Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Elemente sistem preizolat pentru modernizarea PT 16 Tatarasi


Anunt de participare (utilitati) numarul 111017/09.11.2010
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
CENTRALA ELECTRICA DE TERMOFICARE IASI SA
Adresa postala:  CALEA CHISINAULUI NR. 25, Localitatea:  Iasi, Cod postal:  700265, Romania, Punct(e) de contact:  JANINA MIRON, Tel. 0232 237990-1106, 0232 237990 - 1110, Email:  [email protected], [email protected], Fax:  0232 237992, Adresa internet (URL):  www.cet-iasi.ro, Adresa profilului cumparatorului:  www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
SC CET Iasi SA
Adresa postala:  Calea Chisinaului nr.25, Localitatea:  Iasi, Cod postal:  700265, Romania, Punct(e) de contact:  Coordonator Activitate Investitii, Tel. 0232/237990-1115, In atentia:  ing.Gheorghe TUCA, Email:  [email protected], Fax:  0232/237992, Adresa internet (URL):  www.cet-iasi.ro
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
SC CET Iasi SA
Adresa postala:  Calea Chisinaului nr. 25, Localitatea:  Iasi, Cod postal:  700265, Romania, Punct(e) de contact:  Birou Coordonare Achizitii, Tel. 232/237990-1106, In atentia:  ing. Janina MIRON, Email:  [email protected], Fax:  0232/237992, Adresa internet (URL):  www.cet-iasi.ro
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
SC CET Iasi SA
Adresa postala:  Calea Chisinaului nr. 25, Localitatea:  Iasi, Cod postal:  700265, Romania, Punct(e) de contact:  REGISTRATURA, Tel. 0232/237990-1222, Email:  [email protected], Fax:  0232/237992, Adresa internet (URL):  www.cet-iasi.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Electricitate
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Elemente sistem preizolat pentru modernizarea PT 16 Tatarasi
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: SC CET IASI SA-Calea Chisinaului nr. 25 cod 700265
Depozit sediu central
Codul NUTS: RO213 - Iasi
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
In vederea modernizarii retelelor de distributie a energiei termice s-au avut in vedere solutii tehnologice moderne, care constau din utilizarea de conducte si elemente de conducta preizolate, montate direct in pamant sau in canalele de beton existente. Toate componentele acestui sistem preizolat au durabilitate mecanica si fiabilitate cu mult mai mari decat in cazul conductelor termice izolate clasic, cu vata minerala.
Sistemul de conducte preizolate va fi un sistem legat, astfel incat intre teava de otel (utila), izolatia termica si mantaua exterioara de protectie sa existe forte de adeziune si de frecare, care sa le asigure deplasarea simultana.
Furnizorul produselor preizolate va propune tehnologia proprie de conexiune a firelor sistemului de supraveghere, de izolare si etansare a imbinarilor prin sudura la locul de montaj a tronsoanelor si elementelor de conducta si de pretensionare a acestora. Tehnologia va descrie operatiile de conexiune a firelor, de sudare, de etansare si izolare a imbinarilor locale, calitatea materialelor, conditiile de lucru si de calificare a personalului de executie, precum si alte conditii speciale, daca se impun. Izolarea imbinarilor locale se va executa cu ajutorul instalatiei mobile de injectat. Tehnologia va fi prezentata o data cu prezentarea ofertei tehnice si va fi avizata atat de catre achizitor cat si de catre proiectant.
Conductele si elementele preizolate utilizate sunt prevazute cu fir de semnalizare si depistare a avariilor.
Imbinarile firelor sensor se vor efectua conform tehnologiei furnizorului dupa realizarea cu succes a probelor tehnologice aferente montajului conductelor.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
44160000-9 - Conducte, tevarie, tevi, tubaje, tuburi si articole conexe (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Oferta se va face pentru toata cantitatea din anexa 1 si se va respecta intocmai caietul de sarcini.
Valoarea estimata fara TVA: 573, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului sau termenul pentru finalizare
75 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare: 6000 lei.Garantia de buna executie: 5% din valoarea contractului, fara TVA.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fonduri ARCE, conform Programului national pentru cresterea eficientei energetice si utilizarea surselor regenerabile de energie in sectorul public, pentru anii 2009-2010.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Acord de asociere legalizat notarial, la semnarea contractului.
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Pct. V.1 din fisa de date.1. Cerinta minima obligatorie-completare formular 1 Declaratie privind situatia personala ofertant. Incadrarea in situatiile prevazute la art. 180 si 181 din OG 34/2006, atrage excluderea din procedura.
2.Cerinta minima obligatorie-
a) certificat fiscal privind plata impozitelor si taxelor locale emis de D.E.F.P.L.
b) certificat de atestare fiscala privind plata taxelor si impozitelor la bugetul general consolidat, emis de D.G.A. a Marilor Contribuabili sau de organul fiscal in a carui raza se afla.Certificatele trebuie sa fie in termenele legale de valabilitate.
Pct. V.2. din fisa de date.Cerinta minima obligatorie:
Persoane juridice romane:
a) certificat de inregistrare emis de Registrul Comertului (xerocopie certificata pt.conformitate cu originalul, cu semnatura si stampila).
b) certificat constatator emis de Registrul Comertului , valabil la data deschiderii ofertelor (original sau copie legalizata notarial), din care sa rezultesolicitarile din fisa de date;
Persoane fizice romane: Autorizatie de functionare, Cod Fiscal Emis de Directia Finantelor Publice, Act Constitutiv /altele echivalente.
Persoane juridice /fizice straine: Documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional (tradusa in limba romana si legalizata), in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Pct.V.3 din fisa de date.
Cerinta minima obligatorie: Prezentarea formularului 2 - Informatii generale in care se solicita cifra de afaceri globala realizata, pe ultimii 3 ani (2007, 2008, 2009). Valoarea cifrei de afaceri a operatorului economic trebuie sa fie egala sau mai mare de: 1.000.000 lei. Autoritatea contractanta va lua in considerare si data/anul cand operatorul economic a fost infiintat sau si-a inceput activitatea comerciala.Atunci cand un grup de operatori economici depun oferta comuna, situatia economica si financiara se demonstreaza conform art.186 din OUG nr.34/2006 reactualizata.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Pct. V.4 din fisa de date.
Cerinta minima obligatorie : Prezentarea unei Declaratii privind lista cu principalele livrari de produse similare efectuate in ultimii 3 ani, continand valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati. Se completeaza Formularul nr. 3 si tabelul anexat, din care sa reiasa ca ofertantul a incheiat cel putin 1(un) contract de furnizare de produse similare cu o valoare egala sau mai mare de 500.000 lei.Livrarile de produse se confirma prin prezentarea unor certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar. In cazul in care beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea livrarilor de produse se realizeaza printr-o declaratie a operatorului economic.Atunci cand un grup de operatori economici depun oferta comuna, capacitatea tehnica si profesionala, se demonstreaza conform art 190 din OUG nr.34/2006 reactualizata.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Elemen. ofertei in procesul de reofertare este PRETUL in lei fara TVA. Nr.runde LE: 1. LE va incepe la 2 (doua) zile lucratoare de la transm.inv.de participare la LE. Durata unei runde :1 zi.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
22794/08.11.2010
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 25.11.2010 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
29.11.2010 09:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 29.11.2010 12:00
Locul: La sediul autortatii contractante, SC CET Iasi SA, Calea Chisinaului nr. 25.
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluare si imputernicitii in scris ai ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): HG 1661/2008 pentru aprobare Program National pentru Cresterea Eficientei Energetice si Utilizarea Surselor Regenerabile de Energie in Sectorul Public in 2009-2010.Ordinul Ministerului economiei comertului si mediului de afaceri nr. 1923/ 20.10.2010 de aprobare a finantarii pentru SC CET Iasi SA.
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Documentatia de atribuire se regaseste atasata la anuntul de participare publicat pe site-ul SEAP www.e-licitatie.ro, sau se poate obtine gratuit de la sediul autoritatii contractante, SC CET Iasi SA Calea Chisinaului nr. 25 cod 700265, Birou Coordonare Achizitii, ing. Janina MIRON.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala:  str.Stavropoleos nr.6 sector 3, Localitatea:  Bucuresti, Cod postal:  030084, Romania, Tel. 021/3104641, Email:  [email protected], Fax:  021/3104642
Organism competent pentru procedurile de mediere
Curtea de Apel - Sectia Contencios Administrativ si Fiscal
Adresa postala:  str.Anastasie Panu nr. 25 bis, Localitatea:  Iasi, Cod postal:  700024, Romania, Tel. 0232/260600, Email:  [email protected], Fax:  0232/217808
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Persoana vatamata poate sesiza CNSC sau, instanta judecatoreasca competenta in termen de 5 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta despre un act al autoritatii contractante considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
SC CET IASI SA-Serviciul Juridic
Adresa postala:  Calea Chisinaului nr. 25, Localitatea:  Iasi, Cod postal:  700265, Romania, Tel. 0232/237990-1134, Email:  [email protected], Fax:  0232/237992
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
08.11.2010 14:53
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer