Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Contract de achizitie publica de furnizare echipamente IT, software si televizoare, inclusiv servicii de instalare, configurare, instruire, mentenanta si helpdesk aferente produselor furnizate, in cadrul proiectului ?REABILITARE TERMICA CLADIRI AFERENTE


Anunt de participare numarul 135427/11.05.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Primaria Municipiului Orastie
Adresa postala: P-ta Aurel Vlaicu, Nr.3, Localitatea: Orastie, Cod postal: 335700, Romania, Punct(e) de contact: MARIA HOSU, Tel. +40 728156078, Email: [email protected], Fax: +40 254242560, Adresa internet (URL): www.orastie.info.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Contract de achizitie publica de furnizare echipamente IT, software si televizoare, inclusiv servicii de instalare, configurare, instruire, mentenanta si helpdesk aferente produselor furnizate, in cadrul proiectului ?REABILITARE TERMICA CLADIRI AFERENTE LA 2 UNITATI DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR ? SCOLI GENERALE ? DIN MUNICIPIUL ORASTIE SI IMBUNATATIREA PROCESULUI INSTRUCTIV ? EDUCATIV PRIN UTILIZAREA TEHNOLOGIEI INFORMATIEI SI COMUNICARII?, cod SMIS 13089
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Locul principal de livrare :
Municipiul Orastie, judetul Hunedoara, Str. Gheorghe Lazar, Nr.8
Codul NUTS: RO423 - Hunedoara
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Furnizare echipamente IT, software si televizoare, inclusiv servicii de instalare, configurare, instruire, mentenanta si helpdesk aferente produselor furnizate in cadrul proiectului ?REABILITARE TERMICA CLADIRI AFERENTE LA 2 UNITATI DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR ? SCOLI GENERALE ? DIN MUNICIPIUL ORASTIE SI IMBUNATATIREA PROCESULUI INSTRUCTIV ? EDUCATIV PRIN UTILIZAREA TEHNOLOGIEI INFORMATIEI SI COMUNICARII?, cod SMIS 13089. Coduri CPV: 71356300-1 Servicii de suport tehnic (Rev.2), 72130000-5 Servicii de consultanta privind configurarea posturilor informatice (Rev.2)[c1], 72265000-0 Servicii de configurare de software (Rev.2), 72267000-4 Servicii de intretinere si reparatii de software (Rev.2).
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
30000000-9 - Echipament informatic si accesorii de birou, cu exceptia mobilierului si a pachetelor software (Rev.2)
32324000-0-Televizoare (Rev.2)
48000000-8-Pachete software si sisteme informatice (Rev.2)
50300000-8-Servicii de reparare si de intretinere si servicii conexe pentru computere personale, pentru echipament de birotica, pentru echipament de telecomunicatii si pentru echipament audiovizual (Rev.2)
51600000-8-Servicii de instalare de computere si de echipament de birotica (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Furnizare echipamente IT, software si televizoare inclusiv servicii de instalare, configurare, instruire, mentenanta si helpdesk aferente produselor furnizate in cadrul proiectului ?REABILITARE TERMICA CLADIRI AFERENTE LA 2 UNITATI DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR ? SCOLI GENERALE ? DIN MUNICIPIUL ORASTIE SI IMBUNATATIREA PROCESULUI INSTRUCTIV ? EDUCATIV PRIN UTILIZAREA TEHNOLOGIEI INFORMATIEI SI COMUNICARII?, cod SMIS 13089 - Conform prevederilor caietului de sarcini. Suma maxima posibila a fidisponibilizata pentru acest contract este de 743.219, 45 lei, exclusiv TVA , echivalentul a 170431, 90 euro (la cursul BNR din data de 14.03.2012, adica 1 euro = 4.3608 lei), din care:
- 703.632, 29 lei, exclusiv TVA, pentru achizitia echipamentelor IT si serviciilor aferente de instalare si configurare;
- 20.214, 72 lei, exclusiv TVA, pentru achizitia televizoarelor;
- 19.372, 44 lei, exclusiv TVA, pentru software educational.
Daca oferta financiaratransmisa depaseste bugetul maxim alocat (743.219, 45 lei) pentru acest contract, aceasta va fi respinsa ca inacceptabila.
Valoarea estimata fara TVA: 743, 219.45RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
45 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare: 14000 lei. Forma de constituire: virament in contul Mun. Orastie, Jud. Hunedoara, nr. IBAN RO79TREZ3705006XXX000043, deschis la TREZORERIA Orastie; instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, in original, semnat electronic de emitent.Valabilitate minim 90 zile de la data limita depunere oferte. Perioada de valabilitate a garantiei va fi prelungita corespunzator extinderii perioadei de valabilitate a ofertei. Dovada constituirii garan?iei de participare se transmite la sediu AC #pana cel tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor.AC are dreptul de a retine garantia pentru participare, in urmatoarele situatii: (a) ofertantul isi retrage oferta in perioada de valabilitate a acesteia;(b) oferta fiind castigatoare, nu constituie garantia de buna executie in perioada de valabilitate a ofertei, dar nu mai tarziu de 15 zile de la semnarea contractului;(c) oferta fiind castigatoare, refuza semnarea contractului in perioada de valabilitate a ofertei.(d) daca ofertantul depune contestatie la CNSC, iar aceasta este respinsa, AC va retine din garantia de participare suma calculata conform art 2781 alin 1 din OUG 34/2006.Garantia castigator se returneaza in cel mult 3 zile lucratoare de la data constituirii garantiei de buna executie. Garantia constituita necastigatori se returneaza imediat dupa semnarea contractului, dar nu mai tarziu de 3 zile lucratoare de la expirarea perioadei de valabilitate a ofertei. AC aplica prevederile Legii 346/2004, ofertantii au posibilitatea constituirii garantiilor in cuantum de 50% din valoarea solicitata, dovedind indeplinirea conditiilor legale, prin declaratie pe propria raspundere a reprezentantului legal, introdusa in SEAP, insotind dovada constituirii garantiei. Garantia de buna executie a contractului se va constitui in cuantum de 10% din pretul contractului, exclusiv TVA. Astfel: - printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari.- sau retineri succesive, conform HG 1045/2011.Garantia trebuie sa fie irevocabila si devine anexa la contract. Instrumentul de garantare trebuie sa prevada daca plata garantiei se va executa neconditionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaratiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate. Perioada pentru care se constituie garantia de buna executie este egala cu durata contractului. Restituirea garantiei de buna executie se va efectua conform prevederilor HGR nr. 925/2006, art. 92, alin (4).Garantia de buna executie a contractului trebuie constituita in termen de maxim 5 zile de la data semnarii contractului de catre ambele parti, sub sanctiunea rezilierii acestuia.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
FEDR: POR 2007-2013, Axa priorit.3 "Imbun.infr.soc." Dom.maj.de interv.3.4 "Reabil., modern., dezv.si echip.infr.ed.preuniv., univ.si a infr.pt.form.prof.cont."; Bug.National; Bug.Loc.al Mun.Orastie
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1: Operatorii economici participanti la procedura nu trebuie sa se incadreze in situatiile prevazute la art. 180 din OUG 34/2006, aprobata prin Legea nr. 337/2006.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Se va atasa Formularul nr.1 ? DECLARATIE privind situatia personala a operatorului economic completata, in original.
Precizari suplimentare: a. Aceasta declaratie nu se solicita eventualilor subcontractanti;b. In cazul depunerii unei oferte in asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintei.c. In cazul depunerii unei oferte individuale/comunesustinuta financiar si/sau tehnico-profesional de catre tert/terti sustinatori, fiecare sustinator are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintei.Cerinta nr. 2:
Operatorii economici participanti la procedura nu trebuie sa se incadreze in situatiile prevazute la art. 181 din OUG 34/2006, aprobata prin Legea nr. 337/2006.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii:
1.Formularul nr.2 ? DECLARATIE pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 181 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006, in original.
2.Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale pe raza careia isi are sediul social operatorul economic, din care sa rezulte indeplinirea obligatiilor scadente la plata in luna anterioara celei in care se depune oferta.
3.Certificat privind plata impozitelor si taxelor locale din care sa rezulte plata obligatiilor fata de bugetul local, din care sa rezulte indeplinirea obligatiilor scadente la plata in luna anterioara celei in care se depune oferta.
Dovada achitarii taxelor se va face prin prezentarea formularelor tip emise de organismele competente privind indeplinirea obligatiilor de plata .
Precizari suplimentare: Cu exceptia impozitelor si taxelor pentru care s-au acordat inlesniri la plata de catre organele competente si in masura in care s-au respectat conditiile impuse la acordarea acestora, autoritatea contractanta va exclude ofertantul/candidatul care inregistreaza datorii la bugetul consolidat precum si la cel local (indiferent de cuantumul acestora) in luna anterioara celei in care se depune oferta.Note: - Incadrarea in una sau mai multe dintre situatiile prevazute la art.180 si 181 atrage excluderea ofertantului din procedura pentru atribuirea contractului.- In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat, inclusiv liderul are obligatia depunerii formularelor nr.1 si 2 si a documentelor de confirmare.- In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit operatorul economic, nu se emit documente de tipul celor solicitate sau acestea nu vizeaza toate situatiile cuprinse la art.180 si 181, se accepta prezentarea unei declaratii pe proprie raspundere sau dupa caz, o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.- In cazul ofertantilor persoane juridice/fizice straine documentele vor fi transmise in limba in care au fost emise, in original sau copie conform cu originalul, insotite de o traducere autorizata a acestora in limba romana.- Cerintele formulate pentru situatiile prevazute la art.181 din ordonanta nu se solicita a fi indeplinite de catre eventualii subcontractanti si/sau de catre tertul/tertii sustinator/sustinatori.- In cazul depunerii unei oferte in asociere, cerintele formulate pentru situatiile prevazute la art.181 din ordonanta vor fi demonstrate de fiecare asociat.Cerinta nr.3:
Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de legislatie pentru a participa la procedura.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Se va atasa Formularul nr. 3 ? DECLARATIE PRIVIND CALITATEA DE PARTICIPANT LA PROCEDURA completat.Cerinta nr.4:
Operatorii economici participanti la procedura vor certifica faptul ca participarea este facuta in concordanta cu regulile de concurenta, conorm Ordinului A.N.R.M.A.P. nr. 314/2010.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Se va atasa Formularul nr. 4 ? CERTIFICAT DE PARTICIPARE LA LICITATIE CU OFERTA INDEPENDENTA completat.Cerinta nr.5:
Este exclus din procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica orice ofertant/candidat /ofertant asociat/subcontractant care are drept membri in cadrul consiliului de administratie/organ de conducere sau de supervizare si/sau actionari ori asociati persoane care sunt sot/sotie, ruda sau afin pana la gradul al patrulea inclusiv sau care se afla in relatii comerciale, astfel cum sunt acestea prevazute la articolul 69 lit. A), cu persoane care detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Se va completaFormularul nr. 5 ? DECLARATIE pe propria raspundere privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006.Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procecurii de atribuire, sunt:
-Munteanu Alexandru ? primar;
-Popa Dorin Ioan - viceprimar;
-Jorza Lucia - director economic;
-Costoiu Calin ? consilier juridic;
-Hosu Radu ? director tehnic;
-Hosu Maria ? consilier;
-Popa Daniel ? expert IT. Cerinta nr. 1:
Ofertantii trebuie sa fie autorizati sa presteze activitati de natura celor solicitate in caietul de sarcini.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii
Se vor prezenta:
-Certificat constatator emis de ONRC din care sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic. Obiectul de activitate trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul emis de ONRC.
Certificatul se va prezenta in original/copie legalizata/copie conform cu originalul, emis nu mai devreme de 30 de zile de la data depunerii ofertelor.
Pentru persoane juridice/fizice straine
Documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional din tara de origine a ofertantului precum si documente din care sa rezulte ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre buget, traduse autorizat in limba romana.Nota:
a.Toate documentele emise in alta limba vor fi insotite de traducere autorizata in limba romana.
b.Documentele privind capacitatea de exercitare a activitatii profesionale nu pot fi prezentate in favoarea ofertantului de catre eventualii subcontractanti si/sau de catre tertul/tertii sustinator/sustinatori;
c.In cazul depunerii unei oferte in asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintei.
d.Inainte de transmiterea cominicarii privind rezultatul procedurii, se va solicita ofertantului castigator depunerea documentului in original/copie legalizata, daca s-a prezentat initial in copie conform cu originalul.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii privind situatia economico-financiara
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Lista principalelor livrari de produse in ultimii 3 ani (continand valori, perioade, beneficiari), pentru maxim 3 contracte. Livrarile de produse se confirma prin prezentarea cel putin a unui document / contract / proces-verbal de receptie sau a unui numar de maxim 3(trei) documente / contracte / procese-verbale de receptie prin care sa confirme livrarea de produse a caror valoare sa fie de minim 300.000 lei. Valoarea va fi considerata prin cumul.Pentru calculul echivalentei, in cazul operatorilor straini, se va tine cont de cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR pentru fiecare an in parte.Documentele / contractele / procesele-verbale de receptie trebuie sa fie datate, semnate in clar si fara prescurtari si trebuie sa contina informatii privind obiectul contractului, durata acestuia si pretul platit. Se vor prezenta in copie lizibila cu mentiunea conform cu originalul.
Informatii referitoare la personalul tehnic de specialitate de care dispune sau al carui angajament de participare a fost obtinut de catre ofertant.
Toate serviciile de instalare, configurare, instruire, mentenanta si helpdesk pentru produsele furnizate vor fi executate de catre personal certificat, personal nominalizat in componenta echipei tehnice. In cazul in care pe parcursul perioadei de garantie, din motive obiective va fi necesara inlocuirea persoanei/ persoanelor responsabila/e cu service-ul, inlocuitorul va avea aceleasi competente.
Informatii privind asocierea.
Mai multi op.ec.au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna. Asociatii vor incheia si vor prezenta A.C. acordul de asociere.
Daca o asociere de op.ec.depune o oferta sau o cand.com., atunci sit.ec.si fin. si capacit.tehnica si/sau prof.se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asocierii. Indeplinirea cond.privind CRITERIILE SI DOCUMENTELE DE CALIFICARE (Sit.pers.a cand., Capacit.de exercit.a activ. prof.) sunt obligatorii pentru asociati.
Ofertantul se obliga ca, in cazul in care oferta sa este declarata castigatoare, sa legalizeze asocierea, iar contr.de asoc.legalizat va fi prezentat A.C. inainte de data semnarii contr.
Candid./ofert.nu are dreptul, in cadrul aceleiasi proceduri: a)sa participe la doua sau mai multe asocieri de op.ec.;b)sa depuna oferta individuala si o alta oferta comuna;c)sa depuna oferta individuala si sa fie nominalizat ca subcontractant in cadrul unei alte oferte.
Informatii privind subcontractantii
Ofertantii sunt obligati sa precizeze:
a)partea/partile din contract pe care urmeaza sa o/le subcontracteze;
b)procentul de subcontractare;
c)datele de recunoastere a subcontractantilor propusi.
Nota: Este interzisa schimbarea subcontractantilor desemnati in oferta pe parcursul derularii contractelor, cu exceptia unor situatii deosebite, bine motivate si numai cu acordul autoritatii contractante, iar eventuala inlocuire a acestora nu trebuie sa conduca la modificarea propunerii tehnice sau propunerii financiare initiale (art. 96, alin. 1 si 2 din H.G. nr. 925/2006).
Implementarea sistemului de management al calitatii.
Se va prezenta Certificat privind implementarea si mentinerea unui Sistem de Management al Calitatii, in copie conform cu originalul, valabil la data depunerii ofertelor. Certificat SR EN ISO 9001 sau echivalent.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 15.06.2012 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
22.06.2012 16:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 25.06.2012 18:00
Locul: In SEAP
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale" Domeniul major de interventie 3.4 "Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua"
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Regionale
VI.3) Alte informatii
Posibilit.retragerii sau modif.ofertei: Orice ofertant are dreptul de a-si modifica sau a-si retrage oferta numai inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor. Data, ora si locul deschiderii ofertelor: Ora este generata automat de sistem si se gaseste in anuntul de participare. Participanti la sedinta de deschidere: Conditii pentru participantii la sedinta de deschidere: NU SE APLICA. Propunerile financiare transmise de ofertanti in SEAP nu sunt accesibile AC pana la momentul finalizarii verificarilor criteriilor de calif.si propunerii tehnice. Dupa transm. catre SEAP a informatiilor privind ofertele admisibile precum si cele inacceptabile sau neconforme, sistemul informatic permite accesul AC, in mod automat, la informatii privind: a) propunerile financiare ale ofertantilor ale caror oferte au fost considerate admisibile; b) clasamentul ofertantilor ale caror oferte au fost considerate admisibile. Dupa vizualiz.acestor informatii, responsabilit.stabilirii ofertei castigatoare revine AC. In cazul ofertelor ce au punctaj egal, oferta cu pretul cel mai scazut va fi castigatoare. In cazul ofertelor ce au acelasi punctaj egal acordat pentru acelasi pret, AC va solicita clarificari prin intermediul SEAP in vederea incarcarii electronice de catre operatorii economici de documente care contin noi preturi, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut. AC are obligatia de a transmite in SEAP rezultatul procedurii de atribuire, in termen de cel mult 5 zile lucratoare de la data la care sistemul informatic permite accesul AC la informatiile privind oferta financiara. Costurile asociate elaborarii si prezentarii ofertei - Ofertantul va suporta toate costurile asociate elaborarii si prezentarii ofertei sale, precum si a documentelor care o insotesc. Niciun fel de cost legat de aceste aspecte nu va fi suportat / rambursat de catre AC. Nu se accepta oferte alternative.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Eventualele contestatii se pot depune atat la CNSC, cat si la sediul AC, in termen de 10 zile, incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta de catre contestatar despre un act al AC pe care il considera nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Primaria Municipiului Orastie
Adresa postala: str. Aurel Vlaicu, nr.3, municipiului Orastie, judetul Hunedoara, Localitatea: Orastie, Cod postal: 335700, Romania, Tel. +40 254247931, Email: [email protected], Fax: +40 254242560, Adresa internet (URL): http: //www.orastie.info.ro/
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
09.05.2012 11:46
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer