Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Elaborare Proiecte tehnice, Caiete de sarcini, Detalii de executie, Documentatii tehnice pentru obtinerea autorizatiilor de construire (DTAC), avizelor si acordurilor pentru fiecare obiectiv in parte, verificarea tehnica a proiectelor, intocmire Audit en


Anunt de participare numarul 107143/02.09.2010
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
COMUNA SINTIMBRU
Adresa postala:  STR. BLAJULUI, NR.187, JUD. ALBA, Localitatea:  Santimbru, Cod postal:  517675, Romania, Punct(e) de contact:  IOAN IANCU POPA, Tel. 0258/842101, Email:  [email protected], Fax:  0258/842133, Adresa internet (URL):  SINTIMBRU, STR. BLAJULUI, NR. 187, , ,Adresa profilului cumparatorului:  www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Elaborare Proiecte tehnice, Caiete de sarcini, Detalii de executie, Documentatiitehnice pentru obtinerea autorizatiilor de construire (DTAC), avizelor si acordurilor pentru fiecare obiectiv in parte, verificarea tehnica a proiectelor, intocmire Audit energetic si Asistenta tehnica pe perioada implementarii proiectului pentru obiectivele de investitie:
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
12 - Servicii de arhitectura, servicii de inginerie specializata si servicii de inginerie integrata, servicii deproiectare urbanistica si peisagisitica, servicii conexe de consultanta stiintifica si tehnica, servicii de testari si analize tehnice
Locul principal de prestare: Comuna Sintimbru, localitatile Sintimbru, Sintimbru Fabrica, Galtiu, Coslariu, Dumitra, judetul Alba si sediul proiectantului.
Codul NUTS: RO121 - Alba
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Prin prezenta procedura de achizitie se doreste achizitionarea: Elaborare Proiecte tehnice, Caiete de sarcini, Detalii de executie, Documentatii tehnice pentru obtinerea autorizatiilor de construire (DTAC), avizelor si acordurilor pentru fiecare obiectiv in parte, verificarea tehnica a proiectelor, intocmire Audit energetic si Asistenta tehnica pe perioada implementarii proiectului pentru obiectivele de investitie:
- MODERNIZARE SI REABILITARE STRAZI IN LOCALITATILE SINTIMBRU, GALTIU SI COSLARIU, COMUNA SINTIMBRU, - RETELE CANALIZARE MENAJERA, STATIE DE EPURARE SI STATIE DE POMPARE IN LOCALITATEA COSLARIU, COMUNA SINTIMBRU, - EXTINDERE RETEA ALIMENTARE CU APA POTABILA IN LOCALITATEA COSLARIU, COMUNA SINTIMBRU, - REABILITARE SI MODERNIZARE CAMIN CULTURAL DIN SINTIMBRU FABRICA, LOCALITATEA SINTIMBRU, COMUNA SINTIMBRU- INFIINTARE CENTRU DE ZI PENTRU PERSOANE VARSTNICE IN LOCALITATEA DUMITRA, COMUNA SINTIMBRU, JUD. ALBA.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
71322000-1 - Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice (Rev.2)
71311100-2-Servicii de asistenta in domeniul lucrarilor publice (Rev.2)
71314300-5-Servicii de consultanta in eficienta energetica (Rev.2)
71315400-3-Servicii de inspectare si verificare a constructiilor (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Serviciile de Elaborare a proiectelor tehnice, Caietelor de sarcini, Detaliilor de executie, Documentatiilor tehnice pentru obtinerea autorizatiilor de construire (DTAC), avizelor si acordurilor pentru fiecare obiectiv in parte, verificarea tehnica a proiectelor, intocmire Audit energetic si Asistenta tehnica pe perioada implementarii proiectului pentru obiectivele de investitie:
- MODERNIZARE SI REABILITARE STRAZI IN LOCALITATILE SINTIMBRU, GALTIU SI COSLARIU, COMUNA SINTIMBRU, - RETELE CANALIZARE MENAJERA, STATIE DE EPURARE SI STATIE DE POMPARE IN LOCALITATEA COSLARIU, COMUNA SINTIMBRU, - EXTINDERE RETEA ALIMENTARE CU APA POTABILA IN LOCALITATEA COSLARIU, COMUNA SINTIMBRU, - REABILITARE SI MODERNIZARE CAMIN CULTURAL DIN SINTIMBRU FABRICA, LOCALITATEA SINTIMBRU, COMUNA SINTIMBRU- INFIINTARE CENTRU DE ZI PENTRU PERSOANE VARSTNICE IN LOCALITATEA DUMITRA, COMUNA SINTIMBRU, JUD. ALBA.
Valoarea estimata fara TVA: 481, 607RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului sau termenul pentru finalizare
45 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare in cuantum de 9500 lei. Garantia de buna executie este in cuantum de 10% din valoarea contractului. Pentru IMM-uri garantia de participare si de buna executie se reduc cu 50%.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Proiect finantat prin PNDR, Masura 322 ? conformContractului de finantare Nr. C322010970100037 si Buget local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere pentru depunerea unei oferte comune sau subcontractare.
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privind Eligibilitatea.
2.Informatii generale despre ofertant.
3.Declaratie privind calitatea de participant la procedura.
4.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.G. nr. 34/2006
5.Certificatul de atestare fiscala emis de DGFP Teritoriala, in original sau copie legalizata. Persoanele juridice/fizice straine vor prezenta un document similar/declaratie pe propria raspundere/declaratie autentica data in fata unui notar.
6.Certificatul fiscal in original sau copie legalizata.
7.O imputernicire de semnatura pentru persoana autorizata sa semneze oferta, documentele ofertei si contractul.8.Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comertului ? in original sau copie legalizata, valabil la data deschiderii ofertelor.
9.Operatorii economici participanti la procedura sa aiba dreptul de a presta serviciile, avand: 7420 (cod CAEN sau cod CAEN rev. 1), 7112 (cod CAEN rev. 2 sau cod NACE Rev 1), sau cod 74.02 (cod NACE Rev 1), cod 7112 (cod NACE Rev.2) sau echivalent.
10.Statutul societatii si actele aditionale la zi ? in copie conforma cu originalul. Conditiile in care autoritatea contractanta va uza de dreptul de excludere din procedura a unui ofertant:
- Lipsa certificatelor solicitate sau prezentarea acestora cu datorii sau perioada de valabilitate expirata sau prezentarea acestora intr-o forma ce nu corespunde cerintelor.Ofertele care nu vor contine toate aceste date vor firespinse.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Se vor prezenta pentru ultimii trei ani, respectiv 2007, 2008, 2009 bilantul contabil insotit de contul de profit si pierderi, vizat si inregistrat la organele competente ? in copie conform cu originalul;2.Identificarea financiara
3. Ofertantul va trebui sa dovedeasca ca a inregistrat profit pe ultimul an conform bilantului contabil;
4.Ciframediedeafaceripeultimiitreiani, respectiv 2007, 2008, 2009 trebuiesa fie de minim 450.000 lei sau echivalentul in Euro.
Ofertantul (sau persoanele juridice mentionate ca si subcontractanti) sa nu fie inclus in lista contractorilor care nu au respectat termenii contractuali si cerintele din cadrulProgramului PNDR si care au intarziat derularea proiectelor si/sau au efectuat prestatii in mod deficitar ori defectuos.5.In cazul depunerii unei oferte comune de catre un grup de operatori situatia economica si financiara se demonstraza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului.
6.Ofertantii nerezidenti vor prezenta traduceri autorizate ale documentelor solicitate mai sus, in limba romana.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
1.Ciframediedeafaceripeultimiitreiani, respectiv 2007, 2008, 2009 trebuiesa fie de minim 450.000 lei sau echivalentul in Euro.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Lista principalelor prestatii de servicii in ultimii 3ani.
2. Proces verbal de receptie a serviciilorsi Contract de servicii, recomandare din partea beneficiarului pentru contractele de prestari servicii. Se va prezenta minim un proces verbal la terminarea lucrarilor de servicii executate in baza proiectului elaborat. Documentele mentionate se vor prezenta in original sau copie conform cu originalul
3.Pentru a fi calificat ofertantul va trebui sa prezinte ca si experienta similara minim un contract similarin valoare de cel putin 481.000 lei.4.Declaratie privind utilajele si echipamentele tehnice.
5.Declaratie privind efectivele medii anuale ale personalului angajat si al cadrelor de conducere pe ultimii 3 ani.
Ofertantul va trebui sa dispuna de resursele umane considerate de Autoritatea Contractanta ca fiind strict necesare indeplinirii in bune conditii a contractului personal propriu sau cooptat:
o 1 Arhitect cu drept de semnatura (membru OAR)
o 1 Inginer Hidrotehniciano 1 Inginer Drumuri
o 1 Inginer Constructii Civileo 1 Inginer Instalatii ?Important: Se vor nominaliza persoane diferite pentru fiecare din specializarile de mai sus. Ofertele in care nu se vor nominaliza persoane diferite pentru fiecare post vor fi respinse.Pentru personalul precizat mai sus se vor atasa:
- Curriculum Vitae, cu semnatura persoanei in original. Se va completa Curriculum Vitae pentru fiecare persoana.- Copii dupa cartile de munca/contract de colaborare, diplomele, autorizatiile sau certificatele detinute de persoanele respective, necesare pentru dovedirea cerintelor.6.Certificat ISO 14001 (sau echivalent)
7.Certificat ISO 9001 (sau echivalent)
8.Completarea si prezentarea formularului Nr. 18 cu subcontractantii.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
1.Pentru a fi calificat ofertantul va trebui sa prezinte ca si experienta similara minim un contract similarin valoare de cel putin 481.000 lei.2.Ofertantul va trebui sa dispuna de resursele umane considerate de Autoritatea Contractanta ca fiind strict necesare indeplinirii in bune conditii a contractului personal propriu sau cooptat: o 1 Arhitect cu drept de semnatura (membru OAR)o 1 Inginer Hidrotehniciano 1 Inginer Drumurio 1 Inginer Constructii Civileo 1 Inginer Instalatii ?Important: Se vor nominaliza persoane diferite pentru fiecare din specializarile de mai sus. Ofertele in care nu se vor nominaliza persoane diferite pentru fiecare post vor fi respinse.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
    - criteriile mentionate in continuare
    - criteriile enuntate in caietul de sarcini, in invitatia de a prezenta o oferta sau de a participa la negociere sau in documentul descriptiv
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
70%
Descriere: Componenta financiara
2.
Termen de predare a serviciilor de proiectare
30%
Descriere: Componenta tehnica
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 16.09.2010 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
29.09.2010 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 29.09.2010 11:00
Locul: PRIMARIA COMUNEI SINTIMBRU, STRADA BLAJULUI, NR. 187, JUDETUL ALBA
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): PNDR, Masura 322
Tip de finantare: Fonduri europene
VI.3) Alte informatii
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
CONSILIUL NATIONAL DE SOLUTIONARE A CONTESTATIILOR
Adresa postala:  STRADA STAVROPOLEOS, NR. 6, SECTOR 3, Localitatea:  BUCURESTI, Cod postal:  030084, Romania, Tel. 021/3104641, Email:  [email protected], Fax:  021/3104642
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
COMUNA SINTIMBRU
Adresa postala:  COMUNA SINTIMBRU, JUDETUL ALBA, STRADA BLAJULUI, NR. 187, Localitatea:  SITNIMBRU, Cod postal:  517675, Romania, Tel. 0258842101, Email:  [email protected], Fax:  0258842133
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
02.09.2010 08:31
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer