sau domeniul global (incluzand, dupa caz, loturile si optiunile)
Aria administrativa a municipiului Slatina.
Valoarea estimata fara TVA: 8, 500, 000 Moneda: RON
II.2.2) Procentul minim de lucrari care urmeaza sa fie atribuite unor terti
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii de participare
III.1.1) Informatii privind situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privind eligibilitatea .Declaratie privind calitatea de participant la procedura. Fisa cu informatii generale. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181conform OUG 34/2006. Certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor eligibile de plata. Certificat de cazier judiciar pentru administratorul societatii.Cazier fiscal al societatii.Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului.Certificat de inregistrare. Licenta minim clasa II, eliberata de A.N.R.S.C. pentru activitatile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.Autorizatiile de functionare eliberate de institutiile competente.
III.1.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ultimul bilant contabil vizat si inregistrat de organele competente.Ofertantul va demonstra realizarea unei cifre medii anuale de afaceri pentru serviciile ce fac obiectul concesiunii pe ultimi 3 ani, egala sau mai mare decat 8.000.000 lei pe baza documentelor contabile respective, bilantul contabil aferent anilor 2009, 2008, 2007.
III.1.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii referitoare la utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice de care poate dispune operatorul economic, pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului.Ofertantii vor prezenta informatii privind caracteristicile tehnice precum si modalitatea de detinere a utilajelor, instalatiilor si echipamentelor tehnice. Ofertantii trebuie sa prezinte documente prin care sa dovedeasca ca au sediu cel putin secundar, pe raza municipiului Slatina sau o declaratie notarialaprin care se obliga ca in cel mult 30 de zile de la atribuirea contractului, isi vor stabili cel putin un sediu secundar pe raza municipiului Slatina.Ofertantii vor face dovada detinerii unui contract de incinerare cadavre rozatoare, raticide neconsumate si ambalajele substantelor pesticide utilizate, incheiat cu o societate autorizata.Ofertantii vor face dovada ca pot efectua aviotratament in sistem ULV. Se vor prezenta dovezile proprietatii aeronavei sau contract de prestari servicii avio.Informatii referitoare la personalul/organismul tehnic de specialitate de care dispune operatorul pentru indeplinirea contractului de concesiune de servicii.Declaratie privind efectivul mediu al personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii 3 ani.Declaratie privind lista principalelor prestari de servicii similarein ultimii 3 ani.Ofertantul va prezenta cel mult 3 contracte avand ca obiect concesiunea serviciilor de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, pe ultimii 3 ani, in valoare de minim 7000000 lei, din care minim un contract de concesiune pentru serviciul de dezinsectie, dezinfectie, deratizare si tratament fitosanitar, insotite fiecare de recomandare din partea autoritatii contractante.Certificat SR EN ISO 9001/2008. Certificat SR EN ISO 14001/2005.Certificat SR OHSAS 18001/2008 .
Sectiunea IV: PROCEDURA
IV.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic: nivelul tarifelor - 60 puncte; valoarea redeventei - 10 puncte;propunerea tehnica - 30 puncte; total 100 puncte.
IV.2) Informatii administrative
IV.2.1) Numarul de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.2.2) Termenul limita pentru depunerea candidaturilor
Data: 20.07.2010 Ora: 09:00
IV.2.3) Limba sau limbile in care pot fi redactate candidaturile
Romana
IV.3) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
Sectiunea VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul face parte dintr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.2) Informatii suplimentare
Pentru a participa la licitatie ofertantii vor depune o garantia de participare ce se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care se prezinta in original, in suma de 170000 lei valabila pe o periodada de 90 zile asa cum este prevazuta in documentatia de atribuire.
VI.3) Cai de atac
VI.3.1) Organismul competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala:  str. Stravopoleos, nr. 6, sector 3, Localitatea:  Bucuresti, Cod postal:  030084, Romania, Tel. 0213104641, Email:  [email protected], Fax:  021/3104642, Adresa internet (URL):  www.cnsc.ro
Organismul compentent pentru procedurile de mediere
Curtea de Apel Craiova - Sectiunea Contencios Administrativ
Adresa postala:  strada Nicolae Titulescu, Localitatea:  Craiova, Cod postal:  200188, Romania, Email:  [email protected], Fax:  0251415600
VI.3.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenele de introducere a recursurilor:
VI.3.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind introducerea unui recurs
Directia Administrarea Domeniului Public si Privat
Adresa postala:  strada Unirii, nr.2B, Localitatea:  Slatina, Cod postal:  230032, Romania, Tel. 0249416420, Email:  [email protected], Fax:  0249416426
VI.4) Data expedierii prezentului anunt
02.06.2010 14:06
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer