Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Contract de furnizare rechizite scolare pt elevii din unitatile de invatamant din judetul Arges


Anunt de participare numarul 137995/07.08.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Inspectoratul Scolar Judetean Arges
Adresa postala: B-DUL. EROILOR, NR. 4-6, Localitatea: Pitesti, Cod postal: 110417, Romania, Punct(e) de contact: Daniela Stanescu, Tel. +40 0248 / 218319, Email: [email protected], Fax: +40 0248 / 211110, Adresa internet (URL): http: //isjarges.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Educatie
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Contract de furnizare rechizite scolare pt elevii din unitatile de invatamant din judetul Arges
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Depozitul de manuale ISJ Arges, b-dul Eroilor 4-6, mun. Pitesti, jud. Arges
Codul NUTS: RO311 - Arges
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Se vor furniza rechizite scolare pentru elevii din unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Arges, astfel:
NUMAR PACHETE PENTRU CLASA PREGATITOARE ? 2000 BUC.
NUMAR PACHETE PENTRU CLASA I ? 4300 BUC.
NUMAR PACHETE PENTRU CLASAELE II-IV ? 11700 BUC.
NUMAR PACHETE PENTRU CLASELE V-VII ? 10900 BUC.
NUMAR PACHETE PENTRU CLASA VIII ? 3500 BUC.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
39162110-9 - Rechizite scolare (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Cantitatea totala: 32400 pachete rechizite scolare. Se vor furniza rechizite scolare pentru elevii din unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Arges, astfel:
NUMAR PACHETE PENTRU CLASA PREGATITOARE ? 2000 BUC.
NUMAR PACHETE PENTRU CLASA I ? 4300 BUC.
NUMAR PACHETE PENTRU CLASAELE II-IV ? 11700 BUC.
NUMAR PACHETE PENTRU CLASELE V-VII ? 10900 BUC.
NUMAR PACHETE PENTRU CLASA VIII ? 3500 BUC.
Valoarea estimata fara TVA: 691, 935RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
60 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare este de 13800 leiPerioada de valabilitate a garantiei pentru participare: 90 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.Vor fi acceptate urmatoarele forme de constituire: a) printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire.Documentul se va constitui in conformitate cu prevederile art. 86 si 87 din H.G. nr. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare si in conformitate cu prevederile art. 278^1 din O.U.G. nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.b) Ordin de plata emis in favoarea autoritatii contractante in contul RO63TREZ0465005XXX003300, deschis la Trezoreria Municipiului Pitesti, ; C.I.F.4318091., pana la data deschiderii ofertelor.Ofertantul care solicita reducerea cerintei privind cuantumul garantiei de participare la 50 % va prezenta o declaratie pe proprie raspundere, conform Anexei 1 din Legea nr. 346/2004 din care sa rezulte ca se incadreaza in categoria IMM-urilor.In cazul depunerii unei contestatii, daca CNSC respinge contestatia ca nefondata, autoritatea contractanta va retine din garantia de participare in conformitate cu art. 278^1 din OUG. 34/2006. Cuantumul garantiei de buna executie a contractuluil de achizitie este de 10 %, din valoarea contractului fara TVA .Garantie de buna executie a contractului de furnizare se constituie conform art. 90 alin. (1) din H.G. 925 / 2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Garantia trebuie sa fie irevocabila. Ofertantul care solicita reducerea cerintei privind cuantumul garantiei de buna executie la 50 % va prezenta o declaratie pe proprie raspundere, conform Anexei 1 din Legea nr. 346/2004 din care sa rezulte ca se incadreaza in categoria IMM-urilor.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Buget de stat
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 180 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, completata in conformitate cu modelul din capitolul FORMULARE ? original.In cazul in care ofertantul este sustinut de un tert, acesta trebuie sa prezinte o declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 180, cu modificarile si completarile ulterioare.Incadrarea in situatia prevazuta la art. 180 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achiztie publica .
2.Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 181 din O.U.G. nr.34/2006., completata in conformitate cu modelul din capitolul FORMULARE ? original.In cazul in care ofertantul este sustinut de un tert, acesta trebuie sa prezinte o declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 181 lit. a), c)1, d) din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul se afa intr-una din stuatiile prevazute de art. 181 din OUG 34/2006, acesta va fi exclus de la procedura pentru atribuirea contractului de furnizare.
-Prezentare certificat de atestare fiscala (datorii la bugetul consolidat general) din care sa reiasa ca nu exista datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele - in original, copie legalizata sau in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.-Prezentare certificat de taxe si impozite locale (datorii la bugetele locale) din care sa reiasa ca nu exista datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele, in original, copie legalizata sau in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.Pentru persoanele juridice/fizice straine - un document similar/declaratie pe propria raspundere/declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale ce are competente in acest sens - in original, copie legalizata sau in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? .
In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul are obligatii restante neachitate la bugetul statului, acesta va fi exclus de la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
3.Certificat de participare cu oferta independenta, conform Ordinului ANRMAP nr. 314/2010.Declaratia "Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta" se va intocmi conform modelului prezentat in capitolul Formulare (model prevazut si in anexa Ordinului ANRMAP nr. 314/2010).Daca un grup de operatori economici depune o oferta comuna, aceasta declaratie trebuie completat de fiecare membru al grupului.
4.Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. Art.69 indice 1 din OUG 34/2006. Daca un grup de operatori economici depune o oferta comuna, aceasta declaratie trebuie completat de fiecare membru al grupului. Persoanele cu functie de decizie in cadrul autoritatii contractante in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea acestei proceduri de atribuire sunt:
Prof. Florin GARDIN ? Inspector Scolar GeneralProf. Constantin BIRIBOIU - Inspector Scolar General Adjunct
Ec. Mariana USURELU? Contabil Sef
Florin PANDELE ? Ref. specialitate
Daniela STANESCU - Ref. Investitii
5.Informatii privind subcontractantii.Se va prezenta ?Declaratia privind subcontractantii? ?din capitolul de Formulare ? original, completat de catre contractant si de toti subcontractantii.
Se va prezenta o descriere a modului in care contractantul principal va monitoriza si conduce subcontractanti pentru a asigura realizarea in timpul stabilit a activitatilor subcontractate. 1.Certificat constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) din care sa rezulte obiectul de activitate al respectivului operator economic, cu cel mult 30 de zile inainte de data depunerii ofertei, si valabil la data depunerii ofertei, in original sau copie conforma cu originalul, sau copie legalizata.
Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului2.Persoanele juridice/fizice straine trebuie sa prezinte documente edificatoarecare sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica saude inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional in conformitate cu prevederile legale din tara in care candidatul/ofertantul este rezident, in copie legalizata sau copie simpla certificata ?Pentru conformitate cu originalul?, semnata si stampilata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Se solicita prezentarea Fisei de informatii generale (in conformitate cu modelul din capitolul Formulare).
Media cifrei de afaceri globale care vizeaza activitatea din ultimii 3 ani
(exclusiv anul in curs) trebuie sa fie de cel putin: 1300000 lei.Pentru echivalenta se va avea in vedere cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR sau BCE.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Se solicita completarea ?Declaratiei privind lista principalelor livrari de
produse in ultimii 3 ani? si a unui formular-tabel, cuprinzand valori, perioade
prestare, beneficiari/cantitati, dupa caz, in conformitate cu modelelor din
capitolul Formulare. Ofertantii trebuie sa faca dovada experientei similare
prin prezentarea cel putin a unui contract de furnizare de produse similare
(se vor prezenta copii ale informatiilor relevante din contract) a carui valoare
sa fie de cel putin: 690000 lei fara TVA.
Fiecare contract de experienta similara va fi insotit de o recomandare scrisa
a beneficiarului in xerocopie certificata pentru conformitate cu originalul cu
semnatura si stampila.
Ofertantii vor prezenta o lista cu personalul de specialitate care va fi
insarcinat cu derularea contractului (conform modelului prezentat in capitolul
Formulare ? original). Se vor prezenta informatii relevante referitoare la
studiile, pregatirea profesionala si calificarea personalului de conducere,
precum si ale persoanelor responsabile pentru indeplinirea contractului
Vor fi transmise autoritatii contractante, pana la data deschiderii ofertelor, cate o mostra pentru fiecare pachet de rechizite scolare cu toate produsele solicitate, asa cum sunt descrise in caietul de sarcini. In conditiile in care ofertantul va prezenta pentru un produs sau mai multe produse, caracteristici tehnice care nu corespund specificatiilor minime impuse prin caietul de sarcini, oferta acestuia va fi declarata neconforma (art.36, alin.2, lit.a din HGnr. 925/2006, modificata si completata) si va fi respinsa.
Standarde de asigurare a calitatii
Se vor prezenta copii dupa certificate emise de organisme independente
care atesta respectarea standardelor de asigurare a calitatii, conform ISO
9001.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Durata Licitatiei electronice - o singura runda ? 1 zi (24ore). Elementul ofertei care va face obiectul contractului respectiv de ofertare: pretul total fara TVA.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
8362/18.07.2012
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 17.09.2012 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
24.09.2012 16:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 25.09.2012 10:00
Locul: Sediul ISJ Arges, B-dul Eroilor 4-6 mun. Pitesti, jud. Arges
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
La sedinta de deschidere pot participa reprezentanti ai ofertantilor care trebuie sa prezinte imputernicire din partea persoanei autorizate sa reprezinte ofertantul la procedura.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
In situatia in care ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor. In solicitare se vor mentiona data, locul si ora la care se vor deschide noile oferte.Pentru vizualizarea documentatiei de atribuire incarcate in SEAP operatorii economici trebuie sa aiba un program necesar vizualizarii fisierelor semnate electronic (acest program fiind disponibil gratuit pe site-urile furnizorilor de semnatura electronica).
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Persoana vatamata poate sesiza C.N.S.C. in termen de 10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta despre un act al autoritatii contractante considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN ARGES - OFICIUL JURIDIC
Adresa postala: B-DUL EROILOR 4-6, Localitatea: PITESTI, Cod postal: 110417, Romania, Tel. +40 248218319, Fax: +40 248219743
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
03.08.2012 12:49
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer