Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - ?Furnizare 4 (patru) nave multifunctionale pentru actiuni de protectia mediului si 1 (unu) motor de schimb pentru nava multifunctionala, inclusiv servicii proiectare nave, pentru proiectul ?Sistem de preluare si prelucrare reziduuri de la nave si interve


Anunt de participare (utilitati) numarul 136919/27.06.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE S.A. GIURGIU
Adresa postala: Soseaua PORTULUI, nr. 1, Localitatea: Giurgiu, Cod postal: 080013, Romania, Punct(e) de contact: ILIANA SPIRIDON, Tel. +40 246213003, Email: [email protected], Fax: +40 213110521, Adresa internet (URL): http: //www.apdf.ro/, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Companie nationala /Intretinerea si exploatarea infrastructurii portuare fluviale
Activitate (activitati)
- Activit??i portuare
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
?Furnizare4 (patru) nave multifunctionale pentru actiuni de protectia mediului si 1 (unu) motor de schimb pentru nava multifunctionala, inclusiv servicii proiectare nave, pentru proiectul ?Sistem de preluare si prelucrare reziduuri de la nave si interventie in caz de poluare pe sectorul Dunarii administrat de catre Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Fluviale S.A. Giurgiu?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Romania, portul Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti; portul Giurgiu, judetul Giurgiu; portul Calarasi, judetul Calarasi; portul Cernavoda, judetul Constanta.
Codul NUTS: RO314 - Giurgiu
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Furnizare4 (patru) nave multifunctionale pentru actiuni de protectia mediului, cate 1 (una) nava multifunctionala in fiecare din porturile Drobeta Turnu Severin, Giurgiu, Calarasi si Cernavoda, precum sifurnizare 1 (unu) motor de schimb pentru nava multifunctionala in portul Giurgiu, pentru proiectul ?Sistem de preluare si prelucrare reziduuri de la nave si interventie in caz de poluare pe sectorul Dunarii administrat de catre Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Fluviale S.A. Giurgiu, inclusiv servicii aditionale furnizarii : proiectare, transport si instruire completa pentru echipajul fiecarei nave
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
34513600-2 - Nave de combatere a poluarii (Rev.2)
34311000-0-Motoare (vehicule) (Rev.2)
71242000-6-Pregatire de proiecte si proiectare, estimare a costurilor (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Furnizare4 (patru) nave multifunctionale pentru actiuni de protectia mediului, cate 1 (una) nava multifunctionala in fiecare din porturile Drobeta Turnu Severin, Giurgiu, Calarasi si Cernavoda, precum sifurnizare 1 (unu) motor de schimb pentru nava multifunctionala in portul Giurgiu, pentru proiectul ?Sistem de preluare si prelucrare reziduuri de la nave si interventie in caz de poluare pe sectorul Dunarii administrat de catre Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Fluviale S.A. Giurgiu, inclusiv servicii aditionale furnizarii : proiectare, transport si instruire completa pentru echipajul fiecarei nave
Valoarea estimata fara TVA: 20, 707, 081RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
9 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
1. Cuantumul garantiei de participare este de :414000Moneda: ¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬LEI2. Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare: 90 (nouazeci) zile calendaristice de la data limita de depunere a ofertelor specificata in invitatia de participare aferenta procedurii; Orice solicitare de prelungire a valabilitatii ofertei va necesita si prelungirea corespunzatoare aperioadei de valabilitatea garantiei de participare.3. Garantia de participare se poate constitui astfel: a) Scrisoare de garantie bancara, prezentata in original, completata, semnata si stampilata, conformFormularului nr.11 ;saub) prin Ordin de plata de depunere a garantiei de participare, care va purta viza bancii, in contul autoritatii contractante nr. RO 66 BRDE 190 SV 01168391900 deschis la BRD Sucursala Giurgiu. Ordinul de plata, va purta viza bancii si va fi prezentat in copie semnata si stampilata pentru conformitate;sauc) Un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, prezentat in original.4. Ofertantul care dovedeste ca face parte din categoria I.M.M., conform prevederilor Legii nr. 346 / 2004, , beneficiaza de reducerea cu 50% pentru criteriul legat de cuantumul garantiei de participare specificat la punctul 1.Daca societatea participanta la procedura de achizitie este I.M.M., va prezenta impreuna cu garantia de participare si actul doveditor, in original, conform art. 7 din Legea nr. 346/2004, , respectiv Formularul ?Declaratie privind incadrarea in categoria intreprinderilor mici si mijlocii? - Anexa 1 si , dupa caz, Anexa 2 la Legea nr. 346/2004, , privind incadrarea in plafoanele referitoare la nivelul cifrei de afaceri, nivelul activelorsi numarul mediu anual de salariati, utilizate la definirea intreprinderilor mici si mijlocii. 1. Cuantumul garantiei de buna executie este de10 (zece) % din pretulcontractului, fara TVA.2. Modul de constituire a garantiei de buna executie : Instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari in favoarea autoritatii contractante, care devine, in original, anexa la contract.Nota : este recomandabil ca instrumentul de garantare sa fie emis in conditiile legii de o societate bancara din Romania sau dupa caz, din strainatate cu corespondent in Romania sau de o societate de asigurari din Romania sau dupa caz, din strainatate cu corespondent in Romania.3. Ofertantul declarat castigator care dovedeste ca face parte din categoria Intreprinderilor Mici si Mijlocii conform prevederilor Legii nr. 346 / 2004 cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiaza de reducerea cu 50% pentru criteriul legat de cuantumul garantiei de buna executie specificat la punctul 1.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Co-finantarea F.E.D.R., prin POS-T, Axa prioritara 3, Domeniul major de interventie 3.3 - Minimizarea efectelor adverse ale transporturilor asupra mediului? si contributie de la Bugetul de Stat.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 180 din ordonanta de urgenta a Guvernuluinr. 34/2006, Formularul nr. 12 A, care va fi prezentatin original, semnat si stampilat de reprezentantul legal al ofertantului. Documentul va fi prezentat si de tertul sustinator, daca este cazul. Pentru operatorii economici straini se vor aplica prevederile art. 182 din O.U.G. nr. 34/2006.
2. ?Certificatul de cazier judiciar? al operatorului economiceliberatde Ministerul Administratiei si Internelor sau certificat echivalent eliberat de autoritatea competenta din tara de origine a ofertantului cu cel mult30 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor din care sa reiasa: (i) ca operatorul economic nu figureaza in cazierul judiciar(ii) ca impotriva operatorului economic nu s-au luat alte masuri cu caracter penal sau administrativ. Documentul va fi prezentat in original/ copie legalizata/ copie lizibila semnata si stampilata cu mentiunea ?conform cu originalul?, insotit de traducerea autorizata in limba romana, dupa caz. Autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc sa prezinte pentru conformitate ?Certificatul de cazier judiciar? sau certificatul echivalent in original sau copie legalizata, insotit de traducerea autorizata in limba romana, dupa caz.
3.Declaratie privind calitatea de participant la procedura. , Formular 12 C, prezentat in original, semnat si stampilat. Documentul va fi prezentat si de fiecare subcontractant, precum si de tertul sustinator, dupa caz.
4.Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG 34/2006, Formularul nr. 12 B, care va fi prezentat in original, semnat si stampilat.Tertul sustinator completeaza Formularul nr. 12 B, care va fi prezentat in original, semnat si stampilat si va declara neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 lit. a), c1) si d) din OUG 34/2006. Pentru operatorii economici straini se vor aplica prevederile art. 182 din O.U.G. nr. 34/2006.
5.Certificatul pentru participare cu oferta independenta conformOrdinnr 314/2010, Formularul nr. 12 M prezentat in original, semnat si stampilat
6.Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69^1din OUG 34/2006 privind conflictul de interese. Formular: 12 J prezentat in original, semnat si stampilat de ofertanti si, dupa caz, de fiecare din asociati, de tertul sustinator, precum si de fiecare din subcontractanti.Persoanele cu functie de decizie in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii in cadrul CN APDF SA Giurgiu sunt: ing. Isan Emil Alexandru - director general, ec. Matache Carmen ?director economic, Spiridon Iliana - Sef serviciu achizitii, ing. Iliescu Viorel - Serviciu achizitii, Jr. Tanasescu Stefania - Sef Birou Juridic, ing. Madin Niculae ? Coordonator Unitatea de Implementare a Proiectului, ing Serban Julien, responsabil tehnic Unitatea de Implementare a Proiectului, d-na Radu Daniela, Administrator S.C. EUROCAREER JOB S.R.L.; dr. Ing. Mocanu Costel, consultant tehnic S.C. EUROCAREER JOB S.R.L. ; jr. Arsene Elena, expert achizitii publice S.C. EUROCAREER JOB S.R.L.7.?Certificatul de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale? eliberat de Directia Impozite si Taxe Locale al unitatii administrativ teritoriale de pe raza caruia societatea are sediul social ? datorii la bugetele locale ? din care sa reiasa lipsa obligatiilor de plata scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele, prezentat in oricare din formele original/ copie legalizata/ copie lizibila semnata si stampilata cu mentiunea ?conform cu originalul?.
8?Certificat de atestare fiscala? privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale la bugetul general privind indeplinirea obligatiilor de plata, eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale de pe raza caruia societatea are sediul social, din care sa reiasa lipsa obligatiilor de plata scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele, prezentat original/ copie legalizata/ copie lizibila semnata si stampilata cu mentiunea ?conform cu originalul?.
9Operatorul economic strain va prezenta orice documente edificatoare pentru dovedirea indeplinirii obligatiilor exigibile de plata, eliberate de autoritati ale tarii de origine (certificate, caziere fiscale, alte documente echivalente) privind indeplinirea obligatiilor de plata aimpozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local, in conformitate cu prevederile legale din statul de rezidenta, din care sa reiasa lipsa obligatiilor de plata scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Documentele vor fi prezentate original/ copie legalizata/ copie lizibila semnata si stampilata cu mentiunea ?conform cu originalul? si vor fi insotite de traducere autorizata in limba romana.
10In cazul unei oferte comune , depusa de un grup de operatori , cerintele de la capitolul ?Situatia personala a candidatului sau ofertantului? trebuie dovedite de fiecare dintre asociati in parte 1.Demonstrareacapacitatii de exercitare a activitatii profesionalede catre operatorii economici: (i) Pentru operatorul economic roman: Ofertantul va prezenta in oricare din formele original/ copie legalizata/ copie lizibila semnata si stampilata de reprezentantul legal al ofertantului cu mentiunea ?conform cu originalul?, documentul?Certificat constatator? eliberat de ?Oficiul registrului comertului? de pe langa instanta competenta, cu cel mult 30 (treizeci)de zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, din care sa rezulte:
a) adresa actuala si obiectul de activitate al operatorului economic ;b) ca obiectul de activitate al ofertantului include activitati privind producerea si/sau comercializarea produselor de tipul celor care fac obiectul achizitiei publice;
c) ca operatorul economic este in functiune si nu sunt inscrise mentiuni cu privire la intrarea in faliment ca urmare a hotararii pronuntate de judecatorul-sindic;
d) persoanele care reprezinta operatorul economic in relatia cu tertii.
Autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc , inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, sa prezinte pentru conformitate ?Certificatul constatator? in original sau copie legalizata;(ii) Pentru operator economic strain: Ofertantul va prezenta documente edificatoare traduse in limba romana de catre un traducator autorizat, valabile la data depunerii ofertei, care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional si in care sa se mentioneze persoanele care reprezinta operatorul economic in relatiile cu tertii, ca operatorul economic este in functiune si nu sunt inscrise mentiuni cu privire la intrarea in faliment ca urmare a hotarari judecatoresti, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident. De asemenea, ofertantul trebuie sa dovedeasca faptul ca obiectul sau de activitate include activitati privind producerea si/sau comercializarea produselor de tipul celor care fac obiectul achizitiei
publice.
Documentele vor fi prezentate in oricare din formele original/ copie legalizata/ copie lizibila semnata si stampilata de reprezentantul legal al ofertantului cu mentiunea ?conform cu originalul?.Autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc , inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, sa prezinte pentru conformitate documentele edificatoare prin care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in original sau copie legalizata;
2.In cazul unei oferte comune , depusa de un grup de operatori, fiecare participant la asociere trebuie sa prezinte documente din care sa rezulte indeplinirea criteriilor de calificare de la III.2.1.b), privind capacitatea de exercitare a activitatii profesionale pentru partea din contract pe care o realizeaza.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Fisa de informatii generale. Se solicita ca media cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani financiari incheiati sa fie cel putin egala cu suma de 41.414.162 lei. Convertirea in RON si Euro pentru ofertantii romani si straini se va realiza la cursul mediu stabilit de Banca Nationala a Romaniei pentru anul respectiv. Ofertantul va prezenta documente edificatoare in original/ copie legalizata/ copie lizibila semnata si stampilata cu mentiunea ?conform cu originalul?.Operatorii economici care sunt persoane juridice /fizice straine vor prezenta documente edificatoare prevazute de legislatia tarii in care este stabilit ofertantul, pentru ultimii trei ani financiari incheiati, care vor fi prezentate in original/ copie legalizata/ copie lizibila semnata si stampilata cu mentiunea ?conform cu originalul?, insotite de traducerea autorizata in limba romana a documentelor solicitate
Ofertantul trebuie sa demonstreze ca, la momentul semnarii contractului, va avea acces la, sau are disponibile, resurse reale, negrevate de datorii, linii de credit confirmate de banci ori alte mijloace financiare, in valoare de 6.902.360 lei necesare pentru a realiza cash-flow de executie a contractuluipentru o perioada de 3 luni, prin prezentarea in original de documente relevante;Convertirea in RON pentru ofertantii romani si straini se va realiza la cursul mediu stabilit de Banca Nationala a Romaniei pentru data la care a fost emis documentul relevant prezentat de ofertant.
In cazul in care ofertantul isi demonstreaza situatia economica si financiara invocand si sustinerea acordata de catre o alta persoana fizica/juridica, conform art. 186 alin (1), (2) si (3)din OUG 34/2006), atunci acesta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza, prin prezentarea unui angajament ferm incheiat in forma autentica (Formularul nr. 24) al persoanei respective.. Persoana fizica/juridica ce asigura sustinerea financiara nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conform prevederilor art. 180 si ale art.181 lit. a), c1) si d) din OUG 34/2006 si va prezenta in acest sens in originalFormularul nr. 12 A, Formular nr. 12 B si Formularul nr. 12 J completate, stampilate si semnate de reprezentantul legal al ofertantului.
In cazul unei oferte comune , depusa de un grup de operatori, cerintele de la capitolul III.2.2) trebuie dovedite prin cumul.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Se va prezenta, in original ?Declaratie privind lista principalelor livrari de produse in ultimii 3 ani?, Formularul nr. 12 D, care va contine valori, perioade de livrare, beneficiari.Ultimii 3 ani, pentru care se face declaratia conform Formularului nr. 12 D, se vor calcula prin raportarea la data limita de depunere a ofertelor.
Ofertantul trebuie sa demonstreze experienta similara de furnizare nave prin prezentarea a cel mult 2 (doua) contracte defurnizare nave complet echipate (nave dotatecel putin cu sistem de propulsie, cu sistem de navigatie si cu sistem de semnalizare) incheiatein ultimii 3 ani impliniti la data termenului limita pentru depunerea ofertei, care trebuie sa aiba valoarea totala/cumulata cel putin egala cu suma 20.707.081 lei, exclusiv TVA.
Convertirea in RON se va realiza lacursul mediu comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru fiecare an in parte. Se va completa Formularul nr. 25 la care se vor anexa, pentru fiecare contract de furnizare nave complet echipate, urmatoarele documente care vor fi prezentate, in copie lizibila semnata si stampilata cu mentiunea ?conform cu originalul?, insotite, dupa caz, de traducerea autorizata in limba romana: a) contractul sau pagini relevante din contract.b) procesul-verbal de receptie partiala / finala;c) recomandare din partea beneficiarul
Se va prezenta?Declaratie privind efectivele medii anuale ale personalului angajat si ale cadrelor de conducere in ultimii 3 ani?, Formularul 12 I, care va fi prezentat in original, la care se vor atasaCV-urile personalului de conducere al ofertantuluicare vor fi depuse semnate si datate, in original sau in copie semnata si stampilata pentru conformitate cu originalul de reprezentantii legali ai ofertantului.
?Declaratie privind personalul de specialitate care va raspunde de indeplinirea contractului?, Formularul 12 K, insotit in copie semnata si stampilata pentru conformitate de (i) CV-urile si copii ale certificatelor privind calificarea profesionala ii) contractele de colaborare sau angajamentele incheiate cu personalul care nu este angajat permanent al ofertantului.
Ofertantul trebuie sa demonstreze ca va asigura cel putin urmatorul personal de specialitate: (i) un responsabil desemnat prin decizie pentru asigurarea controlului calitatii, cu experinta de cel putin 3 ani in furnizare nave; (ii) un responsabil desemnat prin decizie pentru asigurarea urmaririi executiei navelor, cu experinta de cel putin 3 ani in urmarirea executiei (iii) doi specialisti, licentiati in inginerie pentru constructii nave, care trebuie sa aiba cel putin 3 ani experienta in proiectare nave fiecare.
Declaratie privind partea/partile din contract care sunt indeplinite de subcontractanti si specializarea acestora?, Formularului 12 G: a) in cazul in care exista subcontractanti, sesolicita prezentarea acordurilorpreliminare de subcontractare, insotite de traducerea autorizata in limba romana pentru toti subcontractantii, semnate de ambele parti, prezentate in copie semnata si stampilata pentru conformitate cu(i) Datele de identificare ale subcontractantului; (ii) Partea din contract pe care o doreste sa o subcontracteze ofertantul; (iii) Resursele umane si resursele tehnice ale subcontractantului. b) In cazul in care nu exista subcontractanti se solicita prezentarea Formularului 12 G, in original, stampilat si semnat de ofertant, in care ofertantul va completa textul ?Nu exista subcontractanti?, declarand astfel ca nu lucreaza cu subcontractanti la indeplinirea contractului.
In caz de asocierese solicita informatii privind asocierea: In caz de asociere, se va prezenta: (i) in original, Acordul de asociere, in conformitate cu Formular nr. 22 care trebuie sa contina cel putin: - Lista tuturor asociatilor - Nominalizarea liderului de asociatie - Clauze privind raspunderea solidara a asociatilor pentru indeplinirea contractului si (ii)Imputernicirea expresa si autentica a liderului de asociatie de a reprezenta asociatia si a semna documente in numele acesteia.
In cazul in care acordul de asociere este incheiat in alta limba decat limba romana, se va prezenta acordul de asociere, in original si Imputernicirea expresa si autentica a liderului de asociatie, in original in forma autentica, precum si traducerea autorizata in limba romana dupa acestea.
In cazul in care ofertantul isi demonstreaza capacitatea tehnica si profesionala invocand si sustinerea acordata de catre o alta persoana fizica/juridica, conform art. 190 alin. (1), (2) si (3) din OUG 34/2006, atunci acesta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza, prin prezentarea unui angajament ferm in forma autentica (Formularul nr. 26) al persoanei respective. Persoana fizica/juridica ce asigura sustinerea tehnica si profesionala nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conform prevederilor art. 180 si ale art.181 lit. a), c1) si d)din OUG 34/2006, si va prezenta in acest sens in originalFormularul nr. 12 A , Formular nr. 12 B si Formularul nr. 12 J completate, stampilate si semnate
Daca o asociere de operatori economici depune o oferta comuna, atunci capacitatea tehnica si profesionala se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asocierii
Se solicita ofertantului sa prezinte dovada asigurarii unui nivel corespunzator al calitatii, in conformitate cu ISO 9001 sau alte standarde de certificare echivalente, certificate de organisme conforme cu standardele europene
Atestarea indeplinirii acestei cerinte se demonstreaza prin prezentarea documentului de certificare a sistemului ofertantului de management al calitatii , valabil la data deschiderii ofertelor, emis de organisme nationale sau internationale acreditate in conformitate cu ISO 9001 sau echivalent, prezentat in copie semnata si stampilata pentru conformitate cu originalul de reprezentantii legali ai ofertantului.
In cazul unei oferte comune , depusa de un grup de operatori , cerinta nr.1de la capitolul III.2.3.b) va fi indeplinita de fiecare din asociatii care au depus oferta comuna.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Au dreptul sa participe la faza finala de licitatie electronica a procedurii de atribuire ?licitatie deschisa" doar ofertantii inregistrati in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), (conform art.42 si 44 alin 2) din Hotararea nr.1660/2006) avand certificat valid.In cadrul licitatiei electronice, procesul repetitiv de ofertare se refera numai la pretul total al ofertei, deoarece criteriul de atribuire este ?pretul cel mai scazut?Numarul de runde ale licitatiei electronice: 1 (unu)Durata runda: 1 (una) ziOfertantii vor depune la RegistraturaCN APDF SA Giurgiu, Soseaua Portului nr.1 Giurgiu, Jud. Giurgiu, in original, propunerea financiara aferenta ultimului pret ofertat la licitatia electronica, in conformitate cu prevederile capIV.4.2, punctul 1 si punctul 2in termen de5 zile lucratoare de la data finalizarii licitatiei electronice.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.08.2012 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
13.08.2012 11:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 13.08.2012 13:00
Locul: Sediul CN APDF SA Giurgiu din Giurgiu, Soseaua Portului, Nr.1, Jud. Giurgiu
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentanti imputerniciti care vor prezenta in original imputernicirea, inregistrata, datata si semnata de ofertant, insotita de copie CI al reprezentantului
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Programul POS-T, Axa prioritara 3Domeniul major de interventie 3.3 - Minimizarea efectelor adverse ale transporturilor asupra mediului?
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Transport
VI.3) Alte informatii
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Achizitii - Compania Nationala ?Administratia Porturilor Dunarii Fluviale? S.A. Giurgiu(CN APDF SA Giurgiu)
Adresa postala: Giurgiu, Soseaua Portului, Nr.1, Localitatea: Giurgiu, Jud Giurgiu, Cod postal: 080011, Romania, Tel. +40 246213003, Email: [email protected], Adresa internet (URL): www.apdf.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
25.06.2012 15:51
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer