Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Echipamente IT pentru implementarea proiectului POSDRU/91/2.2/S/63189


Anunt de participare numarul 136077/30.05.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII, TINERETULUI SI SPORTULUI
Adresa postala: Strada Gen. Berthelot 28-30, sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010168, Romania, Punct(e) de contact: Merima Petrovici, Tel. +40 214055694, In atentia: Merima Petrovici, Email: [email protected], Fax: +40 214055693, Adresa internet (URL): www.edu.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Educatie
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Echipamente IT pentru implementarea proiectului POSDRU/91/2.2/S/63189
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: str. Maria Rosetti, nr. 49A, etaj 3, sector 2, Bucuresti
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Se vor achizitiona Computere portabile, Videoproiectoare, Ecrane pentru Proiectii, Licente, Genti pentru computere portabile, Mouse pentru computere portabile, Rack, Servere, Switch, Dispozitive de stocare cu acces direct, Surse de alimentare electrica continua, Unitati de hard disk, necesare pentru implementarea proiectului ?Program educational integrat de facilitare a tranzitiei din ciclul de invatamant primar in ciclul de invatamant gimnazial in vederea prevenirii insuccesului scolar la elevi POSDRU/91/2.2/S/63189?
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
30213100-6 - Computere portabile (Rev.2)
32333200-8-Camere video (Rev.2)
38652120-7-Videoproiectoare (Rev.2)
38653400-1-Ecrane pentru proiectii (Rev.2)
48000000-8-Pachete software si sisteme informatice (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Nr. crt. Denumire produs software sau echipament Cantitate solicitata (nr. buc.)
Lotul 1: Laptop-uri
1 Laptop (cu sistem de operare preinstalat) 135
2 Geanta laptop135
3 Mouse laptop 135
4 Licente software - Microsoft Office 135
Lotul 2: Servere
5 Server de aplicatii 1
6 Server baze de date 1
7 Rack1
8 Echipament de retea ?switch management 1
9 Sursa de alimentare electrica continua (UPS 3000VA) 1
Lotul 3: Echipamente de stocare
10 Unitati de stocare ? solutie stocare externa 1
11 HDD extern 2
Lotul 4: Videoproiectoare si Camere video
12 Camera video60
13 Videoproiectoare 120
14 Ecrane de proiectie 120
Valoarea estimata fara TVA: 756, 785RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
45 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
5.915, 7 Lei Lot 1;702 Lei Lot 2;310 Lei Lot 3;8.208 Lei Lot 4Garantie de participare constituita conformart. 86 din HG 925/2006, printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari.( Formular nr. 15). Dovada constituirii, in original nu se va introduce in plicurile sigilate care contin oferta ci se va prezenta separat de restul ofertei, cel mai tarziu la data si ora deschiderii ofertelor. Garantia trebuie sa fie irevocabila iar instrumentul de garantare va prevede faptul ca plata garantiei se va executa neconditionat, respectiv la prima cerere a autoritatii contractante, pe baza declaratiei acesteia cu privire la culpa persoanei garantate. De asemenea garantia de participare constituita prin instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari va prevede faptul ca: La cererea scrisa a autoritatii contractante, institutia care a emis garantia de participare va da curs cererii autoritatii contractante in cazul aplicarii dispozitiilor art. 278¹ alin (1) din OUG nr.34/2006.In cazul unei asocieri, garantia de participare va fi emisa in numele si pentru Liderul Asocierii.Valabilitatea garantiei de participare va fi de 90 zile de la data limita de primire a ofertelor.Autoritatea Contractanta poate solicita extinderea perioadei de valabilitate a ofertei. In cazul in care ofertantul isi extinde perioada de valabilitate a ofertei, perioada de valabilitate a garantiei pentru participare, va fi prelungita in mod corespunzator. In situatia in care ofertantul refuza extinderea valabilitatii, acesta va fi exclus din procedura.In cazul in care ofertantul este o asociere, incadrarea in categoria intreprinderilor mici si mijlocii se va analiza cu privire la fiecare membru al asocierii. Astfel, daca toti asociatii se incadreaza, in mod individual, in categoria IMM, reducerea cu 50% a cerintei privind cuantumul garantiei de participare se va aplica. a)Cuantumul garantiei de buna executie se stabileste la cota de 10 %din valoarea contractului, in leifara TVA.b)Ofertantul invitat sa semneze contractulare OBLIGATIA de a constitui garantia de buna executie a contractului respectiv in termen de 5 zile lucratoare de la data semnarii acestuia.c)Garantia se constituie conform prevederilor art. 90, alin. (1) din H.G. nr. 925/2006, prin orice instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, (scrisoare de garantie de participare - FORMULARUL 15)care se prezinta in original, in cuantumul mentionat mai sus si va fi valabila pe durata de valabilitate a contractului.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Finantare nerambursabilaprin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane,
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta 1: Declaratii privind eligibilitatea (neincadrarea in prevederile art. 180 din O.U.G. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare)Operatorul economic trebuie sa completeze Formularulnr. 1 care va fi depus in original.
Precizari: a. Aceasta declaratie nu se solicita eventualilor subcontractanti;b. In cazul depunerii unei oferte in asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintei.c. In cazul depunerii unei oferte individuale/comune sustinuta financiar si/sau tehnico-profesional de catre tert/terti sustinatori, fiecare sustinator are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintei.
Cerinta 2:
Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
1. Operatorul economic trebuie sa completeze Formularul nr. 2 care va fi depus in original.
2. Certificat de atestare fiscala, in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, semnata si stampilata de reprezentantul legal, eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale pe raza careia isi are sediul social operatorul economic, din care sa rezulte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care are loc depunereaofertelor.
3. Certificat privind plata impozitelor si taxelor locale, in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, semnata si stampilata de reprezentantul legal, din care sa rezulte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care are loc depunerea ofertelor.
Conditie de calificare: Cu exceptia impozitelor si taxelor pentru care s-au acordat inlesniri la plata de catre organele competente si in masura in care s-au respectat conditiile impuse la acordarea acestora, autoritatea contractanta va exclude ofertantul care inregistreaza datorii la bugetul consolidat precum si la cel local (indiferent de cuantumul acestora) in luna anterioara deschiderii ofertelor (aceasta data se va corela cu termenul legal al scadentei la plata).
Note: - Incadrarea in una sau mai multe dintre situatiile prevazute la art.180 si 181 atrage excluderea ofertantului din procedura pentru atribuirea contractului.- In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit operatorul economic, nu se emit documente de tipul celor solicitate sau acestea nu vizeaza toate situatiile cuprinse la art.180 si 181, se accepta prezentarea unei declaratii pe proprie raspundere sau dupa caz, o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.- In cazul ofertantilor persoane juridice/fizice straine documentele vor fi transmise in limba in care au fost emise, in copie certificata , ,conform cu originalul?, semnata si stampilata de reprezentantul legal, insotite de o traducere autorizata a acestora in limba romana.- Cerintele formulate pentru situatiile prevazute la art.181 din ordonanta nu se solicita a fi indeplinite de catre eventualii subcontractanti si/sau de catre tertul/tertii sustinator/sustinatori.- In cazul depunerii unei oferte in asociere, cerintele formulate pentru situatiile prevazute la art.181 din ordonanta vor fi demonstrate de fiecare asociat.Cerinta 3:
Certificat de participare la licitatie cu oferta independentaOperatorul economic trebuie sa completeze Formularulnr. 5 care va fi depus in original.
Cerinta 4:
Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.691 din O.U.G. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioarePersoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire: Manager de proiect: Merima PETROVICI, Responsabilachizitii publice: Bogdan PUSCAS, Responsabil financiar: Ondin POPESCU, Consilier juridic: Mirela Gabriela TOMA, Control financiar preventiv: Mariana NEAGU, Responsabil monitorizare: Cristina Florina PRUNARU, Responsabil tehnic: Catalina Iulia BUDNAR.Operatorul economic trebuie sa completeze Formularulnr. 3 care va fi depus in original.
Incadrarea in situatia prevazuta la art. 69¹ din O.U.G.nr. 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica
Cerinta 5: Declaratie privind calitatea de participant la proceduraOperatorul economic trebuie sa completeze Formularul nr. 4 care va fi depus in original. Cerinta 1:
Certificat constatator emis de Oficiul Registrului ComertuluiPentru persoanele juridice romane se va prezenta Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului?, (in original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?) semnat si stampilat de reprezentantul legal din care sa rezulte: numele complet, sediul, persoanele autorizate/administratori si ca societatea desfasoara activitati similare celor care fac obiectul prezentei achizitii.
Pentru persoanele fizice romane se va prezenta Autorizatia de functionare (in original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?);Persoanele juridice /fizice straine vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile din tara in care ofertantul este rezident (documentele vor fi prezentate in original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? si traducere autorizata si legalizata in limba romana sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? in limba romana).Inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, ofertantul clasat pe primul loc va prezenta pentru conformitate Certificatul constatator in original sau copie legalizata.
Nota: Documentele privind capacitatea de exercitare a activitatii profesionale nu pot fi prezentate in favoarea ofertantului de catre eventualii subcontractanti si/sau de catre tertul/tertii sustinator/sustinatori;In cazul depunerii unei oferte in asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintei.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privind cifra de afaceri Media cifrei de afaceri globala - Ofertantul (operator economic sau membrii asocierii de operatori economici impreuna) trebuie sa demonstreze ca media cifrei de afaceri globala in cel mult ultimii trei anieste de minim:
? 591.570 Lei, pentru Lotul 1? 70.200 Lei, pentru Lotul 2? 31.000 Lei, pentru Lotul 3? 820.800 Lei, pentru Lotul 4Pentru calcul cifrei de afaceri exprimate in alta moneda decat Lei se va folosi cursul mediu comunicat de catre Banca Nationala a Romaniei (www.bnr.ro.Ofertantii care trebuie sa efectueze conversia altor monede decat Euro vor utiliza ratele de schimb medii anuale
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privind lista principalelor livrari de produse similare in cel mult ultimii 3 ani(pana la data depunerii ofertelor) continandvalori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati
Ofertantul va dovedi ca a derulat cel putin un contract de furnizare in ultimii 3 ani (calculati pana la data depunerii ofertelor) iar valoarea produselor similare furnizate sa fie, in valoare de minim295.785 Lei, pentru Lotul 135.100 Lei, pentru Lotul 215.500 Lei, pentru Lotul 3410.400 Lei, pentru Lotul 4Pentru calculul pretului contractului exprimat in alta moneda decat Lei se va folosi cursul mediu comunicat de catre Banca Nationala a Romaniei pentru anii in care au fost incheiate contractele respective.
Tabel detalii producator
Se solicita prezentarea certificatului care sa ateste implementarea unui sistem de management al calitatii ? ISO 9001 sau echivalent.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 16.07.2012 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
19.07.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90luni (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 19.07.2012 12:00
Locul: Sediul UIPFFSstr. MARIA ROSETTI, nr. 49A, sector 2, BUCURESTI
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluareReprezentantii ofertantilorreprezentantii UCVAPOrice persoane indreptatite prin lege sa asiste la sedinta de deschidere a ofertelor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Titlul Proiectului: ?Program educational integrat de facilitare a tranzitiei din ciclul de invatamant primar in ciclul de invatamant gimnazial in vederea prevenirii insuccesului scolar la elevi POSDRU/91/2.2/S/63189?
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane
VI.3) Alte informatii
In cazul in care doua sau mai multe oferte au pretul egal, departajarea se va realiza prin reofertare in plic inchis.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Directia Generala Juridica a MECTS
Adresa postala: str. Gral. Berthelot 28-30, sector 1, Localitatea: bucuresti, Cod postal: 010168, Romania, Tel. +40 214055614, Fax: +40 213172895
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
28.05.2012 15:21
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer