Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - ?CONSTRUIRE CLADIRE P+2E+M CU FUNCTIUNE DE HALA FRIGORIFICA, BIROURI, IMPREJMUIRE, BRANSAMENTE SI AMENAJARE CURTE?


Anunt de participare numarul 137130/04.07.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Keller Steak House srl
Adresa postala: APOLLONIA HIRSCHER 2, Localitatea: Brasov, Cod postal: 500002, Romania, Punct(e) de contact: ILIESCU OVIDIU, Tel. +40 730131376, In atentia: ILIESCU OVIDIU, Email: [email protected], Fax: +40 268472278, Adresa internet (URL): www.kellersteakhouse.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
societate comerciala
Activitate (activitati)
Altele: CAEN 5610 - restaurante
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
?CONSTRUIRE CLADIRE P+2E+M CU FUNCTIUNE DE HALA FRIGORIFICA, BIROURI, IMPREJMUIRE, BRANSAMENTE SI AMENAJARE CURTE?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: Ghimbav - judetul Brasov
Codul NUTS: RO122 - Brasov
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Total cantitati lucrari conform Proiect tehnic nr. 43 /2008 realizat de SC KTEH SRL,
Principalele lucrari necesare a se executa sunt urmatoarele: conform PT, memorii, caiet de sarcini, antemasuratori, lista echipamente, utilaje tehnologice, dotari, active necorporale si fise tehnice.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45213250-0 - Lucrari de constructii de cladiri industriale (Rev.2)
42513290-4-Echipament frigorific industrial (Rev.2)
45331231-4-Lucrari de instalare de echipament frigorific (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Conform Proiect tehnic nr. 43 /2008 realizat de SC KTEH SRL si caietului de sarcini
Valoarea estimata fara TVA: 33, 069, 946RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
16 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare se constituie in conf.cu HG 925/2006, art. 86. In cazul depunerii unei contestatii, de catre operatorii ec. ofertanti, daca CNSC respinge contestatia depusa, autorit. Contr., va retine din garantia de participare, o parte din garantia depusa, in conformitate cu art. 278^1 lit. d) din OUG 34/2006Datele pentru consituirea garantiei de participare: Cont RO21CECEDJ0130RON1115335, banca CEC Bank Craiova CUI RO13170740. In orice situatie, dovada constituirii garantiei de participare trebuie sa fie prezentata cel mai tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor. Perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei. Cuantumul garantiei de participare este de 630 000 lei.In cazul constituirii garantiei de participare prin scrisoare de garantie de participare emisa in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, aceasta va fi in conf. cu ?Formularul nr. 25 ?Garantia de Participare?.Garantia de participare se va restitui in conformitate cu HG 925/2006, art. 88.Garantia de participare emisa in alta limba decat romana va fi prezentata in original si va fi insotita de traducerea autorizata si legalizata in limba romana. In cazul unei garantii de participare emise de catre o societate de asigurari se va prezenta dovada platii integrale a politei de asigurare.Nota: Ofertele care nu sunt insotite de garantia de participare, in cuantumul, forma si perioada de valabilitate solicitate in Documentatia de Atribuire vor fi respinse in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor.Ofertantii tip I.M.M. care indeplinesc prevederile legislatiei in vigoare (Legea nr. 346/2004) beneficiaza de reducere de 50% din valoarea garantiei de participare (pentru a beneficia de aceasta reducere ofertantii vor depune documente prin care dovedesc ca se incadreaza in prevederile Legii nr. 346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare). Cuantumul garantiei de buna executie este de 10% din val. contr. fara TVA. Gar. de buna ex. se constituie printr-un instrument de garantare emis de o soc. bancara sau de o soc. de asig. in favoarea Aut. Contract., complet. conf. Formularului nr. 27, se prezinta in original si devine anexa la contract. Va fi constit. in maxim 15 zile de la data semnarii contractului. In caz contrar Aut. Contract. va considera contractul ca neincheiat urmand a fi retinuta garantia de participare. Daca partile convin, gar. de buna ex. se poate constitui si prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturi, caz in care exec. are oblig. sa deschida un cont la dispoz. achiz. la o banca agreata de ambele parti in care trebuie sa depuna initial o suma min.de 0, 5% din pretul contractului. IMM-urile benef. de reduceri de 50% pentru gar. de buna ex. conf. L.346/2004, cu conditia prez. dovezii de incadrare in aceasta categ. Restituirea gar. de buna executie se va face conf. HG 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Contractul de lucrari este finantat prin Fonduri Europene (FEDR), POR 2007-2013 Axa prioritara 4, DMI 4.1 si contributia proprie a Autoritatii Contractante
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conf. art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modif. si comp. ulterioare.Ofert. va prez. Form. nr. 18, 19 si 20. Se solicita ca asoc. sa se legaliz. numai daca oferta comuna este decl. castigatoare.
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
A.Declaratie privind eligibilitatea conf. art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006:
1.Ofertantul va completa Formularul nr. 12.Cazier judiciar pentru administratori si/sau certificate echivalente.
3.Cazier fiscal societate si/sau certificate echivalente.
Documentele solicitate vor fi prezentate obligatoriu si de tertul sustinator, daca este cazul.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular.
Documentele se vor prezenta in oricare dintre formele: original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
B1.Ofertantul va completa Formularul nr. 2 ?Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.181 din Sectiunea II ?Formulare?
2.Certificate/documente edificatoare care probeaza/confirma indeplinirea cerintelor de calificare:
a.Certificatul de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor si taxelor locale si alte venituri ale bugetului local, din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.
b.Certificatul de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale la bugetul general consolidat (Agentia Nationala de Administrare Fiscala ? Directia Generala a Finantelor Publice), din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.
Persoanele juridice straine trebuie sa prezinte documente echivalente din tara de origine. Documentele vor fi insotite de traducerea autorizata in limba romana.In cazul unei asocieri fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.
Documentele se vor prezenta in oricare dintre formele: original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.Documentele solicitate pentru neincadrarea in prevederile art. 181 lit. a), lit. c)1 si lit. d) din O.U.G. nr. 34/2006 vor fi depuse si de tertul sustinator, daca este cazul.3.Ofertantul are obligatia de a prezenta Declaratia privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69¹ din OUG nr. 34/2006, completarea Formularului nr. 3 .
Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt urmatoarele: Iliescu Ovidiu, Dudau Ion Doru, Relu Chifane, Kozora Daniel Iosif, Enachi Nicolae
In cazul unei asocieri fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular.In cazul subcontractarii, fiecare subcontractant este obligat sa prezinte acest formular.
Declaratiaprivind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69¹ din OUG nr. 34/2006 va fi prezentata si de tertul sustinator, daca este cazul.4.Declaratia: ?Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta", in conformitate cu Ordinul A.N.R.M.A.P. nr. 314/2010
Ofertantul are obligatia de a prezenta Declaratia ?Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta", in conformitate cu Ordinul A.N.R.M.A.P. nr. 314/2010 ? completarea Formularului nr. 4.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular
5.?Declaratia privind calitatea de participant la procedura? ? Formularul nr. 5
6. Ofertantul va respecta prevederile art. 190 alin (2) din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare coroborat cu prevederile articolului 11^1 alineatele (1), (2), (3) (4), (5) si (6) din HG 925/2006 cu toate completarile si modificarile ulterioare.Persoanele juridice straine vor prezenta orice document edificator eliberat de autoritati ale tarii de origine (certificate, caziere fiscale, caziere judiciare, alte documente echivalente ) prin care sa demonstreze ca indeplinesc cerin?ele mai sus precizate, respectand prevederile art. 182 din OUG 34/2006, aprobata, cu modificarile si completarile ulterioare.Documentele vor fi insotite de traducerea autorizata in limba romana
Un ofertant poate participa la procedura de achizitie publica cu o singura oferta, fie in mod individual, fie ca subcontractant sau ca partener (asociat) al unui consortiu/asociere. In caz contrar, ofertele respective vor fi respinse. Pentru persoane juridice/fizice romane
Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul teritorial care sa ateste ca ofertantul desfasoara activitati care fac obiectul prezentei achizitii, cat si faptul ca nu sunt inscrise mentiuni cu privire la aplicarea Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei, in original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, eliberat cu cel mult 30 de zile inainte de data depunerii ofertelor.
In cazul in care operatorul economic, clasat pe primul loc, in urma evaluarii, a depus certificatul constatator in copie conform cu originalul, autoritatea contractanta are dreptul de a solicita acestuia, in etapa evaluarii ofertelor inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, sa prezinte pentru conformitate documentul in original/copie legalizata.Pentru persoane juridice/fizice straineDocumente edificatoare care dovedesc o forma de inregistrare si, dupa caz, de atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este stabilit. Documentele edificatoare prezentate de persoanele juridice straine vor avea mentionata perioada de valabilitate. In caz contrar, se vor prezenta actele normative din tara respectiva, care prevad perioada de valabilitate a documentelor. Aceste documente vor fi prezentate original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, insotite de traducere autorizata in limba romana.
In cazul in care operatorul economic, clasat pe primul loc, in urma evaluarii, a depus documente edificatoare care dovedesc o forma de inregistrare in copie conform cu originalul, autoritatea contractanta are dreptul de a solicita acestuia, in etapa evaluarii ofertelor inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, sa prezinte pentru conformitate documentul in original/copie legalizata insotite de traducere legalizata, in limba romana .In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.
Capacitatea tehnica si profesionala se va demonstra prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului (cumulate pentru toti operatorii economici semnatari ai acordului de asociere). (Formularele nr. 15, 16, 17) (daca este cazul)
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Bonitate/acces la resurse
Ofertantul trebuie sa demonstreze ca la momentul semnarii contractuluiva avea acces sau are disponibile resurse reale negrevate de datorii, linii de credit confirmate de banci ori alte mijloace financiare in valoare de minim 9.000.000 leipentru a realiza cash-flow de executie a lucrarii pentru operioada de 5 luni (luna 3, luna 4, luna 5, luna 6 si luna 7 de la data semnarii contractului), conform graficului de executie al contractului.
Ofertantul va prezenta o declaratie , ,ANGAJAMENT? (Formular nr. 31)?prin care se angajeaza ca la momentul semnarii contractului va prezenta un document emis de catre o unitate bancara (prezentat in original) prin care se va atesta faptul ca:
Bonitate/acces la resurse (continuare)(a) ofertantul are acces la resurse reale (sume disponibile in cont, linii de credit cu valoare disponibila, depozite bancare)pentru o valoare cel putin egala cu suma de: 9.000.000 Lei, pentru o perioada de 5 luni consecutive, (luna 3, luna 4, luna 5, luna 6 si luna 7 de la data semnarii contractului), conform graficului de executie al contractului, avand ca destinatie cheltuieli pentru realizarea contractului ce face obiectul prezentei proceduri exceptand angajamentul solicitantului pentru alte contracte.
(b) suma respectiva va fi imobilizata pentru realizarea contractului in cazul ofertei castigatoare.
In cazul unei asocieri, cel putin unul dintre asociati este obligat sa prezinte documentul mentionat mai sus.
Cifra de afaceri
Media cifrei de afaceri globala a ofertantului pe ultimii (3) trei ani (2009, 2010, 2011) sa fie in valoare de minim 60.000.000 lei;
Ofertantul va prez. Formularul nr. 6 ? Informatii generale In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte doc. mentionat, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.Pentru transf.in Lei se va utiliza cursul mediu pentru anul respectiv (2009, 2010, 2011). Cursul mediu se calculeaza ca media aritmetica a ratelor medii lunare afisate pentru transformarea Euro in Lei, publicat pe site-ul www.bnr.ro (2009- 1 Euro = 4, 2373 Lei; 2010 ? 1 Euro = 4, 2099 Lei; 2011 ? 1 Euro = 4, 2379lei). Pentru alte monede decat Euro, se va tine cont de cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR.
Cifra de afaceri (continuare1)
Ofertantul va prez. bilanturile contabile pe ultimii 3 ani ani (2009, 2010, 2011), inregistr.la organele compet., in conf.cu prev. leg.in vigoare impreuna cu rap. de audit aferente.
Bilanturile contabile si rap. de audit trebuie prezentate astfel: ?pentru pers.fizice / juridice romane, in copie conf.cu orig.
?pentru pers.fizice / juridice straine, in copie conf.cu originalul insotita de traducerea autorizata in limba romana.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte bilanturile contabile pe ultimii 3 ani ani (2009, 2010, 2011), iar cerinta minima se va considera indepl.in mod cumulativ.In cazul in care ofertantul este o asociere, pentru a benef.de preved. L nr. 346/2004, fiecare asociat trebuie sa se incadreze in categoria IMM.Atunci cand un grup de operatori economici depune oferta comuna, situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului.
Cifra de afaceri (continuare2)
In cazul in care ofertantul isi demonstreaza situatia economica si financiara invocand si sustinerea acordata din partea altei persoane, ofertantul va respecta prev.art. 186 din OUG 34/2006 cu toate compl. si modif.ulterioare coroborat cu prev.articolului 11^1 alineatele (1), (2), (4), (5) si (6) din HG 925/2006 cu toate compl si modif ulterioare. Se va prez. Formularul nr. 7 ? Angajament privind sust.financiara a ofert./grupuluide operat.ec. (daca este cazul), incheiat in forma autentica, prin care acesta conf.faptul ca va pune la dispoz.ofert.resursele fin. invocate
Persoanele juridice straine vor atasa, in copie insotita de traducere certificata in limba romana, documente relevante, emise de autorit competente, care sa certifice indepl.cerintei obligatorii privind cifra de afaceri. In cazul in care in tara respectiva nu se emit astfel de documente, va fi acceptata doar o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati competente.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Experienta similaraSe solicita prezentarea a maximum 4 contracte de lucrari similareexecutate in ultimii 5 ani cu o valoare cumulata de minim 30.000.000 lei fara TVA si care sa corespunda din punct de vedere al naturii si complexitatii prezentului contract, mai exact fiecare din cele patru contracte sa cuprindafurnizarea si instalarea deechipament frigorific industrialca obiect al contractului de lucraripe langa lucrarile de constructii industriale complexe -structura metalica, instalatii electrice, sanitare, etc.
Pentru echivalenta se va tine cont de cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR.
Se va completa Formularul nr. 8 - Decl. privind lucrarile executate in ultimii 5 ani, continand valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contr. sau clienti privati.
Contr. de lucrari decl. ca experienta similara vor fi cuprinse oblig. in Formularul nr. 8 ? Decl. privind lista princip. lucrari executate in ultimii 5 ani
Experienta similara (continuare)Pentru indeplinirea acestui criteriu ofertantul va prezenta in copie conform cu originalul Contractele de lucrari, sau daca exista clauze de confidentialitate, se prezinta copii dupa informatiile relevante din contractul respectiv, Procesul verbal de receptiela terminarea lucrarilor si recomandare pentru contractele finalizate saucopie conform cu originalul de pe contractul/contractele in baza caruia s-au executat lucrarile nominalizate ca experienta similara si recomandare pentru contractele aflate in derulare.
Utilaje
Resurse tehnice minime necesare: 1.Macarale cu autorizatie ISCIR? 2 buc; 2.Autobasculante ? 4 buc;
3.Buldoexcavator - 4 buc; 4.Platforme autoridicatoare cu autorizatie ISCIR? 2 buc;5.Cilindru compactor ? 2 buc;6.Echipament de nivelat beton cu Laser ? 1 buc; 7.Laborator autorizatgradul II in construct.
Autorizatiile ISCIR pentru utilaje (unde este cazul) se solic. sa fie valabile la data depunerii ofertelor.Daca autorizatiile expira pana la data semnarii contract., se va solicita operat. econom. reinnoirea acestora.
Ofertantul trebuie sa prezinte doc. justif. edificatoare prin care sa demonstr. dreptul de proprietate sau de folosinta pe intreaga durata de implem. a contract.
Daca operatorul ec. nu detine in proprietate sau nu are contract/precontract de inchiriere pentru utilajele minime solicitate si laboratorul autorizat, va putea prezenta un angajament ca va detine sau va avea drept de folosinta asupra acestora, si ca vor fi disponibile la data semnarii contractului.
Utilaje (continuare)In cazul in care operatorul economic, clasat pe primul loc, in urma evaluarii, a depus angajamentul ca va detine sau va avea drept de folosinta asupra utilajelor minime solicitate, aut. contractanta are dreptul de a solicita acestuia, inainte de incheierea contractului de achiz. publica, depunerea documentelor doveditoare ca si-a indeplinit angajamentul asumat, in original sau copie legalizata.
Personal1 (unu) Project Manager ? inginer constructii, civile si industriale si agricole
1 (unu) Sef santier ? inginer constructii, civile, industrialesi agricole
1 (unu) Responsabil tehnic cu executia ? inginer constructii, cu experienta in executia lucrarilor, atestat MDRT
1 (unu) Responsabil tehnic cu executia atestat pe domeniul lucrari de montaj, dotari tehnologice
1 (unu) Inginer cu specialitatea instalatii in constructii
1 (unu) Inginer electrician atestat gradul IV B1 (unu) Responsabil C.Q. domeniul constructii civile, industriale si agricole
1 (unu) ResponsabilCQ ? domeniul produse pentru constructii
1(unu) Responsabil CQ ? domeniul instalatii aferente constructiilor
3 (trei) Ingineri frigotehnisti1(unu) Coordonator sanatate si securitate in munca atestat
1(unu) Responsabil atestat Auditor Intern pentru asigurarea calitatii1(unu) Responsabil atestat Auditor Intern pentru sistemul de management al mediului
Personal (continuare)Se vor prezenta CV-urile persoanelor responsabile propuse, completate in format European insotite de documentele justificative pentru calificarile si competentele prezentate in CV. Personalul propus va prezenta declaratie de disponibilitate semnata pentru perioada executiei contractului.Ofertantul poate prezenta angajamente pentru expertul/expertii propusi si doar daca este declarat castigator va incheia contracte individuale de munca cu acestia.
Atunci cand un grup de operatori economici depune oferta comuna, capacitatea tehnica si profesionala se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului, in functie de partea de contract in care se vor folosi specialistii respectivi, conform acordurilor sau contractelor prezentate odata cu oferta.
Subcontractanti
In cazul in care parti din contractul ce urmeaza a fi atribuit trebuie sa se indeplineasca de unul sau mai multi subcontractanti, operatorul economicare obligatia de a preciza partea/partile din contract pe care acesta urmeaza sa le subcontracteze si datele de recunoastere ale subcontractantilor propusi.
ISO 9001sau echivalent
Ofertantul va face dovada implementarii Sistemului de management al calitatii ISO 9001 sau echivalent prinprezentareacertificatului valabil (copie conform cu originalul). Se va prezenta de asemenea anexa la certificat ce atesta realizarea auditurilor de supraveghere, cu viza valabila la data depunerii ofertelor. (copie conform cu originalul).In cazul in care in perioada estimata a desfasurarii contractului acest certificat expira, ofertantul este obligat sa prezinte un angajament de reinnoire a acestuia.Documentele emise in alta limba, trebuie sa fie insotite de traducerea autorizata in limba romana.
ISO 14001 sau echivalent
Ofertantul va face dovada implementarii Sistemului de management al mediului ISO 14001sau echivalent prinprezentareacertificatului valabil (copie conform cu originalul).
Se va prezenta de asemenea anexa la certificat ce atesta realizarea auditurilor de supraveghere, cu viza valabila la data depunerii ofertelor. (copie conform cu originalul)
In cazul in care in perioada estimata a desfasurarii contractului acest certificat expira, ofertantul este obligat sa prezinte un angajament de reinnoire a acestuia.
Documentele emise in alta limba, trebuie sa fie insotite de traducerea autorizata in limba romana.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
50%
Descriere: Componenta financiara. Punctajul pentru, ,Pretul ofertei? se acorda astfel: a. pentru cel mai scazut dintre preturile ofertelor se acorda punctajul maxim, respectiv50 puncte.b. pentru alt pret decat cel care a obtinut punctajul maxim acordat pentru acest factor, punctajul se va calcula astfel: Pnf=(Pretmin./ Pretn) x 50;Unde: Pnf= punctajul pentru pretul ofertei care se evalueaza;Pretmin = pretul cel mai mic;Pretn= pretul ofertei care se evalueaza;Puntaj final oferta evaluata(max. 100 pct.)= Pnf+Pnt;unde Pnf este punctajul pentru "pretul ofertei" care se evalueaza, iar Pnt este punctajul total obtinutpentru oferta tehnica
2.
Oferta tehnica
50%
Descriere: Punctajul pentru, ,Oferta tehnica? este de max. 50 pct si se acorda astfel: Oferta tehnica: Pnt=?(P2.1; P2.2; P2.3) Pnt= punctajul total pentru of. tehnica.2.1 Costuri de intretinere in perioada de garantie si post garantie pe5 ani (Anexa 1.a)= 20 pct..P2.1= (Cost min./cost of.)x20;P2.1= punctajul comp. 2.1; Cost min= Costuri de intret. in perioada de garan. si post garan. pe5 ani (Anexa 1.a); Cost of.= costul ofertei evaluate.2.2 Consum necesar funct.echipam. si utilajelor - consum de energ. electrica (Anexa 1.b)=20 pct.P2.2 = (Cons. min./cons. of.)x20;P2.2= punctajul comp. 2.2; Cons. min= Consum minim de funct. a echip. si utilajelor - consum de energ. electrica (Anexa 1.b); Cons. of.= consumul de energ. a ofertei evaluate.2.3Costuri de mentenanta software pentru 5 ani(Anexa 1.c) =10 pct.P2.3= (Cost min./cost of.)x10;P2.3= punctajul comp. 2.3 Cost min= Costuri de mentenanta software pentru5ani . (Anexa 1.c); Cost of.= costul ofertei evaluate
Punctaj maxim componenta tehnica: 50
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 14.08.2012 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
17.08.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 17.08.2012 12:00
Locul: Sediul achizitorului din Brasov, str. APOLLONIA HIRSCHER nr. 2, judetul Brasov, Romania
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Pot participa la deschiderea ofertelor: comisia de evaluare si reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Contractul de lucrari este finantat prin Fonduri Europene (FEDR), POR 2007-2013 Axa prioritara 4, DMI 4.1
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Regionale
VI.3) Alte informatii
Vizitarea amplasamentului se va face la ora 10 in ziua 10 si in ziua 20 raportate la data publicarii anuntului de participare (in cazul in care aceste zile nu sunt zile lucratoare, zilele pentru vizitarea amplasamentului se considera zilele lucratoareimediat urmatoare). In cazul in care ofertantul nu participa la vizitarea amplasamentului si nu sesizeaza eventualele neconcordante care ar putea aparea intre documentatia depusa in SEAP si situatia existenta pe teren, isi asuma toate riscurile ce decurg din acest fapt. Acest lucru nu-l exonereza pe ofertant de obligatiile pe care si le asuma prin prezentul contract.Daca in urma aplicarii criteriilor de atribuire mai multi ofertanti au obtinut punctaje egale clasandu-se pe primul loc, departajarea se va face in functie depretul ofertei. Daca si pretul ofertat este egal se va solicitapentru departajare, o noua propunere financiara in plic inchis, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carei noua propunere financiara are pretul cel mai mic.Incheierea contractului-In cazul in care Aut. contr. nu poate incheia contractul cu ofertantul castigator, datorita unei sit. de forta majora sau imposibilitate fortuita de a executa contractul, atunci acesta are posibilitatea sa declare castigatoare oferta de pe locul 2 daca aceasta exista si este admisibila. In caz contrar se anuleaza procedura de atribuire.-In nici un caz Autoritatea Contr. nu va fi responsabila pentru daunele, indiferent de ce natura, legate de anularea procedurii, chiar daca Autoritatea Contr. a fost notificata in prealabil in acest sens.Autoritatea Contr.va incheia Contractulin perioada de valabilitate a ofertelor, dar nu mai devreme de 11 zile de la data transmiterii comunicarii privind rezultatul aplicarii procedurii, conform prevederilor art 205 din OUG nr. 34/ 2006.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a cailor de atac sunt cele prevazute la art.256 indice 2 din OUG nr.34/2006
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Keller Steak House SRL
Adresa postala: APOLLONIA HIRSCHER 2, Localitatea: Brasov, Cod postal: 500002, Romania, Tel. +40 730131376, Email: [email protected], Fax: +40 268472278, Adresa internet (URL): www.kellersteakhouse.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
03.07.2012 10:42
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer