Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - DIVERSE PRODUSE ALIMENTE (DE ORIGINE ANIMALA - DE ORIGINE VEGETALA)


Anunt de participare numarul 143290/24.04.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Institutul National de Gerontologie si GeriatrieANA ASLAN
Adresa postala: str. Caldarusani nr. 9, sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 011241, Romania, Punct(e) de contact: TEREZA ION, Tel. +40 2237192/+40 0318059301, Email: [email protected], Fax: +40 2231480, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Organism de drept public
Activitate (activitati)
- Sanatate
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
DIVERSE PRODUSE ALIMENTE (DE ORIGINE ANIMALA - DE ORIGINE VEGETALA)
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: I.N.G.G.?Ana Aslan? Bucuresti, in locatia din str. Caldarusaninr.9, sect.1 ? magazia de alimente si Sos. Calea Bucurestilor nr.307 Otopeni ? magazia de alimente
Codul NUTS: RO32 - Bucuresti - Ilfov
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu un singur agent economic
Durata acordului-cadru: 24 luni
Valoarea estimata fara TVA: intre 2, 400, 475.68 si 2, 649, 799.44RON
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Contractele vor fi incheiate in functie de necesitatea autoritatii contractante. lunar/ trimestrial in functie de bugetul aprobat si datele de aprobare al bugetului.
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
DIVERSE PRODUSE ALIMENTE (DE ORIGINE ANIMALA - DE ORIGINE VEGETALA)
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
15800000-6 - Diverse produse alimentare (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
cantitati minime /maximeACORD CADRU 24 LUNI
LOT I. PRODUSE DE ORIGINE ANIMALA
1.Pulpa de manzat fara os minim 2088Kg.- maxim 2616kg
2.Pulpa de porc fara os minim 1056Kg.- maxim 1248kg
3.Ficat de pui minim 9888Kg.- maxim 10512kg
4.Crenvursti de pui minim 816Kg.- maxim 912kg
5.Branza de vaci minim 12384Kg.- maxim 13416kg
6.Branza telemea minim 3408Kg.- maxim 3864kg
7.Branza topita minim 4080Kg.- maxim 4560kg
8.Smantana minim 744Kg.- maxim 1056kg
9.Unt minim 6240Kg.- maxim 7296kg
10.Iaurt dietetic minim 38016 buc.- maxim 38400 buc
11.Lapte praf integral minim 8880Kg.- maxim 9600 kg
LOT II
1.Mere minim 76008 Kg.- maxim 78504 kg
2.Cartofi minim 67608 Kg.- maxim 76512 kg
3.Usturoi minim 312 Kg.- maxim 336 kg
4.Albitura minim 2088 Kg.- maxim 2160 kg
5.Telina minim 12480Kg.- maxim 13800 kg
6.Sfecla rosie minim 7296 Kg.- maxim 7320 kg
7.Morcov minim 13536Kg.- maxim 14736 kg
8.Ceapa uscata minim 8856 Kg.- maxim 9216 kg
9.Verdeata minim 25608 leg.- maxim 27048leg
10.Salata verde minim 7296 buc.- maxim 8328 buc
11.Usturoi verde (in sezon) minim 672 leg.- maxim 1080 leg
12.Ceapa verde (in sezon) minim 672 leg.- maxim 1080 leg13.Ardei gras (in sezon) minim 5616 Kg.- maxim 6408 kg
14.Rosii proaspete (in sezon) minim 3960 Kg.- maxim 4200 kg
15.Castraveti proaspeti (in sezon) minim 360Kg.- maxim 384kg
16.Banane minim 48 Kg.- maxim 72 kg
17.Portocale minim 312 Kg.- maxim 360 kg
18.Dovlecei proaspeti (in sezon) minim 4200 Kg.- maxim 4800 kg
19.Pasca pt. sarbatori minim 72 Kg.- maxim 96 kg
20.Varza rosie minim 1560 Kg.- maxim 1608 kg
21.Varza alba minim 27048 Kg.- maxim 28200 kg
22.Lamai minim 2304 Kg.- maxim 2568 kg
23.Fulgi de cartofi minim 2088 Kg.- maxim 2304 kg
24.Zarzavat de ciorba minim 8328 buc.- maxim 10416 buc
25.Rosii inullion minim 10104 buc.- maxim 11448 buc
26.Bulion pasta minim 3120 buc.- maxim 4224 buc
27.Ciuperci la cutie minim 3120 buc.- maxim 3312 buc
28.Mazare la cutie minim 4224 buc.- maxim 5208 buc
29.Fasole verde (conserva) minim 42648 buc.- maxim 47304 buc
30.Masline dietetice minim 1560Kg.- maxim 1824 kg
31.Castraveti in otet minim 1056 buc.- maxim 1272 buc
32.Gem fructe caise/visine/piersici minim 15096 buc.- maxim 15816 buc
33.ananas minim 3600buc.- maxim 3816 buc
34.Dovlecei congelati minim 2016 Kg.- maxim 2400 kg
35.Spanac congelat minim 3000 Kg.- maxim 3600 kg
36.Ulei floarea soarelui minim 8328 litru.- maxim 9072 litru
37.Orez minim 11448 Kg.- maxim 12648 kg
38.Faina alba minim 1056 Kg.- maxim 1560 kg
39.Malai grisat minim 3648 Kg.- maxim 4200 kg
40.Gris minim 1512 Kg.- maxim 1560 kg
41.Cozonac minim 9360 buc.- maxim 10920 buc
42.Biscuiti Eugenia minim 109200 buc.- maxim 114912 buc
43.Biscuiti dulci minim 2784Kg.- maxim 3072 kg
44.Zahar minim 8856 Kg.- maxim 9120 kg
45.Spaghete minim 11424 Kg.- maxim 12648 kg
46.Taietei minim 528 Kg.- maxim 600 kg
47.Ceai de fructe minim 13536 cutie ? maxim 13704cutie
48.Ceai de plante minim 6960 cutie ? maxim 7104 cutie
49.Condimente minim 10920 plic ? maxim 11160 plic
50.Bors minim 6240 litru.- maxim 6912 litru
51.Otet minim 744 litru.- maxim 768 litru
52.Delikat Knorr minim 624 Kg.- maxim 696 kg
53.Sare de bucatarie minim 936 Kg.- maxim 1152 kg
54.Sare fina minim 720 Kg.- maxim 768 kg
55.Vopsea oua minim 312 plic ? maxim 384 plic
56.Miez de nuca minim 24 Kg.- maxim 48 kg
57.Mucenici minim 24 Kg.- maxim 48 kg
58.Margarina minim 48 Kg.- maxim 72 kg
59.Branza tofu minim 120 cutii ? maxim 144 cutii
60.File de peste (cod) minim 2016 Kg.- maxim 2208 kg
61.Apa plata minim 816 litru.- maxim 1008 litru.
Valoarea estimata fara TVA: intre 2, 400, 475.68 si 2, 649, 799.44RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
24 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantie de participare este precizata in anexa loturi, valabila 60 de zile de la data limita de depunere a ofertelor. Coantumul ce se va retine in masura in care Consiliul respinge contestatia este conf art 278.1 din OUG 34/2006. Garantia de participare se poate constitui in contul: RO 40 TREZ 7015 041X XX00 0395, deschis la Trezoreria sector 1, Bucuresti, prin virament bancar, ordin de plata, fila CEC, printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, dovada constituirii conf.art 5 ordin Presedinte ANRMAP 509/2011 in cuantumul si pentru perioada prevazuta mai sus prin depunere la sediul autoritatii contractante in afara plicului la data deschiderii, conf.art 86 alin 6/HG 925/2006 Nota: IMM-urile beneficiaza de reducere de 50% la garantia de participare.1 euro = 4.4211 Lei/05.04.2013 5% din valoarea contractului subsecvent fara TVA, in conf. cu art 89 dinHG 925/2006. Aceasta se poate constitui conf. art 90 alin (1) HG 925/2006 contul: RO 40 TREZ 7015 041X XX00 0395, deschis la Trezoreria sector 1, Bucuresti, prin virament bancar, ordin de plata, fila CEC, printrun instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care se prezinta in original.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul Institutului National de Gerontologie si Geriatrie ?Ana Aslan?
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privind eligibilitatea, neincadrareain prevederile art.180 din OUG 34/2006 - original
2.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG 34/2006 - original
3.Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta confom ordinului 314/2010 ? original
4.Certificat de atestare fiscala privind achitarea obligatiilor exigibile catre bugetul de stat si catre bugetele asigurarilor sociale de stat - sanatate, pensii, somaj care sa prezinte situatia datoriilor exigibile in luna anterioara celei in care se depun ofertele - se va prezenta original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea conform cu originalul.
5.Certificat fiscal privind plata taxelor si impozitelor locale, eliberat de autoritatea locala competenta care sa prezinte situatia datoriilor exigibile in luna anterioara celei in care se depun ofertele - se va prezenta original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea conform cu originalul.
6.Declaratie privind calitatea de participant la procedura - original
7.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69ยน din OUG 34/2006 ? original
Persoanele ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derulareasi finalizarea procedurii de atribuire:
Manager Dr. Bogdan Paltineanu;
Director economic Ec. Elena Nituica;Sef Birou Achizitii Publice - Ec. Tereza Ion;
Av. Claudiu Constantinescu-Dan;Sef Birou Financiar-Ec.Corina Dumitru;Biroul Aprovzionare ? Mrc. Croitoru Ion;Se va prezenta atat de catre subcontractant, cat si de tertul sustinator conform Ordinului nr.170/2012 (daca este cazul) - se va prezenta in original. 1.Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului al operatorului economic - original, copie legalizata, sau copie lizibila cu mentiunea - conform cu originalul din care sa rezulte:
- codurile CAEN corespunzatoare produselor care fac obiectul acordului-cadru, - adresa actuala, - obiectul de activitate al societatii,
- numele asociatilor,
2. Persoane juridice / fizice straine - vor prezenta setul complet de documente solicitate prin prezenta fisa de date. in plus, se vor prezenta si documente care sa dovedeasca o forma de inregistrare/ ori apartenenta din punct de vedere profesional din tara in care candidatul/ofertantul este rezident, copie legalizata sau copie conform cu originalul.
3.Autorizatie sanitara de functionare (copie conform cu originalul)
Nota: autentificarea reprezinta acea activitate de constatare, facuta de notarul public, care presupune exercitarea a doua actiuni:
conformitatea si legalitatea.
4.Autorizatie de functionare pentru activitatea de import, comercializare, produse alimentare (copie legalizata sau copie conform cu originalul.)
Documentele vor fi emise pentru fiecare dintre operatorii economici, in cazul unei asocieri/ consortiu, sustinator inclusiv fiecare subcontractor, daca este cazul.
Daca exista incertitudini referitoare la situatia personala a unui operator economic, autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a solicita informatii.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratii privind cifra de afaceri in domeniul de activitate aferent obiectului contractului intr-operioada anterioara, care vizeaza activitatea din ultimii trei ani
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
1.Completarea si prezentarea Formularului specific
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Prezentarea Listei privind principalele livrari de produse in ultimii 3 ani - prezentarea unor certificate constatatore /documente/recomendari/care sa confirme livrarea produselor.
2.Declaratie referitoare la echipamentele tehnice si la masurile aplicate in vederea asigurarii calitatii- Original
3. Dovada faptului ca cel putin un mijloc de transport este frigorific, autorizat sanitar-veterinar (copie conform cu originalul)
4. Calitatea produselor va fi cea prevazuta de standardele in vigoare si solicitata prin Documentatia de atribuire si va fi atestata de: certificate de calitate; certificate de garantie; lista de standarde dupa care se produc bunurile; buletine de analiza (raport de incercare)conf. legislatiei in vigoare.
5.Autorizatie sanitar-veterinara pentru mijloacele de transport, valabila la data limita de depunere a ofertelor (copie conform cu originalul)
1.ISO 9001/ ISO 22000 sau echivalenta pentru distribuitor sau echivalent (copie legalizata, valabil la data limita depunere a ofertelor) in copie conforma cu originalul
2.Certificat ISO 9001/ ISO 22000/ sau echivalent (copie legalizata, valabil la data limita depunere a ofertelor) in copie conforma cu originalul .
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
1. Completarea si prezentarea Formularului specific2. DECLARATIE3. DECLARATIE ? (copie cartea tehnica auto)4. Calitatea produselor va fi cea prevazuta de standardele in vigoare si solicitata prin Documentatia de atribuire si va fi atestata de: certificate de calitate; certificate de garantie; lista de standarde dupa care se produc bunurile; buletine de analiza(raport de incercare)conf. legislatiei in vigoare.5.Autorizatie sanitar-veterinara pentru mijloacele de transport, valabila la data limita de depunere a ofertelor (copie conform cu originalul)1.ISO 9001/ISO 22000 sau echivalenta pentru distribuitor sau echivalent (copie legalizata, valabil la data limita depunere a ofertelor) in copie conforma cu originalul2.Certificat ISO 9001/ ISO 22000/ sau echivalent (copie legalizata, valabil la data limita depunere a ofertelor) in copie conforma cu originalul .
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
3510/08.04.2013
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.06.2013 14:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
04.06.2013 12:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 05.06.2013 10:00
Locul: I.N.G.G. ?ANA ASLAN?, str. Caldarusani, nr. 9, sector 1, PARTER AMFITEATRU
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Imputernicire scrisa pentru reprezentantul ofertantului, care participa la deschiderea ofertelor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
In cazul ofertelor cu pret egal clasate pe primul loc, autoritatea contractanta va solicita depunerea la o data ulterioara, a unor noi propuneri financiare in plic inchis.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
In termen de 10 zile de la data luarii la cunostinta.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
INGG ANA ASLAN
Adresa postala: St. Caldarusani, nr.9 sector 1., Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 011241, Romania, Tel. +40 2237192, Email: [email protected], Fax: +40 2231480
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
22.04.2013 13:02
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer