Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Contractarea unui imprumut intern in valoare de 5.000.000 euro pentru achizitia de echipamente si aparatura medicala necesare functionarii Sectiei de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta


Anunt de participare numarul 134700/11.04.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
JUDETUL CONSTANTA
Adresa postala: BD.TOMIS 51, Localitatea: Constanta, Cod postal: 900725, Romania, Punct(e) de contact: MIHAELA LUNGU, Tel. +40 241708413, Email: [email protected], Fax: +40 241488411, Adresa internet (URL): www.cjc.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Contractarea unui imprumut intern in valoare de 5.000.000 euro pentru achizitia de echipamente si aparatura medicala necesare functionarii Sectiei de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica din cadrul SpitaluluiClinicJudeteandeUrgentaConstanta
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
6 - Servicii financiare: (a) Servicii de asigurare (b) Servicii bancare si de investitii
Locul principal de prestare: judetul Constanta
Codul NUTS: RO223 - Constanta
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contractarea unui imprumut intern in valoare de 5.000.000 euro pentru achizitia de echipamente si aparatura medicala necesare functionarii Sectiei de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica din cadrul SpitaluluiClinicJudeteandeUrgentaConstanta
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
66113000-5 - Servicii de acordare de credit (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Contractarea unui imprumut intern in valoare de 5.000.000 euro pentru achizitia de echipamente si aparatura medicala necesare functionarii Sectiei de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica din cadrul SpitaluluiClinicJudeteandeUrgentaConstanta
Valoarea estimata fara TVA: 3, 500, 000EUR
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
240 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare se solicita in cuantum de200.000 lei.Perioada de valabilitate a garantiei de participare trebuie sa fie cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 120 de la data limita de primire candidaturi. Garantia de participare se va constitui prin virament bancar in contul nr. RO08TREZ2315006XXX000433 deschis la Trez. Mun. Constanta sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, in conformitate cu art. 86 alin. (1) din HG 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.Documentul care atesta constituirea garantiei de participare se depune in original intr-un plic deschis, impreuna cu scrisoarea de inaintare si imputernicirea de participare la licitatie, separat, care va insoti documentele ofertei.Candidaturile care nu sunt insotite de dovada constituirii garantiei pentru participare in cuantumul si forma precizate vor fi respinse ca inacceptabile. Cuantumul garantiei de buna executie a contractului de servicii: 5 % din valoarea contractului.Modul de constituirese va stabili la incheierea contractului in conformitate cu prevederile art. 90din HG nr. 925/2006 .Returnarea garantiei de buna executie se va face conform art. 92 alin. (2) din H.G. nr. 925/2006 cu modificarile si completarileprivind normele de aplicare a O.U.G. nr. 34/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Buget local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratia privind neincadrarea in prevederile art. 180 din OUG nr. 34/2006 .Declaratia privind neincadrarea in dispozitiile art. 180din O.U.G. nr. 34/2006 va fi depusa si detert sustinator, daca este cazul.
Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG nr. 34/2006.Declaratia privind neincadrarea in prevederile art. 181 lit. a), lit. c)1 si lit. d) din O.U.G. nr. 34/2006 va fi depusa si de tert sustinator, daca este cazul.
Pentru persoane juridice romane:
- Certificat de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor la bugetul consolidat al statului, emis de Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Directia Generala a Finantelor Publice Teritoriale de pe raza careia societatea ofertanta are sediul social.
- Certificat de atestare fiscala eliberat de Compartimentul Impozite si Taxe Locale de pe raza careia societatea ofertanta are sediul social, privind plata impozitelor si taxelor locale la bugetul local.
Dovada achitarii taxelor se va face prin prezentarea formularelor tip emise de organismele competente care sa ateste plata obligatiilor exigibile de plata, in luna anterioara celei in care se depun candidaturile.
Documentele se depun in cadrul ofertei in oricare dintre formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
2. Pentru persoane juridice straine:
Certificate eliberate de institutiile autorizate ale tarii de origine prin care sa dovedeasca faptul ca si-a indeplinit obligatiile exigibilede plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local, in conformitate cu prevederile legale in vigoare in tara in care este stabilit ofertantul.
Documentele vor fi prezentate in limba de origine - in oricare dintre formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, insotite de o traducerea autorizata si legalizata a acestora in limba romana.
Documentele trebuie sa ateste indeplinirea obligatiilor exigibile de plata lunii anterioare celei in care se depun candidaturile.
Nota: In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul se afa intr-una din stuatiile prevazute de art. 181 din OUG 34/2006, acesta va fi exclus de la procedura pentru atribuirea contractului.
Neprezentarea sau neconformitatea documentelor conform cerintei va atrage descalificarea candidatului.
Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 691 din OUG nr. 34/2006;Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii:
- Nicusor Daniel Constantinescu ? Presedinte
- CristianDarie ? Vicepresedinte
- Cristinel Nicolae Dragomir ? Vicepresedinte
- Felicia Taicutu ? Director Directia Generala Economico?Financiara
- Carmen Vasile - Director Directia Coordonare Institutii Subordonate
- Ionut Titimeaua ? Sef Serviciu Administratie Publica Locala
- Adriana Decu ? Sef Serviciu Buget
- Mihaela Lungu ? Sef Serviciu Achizitii
- Circiu Veronica ? consilier Serviciul Buget
Nota: Declaratiatrebuie completata de catre Ofertant/
Candidat/Ofertant asociat/ Subcontractant/Tert sustinator
Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta conform Ordin ANRMAP nr. 314/2010;
Declaratie privind calitatea de participant Prezentarea certificatului constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa instanta competenta din care sa rezulte obiectul de activitate al respectivului operator economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator .Documentul va fi prezentat in in oricare dintre formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul??, eliberat cu cel mult 30 de zile inainte de data de deschidere acandidaturilor.Nota: Ofertantului declarat castigator i se va solicita, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii, sa prezinte pentru conformitate documentul in original/copie legalizata.2. Autorizatie eliberata de Banca Nationala a Romaniei care sa-i ateste dreptul de a desfasura activitatile ce fac obiectul achizitiei, in termen de valabilitate la data depunerii candidaturii, in copie lizibila cu mentiunea , ,conform cu originalul??.
Pt. persoane juridice straine:
Autoritatea Contractanta stabileste ca cerinta minima obligativitatea prezentarii a oricaror documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ca institutie de credit in conformitate cu prevederile legale din tara in care candidatul/ofertantul este rezident.
Documentele prezentate trebuie sa fie inregistrate/atestate la autoritatile competente tarii respective.
2.Autorizatia de functionare emisa de autoritatea competenta din statul membru care sa-i ateste dreptul de a desfasura activitatile ce fac obiectul achizitiei , intermen de valabilitate la data depunerii candidaturii.
3. In cazul in care legislatia romaneasca impune anumite autorizari din partea Bancii Nationale a Romaniei pentru functionarea institutiei bancare straine, se vor prezenta in copie aceste autorizari, conform legislatiei romanesti.
Documentele vor fi prezentate in limba de origine, in copie, insotite detraducerea autorizata si legalizata a acestora in limba romana.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta 2
Informatii generale despre ofertant
Cerinta nr. 1
Bilanturile contabile aferente anilor 2009, 2010 si 2011.In situatia in care operatorul economic nu si-a inregistrat bilantul contabil aferent anului 2011, acesta poateprezenta alte documente disponibile pentru dovedirea situatiei financiare pentru anul 2011.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Informatii privind capacitatea tehnica:
Lista de servicii similare (acordare credite) prestate in ultimii 3 ani, continand valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati.
Cerinta nr. 2
Experientasimilarade prestari servicii in obiectul achizitiei, respectiv acordarea de finantari in valoare de minim 3.000.000Euro.
Valoarea solicitata pentru demonstrarea experientei similare, poate fi dovedita prin unul sau mai multe contracte similare, prestate in ultimii 3 ani.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Negociere
Au fost deja selectati candidati
Nu
IV.1.2) Limitarea numarului de operatori economici invitati sa prezinte oferte sau sa participe
Numar minim preconizat: 3 ; numar maxim: 10
Cifra medie de afaceri (CMA) ultimii 3 ani. Preselectia in ordine descrescat. punctaj, cf. algoritm: CMAcea mai mare, 100 de pcte, pt CMA(n) diferita PunctajN(n) = [CMA(n) /CMA cea mai mare] x 100
IV.1.3) Reducerea numarului de operatori economici in timpul negocierii sau al dialogului
Aplicarea unei licitatii care sa se deruleze in etape succesive pentru a reduce progresiv numarul solutiilor care trebuie discutate sau al ofertelor care trebuie negociate
Nu
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
- criteriile enuntate in caietul de sarcini, in invitatia de a prezenta o oferta sau de a participa la negociere sau in documentul descriptiv
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
90%
Descriere: Componenta financiara
2.
Perioada de gratie acordata
10%
Descriere:
Punctaj maxim componenta tehnica: 10
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 14.05.2012 14:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
24.05.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 24.05.2012 12:00
Locul: Consiliul Judetean Constanta, Bd. Tomis nr. 51, Constanta , jud. Constanta, Romania
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentantii imputerniciti ai candidatilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
Descrierea factorilor de evaluare si algoritmul de calcul1.Pretul oferteia) pentru cel mai scazut dintre preturile ofertelor se acorda punctajul maxim de 90 puncte.b) pentru alt pret decat cel prevazut la lit.a) punctajul se acorda astfel: P(n)=[pret min./pret(n)]x pret max. alocatPreturile care se compara in vederea acordarii punctajului sunt preturile din oferta finala rezultata din negociere, reprezentand costul total al credituliui: rate, dobanzi, taxe si comisioane2.Perioada de gratie acordataa) pentru cel mai mare numar de ani acordati ca perioada de gratie pentru rambursare se va acorda punctajul maxim de 10 puncte.b) pentru oferta cu alt numar de ani, perioada de gratie, decat cel de la punctul a) se va acorda punctajul, conform formulei: Pgratie=[nr.ani(n)/nr.max] x Pmax alocatUnde: Nr.ani (n) ? numarul de ani acordat ca perioada de gratie de oferta (n)Nr. ani max ? numarul maxim de ani acordat ca perioada de gratiePunctaj maxim alocat ? respectiv 10 puncteNota: Perioada de gratie va fi exprimata numai in ani.Perioada de gratieeste de minim 2 anisi de maxim 5 ani.Pentru ofertele care prevad perioada de gratieminim acceptata se acorda 0 puncte, sub acesttermen se considera oferta neconforma. Pentru perioade mai mari decat cea maxima stabilita nu se va acorda punctaj suplimentar.In cazul in care, in urma negocierilor se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor.Documentatii de atribuire respinse: nr.17680 si anterior 9039.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 256^2 din O.U.G. nr. 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Achizitii, Consiliul Judetean Constanta
Adresa postala: Bd. Tomis nr. 51, Constanta, Localitatea: Constanta, Cod postal: 900725, Romania, Tel. +40 241488413, Email: [email protected], Fax: +40 241488411, Adresa internet (URL): www.cjc.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
09.04.2012 16:20
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer