Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Furnizare de zahar ambalat in pachete unitare, achizitionat de pe piata comunitara din mijloacele financiare puse la dispozitie de Comisia Europeana, in cadrul aplicarii Planului European de Ajutoare pentru Persoanele cele mai Defavorizate din Romania (


Anunt de participare numarul 143425/01.05.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
AGENTIA DE PLATI SI INTERVENTIE PENTRU AGRICULTURA
Adresa postala: Bd. Carol I nr. 17, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030161, Romania, Punct(e) de contact: Serviciul Achizitii, Tel. +40 213054976/+40 213054875, In atentia: Cristina Gavrila, Elena Deaconu, Email: [email protected], [email protected], [email protected], Fax: +40 213150305, Adresa internet (URL): www.apia.org.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizare de zaharambalat in pachete unitare, achizitionat de pe piata comunitara din mijloacele financiare puse la dispozitie de Comisia Europeana, in cadrul aplicarii Planului European de Ajutoare pentru Persoanele cele mai Defavorizate din Romania (PEAD) ? 2013?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Produsul zahar, ambalat in pachete unitare de 1 kg, va fi furnizat la depozitele organismelor nationale desemnate de pe intreg teritoriul Romaniei, conform Anexei nr. 1 din caietul de sarcini.
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Se solicita furnizarea unei cantitati de cel putin 6.000, 000 tone zahar , ambalat in pachete unitare de 1 kg, pana la 31.12.2013. Pentru achizitia de zahar, resursele financiare puse la dispozitie sunt in valoare de 23.092.081, 14lei(5.106.269, 19euro)fara TVA, din care suma de 22.200.061, 14 lei(4.909.020, 00 euro)fara TVA, reprezinta cheltuielile alocate pentru achizitia produsului zahar de pe piata comunitara si 892.020, 00 lei (197.249, 19 euro)fara TVA reprezinta cheltuielile de transport ale acestui ajutor alimentar, pe teritoriul Romaniei.
Estimarea a fostrealizata la echivalenta din data de 01.10.2012, publicata deBanca Centrala Europeanain Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, respectiv, 1 euro = 4, 5223 lei (conform art 5, alin 1 din Regulamentul CE 807/2010).Sumele sunt alocate Romaniei prin Regulamentul CE nr. 1020/2012.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
15831200-4 - Zahar alb (Rev.2)
60100000-9-Servicii de transport rutier (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Se solicita furnizarea unei cantitati de cel putin 6.000, 000 tone zahar ambalata in pacheteunitare de 1kg, achizitionata de pe piata comunitara, din mijloacele financiare puse la dispozitie de Comisia Europeana, in cadrul aplicarii Planului European de Ajutoare pentru Persoanele cele mai Defavorizate din Romania (PEAD) ? 2013?. Valoarea totala estimata a prezentului contract este de 23.092.081, 14lei fara TVA , respectiv 5.106.269, 19 euro fara TVA, din care :
?Valoarea maxima acordata pentru achizitiaprodusului finit ambalatin pachete unitare, este de 22.200.061, 14 lei fara TVA, respectiv 4.909.020, 00 euro, fara TVA .
?Valoarea maxima acordata pentru serviciile de transport pe teritoriul Romaniei a produsului finit ambalat si furnizat pana la depozitele beneficiarului este de 892.020, 00 lei fara TVA , respectiv 197.249, 19 euro, fara TVA, Sumele sunt alocate Romaniei prin Regulamentul CE nr. 1020/2012
Valoarea estimata fara TVA: 23, 092, 081.14RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
10 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul este de 461.841 lei, (sau alte valute, la echivalenta lei/alte valute afisata de BNR la data publicarii anuntului de participare). Valabilitate: 90 de zile de la data limita de depunere a ofertelor.Dacaofertantul depune o contestatie si CNSC respinge contestatia ca nefondata, autorit. contrac.va retine contestatorului din garantia de particip in raport cu val estim a contractului suma de 9.869, 21 lei.Garantia de particip se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o soc bancara ori de o societate de asigurari, conf HG 925/2006.Daca garantia de participare se constit sub forma de Scrisoare de garantie bancara eliberata de o banca din Romania sau, dupa caz, de o banca din strainatate, cu corespondent in Romania se va intocmi conform formularului F.09 din sectiunea formulare si se va prezenta in original.Indiferent de tipulinstrumentului degarantarecare se va depune pentru asigurarea garantiei de participare si indiferent de genul societatii ales pentru emiterea garantiei, respectiv societate bancara sau o societate de asigurari, documentul va respecta precizarile din formularul F.09. Daca scrisoarea de garantie de participare este emisa de o banca din strainatate, aceasta va fiinsotita de traducerea autorizata si legalizata in limba romana a acesteia.Garantia de participare se poate constitui si prin depunerea la casieria autoritatii contractantea unui ordin de plata, cu conditia confirmarii acestuia de catre banca pana la data deschiderii ofertelor.In acest caz, dovada achitarii garantiei se va face prin prezentarea OP in original, cu conditia confirmarii acestuia de catre banca pana la data si ora deschiderii ofertelor. Contul in lei in care va fi virata suma RO29TREZ7005005XXX001097, deschis la Activitatea de Trezorerie si Contabilitate Publica a Mun Bucuresti, cod fiscal APIA 16517187. Garantia de buna executie va reprezenta 10% din valoarea contractului, fara TVA, si devine anexa la contract.Garantia de buna executie se va constitui in conformitate cu prevederile art. 90 alin. (1) din H.G. nr. 925/2006.Daca garantia se constituie sub forma de Scrisoare de garantie bancara, aceasta se va prezenta conform formularului F15 din sectiunea formulare.Scrisoarea de garantie bancara se va prezenta in original in maxim 5 zile de la data semnarii contractului. Este de preferat ca scrisoarea de garantie sa fie emisa de catre o banca din Romania, sau cu corespondent in Romania. Daca scrisoarea de garantie este emisa de o banca din strainatate, aceasta va fiinsotita de traducerea autorizata si legalizata in limba romana a acesteia.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fonduri europene FONDUL EUROPEAN DE GARANTARE AGRICOLA - Planul European de Ajutoare pentru Persoanele cele mai Defavorizate din Romania (PEAD)
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor:
1. Declaratie privind eligibilitatea. Se va completa si prezenta Formularul F02 - Declaratie de eligibilitate, din Sectiunea Formulare. Incadrarea in situatia prevazuta la art. 180 din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, atrage dupa sine excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica. Declaratia va fi prezentata, dupa caz, de fiecare ofertant/ofertant asociat in parte si de catre fiecare tert sustinator in parte.
2. Certificat fiscal eliberat de Compartimentul Impozite si Taxe Locale al unitatii administrativteritoriale de pe raza careia societatea are sediul social. Din Certificatul fiscal trebuie sa reiasaca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Certificatul va fi prezentat in original, copie legalizata sau copie certificata, pentru conformitate cu originalul, cu semnatura si stampila. Documentul va fi prezentat, dupa caz, de fiecare ofertant/ofertant asociat in parte.
3. Certificat fiscal eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale de pe raza careia societatea are sediul social. Din Certificatul fiscal trebuie sa reiasaca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Certificatul va fi prezentat in original, copie legalizata sau copie certificata, pentru conformitate cu originalul, cu semnatura si stampila. Documentul va fi prezentat, dupa caz, de fiecare ofertant/ofertant asociat in parte.
4. Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG 34/2006. Se va completa si prezenta Formularul F03 din sectiunea formulare. Declaratia va fi prezentata, dupa caz, de fiecare ofertant/ofertant asociat in parte. Tertul sustinator va completa declaratia in conformitate cu formularul F031 pentru tertul sustinator din sectiunea formulare.
5. Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta. Se va completa si prezenta Certificatul de participare la licitatie cu oferta independenta, in conformitate cu modelul prevazut in Formularul F06 din Sectiunea III. Documentul va fi prezentat, dupa caz, de fiecare ofertant/ ofertant asociat in parte.
6. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 691 din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Se va completa si prezenta Formularul F07 in conformitate cu modelul prevazut in Sectiunea Formulare. Formularul va fi completat de catre participantul la procedura, indiferent de calitatea in care participa (ofertant/ofertant asociat, subcontractant, tert sustinator). Persoanele care detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Gheorghe Dorel Benu, Melinda Kerekes, Pana Aurel, Cornelia Maria Lazarescu, Alexandru Stancu, Adriana Chirea, Anton Giminadis, Nelu Clipcea, Mircea Milcu, Marcela Baluta, Nicoleta Marinica, Aurel Macarie, Cristina Gavrila, Elena Deaconu, Dumitra Mihaila, Oana Enciu, Adrian Hiru, Roxana Pandaru.
Declaratia va fi prezentata, dupa caz, de fiecare ofertant/ofertant asociat, tert sustinator si de fiecare subcontractant in parte.
7. Declaratie privind calitatea de participant la procedura. Se va completa Declaratia privind calitatea de participant la procedura Formular F12. Declaratia va fi prezentata, dupa caz, de fiecare ofertant/ofertant asociat, tert sustinator in parte.
8. Codul de inregistrare APIA, in copie, in conformitate cu Ordinul MADR nr. 22/2011, privind reorganizarea Registrului fermelor, care devine Registrul unic de identificare, in vederea accesarii masurilor reglementate de politica agricola comuna. Acestaprevede ca orice solicitant de plata al unei masuri de piata trebuie sa fie inregistrat in Registrul Unic de Identificare al APIA. Dupa inregistrare, solicitantul primeste un cod unic de inregistrare care se va mentiona ulterior in toatecererile adresate APIA.Daca ofertantul nu are inca acest cod poate completa o declaratie pe proprie raspundere prin care se angajeaza sa obtina acest cod daca va fi declarat castigator la procedura de achizitie publica.
Codul de inregistrare poate fi obtinut de la APIA pana la data depunerii ofertelor (dupa depunerea cererii de inregistrare).
Documentele necesare pentru inregistrare sunt: - cerere tip completata;
- certificatul de inmatriculare la Registrul Comertului (copie);
- actul constitutiv al firmei;
- imputerniciri;Modelul cererii care trebuie completata in vederea obtinerii codului unic de inregistrare APIA, este prezentat in sectiunea Formulare ? Formularul F13.
Declaratia va fi prezentata, dupa caz, de fiecare ofertant/ofertant asociat in parte.
Nota: Cu exceptia impozitelor si taxelor pentru care s-au acordat inlesniri la plata de catre organele competente si in masura in care s-au respectat conditiile impuse la acordarea acestora, autoritatea contractanta va exclude ofertantul care inregistreaza datorii la bugetul consolidat precum si la cel local (indiferent de cuantumul acestora)
Nota: Pentru persoanele juridice straine:
a.Operatorul economic are obligatia de a prezenta certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale, in masura in care astfel de documente sunt emise in tara de origine sau in tara de resedinta
b.Operatorul economic va prezenta documente edificatoare (certificate, caziere judiciare, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre buget.
c.Documentele emise in alta limba decat limba romana vor fi prezentate in original sau copie certificata pentru conformitate cu originalul, cu semnatura si stampila si vor fi insotite de traducere autorizata in limba romana. 1. Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Teritorial. Certificatul constatator: -trebuie sa fie emis astfel incat informatiile cuprinse sa fie valabile la data limita de depunere a ofertelor ;
-din cuprinsul acestuia trebuie sa reiasa ca ofertantul are incluse in obiectul de activitate principal sau secundar activitati similare cu cele solicitate in cadrul acestei proceduri de achizitie publica, -din cuprinsul acestuia trebuie sa reiasa ca ofertantii au sediul intr-un stat membru UE, in conformitate cu prevederile art. 4, alin. (7), din Regulamentul (UE) nr. 807/2010, cu modificarile sicompletarile ulterioare.
-va fi prezentat in original, copie legalizata sau copie certificata, pentru conformitate cu originalul, cu semnatura si stampila.Inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc sa prezinte certificatul constatator in original/copie legalizata pentru conformitate in situatia in care a prezentat acest document in copie.Nota: Pentru persoanele juridice straine: Persoanele juridice straine vor prezenta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare/atestare, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident. Documentele emise in alta limba decat limba romana vor fi prezentate in original sau copie certificata pentru conformitate cu originalul, cu semnatura si stampila si vor fi insotite de traducere autorizata in limba romana.Documentul solicitat trebuie sa fie prezentat de catre fiecare ofertant/ofertant asociat in parte pentru partea din contract pe care o realizeaza.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Declaratie privind cifra medie anuala de afaceri si informatii generale.- Se solicita ca cifra medie de afaceri globala realizata in ultimii trei ani sa fie egala sau mai mare decat valoarea de: 44.400.000 lei
- pentru echivalenta cu alte valute, se va avea in vedere cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR pentru fiecare din cei trei ani luati in considerare.
- Nivelul minim solicitat al cifrei de afaceri poate fi indeplinit, prin cumul, de intreg grupul de asociati. In cazul in care ofertantul este sustinut financiar de catre un tert, nivelul minim solicitat trebuie sa fie indeplinit in intregime de catre un singursustinator (conform Anexei nr.2* din Ordinul ANRMAP nr. 509/2011privind formularea criteriilor de calificare si selectie)
- Documentul solicitat trebuie sa fie prezentat de catre fiecare ofertant/ofertant asociatin parte.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
- Se va completa si prezenta Formularul F04 din sectiunea Formulare.- Ca documente doveditoare se vor prezenta bilanturile ultimilor 3 ani vizate si inregistrate de organele competente (copie stampilata, semnata si cu mentiunea ?conform cu originalul? pe fiecare pagina) sau orice alte documentele disponibile si relevante ale operatorilor economici din care sa reiasa indeplinirea cerintei de calificare
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Experienta similara. Se solicita prezentarea unei liste, conform Formular F05, cu principalele livrari de produse efectuate in ultimii trei ani (calculati pana la data limita de depunere a ofertelor), care sa contina obiectul contractelor, cantitati, valoarea acestora, perioade de livrare, beneficiari.
Se solicita ca lista sa cuprinda cel putin o livrare de produse alimentare ambalate.Niveluri minime solicitate pentru experienta similara: Se solicita ca ofertantii sa faca dovada ca au livratproduse alimentare similare, prin prezentarea unuia sau a mai multor contracte/ certificate/ documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar cu o valoare minima totala de 22.611.500 lei. Se pot prezenta doar partile relevante din contract, care sa indeplineasca cerintele de experienta solicitate
Nota: In cazul in care beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea livrarilor de produse se realizeaza printr-o declaratie a operatorului economic;
Nota: pentru echivalenta cu alte valute, se va avea in vedere cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR pentru fiecare an in parte.Nota: In cazulin care ofertantul e sustinut pentru capacitatea tehnica, cerinta privind experienta solicitata, va fi indeplinita in intregime de catre un singur sustinator. (conform Anexei nr.2* din Ordinul ANRMAP nr.509/2011 privind formularea criteriilor de calificare si selectie).
Cerinta nr. 2
Resurse tehnice. Se solicita prezentarea unei declaratii referitoare la echipamentele tehnice si la masurile aplicate in vederea asigurarii calitatii pentru furnizare. Pentru serviciile de transport se vor prezenta informatii referitoare la utilajele, echipamentele tehnice de care poate dispune operatorul economic pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului (motostivuitoare, autocamioane acoperite...etc)Nota: Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul sa verifice inainte de atribuire capacitatile de productie ale ofertantului clasat pe primul loc.
Cerinta nr. 3
Informatii privind subcontractantii (dupa caz).
- Daca este cazul, se va prezenta lista cuprinzand subcontractantii (completare formular D din sectiunea formulare).
Ofertantului declarat castigator i se va solicita, la momentul semnarii contractului de furnizare, acordul de subcontractare.
Cerinta nr. 4
Informatii privind asociatii (dupa caz).
- Daca este cazul, se va prezenta lista asociatilor.
Ofertantului declarat castigator i se va solicita, la momentul semnarii contractului de furnizare, contractul (conventia) de asociere, care se
intocmeste in conformitate cu formularul F16.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va completa si prezenta Formularul F05 din sectiunea FormulareSe va completa si prezenta Formularul F14 din sectiunea FormulareDaca este cazul, se va prezenta lista cuprinzand subcontractantii (completare formular D din sectiunea formulare).Daca este cazul, se va prezenta lista asociatilor.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
? In cadrul licitatiei electronice, procesul repetitiv de ofertare se refera la pretul pe tona de produs alimentar ofertat, livrat si transportat la depozitele organismelor desemnate din Anexala caietul de sarcini, respectiv la Cp.? In cadrul etapei finale de licitatie electronica se va licita Cp-ul, iar Cp-ul cel mai scazut inregistrat la finalul etapei de licitatie electronica va determina castigatorul.?Eventuale limite ale valorile pana la care elemetul ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului de reofertare pot fi imbunatatite: nu exista limite.? Se va comunica calendarul procedurii de licitatie electronica la o data ulterioara, dupa analiza documentelor de calificare si a propunerii tehnice.? La licitatia electronica au dreptul sa participe doar operatorii economici inregistrati in SEAP carora le-au fost transmise invitatii de participare la aceasta faza de catre autoritatea contractanta, dupa evaluarea documentelor de calificare si a propunerii tehnice . ? Sistemul informatic va pune la dispozitia participantilor in procesul repetitiv de reofertare, informatii referitoare la: clasament.? In cadrul licitatiei electronice, ofertantii participanti nu pot decat sa imbunatateasca decat ultima oferta depusa. Nr de runde al licitatiei electronice: una. Licitatia electronica va incepe la doua zile lucratoare de la transmiterea invitatiei. Durata unei runde: una zi.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
1557/18.04.2013
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 20.06.2013 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
21.06.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 21.06.2013 12:00
Locul: Bd. Carol I, nr.17, sector 2, Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentantii ofertantilor, pe baza de imputernicire scrisa si acte de identitate.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e):
Tip de finantare: Program / ProiectProgram / Proiect: Alte finantari ((Fondul European de Garantare Agricola))
VI.3) Alte informatii
1.In cazul in care se constata ca, ofertele clasate pe primul loc, in urma etapei de licitatie electronica au preturi egale, in vederea departajarii ofertelor, autoritatea contractanta va solicita operatorilor economici depunerea la sediul autoritatii contractante a unei noi propuneri financiare imbunatatite. Noile propuneri financiare se vor depune in plic inchis. Ofertantul cu pretul cel mai scazut va fi desemnat castigator.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 256ind2 din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
AGENTIA DE PLATI SI INTERVENTIE PENTRU AGRICULTURA
Adresa postala: Bd. Carol I nr. 17, sector 2, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030161, Romania, Tel. +40 213054975/+40 213054976, Fax: +40 213150305, Adresa internet (URL): www.apia.org.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
29.04.2013 16:33
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer