Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Contractarea unui imprumut bancar cu o maturitate de 10 ani in valoare de 2.750.000 lei in vederea finantarii investitiilor publice de interes local .


Anunt de participare numarul 145632/08.08.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
MUNICIPIUL TARGU SECUIESC
Adresa postala: Targu Secuiesc, 525400, pta GABOR ARON, Nr 24, Localitatea: Targu Secuiesc, Cod postal: 525400, Romania, Punct(e) de contact: EMOKE ANTAL, Tel. +40 267361974, Email: [email protected], Fax: +40 267361652, Adresa internet (URL): Municipiul Tg Secuiesc, p-ta Gabor Aron nr 24, cod postal 525400, jud Covasna, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Contractarea unui imprumutbancar cu o maturitate de 10 aniin valoare de 2.750.000 lei in vedereafinantariiinvestitiilor publice de interes local .
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
6 - Servicii financiare: (a) Servicii de asigurare (b) Servicii bancare si de investitii
Locul principal de prestare: Municipiul Tg Secuiesc
Codul NUTS: RO123 - Covasna
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Achizitie servicii de acordare credit pe teremen lung in vederea finantariiinvestitiilor publice de interes local :
- Amenajare sit industrial pe platforma unei foste fabrici de prelucrare si industrializare a lemnului
Creditul solicitat seva utiliza pentru finantarea contributiei proprie a proiectului ?Amenajare sit industrial pe platform unei foste fabrici de prelucrare a lemnului in municipiul Tg Secuiesc-prin Programul Operational Regional Axa 4 DMI 4.2. care are termenul de executie limita 29.11.2014.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
66113000-5 - Servicii de acordare de credit (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Valoarea creditului este de 2.750.000 lei cu o maturitate de 10 ani.
Valoarea estimata fara TVA: 1, 300, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
120 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Valoarea garantiei de participare este de 26.000, 00 lei, care se poate constitui prin scrisoare de garantie bancara ? formular 11, in numerar, ordin de plata sau orice alt instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari- conform art. 86 din HG nr 925/2006 actualizata. Plata garantiei se poate face in contul RO57TREZ2575006xxx001819 deschis la Trezoreria municipiului Tg Secuiesc. Perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 120 zile. In cazul extinderii perioadei de valabilitate a ofertei, perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi prelungita in mod corespunzator. In cazul constituirii garantiei de participare prin scrisoare de garantie bancara, aceasta va trebui sa fie emisa de o banca din Romania sau de o banca din strainatate, care are drept correspondent o banca din Romania sau care are sucursala in Romania, in favoarea autoritatii contractante. Ofertele care nu sunt insotite de dovada constituirii garantiei pentru participare vor fi response si returnate.In cazul in care ofertantul depune o contestatie la CNSC , iar aceasta respinge contestatia, autoritatea contractanta va retine din garantia de participare cf art. 2781 din OUG nr 34/2006 4.200 lei +0.1% din valoarea estimata ce depaseste 420.001 lei.Pentru operatorii care constituie garantia de participare in alta moneda decat lei, data de referinta la care se va face echivalenta leu/alta valuta este data publicarii anuntului de participare comunicat de catre BNR. Garantia de buna executie este de 5% din valoarea contractului fara TVA. Garantia de buna executie poate fi constituita prin scrisoare de garantie bancara care devine anexa la contract, la momentul semnarii acestuia si va fi valabila pe toata perioada derularii contractului.Autoritatea contractanta are obligatia de a elibera/restitui garantia de buna executie in cel mult 14 zile de la data indeplinirii de catre contractant a obligatiilor asumate prin contractul respectiv, daca nu a ridicat pana la acea data pretentii asupra ei. Garantia de buna executie poate fi constituita prin oricare din modalitatile prevazute la art. 90 alin (1) dinHG nr 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
buget local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Da
Conform Caietului de sarcini
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privind calitatea de participant la procedura-Declaratie privind calitatea de participant la procedura?formular nr 1 in original.
2.Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180 din OUG 34/2006 -Prezentare Formular 2
Declaratie privind eligibilitatea conform art. 180 din OUG 34/2006 actualizatain original.
Incadrarea in oricare din situatiile prevazute la art. 180 din OUG 34/2006 atrage excluderea ofertantului de la procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
(In cazul unei asocieri/consortiu, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular).
3.Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG 34/2006-1. PrezentareFormular 32.certificat eliberat de compartimentul impozite si taxe al unitatii administrativ teritoriale de pe raza careia isi are sediul social, care sa ateste ca ofertantul nu se inregistreaza cu debite la bugetul local in luna anterioara celei in care se depun ofertele/candidaturile. Document in original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea pentru conformitate cu originalul.3. certificat fiscal privind situatia taxelor si impozitelor la bugetul de statin luna anterioara celei in care se depun ofertele/candidaturile. Document in original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea pentru conformitate cu originalul.
Pentrupersoane juridicestraine: Cerinta obligatorie: Operatorul economic va prezenta documente edificatoare (certificate, caziere, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre buget. Documentele vor fi prezentate in traducere legalizata.
4.Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta-Prezentare Formular 4Completare Formular 4/1
5.Declaratie privindneincadrarea in situatiile prevazute la art.69^1 din ordonanta -
Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante , in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt:
Bokor Tiberiu, Derzsi Gyula , Gyorke Cristina-Denisa, Bejan Andras, Babo;s Botond, Barta Vilmos, Nagy-Babos Tamas, Istvan Zoltan, Hegedus Ferenc, Kelemen Andrei, Lukacs Laszlo;, Szabo; Istvan, Rakosi Janos, Szigethy Kalman, Balazs Attila, Taierling Johan, Veres Botond-Geza, Ilyes Botond, Bartha Janos, Toth Csilla, Bokor Erzsebet, Antal Emoke, Vizi Attila 1. Certificat constatator eliberat de Oficiul Registrului Comertului din care rezulta ca domeniul de activitate al ofertantului corespunde obiectului procedurii.
2. Autorizatie de functionare emisa de catre Banca Nationala Romana, reprezentand dovada inmatricularii in Registrul institutiilor de credit.-1. in original, incopie legalizata saucopie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?din care sa rezulte :
- domeniul de activitate al ofertantului corespunde obiectului proceduriiInformatiile cuprinse in certificatul constatator sa fie reale/valabile la data limita de depunere a ofertelor.
(In cazul unei asocieri/consortiu, fiecare asociat este obligat sa indeplineasca cerinta).
Se solicita ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, sa prezinte pentru conformitate documentul in original/copie legalizata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani sa fie mai mare sau cel putin egala cu 2.600.000 lei
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Completarea formularului cu informatii generale ale operatorului economic, formular nr 5
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Lista principalelor servicii executate in ultimii 3 ani
Declaratie privind lista principalelor serviciiefectuate in ultimii 3 ani, continand valori, perioade de executie, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati ? Formular nr. 6 (in original).
Se vor prezenta:
? ? Certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate sau de catre clientul beneficiar din care sa rezulte prestarea de servicii.
Operatorii economici straini: vorprezenta copiile documentelor solicitate sau orice alte documente echivalente insotite de traducerea autorizata si legalizata a acestora in limba romana.
Pentru calculul pretului contractului exprimat in alta moneda decat Lei se va folosi cursul mediuanual lei/valuta comunicat de catre Banca Nationala a Romaniei pentru anii in care au fost incheiate contractele respective.
In cazul asocierii a doi sau mai multi operatori economici, capacitatea tehnica se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor partenerilor.
.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Completare formular nr 6Completare formular nr 6
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 23.09.2013 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
01.10.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 01.10.2013 11:00
Locul: Municipiul Tg Secuiesc, p-ta Gabor Aron nr 24, cod postal 525400, jud Covasna
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Persoane imputernicite ale ofertantului.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
In cazul ofertelor care au preturi egale si sunt clasate pe primul loc, se solicita reofertare in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Municipiul Tg Secuiesc
Adresa postala: Tg Secuiesc, p-ta Gabor Aron, nr 24, cod postal 525400, jud Covasna, Localitatea: Tg Secuiesc, Cod postal: 525400, Romania, Tel. +40 267361974, Fax: +40 267361652
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
06.08.2013 12:40
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer