Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Extindere platforma integrata de cercetare (capacitate de cercetare existenta) pe baza diverselor tehnologii IT


Anunt de participare numarul 137109/04.07.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Universitatea de Vest din Timisoara
Adresa postala: Bd. Vasile Parvan, nr. 4, Localitatea: Timisoara, Cod postal: 300223, Romania, Punct(e) de contact: Monica Brihan, Tel. +40 256592325, In atentia: Monica Brihan, Email: [email protected], Fax: +40 256592314, Adresa internet (URL): www.uvt.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Organism de drept public
Activitate (activitati)
- Educatie
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Extindere platforma integrata de cercetare (capacitate de cercetare existenta) pe baza diverselor tehnologii IT
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Universitatea de Vest din Timisoara
Codul NUTS: RO424 - Timis
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Potrivit obiectului contractului, se va asigura furnizarea echipamentelor necesare, reconfigurarea echipamentelor existente in raport cu viitoarea platforma, instalarea, configurarea si punerea in functiune a noilor echipamente furnizate.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
30211300-4 - Platforme informatice (Rev.2)
71242000-6-Pregatire de proiecte si proiectare, estimare a costurilor (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Contractul ce se doreste a fi atribuit in baza prezentei proceduri va viza furnizarea echipamentelor necesare, reconfigurarea echipamentelor existente in raport cu viitoarea platforma, instalarea, configurarea si punerea in functiune a noilor echipamente furnizate in scopul extinderii platformei integrate de cercetare pe baza tehnologiilor IT, astfel cum sunt descrise in Caietul de sarcini, anexa la prezenta documentatie de atribuire.
Valoarea estimata fara TVA: 3, 066, 987RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
45 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de particip.: 61.339, 74 lei, se poate constit.prin virament bancar/instr.de garantare/ordin de plata/fila CEC. Garantia de particip.se va constit.numai in lei. Per.de valab.a garantiei de particip.: 90 de zile de la data limita de dep.a of. Contul in care se va dep.garantia de particip.este RO76TREZ621504601X000503 - Trezoreria Municipiului Timisoara.In temeiul prev.art. 86, alin. 3, lit. a si b din H.G. 925/2006, in cazul in care garantia de particip.se constit.printr-un instr.de garantare emis in cond.legii de o soc.bancara/soc.de asig., acesta tb.sa prev.dc. plata garantiei se va exec.conditionat, respectiv dp.constat.culpei pers.garantate, in cf.cu contr.garantat;sau neconditionat, respectiv la prima cerere a benef., pe baza decl.acestuia cu priv.la culpa pers.garantate.In cazul respingerii ca nefondata de catre CNSC a contestatiei form., AC va retine din cuantumul garantiei de particip.cf art. 2781, alin. 1, lit. b din O.U.G. 34/2006, suma de 6.846, 98 lei. 10% din val. contr., fara TVA, in maxim 3 zile lucratoare de la semnarea contr., integral printr-un instrument de garantare emis in cond. legii de o soc. bancara/o soc. de asig. care devine anexa la contr. sau partial prin retineri succesive din sumele datorate pt. facturi partiale, cu aplicarea art. 90 (3) din H.G. 925/2006. Instr. de garantare tb. sa prev. dc. plata garantiei se va exec. conditionat, respectiv dp. constat. culpei pers. garantate, in cf. cu contr. garantat; sau neconditionat, respectiv la prima cerere a benef., pe baza decl.acestuia cu priv. la culpa pers. garantate.Se va restitui de catre AC, conform art. 92(1) din H.G. 925/2006, actualizata in cel mult 14 zile de la data intocmirii procesului-verbal final de receptie a produselor care fac obiectul contractului si/sau de la plata facturii finale, dc. Universitatea de Vest din Timisoara nu a ridicat pana la aceea data pretentii asupra ei.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Sume alocate de la Comisia Europeana in cadrul Programului FP7
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Da
Plata se va efectua integral, dupa receptia platformei integrate de cercetarein max. 30 zile de la semnarea receptiei platformei integrate de cercetare, dar nu inainte de 24 a lunii in care se efectueaza plata, in cf. cu art. 36 alin. (1) din O.U.G. 34/2009.
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1). Cerinta obligatorie:
Ofertantii participanti la procedura vor face dovada neincadrarii in situatiile prevazute la art. 691, 180 si 181 din O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, actualizata.
In vederea dovedirii neincadrarii ofertantului in situatia unui conflict de interese se comunica in cele ce urmeaza lista persoanelor cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire: Persoana cu functie de decizie in cadrul autoritatii contractante1. ing Monica Brihan - Presedintele Comisiei de evaluare2. prof.univ.dr. Viorel Negru - Membru al Comisiei de evaluare3. prof.univ.dr. Dana Petcu - Membru al Comisiei de evaluare4. prof.univ.dr. Daniela Zaharie - Membru al Comisiei de evaluare5. Silviu Panica - Membru al Comisiei de evaluare6. Marian Neagul - Membru supleant al Comisiei de evaluare7. Virgiliu Frasie Debretin - Membru supleant al Comisiei de evaluareMod de dovedire: 1. Se vor completa si atasa Formularele nr. 1 - Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 691 din O.U.G. nr. 34/2006 actualizata; Formularul nr. 2 - Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006 actualizata si Formularul nr. 3 - Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006 actualizata ? in original.
In cazul unei asocieri formularele vor fi prezentate de fiecare asociat in parte.
2. Se va atasa certificat cazier fiscal al persoanei juridice ? in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea cf. cu originalul.
In cazul unei asocieri certificatul va fi prezentat de fiecare asociat in parte.
3. Se vor atasa documente eliberate de autoritatile legale competente, care sa ateste faptul ca ofertantul si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor si taxelor catre bugetul general consolidat, precum si taxele locale, in conformitate cu prevederile legale in vigoare in Romania sau in tara in care este stabilit, in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea cf. cu originalul, pentru persoanele juridice romane, respectiv original sau copie cf. cu originalul si traducere legalizata in limba romana, in cazul persoanelor juridice straine.
In cazul unei asocieri documentele vor fi prezentate de fiecare asociat in parte.
Nota: Certificatul de atestare fiscala/Certificatul privind plata impozitelor si taxelor locale trebuie sa prezinte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.
Dovada achitarii taxelor se face prin prezentarea formularelor tip emise de organismele competente privind indeplinirea obligatiilor de plata.
Ofertele depuse de operatorii economici care figureaza cu datorii neachitate catre bugetul de stat sau bugetul local si care nu au obtinut inlesniri/reesalonari la plata acestor datorii (cu luarea in considerare a scadentei de plata a acestora), vor fi descalificate/respinse.2). Cerinta obligatorie:
Se va depune Certificatul de participare la procedura cu oferta independenta ? in original ? Formular nr. 16 (cf. Ordin nr. 314/2010).
3). Cerinta obligatorie:
In cazul in care ofertantii participanti la procedura invoca sustinerea economica/financiara si tehnico-profesionala asa cum este prevazuta la art. 186 si 190 din O.U.G. nr. 34/2006, actualizata tertul sustinator trebuie sa indeplineasca conditiile cuprinse la art. 111 din H.G. nr. 925/2006 actualizata.
De asemenea tertul sustinator (cf art. 13, 19, 20 din Legea nr. 279/2011) va face dovada neincadrarii in situatiile prevazute la art. 691, 180 si 181, lit. a), c1) si d) din O.U.G. nr. 34/2006.
Mod de dovedire:
1. Prezentarea acordului ferm de sustinere, in forma autentica, Formularul nr. 17 si Formularul nr. 18.2. Tertul sustinator va trebui sa depuna Formularele nr. 1, 2 si 3, in original, din care sa rezulte ca nu se afla in situatiile prevazute la art. 691, 180 si 181, lit.a), c1) si d) (cf art. 13, 19, 20 din Legea nr. 279/2011) din O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, actualizata, cu raportare la lista persoanelor cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire.
4). Cerinta obligatorie:
Subcontactatul trebuie sa faca dovada neincadrarii in prevederile art. 691 din O.U.G. nr. 34/2006 (cf art. 13 din Legea nr. 279/2011).
Mod de dovedire:
1. Subcontractantul va trebui sa depuna Formularul nr. 1, in original, din care sa rezulte ca nu se afla in situatiile prevazute la art. 691 din O.U.G. nr. 34/2006, actualizata, (cf art. 13 din Legea nr. 279/2011) cu raportare la lista persoanelor cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire. 1). Cerinta obligatorie:
Ofertantii participanti la procedura trebuie sa fie legal inregistrati si trebuie sa desfasoare activitatea economica autorizata aferenta codurilor CAEN 4651 si 4321 (Rev. 2).
Mod de dovedire:
Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, care va cuprinde inclusiv activitatea autorizata relevanta in raport cu obiectul procedurii ? in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea cf. cu originalul. In cazul unei asocieri certificatul va fi prezentat de fiecare asociat in parte. Cerinta autorizarii obiectului de activitate va fi necesar a fi indeplinita de fiecare asociat raportat la partea din contract pe care o executa.
Nota: Solicitarea are la baza cerintele legale expuse in art. 15-25 din Legea nr. 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in Registrul Comertului potrivit carora nu pot fi desfasurate decat activitati autorizate, prin autorizare intelegandu-se conform art. 5, alin. 1 din actul normativ mentionat mai sus ?[...] asumarea de catre solicitant a responsabilitatii privitoare la legalitatea desfasurarii activitatilor declarate?.
Dovada autorizarii reiese din mentiunea cuprinsa in certificatul ORC la pct. ?Sedii si/sau activitati autorizate?, respectiv identificarea la acest punct a codului CAEN autorizat.
Ofertantului clasat pe primul loc i se va solicita, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, pentru conformitate documentul emis de ORC in original sau copie legalizata.
2). Cerinta obligatorie:
Ofertantii straini participanti la procedura trebuie sa fie legal inregistrati si trebuie sa desfasoare activitatea economica relevanta in raport cu obiectul procedurii.
Mod de dovedire:
Se vor atasa copii dupa original si traducerea certificata in limba romana de un traducator autorizat si legalizate, dupa documentele care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, emise de autoritatile competente din tara in care isi are sediul ofertantul.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Media cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani a ofertantilor participanti la procedura trebuie sa fie de minim 6.100.000 lei (pentru persoanele juridice romane).Pentru persoanele juridice straine cifra de afaceri se va exprima: -cf. cursului mediu BNR in anul 2009, 1 euro= 4, 2373 ron-cf. cursului mediu BNR in anul 2010, 1 euro= 4, 2099 ron.
-cf. cursului mediu BNR in anul 2011, 1 euro = 4, 2379 RON
Ofertantii participanti la procedura vor prezenta copii dupa situatiile financiare anuale pe ultimii 3 ani inregistrate la administratia financiara si/sau alte documente emise de autoritatile legale competente (documentele emise de autoritatile legale competente trebuind sa fie depuse in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea cf. cu originalul si sa certifice incadrarea in limitele specificate mai sus)
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.) Cerinta obligatorie: Ofertantii participanti la procedura vor prezenta in dovedirea experientei similare 1 contract in urma caruia au fost furnizate produse similare sau in curs de derulare din ultimii 3 ani (se vor lua in considerare, daca exista cuprinse in contract, inclusiv servicii conexe de reconfigurare, instalare si punere in functiune a acestora) a carui valoare sa fie cel putin egala cu suma de 3.066.987 lei, fara TVA.
Contractul se va putea prezenta in copie dupa partile relevante din acesta.
2.) Ofertantii vor face dovada detinerii, de catre societate, a autorizatiei ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei) tip II A si II B, depunand aceasta autorizatie, in termen de valabilitate, in copie.
3.) Ofertantii vor face dovada detinerii de catre societate a autorizatiei pentru proiectare, executie si instalare sisteme de securitate in baza Legii nr. 333/2003, autorizatie emisa de catre IGP (Inspectoratul General al Politiei), depunand aceasta autorizatie, aflata in termen de valabilitate, in copie.
4.) Ofertantii vor face dovada detinerii autorizatiei emisa de catre IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) pentru proiectare, instalare si intretinere sisteme de limitare si stingere a incendiilor si certificat emis de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) pentru proiectare, instalare si intretinere sisteme de detectie incendiu, depunand aceasta autorizatie in termen de valabilitate, in copie.
5.) Cerinta obligatorie: Ofertantii participanti la procedura vor trebui sa dispuna de resursele umane considerate de autoritatea contractanta ca fiind strict necesare in vederea indeplinirii in bune conditii a contractului (personal tehnic de specialitate), respectiv cel putin:
a) a) pentru cei 2 ingineri se vor atasa spre certificare:
- Curriculum-vitae ? in copie;
- Diploma de studii universitare tehnice ? in copie;
- Declaratia de disponibilitate (Formularul nr. 20) - in original.
b) pentru inginerul autorizat in baza Legii nr. 333/2003 si cele 2 persoane autorizate in baza aceleiasi legi se vor atasa spre certificare:
- Curriculum-vitae ? in copie;
- Autorizarea in baza Legii nr. 333/2003 pentru proiectare sisteme de securitate, in termen de valabilitate ? in copie
- Declaratia de disponibilitate (Formularul nr. 20) - in original.
c) pentru 2 persoane cu specializarea tehnician instalatii si sisteme de stingere incendiu se vor atasa spre certificare:
- dovada specializarii impuse (certificate, diploma, atestat etc.) ? in copie;
-Curriculum-vitae ? in copie;
-Declaratia de disponibilitate - Formularul nr. 20 - in original.
6. Dc. of. particip. la proc. subcontract. anumite parti din contr., vor fi aplic. prev. art. 45 din O.U.G.34/2006 coroborat cu prev. art. 11, alin. 7 din H.G.925/2006.
Capac. tehnica si prof. va fi ev. in fct. de modul in care vor fi fol. resursele tehnice si umane de care disp. impreuna, contr. si subcontract. cf. contr. de subcontract. si prev. DA.(Decl. priv. partea/partile din contr. care sunt indepl. de subcontract. si specializ. acestora)
Anterior semnarii contr., op. decl. castigator i se va sol. sa prez. acordul de subcontract. din care sa rez. partea din contr. pe care o va indepl. subcontract.(fizic si val., inclusiv ca procent din val. contr.), si modul de utiliz.a resurselor tehnice si umane.
Dc contr. de subcontract. sunt inch. in alta lb. decat lb. rom., se va preze. copie dp. contr. si traducerea legalizata in lb. rom. dp. acestea.
7. Cerinta obligatorie:
Dc. of. este dep. de o asociatie (consortiu), indepl. crit. de calific. si selectie va fi ev. in cf. cu Acordul/Contractul de asociere depus cu luarea in consid. a modului in care vor fi fol. resursele tehnice si umane de care dispun impreuna asociatii si la oblig./componentele asumate de fiecare asociat potriv. Contr.de asociere.(Decl. priv. partea/partile din contr. care sunt indepl. de asociati), Acord/Contr. de asociere), din care sa rez. cine este liderul asociatiei (consortiului) si partea din contr. pe care o va indepl. fiecare asociat (valoric si procent din val. contr.), inclusiv modul de utiliz. a resurselor tehnice si umane, precum si obligativ.mentinerii asocierii pe toata durata exec.contr.
Dc. acordurile de asociere sunt incheiate in alta lb. decat lb. rom., se va prez. copie dupa acorduri si traducerea in lb. rom. dp. acestea.
Certificate cu termen de valabilitate la zi, care sa ateste implementarea standardului de management al calitatii (SR EN ISO 9001 sau echivalent) corespunzatoare activitatilor specifice de proiectare, comercializare si servicii conexe furnizarii tehnicii de calcul.
Certificate cu termen de valabilitate la zi, care sa ateste implementarea standardului de management al service-ului IT (ISO 20000 sau echivalent).
Certificate cu termen de valabilitate la zi, care sa ateste implementarea sistemului de management al securitatii informatiei (ISO 27001 sau echivalent).
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
12293/07.06.2012
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 16.08.2012 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
21.08.2012 14:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 22.08.2012 12:00
Locul: Bd. Vasile Parvan, nr. 4, Timisoara
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii Comisiei de evaluare si reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
In cazul in care se depun doua sau mai multe oferte cu pret egal si totodata cel mai mic pret din totalul ofertelor depuse, departajarea ofertelor (cu pret egal si clasate pe primul loc) se va face prin depunerea de catre ofertantii aflati in aceasta situatie a unor noi propuneri financiare in plic inchis.Indiferent de forma in care se depune oferta, se vor avea in vedere posibilitatile de indeplinire a cerintelor de calificare si selectie stabilite prin prezenta documentatie de atribuire inclusiv cu raportare la Anexa 2 la Ordinul nr. 509/2011 al presedintelui ANRMAP.1. Mentiune: Ofertantii care se incadreaza categoria Intreprinderilor Mici si Mijlocii (facand dovada in acest sens prin prezentarea documentelor prevazute de Legea nr. 346/2004), beneficiaza de o reducere de 50% la constituirea garantiei de participare si de buna executie si la indeplinirea cerintei referitoare la cifra de afaceri. In acest sens se va prezenta Formularul nr. 12.2. Mentiune: Pentru demonstrarea indeplinirii criteriilor de calificare si selectie, ofertantul are dreptul (in temeiul art. 11 din HG 925/2006, actualizata) sa prezinte initial doar o declaratie pe proprie raspundere (conform Formularul nr. 7), semnata de reprezentantul sau legal, prin care confirma ca indeplineste cerintele de calificare astfel cum sunt solicitate in documentatia de atribuire. Declaratia va fi insotita de o anexa (conf. Anexei la Form. 7) in care ofertantul va mentiona succint, dar precis, modul concret de indeplinire a respectivelor cerinte ? inclusiv valorile (de ex. cifra de afaceri, indicarea precisa a contractelor similare prezentate, etc.).
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept/interes legitim printr-un act al AC, prin incalcarea dispozitiilor legale in materia achizitiilor publice poate sesiza CNSC cf. art. 2562 din O.U.G.34/2006, actualizata.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Compartimentul Achizitii Publice al Universitatii de Vest din Timisoara precum si/sau de la Tel.: +40 256592111, fax: +40 256592311.
Adresa postala: Blvd. V. Parvan, nr. 4, jud. Timis, ,Localitatea: Timisoara, Cod postal: 300223, Romania, Tel. +40 256592325, Email: [email protected], Fax: +40 256592381, Adresa internet (URL): www.uvt.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
02.07.2012 14:31
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer