Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Faguri zona calda si zona rece pentru preincalzitorul de aer rotativ (PAR) aferent cazanului de abur nr. 4


Anunt de participare (utilitati) numarul 143398/29.04.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
ELECTROCENTRALE ORADEA S.A.
Adresa postala: SOS BORSULUI NR. 23, Localitatea: Oradea, Cod postal: 410605, Romania, Punct(e) de contact: Biroul Achizitii Publice, Tel. +40 359409505, In atentia: Buta Rodica ? Sef Birou Achizitii Publice, Email: [email protected], Fax: +40 259463661, Adresa internet (URL): www.seoradea.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
societate comerciala care desfasoara activitati relevante
Activitate (activitati)
- Producere, transport ?i distribu?ie de gaz ?i de energie termic?
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Faguri zona calda si zona rece pentru preincalzitorul de aer rotativ (PAR) aferent cazanului de abur nr. 4
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: sediul Electrocentrale Oradea S.A., Oradea, Sos.Borsului, nr. 23, pt. transport auto, respectiv Statia CFR Episcopia Bihor, linia de garare CET1 pt. transport pe cale ferata.
Codul NUTS: RO111 - Bihor
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Obiectul procedurii il constituie achizitia de faguri (cosuri+umpluturi) pentru zona calda si zona rece, pentru cele doua corpuri ale preincalzitorului de aer rotativ (PAR) aferent cazanului de abur nr. 4, in conformitate cu cerintele Caietului de sarcini si anexelor sale.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
31161700-9 - Piese pentru generatoare de aburi (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Faguri zona calda si zona rece pentru preincalzitorul de aer rotativ (PAR) aferent cazanului de abur nr. 4 - in cantitate de 576 bucati (288 bucati pentru zona calda si 288 bucati pentru zona rece).Nota: Se accepta numai oferte depuse pentru intreaga cantitate de produse solicitata prin caietul de sarcini si lista de cantitati de produse.
Valoarea estimata fara TVA: 847, 248RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
50 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
1.Cuantum: 10.000 lei.2.Perioada de valabilitate: 60 de zile de la data limita de depunere a ofertei.3.Mod de constituire: a)instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, prezentat in original. In instrumentul de garantare emitentul va insera cerintele prevazute la art.86 si art.87 din HG nr.925/2006 si la art.278^1 alin.(1) din OUG nr.34/2006 actualizata;b)ordin de plata, confirmat de banca emitenta, in contul S.C. Electrocentrale Oradea S.A., nr.RO83RNCB0032046486120001, deschis la B.C.R.Oradea.Dovada constituirii garantiei trebuie sa fie prezentata cel mai tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor.4.In cazul unei contestatii autoritatea contractanta va retine contestatorului din garantia de participare, suma de 4.627, 25 lei (calculata conf. prev. de la art. 278^1 alin. 1, lit. b) din OUG nr. 34/2006 actualizata), in situatiile prevazute la art. 278^1 din OUG nr. 34/2006 actualizata.Echivalenta pentru o garantie de participare depusa in Euro (sau alta valuta) se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile. 1.Cuantum: 10% din pretul total al contractului fara TVA.2.Mod de constituire: a)instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, prezentat in original, in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire, in conformitate cu prevederile art. 90 alin. (1) din H.G. nr. 925/2006 cu completarile si modificarile ulterioare, care se va constitui ca anexa la contract;b)prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturile partiale, in conformitate cu prevederile art. 90 alin. (3) din H.G. nr. 925/2006. Contractantul are obligatia de a deschide la unitatea Trezoreriei Statului din cadrul organului fiscal competent in administrarea acestuia un cont de disponibil distinct la dispozitia achizitorului si de a depune in acest cont o suma initiala care nu trebuie sa fie mai mica de 0, 5% din pretul total al contractului.Ofertantul va preciza in formularul de oferta modul de constituire, iar in cazul variantei de la litera a) va preciza si instrumentul de garantare.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Sursa de finantare: surse proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art.44 din O.U.G. nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.Legalizarea asocierii pentru grupul de op.economici declarati castigatori pana la data semnarii contractului.
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privind eligibilitatea (neincadrarea in situatia prevazuta la art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare).Ofertantul va prezenta formularul A datat, completat, stampilat si semnat de persoana imputernicita a ofertantului.
2.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.Ofertantul va prezenta formularul B datat, completat, stampilat si semnat de persoana imputernicita a ofertantului, inclusiv certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale catre bugetele componente ale bugetului general consolidat (obligatiile de plata catre bugetul de stat) si impozitele si taxele locale (obligatiile de plata catre bugetul local), in conformitate cu prevederile legale in vigoare in Romania sau in tara in care este stabilit.
Persoanele juridice romane vor depune:
a) Certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice privind obligatiile de plata catre bugetul de stat - eliberat de organele abilitate, din care sa rezulte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele, in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?;
b) Certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice privind impozitele si taxele locale (obligatiile de plata catre bugetul local) - eliberat de organele abilitate, din care sa rezulte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele, in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
3.Declaratie privind calitatea de participant la procedura. Ofertantul va prezenta formularul C datat, completat, stampilat si semnat de persoana imputernicita a ofertantului.
Ofertantul nu are dreptul ca in cadrul aceleiasi proceduri:
a) sa depuna doua sau mai multe oferte individuale si/sau comune, sub sanctiunea excluderii din competitie a tuturor ofertelor in cauza;b) sa depuna oferta individuala/comuna si sa fie nominalizat ca subcontractant in cadrul unei alte oferte, sub sanctiunea excluderii ofertei individuale sau, dupa caz, a celei in care este ofertant asociat;
c) sa depuna oferta individuala/comuna si sa fie nominalizat ca tert sustinator in cadrul unei alte oferte, sub sanctiunea excluderii ofertei individuale sau, dupa caz, a celei in care este ofertant asociat.
4.Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, in temeiul Ordinului nr. 314/2010. Ofertantul va prezenta formularul D datat, completat, stampilat si semnat de persoana imputernicita a ofertantului.5.Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.Ofertantul va prezenta formularul E datat, completat, stampilat si semnat de persoana imputernicita a ofertantului. In vederea completarii formularului, precizam ca persoanele cu functii de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Presedinte CA-Todoca Traian; Membru CA-Florut Emil; Membru CA-Miclaus Dan-Sorin; Membru CA-Szabo Stefan-Gheza; Membru CA-Gogoneata Emilia; Director General - ing. Dragos Gligor; Director Economic -ec. Rus Marcela; Director Tehnic - ing. Daniel Francisc; Director Productie - ing. Ungur Calin; SefBirou Financiar - ec. Kovacs Laszlo; Sef Serviciu Reparatii - ing. Caus Ioan; Tehnolog Serviciu Reparatii - ing. Lasca Craciun; Sef Birou Achizitii Publice - ing. Buta Rodica.
Formularul E se va completa de catre fiecare membru al asocierii, in cazul in care oferta este depusa de o asociere, precum si de catre fiecare dintre subcontractantii declarati, sau tertii sustinatori, daca este cazul.6. Informatii generale. Ofertantul va prezenta formularul F datat, completat, stampilat si semnat de persoana imputernicita a ofertantului. Ofertantii vor prezenta:
1.Persoane juridice/fizice romane:
Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului din care sa rezulte obiectul de activitate -pentru persoane juridice romane. Informatiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor; Autorizatie de functionare/altele echivalente - pentru persoane fizice romane. Documentele se vor prezenta in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?. Ofertantul clasat pe primul loc, la solicitarea autoritatii contractante inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, va prezenta pentru conformitate documentul (certificatul constatator) in original/copie legalizata daca acesta a fost prezentat initial in copie conforma cu originalul.
2.Persoane juridice/fizice straine: Documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana fizica sau juridica si dupa caz, de atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este stabilit - pentru persoane juridice/fizice straine. Documentele emise in alta limba, trebuie sa fie insotite de o traducere autorizata in limba romana.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii privind situatia economico-financiara: Bilantul Contabil la 31.12.2011 (formularele 10, 20 si 30). Ofertantul va prezenta Bilantul Contabil la 31.12.2011 (formularele 10, 20 si 30), in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
Modalitatea de indeplinire
Ofertantul va prezenta Bilantul Contabil la 31.12.2011 (formularele 10, 20 si 30), in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Lista principalelor livrari de produse similare efectuate in ultimii 3 ani (raportati la data limita de depunere a ofertelor), continand valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati.Ofertantul va prezenta formularul G cu anexa.
Modalitatea de indeplinire
Ofertantul va prezenta formularul G cu anexa, datat, completat, stampilat si semnat de persoana imputernicita a ofertantului.
2. Informatii privind experienta similara ? Cerinta impusa de autoritatea contractanta este ca ofertantul sa faca dovada ca, in ultimii 3 ani (raportati la data limita de depunere a ofertelor), a livrat faguri pentru preincalzitor de aer rotativ (PAR) pentru cazane energetice, sau produse similare cu acestia, in baza a maxim 2(doua) contracte, a caror valoare cumulata sa fie de minim 400.000 lei fara TVA.Pentru demonstrarea indeplinirii cerintei, ofertantul va prezenta formularul H si certificate/ documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul privat beneficiar, prin care sa confirme livrarea de faguri pentru preincalzitor de aer rotativ (PAR) pentru cazane energetice, sau produse similare cu acestia.Respectivele certificate/documente vor indica denumirea produselor, valoarea, perioada de livrare.
Daca documentele sunt intocmite in alta moneda, pentru echivalenta se va lua in considerare cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR.
Modalitatea de indeplinire
Pentru demonstrarea indeplinirii cerintei, ofertantul va prezenta formularul H, datat, completat, stampilat si semnat de persoana imputernicita a ofertantului si certificate/ documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul privat beneficiar, prin care sa confirme livrarea de faguri pentru preincalzitor de aer rotativ (PAR) pentru cazane energetice, sau produse similare cu acestia.Respectivele certificate/documente vor indica denumirea produselor, valoarea, perioada de livrare.
Daca documentele sunt intocmite in alta moneda, pentru echivalenta se va lua in considerare cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR.
3. Informatii referitoare la utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice de care poate dispune operatorul economic pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului.Ofertantul va prezenta formularul I cu anexa.
Modalitatea de indeplinire
Ofertantul va prezenta formularul I cu anexa, datat, completat, stampilat si semnat de persoana imputernicita a ofertantului.
4. Informatii privind sustinerea.In cazul in care ofertantul isi demonstreaza capacitatea economica si financiara si/sau capacitatea tehnica si profesionala invocand o sustinere din partea altei persoane, situatii prevazute la art. 189 si art. 190 din O.U.G. nr. 34/2006 actualizata, acesta trebuie sa prezinte documentele care certifica sustinerea conform prevederilor de la art. 11^1 alin. (1)-(6) din H.G. nr. 834/2009 - Hotarare privind modificarea si completarea H.G. nr. 925/2006. Persoana juridica sau fizica sustinatoare nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conform prevederilor de la art.180 si art.181, lit.a), c^1) si d) din O.U.G. nr. 34/2006 actualizata si in situatiile prevazute la art.69^1 din O.U.G. nr. 34/2006.
Modalitatea de indeplinire
In cazul in care ofertantul isi demonstreaza capacitatea economica si financiara si/sau capacitatea tehnica si profesionala invocand o sustinere din partea altei persoane, situatii prevazute la art. 189 si art. 190 din O.U.G. nr. 34/2006 actualizata, acesta trebuie sa prezinte documentele care certifica sustinerea conform prevederilor de la art. 11^1 alin. (1)-(6) din H.G. nr. 834/2009 - Hotarare privind modificarea si completarea H.G. nr. 925/2006. Persoana juridica sau fizica sustinatoare nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conform prevederilor de la art.180 si art.181, lit.a), c^1) si d) din O.U.G. nr. 34/2006 actualizata si in situatiile prevazute la art.69^1 din O.U.G. nr. 34/2006.
Certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 (sau echivalent). Ofertantul va prezenta, in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, certificatul emis de un organism de certificare national sau international acreditat in tara sau strainatate, care confirma certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 (sau echivalent), pentru domeniul de activitate corespunzator obiectului achizitiei.
Modalitatea de indeplinire
Ofertantul va prezenta, in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, certificatul emis de un organism de certificare national sau international acreditat in tara sau strainatate, care confirma certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 (sau echivalent), pentru domeniul de activitate corespunzator obiectului achizitiei.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Conform prevederilor de la art.161-169 din OUG 34/2006. Elementul ofertei care va face obiectul procesului repetitiv de ofertare: pretul total; Numar runde: 1; Durata rundei: 1zi.Detalii suplimentare in sectiunea VI.3-Alte informatii.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 23.05.2013 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
24.05.2013 10:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Altele
Oferta si documentele care o insotesc trebuie sa fie redactate in limba romana.
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 24.05.2013 11:00
Locul: Sediul S.C. ELECTROCENTRALE ORADEA S.A., Oradea, Sos. Borsului, nr. 23, judetul Bihor.
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluare, reprezentantii imputerniciti ai operatorilor economici care au depus oferta
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Clarificari privind documentatia de atribuire: la fax nr.0259/463661?in atentia biroului achizitii publice sau prin posta la adresa: Sos. Borsului nr.23, Oradea, cod postal 410605.Raspunsul la solicitarile de clarificari: prin crearea unui nou fisier electronic, disponibil in SEAP atasat la anuntul de participare.Cand un grup de operatori economici depun oferta comuna, cerintele prevazute la cap. III.2.1.a), cap. III.2.1.b) si cap. III.2.3.b) se demonstreaza de fiecare membru al grupului iar cerintele prevazute la cap. III.2.2) si cap. III.2.3.a) se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului, conform prevederilor Ordinului A.N.R.M.A.P. nr. 509/2011.Numai ofertantii care au depus oferte admisibile vor fi invitati sa prezinte preturi noi in cadrul fazei de licitatie electronica. Invitatia de participare va fi transmisa electronic de SEAP, simultan, tuturor ofertantilor care au depus oferte admisibile. Procesul repetitiv de ofertare se refera numai la pretul total al ofertei exprimat in lei, exclusiv TVA.SEAP va pune la dispozitia participantilor la procesul repetitiv de reofertare informatii referitoare la cea mai buna oferta(cel mai mic pret) si numarul participantilor la licitatia electronica. Daca un ofertant nu modifica in cadrul fazei de licitatie electronica pretul ofertei, la stabilirea clasamentului final este luata in considerare oferta depusa de catre acesta anterior desfasurarii acestei faze introdusa in prealabil in SEAP de autoritatea contractanta. Ofertantul clasat pe primul loc, in urma finalizarii licitatiei electronice, va transmite/depune la sediul autoritatii contractante, in maxim 2 zile lucratoare de la data finalizarii licitatiei electronice, propunerea financiara aferenta ultimului pret ofertat la licitatia electronica (Formular de oferta si Lista de cantitati de produse), in original.Daca la sfarsitul licitatiei electronice doua sau mai multe oferte au acelasi pret final si sunt clasate pe locul 1 autoritatea contractanta va solicita acestor ofertanti o noua propunere financiara financiara in plic inchis, in original, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut.Modalitatile de comunicare: prin fax sau prin posta.Informatii la telefon 0359/409505, int.212-Lasca Craciun-Serv.Reparatii, int.130-Bar Sorin-Biroul Achizitii.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 256^2 din O.U.G. nr.34/2006-actualizata.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
S.C. ELECTROCENTRALE ORADEA S.A. - Oficiul Juridic
Adresa postala: Sos. Borsului, nr. 23, Localitatea: Oradea, Cod postal: 410605, Romania, Tel. +40 359409505, Fax: +40 259463661
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
29.04.2013 13:23
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer