Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - CONTRACT FURNIZARE "MICROSCOP DE SCANARE PRIN EFECT TUNEL"


Anunt de participare numarul 132782/28.01.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU TEHNOLOGII IZOTOPICE SI MOLECULARE
Adresa postala: CLUJ-NAPOCA; Str.Donath 65-103;, Localitatea: Cluj-Napoca, Cod postal: 400293, Romania, Punct(e) de contact: GABRIEL POPENECIU, Tel. +40 264584616, In atentia: Sef Comp Investitii Ing. Dumitru CHINCISAN, Email: [email protected], Fax: +40 264420042, Adresa internet (URL): www.itim-cj.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
INSTITUT NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE
Activitate (activitati)
Altele: CERCETARE-DEZVOLTARE
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
CONTRACT FURNIZARE "MICROSCOP DE SCANARE PRIN EFECT TUNEL"
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Cluj-Napoca, str. Donath, nr.65-103, cod postal 400293, Romania
Codul NUTS: RO113 - Cluj
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
ACHIZITIE PUBLICA DE "MICROSCOP DE SCANARE PRIN EFECT TUNEL", 1 bucata, cod CPV 38511100-1, destinat obtinerii de imagini cu rezolutie atomica prin tehnici de microscopie prin efect tunel si microscopie de forta atomica de tip ?tuning fork? si cu cantilever, in conditii de vacuum ultra inalt.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
38511100-1 - Microscoape electronice cu scanare (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
"MICROSCOP DE SCANARE PRIN EFECT TUNEL", 1 bucata;
Valoare estimata fara TVA 2400000 lei;
Valoarea estimata fara TVA: 2, 400, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
9 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
III.1.1.a Garantie de participare1) Cuantumul garantiei de participare: 45000 leiPentru IMM-uri cuantumul garantiei de participare este de 50% din valoarea mai sus mentionata. Ofertantii care depun 50% din garantia de participare vor prezentadocumente in original sau copii cu mentiunea ?conform cu originalul?, semnate cu nume in clar de reprezentantul legal sau imputernicit si stampilate, care certifica faptul ca sunt IMM.(2) Constituirea garantiei de participare: prin orice instrument de garantare.Instrumentul de garantare trebuie sa prevada: plata garantiei se va executa ?neconditionat, respectiv la prima cerere a beneficiarulu, pe baza declaratiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate? (art. 86(3), b) al HG925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare). In cazul constituirii Garantiei de participare prin Scrisoare de garantie bancara se utilizeaza Formularul 1.(3) Valabilitatea garantiei de participare: 90 zile, de la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.(4) Restituirea garantiei de participare: in conformitate cu prevederile Art. 88 al HG 925/2006.(5) Retinerea garan?iei de participare: in conformitate cu prevederile Art. 87 al HG 925/2006.Cuantumul retinerii, in conditiile art.2781 din OUG nr.34/2006, este 6180 lei. III.1.1.bGarantie de buna executie(1) Cuantumul garantiei de buna executie: 10% din valoarea contractului fara TVA;(2) Constituirea garantiei de buna executie: prin orice instrument de garantare, in conformitate cu prevederile Art. 90 al HG nr.925/2006. In cazul constituirii Garantiei de buna execu?ie prin Scrisoare de garantie bancara se utilizeaza Formularul 2 .(3) Valabilitatea garantiei de buna execu?ie: 14 zile de la termenul limita de finalizare a contractului.(4) Restituirea garantiei de buna executie: in conformitate cu prevederile Art. 92 al HG 925/2006.(5) Retinerea garantiei de buna executie: in conformitate cu prevederile Art. 91 al HG 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Principalele modalitati de finantare si plata: Program CAPACITATI Proiect nr.2/2008, finantat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
(1) Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta (conform Ordinului ANRMAP Nr. 314/2010); Se va depune Formularul 3.
(2) Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 691 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile ?i completarile ulterioare; Se va depune Formularul 12.
(3) Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile ?i completarile ulterioare; Se va depune Formularul 4.
Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, se accepta o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau asociatii profesionale care are competente in acest sens.
(5) Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile ?i completarile ulterioare; Se va depune Formularul 5.
Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, se accepta o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau asociatii profesionale care are competente in acest sens.
(6) Certificat de sarcini fiscale, privind situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele, emis de catre organele competente ale Ministerului Finantelor Publice, privind plata obligatiilor bugetare catre bugetul general consolidat, care sa ateste inexistenta de obligatii bugetare restante;(7) Certificat de sarcini fiscale, privind situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele, emis de catre organele competente ale Administratiei Publice Locale, privind plata obligatiilor bugetare catre bugetul administratiei publice locale, care sa ateste inexistenta de obligatii bugetare restante.
Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu exista prevederi legale referitoare la Certificatele de sarcini fiscale, se accepta documente care sa ateste faptul ca ofertantul si-a achitat obligatiile fata de bugetul de stat si cel local din tara sa. Aceste documente se vor prezenta in oricare din formele: original/copie legalizata/copie conform cu originalul.
Persoanele cu functie de decizie din cadrulautoritatii contractante
Director General Dr. Ing. Adrian Bot
Director Tehnic Ing. Gabriel Popeneciu
Director Economic Ec. Diana Nicoara
Sef. Compartiment Achizitii Ing. Dumitru Chincisan
Director ProiectDr. Ioan TurcuResponsabil echipament Dr. Radu Bratfalean
Consilier juridic Jur. Mariana Andrei (1) Certificat constatator, eliberat de Oficiul Registrului Comertului, in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea , ,conform cu originalul??, (emis cu maximum 30 zile inainte de data depunerii ofertelor), din care sa reiasa ca ofertantul are ca obiect de activitate principal sau secundar producerea sau comercializarea produselor solicitate prin prezenta documentatie de atribuire..
Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul este alta decat Romania, apartenenta din punct de vedere profesional va fi dovedita cu documente din tara de origine, echivalente cu cele solicitate. Aceste documente de se vor depune traduse in limba romana si legalizate de traducator autorizat.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
(1) Declaratie privind calitatea de participant la procedura;
(2) Acte doveditoareprivind situatia economico-financiara: ultimul Bilant contabil(3) Cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani in domeniul de activitate aferent obiectului contractului sa fie mai mare de 4 000 000 lei.
Conversia leu-valuta se face la cursul mediu de referinta al BNR aferent fiecarui an in parte.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
(1) Lista principalelor livrari de produse in ultimii 3 ani.(2) Lista personalului tehnic de specialitate implicat in derularea contractului
Certificare conform ISO 9001/2008
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
Nr. 4290 din 02.12.2011
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 01.03.2012 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
16.03.2012 11:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 16.03.2012 12:00
Locul: sediul Autoritatii Contractante; Cluj-Napoca str Donath nr. 65-103, CP 400293, Jud. Cluj, Romania
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
imputerniciti ai ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
(1) Termenul de livrare, instalare si punere in functiune: 9 luni de la semnarea contractului de achizitie.(2) In cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc, prezinta acelasi pret, Autoritatea contractanta va solicita ofertantilor clasati pe primul loc o noua propunere financiara in plic inchis, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut.(3) Prezenta este o documentatie retransmisa, nr. documentatiei respinse este 12528/2012.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Institutul NationaldeCercetareDezvoltarepentru TehnologiiIzotopicesiMoleculare ? INCDTIM Serviciul Juridic
Adresa postala: Str. Donath, nr. 65-103, Localitatea: CLUJ-NAPOCA, Cod postal: 400293, Romania, Tel. +40 264584037, Email: [email protected], Fax: +40 264420042, Adresa internet (URL): http: //www.itim-cj.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
26.01.2012 14:17
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer