Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - dotarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea cu un aparat de rezonanta magnetica 1,5 T ( furnizare, proiectare si amenajare spatiu in care va fi instalat si pus in functiune )


Anunt de participare numarul 141183/18.12.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
SPITAL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA ORADEA
Adresa postala: REPUBLICII 37, Localitatea: Oradea, Cod postal: 410159, Romania, Punct(e) de contact: BOGDANNICOLAE IURCOV, Tel. +40 259434406, Email: [email protected], Fax: +40 259417169, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
unitate sanitara
Activitate (activitati)
- Sanatate
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
dotareaSpitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea cu un aparat de rezonanta magnetica 1, 5 T ( furnizare, proiectare si amenajare spatiu in care va fi instalat si pus in functiune )
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea
Codul NUTS: RO111 - Bihor
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
dotareaSpitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea cu un aparat de rezonanta magnetica 1, 5 T ( furnizare, proiectare si amenajare spatiu in care va fi instalat si pus in functiune )
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
33111610-0 - Unitate de rezonanta magnetica (Rev.2)
45453000-7-Lucrari de reparatii generale si de renovare (Rev.2)
51410000-9-Servicii de instalare de echipament medical (Rev.2)
79930000-2-Servicii de proiectare specializata (Rev.2)
80320000-3-Servicii de formare profesionala in domeniul medical (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
dotareaSpitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea cu un aparat de rezonanta magnetica 1, 5 T ( furnizare, proiectare si amenajare spatiu in care va fi instalat si pus in functiune )
Valoarea totala estimata a achizitiei :830.881, 97 Euro fara TVA la cursul de 4, 5191 lei/euro aferent 03.12.2012, respectiv3.754.838, 71 lei fara TVA din care: - 16.209, 68 lei fara TVA ? servicii proiectare
- 145.887, 10 lei fara TVA ? executie de lucrari
- 3.592.741, 93 lei fara TVA ? dotare (furnizare, instalare, punere in functiune aparat RMN)
Valoarea estimata fara TVA: 3, 754, 838.71RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
15 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
70.000 lei; Perioada de valabilitate a garantiei de participare trebuie sa fie cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei - 90 de zile de la data limita de depunere a ofertei. Modul de constituire a garantiei de participare in conformitate cu art.86 din HG 925/2006. In situatia unei eventuale contestatii la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor iar Consiliul respinge contestatia (suma retinuta contestatorului seva calcula conform prevederilor art. 278^1 alin. (1), lit.b) O.U.G. nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare).In situatia in care garantia de participare va fi constituita in alta moneda, cursul de referinta va fi stabilit cursul de la data publicarii anuntului de participare in SEAP. 10% din valoarea contractului fara TVA si in conformitate cu art.90 din HG925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, in termen de 5 zile calendaristice de la semnarea contractului.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
buget de stat si buget local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Se solicita prezentarea unui CERTIFICAT de participare la licitatie cu oferta independenta- in baza ORDINULUI 314/2010 INTRAT IN VIGOARE LA 20.10.2010 prin care certifica faptul ca participarea la respectiva procedura este facuta in concordanta cu regulile de concurenta.
Se solicita prezentarea unei declaratii completata si semnata de catre reprezentantul legal al ofertantului, conform ? Formularului din documentatie- DECLARATIE privind calitatea de participant la procedura?
Se solicita prezentarea unei declaratii completata si semnata de catre reprezentantul legal al ofertantului, conform ? Formularului nr. 10-DECLARATIE privind situatia personala a ofertantului?- prin care sa dovedeasca ca nu se incadreaza la prevederile art 180 , 181 si art 69?1 din OUG 34/2006.
Persoanele cu functii de decizie in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: Manager ? Dr. Carp Gheorghe, Director Financiar ? Ec. Maghiar Marcel, Sef Comp TAAp ? Rotaru Marcel, Sef SAPCA Iurcov Bogdan, Ec Bibart Cosmin, Dr. Toc Liana, Dr. Rotaru Monica, Dr. Straciuc Oreste, Ing. Gherman Sorin, Ing. Abrudan Teodor, Ing. Marzac MarianPrezentare Certificate de atestare fiscala privind plata obligatiilor la bugetul general consolidat (eliberat de D.G.F.P) si la bugetul local (eliberat de directia de specialitate din cadrul primariilor in a caror raza teritoriala activeaza societatea respectiva). Certificatele de atestare fiscala/certificatele privind plata impozitelor si taxelor la bugetul local, trebuie sa prezinte situatia obligatiilor exigibile in luna anterioara celei in care se depun ofertele, in sensul ca acestea trebuie sa ateste ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.
Forma de prezentare: copie lizibila stampilata, semnata de catre reprezentantul legal al ofertantului si continand mentiunea "conform cu originalul".
Aplicabilitatea in cadrul procedurii (1):
? In situatia in care din documentele solicitate la capitolul III.2.1.a) Situatia personala a candidatului sau ofertantului, reiese ca ofertantul se afla intr-una din situatiile prevazute de art.180 art.181 sau de art. 69?1 din OUG 34/2006, acesta va fi exclus din procedura pentru atribuirea contractractului de achizitie publica. Sunt asimilati situatiei expuse mai sus ofertantii care au emise pe numele lor documente constatatoare
inregistrate la ANRMAP, care atesta neindeplinirea obligatiilor contractuale in sensul prevederilor art 181 din OUG 34/2006 respectiv ale art.97^1 din HG nr.925/2006.
? In situatia in care cele declarate in cadrul CERTIFICATului de participare la licitatie cu oferta independenta, se dovedesc a fi neadevarate si/sau incomplete in orice privinta ofertantul in cauza va fi descalificat in baza punctului II.2 din certificatul in cauza.
Nota:
In cazul persoanelor juridice straine, autoritatea contractanta va accepta ca fiind suficient si relevant pentru demonstrarea faptului ca ofertantul nu se incadreaza in una dintre situatiile prevazute la art. 180 si 181 orice document considerat edificator, din acest punct de vedere, in tara de origine sau in tara in care ofertantul este stabilit, cum ar fi certificate, caziere judiciare sau alte documente echivalente
emise de autoritati competente din tara respectiva.
In cazul in care exista incertitudini in ceea ce priveste situatia personala a respectivilor ofertanti, autoritatea contractanta are dreptul de a solicita in mod direct informatii de la autoritatile competente care emit documente de natura celor prevazute mai sus. In ceea ce priveste cazurile mentionate la art. 180, in conformitate cu legislatia interna a statului in care sunt stabiliti ofertantii, aceste solicitari se refera la
persoane fizice si persoane juridice, inclusiv, dupa caz, la directori de companii sau la orice persoana cu putere de reprezentare, de decizie ori de control in ceea ce priveste candidatul sau ofertantul.
In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu se emit documente de natura celor prevazute mai sus sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevazute la art. 180 si 181, autoritatea contractanta va accepta o declaratie pe propria raspundere sau, daca in tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, o declaratie autentica data
in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.
Referitor la asociere/angajament ferm de sustinere din partea unui tert:
? Mai multi operatori economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna fiind obligati sa depuna in acest caz acordul de asociere completat conform Formularului nr. 5 ? Model ACORD DE ASOCIERE, in care vor preciza detaliat sarcinile ce revin fiecarui asociat. Acordul de asociere va fi insotit de o declaratie pe proprie raspundere prin care asociatii se obliga, in cazul in care asocierea va fi
declarata castigatoare, sa prezinte acordul de asociere in forma legalizata (Legalizarea documentului se va face de catre un notar public, conform legii 96/1995 actualizata) inainte de semnarea contractului
In cazul unei asocieri, cerintele solicitate pentru indeplinirea criteriilor de calificare si selectie referitoare la situatia personala trebuie
indeplinite de catre fiecare asociat. Documentele solicitate vor fi prezentate de fiecare dintre asociati. Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa tribunalele teritoriale, in conformitate cu prevederile Legii nr.26/1990 privind Registrul Comertului, republicata si actualizata, din care sa rezulte : - ca obiectul de activitate al ofertantului include activitati ce fac obiectul prezentei achizitii publice servicii de proiectare/lucrarile/produse. Informatiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie valabile/reale la data limita de depunere a ofertelor.
- ca nu sunt inscrise mentiuni privind reorganizarea sau procedura lichidarii judiciare (faliment).Forma de prezentare: original/copie lizibila stampilata, semnata de catre reprezentantul legal al ofertantului si continand mentiunea "conform cu originalul".Se va prezenta de catre operatorul economic clasat pe primul loc, inainte de comunicarea rezultatului procedurii, la solicitarea autoritatii contractante, certificatul constatator, in original sau copie legalizata.
Pentru aparatura medicala ofertantul/ofertantul asociat/ subcontractant va prezenta aviz de la Ministerul Sanatatii valabil la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor .Persoane juridice /fizice Straine : Prezentarea oricaror documente care dovedesc o forma de inregistrare /atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident. Documentele prezentate vor fi traduse in limba romana de catre un traducator autorizat si legalizate conform legislatiei in vigoareForma de prezentare: copie lizibila stampilata, semnata de catre reprezentantul legal al ofertantului si continand mentiunea "conform cu originalul".Referitor la asociere/angajament ferm de sustinere din partea unui tert:
? Mai multi operatori economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna fiind obligati sa depuna in acest caz acordul de asociere completat conform Formularului nr. 5 ? Model ACORD DE ASOCIERE, in care vor preciza detaliat sarcinile ce revin fiecarui asociat. Acordul de asociere va fi insotit de o declaratie pe proprie raspundere prin care asociatii se obliga, in cazul in care asocierea va fi
declarata castigatoare, sa prezinte acordul de asociere in forma legalizata (Legalizarea documentului se va face de catre un notar public, conform legii 96/1995 actualizata) inainte de semnarea contractului.Cerintele solicitate pentru indeplinirea criteriilor de calificare si selectie referitoare la capacitatea de exercitare a activitatii profesionale trebuie indeplinite de catre fiecare asociat. Documentele solicitate vor fi
prezentate de fiecare dintre asociati.? In cazul unei asocieri, cerinta este considerata indeplinita daca unul dintre asociati- respectiv subcontractantul, daca este cazul- detine autorizarea respectiva si numai cu conditia ca acesta sa execute integral partea din contract pentru care se solicita autorizarea.
? Cerintele privitoare la capacitatea de exercitare a activitatii profesionale, nu pot fi indeplinite prin prezentarea unui angajament ferm de sustinere din partea unui tert.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cifra de afaceri globala medie anuala pe ultimii 3 ani fiscali 2009, 2010 si 2011, sa fie de minim 7.000.000 lei Se vor prezenta Fisa de inform
gen;copii certif pt conform cu orig dupa situatiile financiare anuale (bilant
contabil, cont de profit si pierderi, anexe) pe anii 2009, 2010 si 2011, inreg la administratia financiara si/sau alte documente emise de autoritatile legale competente, din care sa rezulte respectarea cerintei minime oblig privind
marimea cifrei de afaceri globale medie anuala. Doc emise de autoritatile legale competente, care certifica respectarea cerintei minime obligatorii privind marimea cifrei de afaceri globale medie anuala (altele decat bilantul
contabil, contul de profit si pierdere), trebuie sa fie depuse in original sau copie conform cu originalul.Valorile vor fi exprimate in lei, la cursul leu/euro mediu comunicat de BCE pentru anul respectiv: AnCurs de schimb RON/EUR
2009 4, 2363; 2010 4, 262; 2011 4, 323
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Lista principalelor contracte de furnizare din ultimii 3 ani (calculati pana la data limita de depunere a ofertei) care sa contina un contract maxim doua contracte similare (aceasi natura si volum) din care sa reiasa ca ofertantul a
furnizat produse similare cu cele care fac obiectul prezentei proceduri a carui valoare cumulata sa fie mai mare sau cel putin egala cu 3.592.741, 93 lei fara TVA, . Se vor prezenta Lista cu dotari similare prezenteiproceduri +Formular de experienta similara pentru produsele solicitate, insotite de documente emise
sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar din care sa rezulte furnizarea (instalarea si punerea in functiune )aproduselor similare solicitate si valoarea acestora.
Informatii referitoare la studiile, pregatirea profesionala si calificarea personalului de conducere, precum si ale persoanelor responsabile pentru executia contractului prin care sa faca dovada ca dispune de personal
specializat pe fiecare domeniu ce face obiectul prezentei proceduri (proiectare, executie, furnizare, instalare si punere in functiune).
Se vor prezenta - lista cu personalul de specialitate solicitat la care se anexeaza pentru fiecare persoana nominalizata urmatoarele documente: -CV-uri in original ; -copii de pe diplome de studii si atestate cu mentiunea
conform cu originalul; -copii dupa Contracte de munca sau contracte de colaborare cu mentiunea conform cu originalul; -angajamente, declaratii de disponibilitate in original privind implicarea in realizarea contractului. Pentru
personalul muncitor solicitat se vor prezenta copii dupa contractele de munca si certificatele de calificare, vizate pentru conformitate cu originlul
Declaratie privind lista subcontractantilor, insotita si de acordurile de
subcontractare, precum si informatii concrete privind proportia in care
contractul de furnizare urmeaza sa fie indeplinit de subcontractant si
specializarea acestora.
Certificat ISO 9001/2008 sau echivalent , valabil la data deschiderii ofertelor ?copie conforma cu originalul ?pentru furnizare aparatura medicala. Nota: se accepta ofertantii care dovedesc ca raportul de audit a fost finalizat si din el reiese ca ofertantul va primi certificarea. Nu se accepta sustinerea ofertantului pentru certificate ISO acestea nefiind transmisibile.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 28.01.2013 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
04.02.2013 09:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 04.02.2013 10:00
Locul: Oradea, str.Republicii nr.37 camera 33
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
reprezentanti imputerniciti ai ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
1.Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a nu solicita completari ale documentelor depuse (ofertele cu o documentatie incompleta fiind respinse ca inacceptabile), exceptie facand situatiadepunerii ?Formularului ? Model declaratie initiala privind indeplinirea cerintelor de calificare?) prin care sa se confirme ca ofertantul indeplineste cerintele de calificare astfel cum au fost solicitate in fisa de date a achizitiei (art 11 alin 4 din HG 925/2006). Declaratia in cauza va fi insotita de anexa in care ofertantul trebuie sa mentioneze succint, dar precis, modul concret de indeplinire a cerintelor din fisa de date astfel incat sa fie posibila verificarea efectiva a indeplinirii criteriilor solicitate, aceastaincluzand mentionarea numarului si a datei contractelor, a numelui cocontractantilor, a obiectului si valorii fara tva a contractelor; mentionarea concreta a cifrei de afaceri realizata in anii solicitati etc. In cazul in care declaratia mentionata nu este depusa, documentele care nu au fost depuse la data depunerii ofertelor nu vor putea fi depuse ulterior iar oferta va fi declarata inacceptabila. Termenul de prezentare adocumentelor lipsa este de 3 zile lucratoare de la solicitarea expresa a autoritatii contractante. Termenul de 3 zile lucratoare incepe sa curga din ziua urmatoare celei in care s-a transmis solicitarea prin fax .2. In cazul in care se constata ca doua sau mai multe oferte au preturi egale, autoritatea contractanta vasolicita reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor, castig de cauza avand evident oferta care va prezenta pretul cel mai scazut dintre ofertele declarate admisibile.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
conform art. 256^2 alin (1), litera b, din OUG nr.34/2006, actualizata
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Biroul Juridic al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea
Adresa postala: str.Republicii nr.37, Localitatea: Oradea, Cod postal: 410159, Romania, Tel. +40 259437750, Fax: +40 259417169
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
17.12.2012 11:27
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer