Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Furnizare- Autovehicul cu utilizare speciala dotat cu accesorii


Anunt de participare numarul 147858/12.11.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
ZONE VERZI TEC SRL
Adresa postala: STR. ELENA DOAMNA, NR.1 A, Localitatea: Tecuci, Cod postal: 805300, Romania, Punct(e) de contact: Sediu, Tel. +40 0236820312, In atentia: D-lui Vasilache Badiu, Email: [email protected], Fax: +40 0236820312, Adresa internet (URL): str.Elena Doamna , nr.1A , loc.Tecuci, jud.Galati, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Societate comerciala cu raspundere limitata avand ca asociat unic UAT Municipiul Tecuci -organul sau deliberativ fiind Consiliul Local Tecuci
Activitate (activitati)
Altele: Activitati de intretinere peisagistica
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizare- Autovehicul cu utilizare speciala dotat cu accesorii
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: La sediul Societatii Zone Verzi Tec S.R.L.
Codul NUTS: RO224 - Galati
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Achizitie_- autovehicul cu utilizare speciala-1 buc.- brat multifunctional pentru operare cu cap cositor -1 buc- cap taietor pentru vegetatie- 1 buc.- freza zapada -1 buc.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
34144000-8 - Autovehicule cu utilizare speciala (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
1 buc
Valoarea estimata fara TVA: 908, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
15 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Solicitat: 18000lei (cu declaratie incadrare IMM 9000 lei).Echivalenta pentru GP depusa in alta moneda se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile .Perioada de valabilitate a garantiei de participare: 60 de zile de la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor. Modul de constituire a garantiei de participare acceptat: a) scrisoare de garantie bancara in favoarea autoritatii contractante ? in original, Formularul nr. 1; b) virament bancar in contul cu nr.RO23CARP018100781271RO02, deschis la banca Carpatica Tecuci, beneficiar: ZONE VERZI TEC S.R.L., cod fiscal: RO29358725, c) garantie de participare emisa de o societate de asigurari.In cazul depunerii de oferte in asociere, garantia de participare trebuie constituita in numele asocierii si sa mentioneze ca acopera in mod solidar toti membrii grupului de operatori economici. In conf cu art.278^1, alin.(1), lit.a) si alin (2) din OUG nr.34/2006 in masura in care CNSC respinge contestatia depusa de ofertant, sau contestatorul renunta la contestatie, AC va retine din garantia de participare in raport cu valoarea estimata a contractului de achizitie publica suma de4687, 999 lei .Ofertele neinsotite de dovada constituirii garantiei ptr particip se resping, conf. preved art.33, alin.(3) din HG nr.925/2006. Cuantumul garantiei de buna executie: 10 % din valoarea contractului de achizitie publica incheiat, fara TVA. Garantia de buna executie se va constitui in oricare dintre formele prevazute la art. 90 alin. (1)-(3) din HG 925/2006, in termen de 3 zile de la semnarea contractului. Instrumentul nu trebuie sa contina clauze care sa-l anuleze inaintea termenului de valabilitate si trebuie sa prevada daca plata se va executa conditionat, respectiv dupa constatarea culpei persoanei garantate sau neconditionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaratiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate.Perioada de valabilitate a garantiei de buna executie a contractului trebuie sa fie cel putin egala cu durata contractului.In cazul ofertantilor din categoria IMM (facand dovada in acest sens prin prezentarea documentelor prevazute in Legea nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii), garantia de buna executie se poate constitui in proportie de 50% dincuantumul precizat.In cazul unei asocieri, Liderul Asociatiei va face dovada constituirii garantiei de buna executie. Restituirea garantiei de buna executie se va face conform H.G. 925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Sursa proprie
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
a)Prezentarea declaratiilor privind eligibilitatea.
I) Prezentarea declaratiei pe propria raspundere privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180 din OUG 34 /2006, cu modificarile si completarile ulterioare (Formularul 1).Modalitatea de indplinire: Declaratie pe propria raspundere semnata de reprezentantul legal si Cazier judiciar al companiei.(pentru statele unde este aplicabil).In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular.
In cazul in care ofertantul beneficiaza de sustinere conform art. 186 si 190 din OUG 34/2006, si sustinatorii acestuia trebuie sa prezinte Formularul 1.
Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, se accepta o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.
II.Prezentarea declaratiei pe propria raspundere privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare (Formularul 2).
In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular.
In cazul in care ofertantul beneficiaza de sustinere conform art. 186 si 190 din OUG 34/2006, si sustinatorii acestuia trebuie sa prezinte aceasta declaratie Formularul 2 si sa faca referire doar la lit. a), lit. c)1 si lit. d) din O.U.G. nr. 34/2006.
Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, se accepta o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.
III.Prezentarea certificatului de participare la licitatie cu oferta independenta.
Se va prezenta certificatul de participare la licitatie cu oferta independenta (Formularul 3), conform Ordinului A.N.R.M.A.P.nr. 314/2010.In cazul unei asocieri, liderul de asociere este obligat sa prezinte acest formular.
IV.Prezentarea certificatelor constatatoare privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata.
Persoanele juridice/fizice autorizate romane vor prezenta certificate de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor si taxelor de stat, inclusiv cele locale, care sa ateste ca firma ofertanta nu are datorii scadente la nivelul lunii anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor, respectiv:
?Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale pe raza careia societatea isi are sediul social, din care sa rezulte, ca ofertantul nu are datorii scadente la nivelul lunii anterioarecelei in care este prevazuttermenul limita de depunere a ofertei. Doc.in original, copie legalizata sau copie lizibila, cu mentiunea ?conform cu originalul?, semnate si stampilate.*Certificat privind plata impozitelor si taxelor locale, din care sa rezulte, ca ofertantul nu are datorii scadente la nivelul lunii anterioarecelei in care este prevazuttermenul limita de depunere a ofertei. Doc.in original, copie legalizata sau copie lizibila, cu mentiunea ?conform cu originalul?, semnate si stampilate.Persoanele juridice /fizice autorizate straine vor prezenta orice document edificator eliberat de autoritati ale tarii de origine (certificate, caziere judiciare, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca ca si-au indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local, din care sa reiasa obligatiile scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele, in conformitate cu legislatia tarii de origine.Pentru ofertantii nerezidenti se vor aplica prevederile art. 182 din O.U.G. nr. 34/2006, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.Aceste documente vor fi insotite de traducerea autorizata in limba romana.In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.
V.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 din OUG nr.34/2006 ? (Formularul 4). Persoanele ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: director general -Mircea Iulian , director executiv-Vasilache Badiu , Contabil Sef -Dinu Ionelia , Sef birou -Stefan Savin , Munteanu Mirela , Pricope Mihaela, Miron Cosmin, Sobaru Victor, Vasilica Codreanu , Ciocan Mihail , Mandru Zanfir Trandfir. a)Persoanele juridice romane : Prezentarea certificatului constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Teritorial, care sa cuprinda date reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor.
Din certificatul constatator prezentat trebuie sa rezulte ca obiectul de activitate al ofertantului include activitati ce fac obiectul achizitiei publice.Pentru persoanele fizice autorizate se va prezenta un document in copie certificata ?conform cu originalul? care sa ateste ca ofertantul are dreptul sa desfasoare activitati economice care le includ si pe cele care fac obiectul prezentei achizitii.
Documentul va fi prezentat in original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, semnat si stampilat.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.
In cazul in care operatorul economic, clasat pe primul loc, in urma evaluarii, a depus certificatul, constatator in copie conform cu originalul, autoritatea contractanta are dreptul de a solicita acestuia, inainte de incheierea contractului de achizitie publica, depunerea documentului in original sau copie legalizata
b) Persoanele fizice/juridice straine vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, in original sau copie conform cu originalul, insotite de traducerea autorizata in limba romana. Din datele cuprinse in certificate trebuie sa rezulte ca ofertantul are dreptul sa desfasoare
activitati in conformitate cu obiectul achizitiei.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii privind cifra de afaceri pe ultimii trei ani
Cerinta minima: Cifra medie de afaceri globala pe ultimii trei ani (2010, 2011, 2012) trebuie sa fie egala sau mai mare de 1 800 000 lei
Se va prezenta Formularul 5 ? Informatii generale, in care se va declara cifra de afaceri medie globala pe ultimii 3 ani (2010, 2011, 2012). In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.Ofertantii vor prezenta documente edificatoare care sa reflecte o imagine fidela a situatiei economice si financiare a acestora si din care sa reiasa cifra globala de afaceri aferenta anilor 2010, 2011, 2012, in vederea
indeplinirii cerintei minime de calificare.Valorile vor fi exprimate in lei, pentru echivalenta se vor folosi cursul mediu annual/valuta comunicat de BNR.
In cazul in care ofertantul beneficiaza de sustinere financiara din partea unui tert sustinator, conform art. 186 din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, privind cifra de afaceri, si tertulsustinator financiar trebuie sa completeze Formularul 5 si Formularul 6.
Bilanturile contabile pe ultimii 3 ani vizate si inregistrate de catre organele competente, in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, semnate si stampilate. Valorile vor fi exprimate in lei;pentru echivalenta se vor folosi cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va complete Formularul 5 - Informatii generale.Prezentarea bilanturilor contabile ( inclusiv contul de profit si pierdere )vizate si inregistrate de organele competente in copie legalizata sau copie certificata "conform cu originalul".
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Prezentarea listei principalelor livrari de produse in ultimii 3 ani.
Ofertantul va trebui sa prezinte lista principalelor livrari de produse efectuate
in ultimii 3 ani, continand valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati -
Formularul 7.In cazul unei asocieri, acest formular va fi completat de fiecare asociat in parte.
In cazul in care ofertantul beneficiaza de sustinere tehnica si profesionala din partea unui tert sustinator, conform art. 190 din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, privind capacitatea tehnica si
profesionala a ofertantului/candidatului, si tertul sustinator trebuie sa
completeze Formularul 7 si Formularul 8(daca este cazul).
Prezentarea de informatii privind experienta similara.Cerinta minima: Se solicita ofertantului prezentarea a maxim 2 contracte/procese-verbal de receptie/documente prin care sa se confirme livrarea in ultimii 3 ani de
produse similare cu produsele supuse procedurii de achizitie publica, a
caror valoare cumulata sa fie egala sau mai mare decat 900 000 lei, fara TVA;
Se va prezenta Fisa de informatii privind experienta similara (Formularul 9)
pentru contractele de furnizare prin care ofertantul isi propune sa demonstreze indeplinirea cerintei minime privind experienta similara.
Capacitatea tehnica si/sau profesionala a operatorului economic poate fi sustinuta in conformitate cu art. 190 alin. (1), (2) si (3) din O.U.G. nr.34/2007 aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 337/2006, cu modificari si completari ulterioare. In cazul in care candidatul isi demonstreaza capacitatea tehnica si profesionala invocand si sustinerea acordata de catre o alta persoana(conform art. 190 din OUG 34/2006), atunci acesta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza, prin prezentarea unui angajament ferm conform Formular nr. 8al persoanei respective, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitie ofertantului resursele tehnice si profesionale invocate si va prelua executia obligatiilor din contract.In cazul unei asocieri, cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se vor prezenta: Formulare nr.7Formulare nr.8Se va prezenta: Formulare nr.9 (experienta similara)
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Autorit contract va invita toti ofertantii care au depus oferte admisib sa prezinte preturi noi ale element ofertei. Invitatia se transmite pe cale electronica, simultan, tuturor ofertantilor respectivi.- Licit electronica se va desfasura intr-o singura runda, o runda = 24 ore; In cazul in care preturile ofertate sunt egale, ofert vor prezenta o noua oferta de pret in plic inchis, la sediul autorit contract.- Pretul de pornire la licitatie electronica va fi pretul unitar, in lei fara TVA, prezentat in cadrul procedurii licit deschisa.- In vederea participarii la licitatia electronica, operatorii economici trebuie sa fie inregistrati online si sa detina certificat digital valid pentru acces in system.- Ofertantul cu pretul cel mai scazut, rezultat in urma licitatiei electronice, are obligatia de a depune in original la sediul autoritatii contractante in termen de 3 zile lucratoare, oferta, refacuta, la valoarea licitata electronic.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 23.12.2013 13:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
30.12.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 30.12.2013 11:00
Locul: Sediul Societatii Zone Verzi Tec SRL TECUCI
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentanti imputerniciti din partea ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
In cazul in care doua sau mai multe oferte se vor clasa pe primul loc, continand in cadrul propunerii financiare acelasi pret, autoritatea contractanta va solicita o noua propunere financiara care contine noi preturi , caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carei noua propunere financiara are pretul cel mai scazut.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Societatea Zone Verzi Tec S.R.L.
Adresa postala: str.Elena Doamna , nr.1, Localitatea: Tecuci, Cod postal: 805300, Romania, Tel. +4 0236820312, Email: [email protected], Fax: +4 0236820312
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
08.11.2013 15:02
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer