Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Dotari specifice pentru persoane cu dizabilitati in cadrul proiectului "Modernizare retele, utilitati, facilitati de acces si dotari cu echipamente specifice nevoilor beneficiarilor de servicii din CIAPAH Mislea"


Anunt de participare numarul 137711/28.07.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru Persoane Adulte cu Handicap Mislea
Adresa postala: Str. Radu Paisie, nr.14, Mislea, Prahova, Localitatea: Mislea, Cod postal: 107528, Romania, Punct(e) de contact: Gabriela Ionescu, Tel. +40 244356611, Email: [email protected], Fax: +40 244356611, Adresa internet (URL): Centrul de Ingrijire si Asistenta ptr Persoane Adulte cu Handicap Misleai, str. Radu PAISIE NR.14, loc Mislea Jud PRAHOVA, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Protectie sociala
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Dotari specifice pentru persoane cu dizabilitati in cadrul proiectului "Modernizare retele, utilitati, facilitati de acces si dotari cu echipamente specifice nevoilor beneficiarilor de servicii din CIAPAH Mislea"
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: La sediul autoritatii contractante.
Codul NUTS: RO316 - Prahova
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Achizitia dotarilor presupune cumpararea unor paturi pentru adulti cu saltea si noptiera, scaune de toaleta, pe rotile, pentru adulti, si transportor de persoane cu dizabilitati, pe platforma, specifice persoanelor cu dizabilitati. Caracteristicile tehnice ale produselor sunt prezentate in fisele tehnice din caietul de sarcini. Achizitia de transportor de persoane cu dizabilitati presupune, in estimarea valorica, calea de rulare si montajul.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
33192000-2 - Mobilier medical (Rev.2)
45255400-3-Lucrari de montaj (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Lot nr. 1 : Pat de spital cu saltea si noptiera = 50 buc.;
Lot nr. 2 : Scaune de toaleta, pe rotile, pentru adulti = 15 buc.;
Lot nr. 3 : Transportor de persoane adulte cu dizabilitati, pe platforma, inclusiv calea de rulare, cu montaj = 2 buc.
Valoarea estimata fara TVA: 716, 890RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
45 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Potrivit art 43 ind 1 din OUG 34/2006 , modificat prin Lrgea nr.279/2011, garantia de paticipare este obligatorie in toate cazurile ptr care este obligatorie publicarea unei/unui IP/AP in SEAP. Cuantumul garantiei pentru participare: Lotul nr.1 = 6900 RON, Lotul nr.2 = 630 RON, Lotul nr.3 = 3223 RON. Pentru IMM-uri, sumele se reduc cu 50%, in conditiile legii. Perioada de valabilitate este cel putin egala cu per de valabilitate a ofertelor Modalitate de constituire: conform art.84-88 din H.G. nr. 925/2006, .In cazul costituirii garantiei de particip prin virament, Contul IBAN al institutiei noastre este : RO 63 TREZ 5355026XXX000256 deschis la Trezoreria Baicoi. Dovada constituirii garantiei de participare va fi transmisa in SEAP in format electronic, semnata cu semnatura electronica, pana la data limita stabilita. Documentul - in original - va fi depus la sediul autoritatii contractante pana la data deschiderii ofertelor ofertelor. Este de preferat ca emiterea garantiei sa fie efectuata de catre o banca sau societ de asig care sa aiba corespondent in Romania. Dispozitiile art. 278 indice 1 din O.U.G. nr. 34/2006 sunt aplicabile in mod corespunzator. Echivalenta pentru garantiile de participare depuse in euro se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile.Cf art 278 ind 1 din OUG nr 34/2006 , in situatia contestatiilor, se va retine contestatarului caruia i-a fost resspinsa contestatia ca nefondat de catre CNSC, suma calculata cf. preved art 278 ind 1 din OUGnr.34/2006.Cf preved art 86 alin alin 5 . Garantia de participare se poate costitui si prin dep numerar la caseria institutiei, daca valoarea acesteea este redusa.Potrivit prevederilor legale operatorul ec trebuie sa prezinte dovada constituirii garantiei de participare cel mai tarziu la data si ora deschid ofertelor. Cuantumul garantiei de buna executie: 5% din pretul contractului, fara TVA. Modalitate de constituire: in functie de valoare, conform art. 90 alin. (1)din HG nr.925/2006se constituie printr-un instrument de garantare emis de o banca sau societat de asig sau cf. alin. (2) din HG nr.925/2006, daca e cazul ( PTR LOT NR 2 si LOT3sau daca e vorba de IMM) prin dep la caseria institutiei . Prevederile art. 89 din H.G. nr. 925/2006 se aplica in mod corespunzator. Este de preferat ca emiterea garantiei sa fie efectuata de catre o banca sau societ de asig.care sa aiba corespondent in Romania. Pentru IMM-uri, suma se reduce cu 50%, in conditiile legii.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Finantare din bugetul Consiliului Judetean Prahova, conform Listei de investitii pe anul 2012 si din fonduri europene conform contract de finantare.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Se va prezenta completat Formularulnr. 3 ?Declaratie privind eligibilitatea? (atat ofertantul, cat si tertul sustinator vor declara pe propria raspundere ca nu se incadreaza in situatiile prevazute la art.180 din O.U.G. nr.34/2006).2. Se va prezenta completat Formularulnr. 4 ?Declaratie privind neincadrarea in prev. art.181 din O.U.G. nr.34/2006? . Tertul sustinator vor declara pe propria raspundere ca nu se incadreaza in situatiile prevazute la art.181 lit.a), lit.c) indice 1 si lit.d) din OUG. nr.34/2006).3. Se va prezenta Certificatul de atestare fiscala (datorii la bugetul consolidat general) din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.
4. Se va prezenta Certificatul de taxe si impozite locale (datorii la bugetele locale) din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele .
5. Se va prezenta completat Formularulnr. 5 ?Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.69 indice 1 din O.U.G. nr.34/2006? (atat ofertantul, subcontractantul, cat si tertul sustinator vor declara pe propria raspundere ca nu se incadreaza in situatiile prevazute la art.69 indice 1 din O.U.G. nr.34/2006).
6. Se va prezenta completat Formularul nr. 6 ?Certificat de participare cu oferta independenta?.Se permite depunerea documentelor solicitate in cadrul acestei sectiuni in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, cf art 5 din ordin 509/2011
Conform Ordinului ANRMAP nr. 170/2012, persoanele ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante cu privire la organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: Director Ionescu Gabriela Carmen, Contabil Sef Ec. Retegan Olimpia. Se va prezenta Certificatul constatator emis de ONRC din care sa rezulte obiectul de activitate.Se permite depunerea documentului solicitat in cadrul acestei sectiuni in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? cf art 5 din Ordinul nr 509/2011.
In etapa evaluarii ofertelor, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, pentru evitarea aparitiei conflictului de interese, ofertantul clasat pe primul loc trebuie sa prezinte documentul solicitat in original sau copie legalizata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cf. art.184, 185, 186 din OUG nr.34/2006Cerinta nr.1 Informatii privind situatia econ-financiara: a.Ofertantul trebuie sa faca dovada unei situatii econ-financiare stabile. In acest sens, trebuie ca media cifrei de afaceri in domeniul de activitate care face obiectul contractului pe cel mult ultimii trei ani de activitate sa fie cel putin egala cu valoarea estim. a contract. multiplicata cu 2, adica, pentru: - lot nr.1:920000 lei, lot nr.2 :84000 lei - lot nr.3:429780 lei Se solicita o declaratie cu cifra de afaceri pentru cel mult ultimii tre ani, fara anul in curs.Cf art 185 alin 2 din OUG 34/2006 opratorul ec are dtreptul de a-si demonstrasit ec. finan si prin prezent. altor docum. pe care autorit contract le poate considera edific., in masura in care acestea reflecta o imagine fidela a situati ec-fin
Cerinta nr 2. Se solicita Bilantul contabil , in cazul in care publicarea acestor bilanturi este prevazuta in legislatia tarii in care este stabilit ofertantul, ptr cel mult ultimii trei ani de activitate: 2009, 2010, 2011. Se va prezenta bilantul contabil sau extrase din bilant, iar documentul sa poarte nr de inregistrare al organului competent de avizare. Daca e cazul, documentele emise in alte limbi decat limba romana, se vor prezenta insotite de traducere. Cf art 185 alin 2 din OUG 34/2006, operatorul ec are dreptul de a-si demonstra sit. ec. finan. si prin prezentarea altor documente pe care autorit contract le poate considera edificatoare, in masura in care acestea reflecta o imagine fidela a situatiei ec si finan a ofertantului.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1 Cf art 188 alin 1 lit a, Lista principalelor livrari de produse livrate in ultimii 3 ani, continandvalori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urmasunt autoritati contractante sau clienti privati.Livrarile de produse se confirma prin prezentarea unor certificate/documenteemise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar. In cazul in car beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din parte acestuia, demonstrarea livrarilor de produse se realizeaza printr-o declaratie a operatorului economic
Cerinta nr.2Informatii referitoare la echipamentele tehnice si la masurile aplicate in vederea asigurarii calitatii, precum si, daca este cazul, la resursele de studiu si cercetare. Se va prezenta o Declaratie privind echipamentele tehnice si la masurile aplicate in vederea asigurarii calitatii, precum si, daca este cazul, la resursele de studiu si cercetare.
Cerinta nr.3Informatii referitoare la personalul/organismul tehnic de specialitate de care dispune sau al carui angajament de participarea fost obtinut de catre candidat/ofertant in special pentru asigurarea controlului calitatii preoduselor Se solicita o declaratie cu privire la personalul considerat a fi necesar pentru asigurarea montajului/instalarii/punerii in functiune a produsului livrat. De asemenea, se solicita prezentarea de documente de instruire a personalului utilizator care manipuleaza produsele, ptr toate cele trei loturi.
Cerinta nr. 4 Informatii sau alte documente emise de organisme abilitate in acest sens, care sa ateste conformitatea produselor, identificata clar prin referire la specificatii sau standarde relevante.
Cerinta nr.5 Descrieri si/sau fotografii si/sau cataloage a caror autenticitate trebuie sa poata fi demonstrata in cazul in care autoritatea contractanta solicita acest lucru.
Cerinta nr 6.Cf art188 alin 3 lit g din OUG nr.34/2006, deoarece la lotul 3 se impune si montaj, daca este cazul, ofertantul va prezenta intentia de a subcontracta activitatea de montaj.Cf art 190 alin 1 si alin 2 capacit tehnico/profesionala poate fi sustinuta, daca e cazul, si de o alta persoana indiferent de natura relatiilor juridice existente intre ofertant si persoana respectiva. Aceasta cerinta se va indeplini numai daca e cazul.
Cerinta nr. 1Se solicita Certificatulde asigurare a managementului calitatii ISO 9001 sau echivalent; in cazul in care ofertantul nu detine un certificat de calitate astfel cum este solicitat de autoritatea contractanta, aceasta din urma are obligatia de a accepta orice alte probe sau dovezi prezentate de ofertant, in masura in care probele/dovezile prezentate confirma asigurarea unui nivel corepunzator al calitatii.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 07.09.2012 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
11.09.2012 16:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
40zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 13.09.2012 18:00
Locul: In SEAP
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL, AXA PRIORITARA 3- IMBUNATATIREA INFRASTRUCTURII SOCIALE, DOMENIUL DE INTERVENTIE 3.2- REABILITARE/MODERNIZARE SI ECHPAREA INFRSTRUCTURII SERVICIILOR SOCIALE
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Regionale
VI.3) Alte informatii
Daca in sistemul electronic SEAP au fost incarcate mai multe oferte clasate pe locul I cu preturi egale, atunci autoritatea contractanta va informa ofertantii respectivi prin clarificari in SEAP si li se va solicita depunerea unor noi oferte de pret. Pentru vizualizarea documentatiei de atribuire incarcate in SEAP, operatorii ec trebuie sa aiba un program necesar vizualizarii fisierelor semnate electronic, program disonibil gratuit pe site-urile de semnatura electronica.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Contestatiile pot fi depuse in cel mult 5 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta de catre contestator a actului considerat nelegal. Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 256 indice 2 din O.U.G. nr.34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
25.07.2012 14:44
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer