Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Furnizare echipamente medicale in cadrul proiectului ?Reabilitarea, Modernizarea si Echiparea Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui?


Anunt de participare numarul 141504/19.01.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
JUDETUL VASLUI
Adresa postala: Stefan cel Mare nr 79, Localitatea: Vaslui, Cod postal: 730168, Romania, Punct(e) de contact: Popica Nelu, Tel. +40 235361095, In atentia: Chircu Miharla, Email: [email protected], [email protected], Fax: +40 235361091, Adresa internet (URL): www.cjvs.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizare echipamente medicale in cadrul proiectului ?Reabilitarea, Modernizarea si Echiparea Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Spitalul Judetean de Urgente Vaslui, str. Stefan cel Mare nr., mun. Vaslui
Codul NUTS: RO216 - Vaslui
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Achizitionare de echipamente si dispozitive medicale pentru dotarea SPITALULUI JUDETEANDE URGENTA VASLUI, in cadrul proiectului?Reabilitarea, Modernizarea si EchipareaSpitalului Judetean de Urgenta Vaslui?
Prin contractul prezentei proceduri se solicita furnizarea, instalarea si punerea in functiune a echipamentelor medicale, la caracteristicile si indicatorii de performanta din CAIETUL DE SARCINI al prezentei documentatii
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
33100000-1 - Echipamente medicale (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Conform listelor de echipamente si dispozitive medicale, incluse in caietului de sarcini.
Valoarea estimata fara TVA: 2, 735, 812.43RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
15 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare este de: Lot nr. 1 = 16.000 lei;Lot nr. 3 = 3.000 lei; Lot nr. 4 = 35.000 lei.Perioada de valabilitate a garantiei de participare: 120 de zile de la data limita de depunere a ofertelor.Mod de constituire: instrument de garantare emiso societate bancara ori o societate de asigurari, infavoarea Autoritatii Contractante: JUDETUL VASLUI, care sa contina si referire la aplicarea prev. art. 2781 din OUG nr. 34/2006, cu mod. si compl. ulterioare, sauOP in contul de garantie alAut.Contr. : Judetul Vaslui, cont RO90TREZ6565006XXX000252 deschis la Trez.Vaslui, cod fiscal 3394171, saufila CEC certificata de banca emitenta, respectiv pt. garantie de participare la procedura de achizitie, saunumerar la casieria aut. contr. Dcumentele se prezinta in original.In cazul constituirii garantiei de aprticipare in euro/alta valuta, pentru conversia leu/valuta se va utiliza cursul de schimb BNR valabil cu 5 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.Nota: In cazul indeplinirii cond. prev. de art. 2781 din OUG nr. 34/2006 cu modif. si compl. ulterioare suma retinuta din gar. de part. va fi: Lot 1 = 4.611, 89 lei; Lot 3 = 1.523 lei; Lot 4 = 5.531, 61 lei Cuantumul garantiei de buna executie a contractului: 5% din valoraea contractuzlui fara TVA, pentru fiecare lot in parte.Durata garantiei de buna executie: trebuie sa acopere perioada minima solicitata, respectiv de la semnarea contractului si pana la data de 09.07.2014.Mod de constituire: printr-un instrument de garantare emis de o societate bancara ori o societate de asigurari, in favoarea Aut.Contr.- JUDETUL VASLUI, care trebuie sa prevada daca plata garantiei se va face conditionat, respectiv dupa constatarea culpei persoanei garantate, sau neconditionat respectiv la prima cerere a beneficiarului pe baza declaratiei acestuia.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fondul European de Dezvoltare RegionalaBugetul de statBugetul local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
-Neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180din OUG nr. 34/2006
Modalitatea de indeplinire: Ofertantul trebuie sa completeze Declaratia privind eligibilitatea ? Formular01.In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceasta declaratie. Aceasta declaratie se prezinta si de tertul sustinator, daca este cazul, - Formular 01.1.
Cerinta nr. 2
-Neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG nr. 34/2006.
Modalitatea de indeplinire: Ofertantul trebuie sa completeze si sa prezinte Declaratia privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG nr. 34/2006 ? Formular 02.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceasta declaratie. Aceasta declaratie se prezinta si de tertul sustinator, daca este cazul, numai pentru prevederile art. 181, lit. a), lit. c^1), lit. d) din OUG nr. 34/2006 ? Formular 02.1.
Persoanel juridic romane vor prezenta:
a)Cerificat de atestare fiscala privind impozitele si taxele catre stat, precum si contributiile pentru asigurarile sociale de stat(formularele tip eliberate de autoritatile competente), din care sa rezulte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depune oferta, in original, copie legalizata/autentificata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
b)Certificat de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale (formulare tip eliberate de autoritatile competente), din care sa rezulte situatia obligtatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele, in original, copie legalizata/autentificata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?
Persoanele juridice straine vor prezenta: Documente edificatoare pentru dovedirea indeplinirii obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si catre bugetul local si catre bugetul asigurarilor sociale, eliberate de autoritatile dintara de origine (certificate, caziere fiscale, alte documente echivalente), in original, copie legalizata/autentificata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, la care se va adauga traducerea autorizata a acestora in linba romana. In cazul in care in tara de origine sau tara in care ofertantul este stabilit, nu se emit asemenea documente, ofertantul va prezenta in acest sens o declaratie pe propria raspundere sau, daca in tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, o declaratie autentica in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau juridice care au competente in cest sens.
NOTA: In aczul in care ofertantul a incheiat o conventie de esalonare a platilor obligatiilor exigibile de plata a taxelor si impozitelor la bugetul de stat, se vor prezenta toate ordinele de plata doveditoare la zi a acestor esalonari, in original, in copie legalizata/autentificata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.In cazul unei asocieri fiecare sociat este obligat sa ptezinte aceste documente.
Cerinta nr. 3
Ofertantul nu are dreptul ca in cadrul acestei proceduri:
a)sa depuna doua sau mai multe oferte individuale si/sau comune, sub sanctiunea excluderii din competitie a tuturor ofertelor in cauza;
b)sa depuna oferta individuala/comuna si sa fie nominalizat ca subcontractor in cadrul unei alte oferte, sub sanctiunea excluderii ofertei individuale sau, dupa caz, a celei in care este ofertant asociat.
Modalitatea de indeplinire: Ofertantul trebuie sa completeze si sa prezinte Declaratia privind calitatea de participant la procedura ? Formular 03.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceasta declaratie. De aemenea fiecare subcontractant declarat in oferta este obligat sa prezinte aceasta declaratie.
Cerinta nr. 4
-neincadrarea in situatiile prevazute prevazute la art. 691 din OUG nr. 34/2006.
Modalitatea de indeplinire: Ofertantul va prezenta Declaratia privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 691din OUG nr. 34/2006 ? Formular 27. In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceasta declaratie. De asemenea aceasta declaratie se va prezenta de catre fiecare subcontractant declarat in oferta, precum si de catre tertul sustinator , daca este cazul.
Nota: Persoanele cu functii de decizie in cadrul autoritatii contractante sunt: Dumitru Buzatu, Vasile Mihalachi, Corneliu Bichinet, Stoica Gheorghe, Huides Manuela, Zurba Dorina, Vieriu Vasile, Nistor Marin, Anton Aurel, Chircu Mihaela, Safir Ecaterina, Manolachi Petrica, Popica Nelu, Angheluta Eduard, Bentu Dumitru, Bobarnat Radu, Branici Gigi, Craescu Tiberiu Cezar, Croitoru Gheorghe, Dima Anca, Dorin Emil, Filip Liviu, Ghetau Ionut Cristian, Gavrilescu Florian, Istrate Viorel, Maftei Nelu Vasilica, Mariciuc Vasile, Nechifor Ioan, Oltenu Daniel, Plesu Constantin Corneliu, Podosu Nuta, Poiana Constantin, Polak Mihaela Simona, Puf Vasile, Rebegea Ionel, Steimberg Eugenia, Stefanescu Constantin, Talmaciu Constantin, Tighici Adrian, Timofte Ana Gabriela, Tiron Cristina Mihaela, Trifan Ciprian Ionut, Tiru Ilie.
Cerinta nr. 5-respectarea regulilor de concurenta.
Modalitatea de indeplinire: Ofertantul va prezenta CERTIFICAT de participare la licitatie cu oferta independenta ? Formular23, prin care sa certifice faptul ca partiuciparea la aceasta procedura este facuta in concordanta cu regulile de concurenta.
In cazul unei asocieri, fiecare sociat este obligat sa prezinte aceast document. Cerinte
-ofertantul trebuie sa aiba obiect de activitate corespunzator exercitarii activitatii profesionale pentru indeplinirea contractului respectiv.
Modalitatea de indeplinire :
-operatorul economic va prezenta Fisa entitatii legale ? Formular 04, in original.a)Persoane juridice /fizice romane
-Operatorul economic (lider, asociat) trebuie sa prezinte Certificat constatator eliberat de Ministerul Justitiei ? Oficiul Registrului Comertului sau echivalent din care sa rezlte obiectul de activitate, numele complet, sediul, persoanele autorizate/administratorii, in original, copie legalizata/autentificata sau copie lizibila cu mentiunea « conform cu originalul ».b)Persoane juridice/fizice straine.
-Operatorul economic (lider, asociat) trebuie sa prezinte documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori aparteneta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, in copie legalizata/autentificata sau copie lizibila cu mentiunea « conform cu originalul »
-Avizul de functionare emis de Ministerul Sanatatii din Romania privind activiatile de import, comercializare si depozitare a dispozitivelor medicale, conf. prev. Legii nr. 176/2000 privind dispozitivele medicale.
Documentele depuse de ofertanti vor fi valabile la data deschiderii ofertelor si trebuie sa ateste faptul ca domeniul de activitate al ofertantului corespunde obiectului contractului.
In cazul unei asocieri fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.
NOTA : Ofertantul clasat pe primul loc, are obligatia de a prezenta pentru conformitate, la cererea comisiei de evaluare a ofertelor, inainte de transmiterea comunicarilor privind rezultaul procedurii, Certificatul constatator emis de ORC in original sau copie legalizata, daca nu a fost depus in aceasta forma in cadrul oferei.
In cazul in care oferta este depusa de o asociere, fiecare asociat va prezenta documentele mentionate mai sus
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1 Media cifrei de afaceri globale a ofertantului (operator economic sau membrii asocierii impreuna) care vizeaza activitatea din cel mult ultimii 3 ani (2010, 2011, 2012), trebuie sa fie egala sau mai mare decat valoarea de : Lot nr. 1=1.600.000 lei ; Lot nr. 3= 300.000 ei ; Lot nr. 4= 3.000.000 lei.Informatii necesare : Informatii generale ? Formular 05 ; Documente care sa faca dovada indeplinirii cerintei de calificare : orice documente disponibile care probeaza indeplinirea cerintei, in copii lizibile cu mentiunea « conform cu originalul »; Declaratie/declaratii privind incadrarea in categoria IMM (daca este cazul) ? Formular 06. In cazul unei asocieri fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente. In cazul ofertantilor (persoane fizice sau juridice) de alta nationalitate decat cea romana, documentele mentionate se vor transmite in limba de origine insotite de traducerea autorizata in limba romana. Conversia leu ? valuta se face prin raportare la cursul mediu
Cerinta 2 : Tert sustinator (daca este cazul)
-Ofertantul isi poate demonstra situatia economica si financiara prin prezentarea unui angajament ferm de sustinere din partea unui tert. Sustinerea din partea unui tert se poate asigura cu respectarea art. 186 din OUG nr. 34/2006, precum si a art. 11 indice 1 din HG nr. 925/2006. Informatii necesare pentru evaluarea respectarii cerntelor mentionate : Angajament ferm privind sustinerea incheiat in forma autentica ; Declaratia privind eligibilitatea ? Formular 01.1, a peroanei sustinatoare, privind neincadrarea in prevedrile art. 180 din OUG nr. 34/2006 ; Declaratia privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 alit a), lit. c^1), lit. d) din OUG nr. 34/2006 ? Formular 02.1, a persoanei sustinatoare ; Declaratiaprivind neincadrarea in prevederile art. 691 din OUG nr. 34/2006 ? Formular 27, a peroanei sustinatoare.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1: Informatii privindefectivele medii anuale ale personalului angajat si al cadrelor de conducere.
Informatii necesare: Declaratie a ofertantului referitoare la efectivele anualealepersonalului angajat si al cadrelor de conducere - Formular 07, in original. In cazul in care oferta este depusa de o asociere, se va prezenta o Declaratie centralizatoare pentru asociere in ansamblu, semnata de catre reprezentantul legal al asociatului desemnat ca lider, precum si Declaratii individuale pentru fiecare asociat in parte, semnate de reprezentantii legali ai fiecarui asociat, inclusiv liderul. CV-urle cadrelor de conducere semnate in original -Formular 14.
Cerinta 2 : Informatii privind principalele furnizariefectuate in ultimii 3 ani. Inf. necesare : Lista principalelor furniz. exec. in ultimii 3 ani ? Form. 08, continandnumele/titlul contractelor, val. finala certificata a acestora, sursa de finantare, perioada de exec. a contr., beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt aut. contractante sau clienti privati, cota (%) de participare a ofertantului din valoarea contr., precum si o enumerare succinta a bunurilor furniz. in cadrul contr. respectiv, in original.
Val. fin. certificata reprez. pretul final platit de benef. pentru achizitionarea bunurilor resp. Aceasta va fi indicata in Ron. In cazul in care contr. a fost incheiat si platit in alta moneda decat Ron, echiv. in Ron va fi stabilit utilizand rata medie de schimb Ron/moneda de plata a Bancii centrale a statului in moneda caruia s-a efectuat plata din anul in care contr. a fost finalizat. In aceasta situatie, se va mentiona si rata de schimb respectiva.
Cerinta nr. 3 : Experienta similara.Ofertantul va face dovada ca in ultimii 3 ani, indepliniti la data limita de depunere a ofertelor, a dus la bun sfarsit contracte de furnizare echipamente medicale in valoare fara TVA, egala sau mai mare decat : Lot1= 800.000 lei ; Lot3 =150.000 lei ; Lot4 =1.500.000 lei . Curs de referinta lei/euro este cel din data de 12.11.2012, respectiv 1 euro = 4, 5219 lei. Valoarea poate fi indeplinita din cel putin un contract sau din maxim 3 contracte cumulate. Informatii necesare : Fisa de experienta similara, Formular 09 ;Copii lizibile cu mentiunea « conform cu originalul » dupa certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar ;p.v. de receptie, instalare si punere in functiune precum si recomandari din partea beneficiarilor, sau document constatator privind indeplinirea obligatiilor ontractuale, in copii lizibile cu mentiunea « conform cu originalul »
Cerinta nr. 4 : Informatii privind subcontractarea.Daca este cazul ofertantul are obligatia de apreciza partea/partile din contract pe care urmeaza sa le subcontracteze, procentul din valoarea contractului care va fi indeplinit de subcontractanti si datele de recunoastere a subcontractantilor propusi. Informatii necesare : Declaratia privind intentia de a subcontracta, Formular 11. Daca nu se intentioneaza subcontractarea se mentioneaza « Nu este cazul », ;Lista cuprinzand subcontractantii declarati, Formular 12 , insotite de copii ale acordurilor de subcontractare, copii lizibile cu mentiunea « conform cu originalul »; Declaratii ale subcontractantilor privind neincadrarea in prevederile art. 691 din OUG nr. 34/2006 cu mod. si compl. ulterioare; Declaratia subcontractantului privind calitatea de participant la procedura, Formular 03.
Cernta 5: Tert sustinator (daca este cazul). Ofertantul isi poate demonstra capacitatea tehnica si/sau profesionala prin prezentarea unui angajament ferm de sustinere din partea unui tert. Sustinerea din partea unui tert se poate asigura cu respectarea art. 190 din OUG nr. 34/2006, precum si a art. 11 indice 1 din HG nr. 925/2006. Informatii necesare: Angajament ferm de sustinere incheiat in forma autentica; Declaratia privind eligibilitatea ? Formular 01.1 a personei sustinatoare privind neincadrarea in prevederile art. 180 din OUG nr. 34/2006; Declaratia privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG nr. 34/2006 ? Formular 02.1 (numai prevederile art. 181 lit. a), lit. c^1), lit d) din OUG nr. 34/2006 a persoanei sustinatoare; Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 691 din OUG nr. 34/2006 ? Formular 27 a persoanei sustinatoare.
Cerinta 6: Informatii privind asocierea (daca este cazul)
In cazul in care oferta este depusa de un grup de operatori, aceasta va cuprinde si acordul de asociere in care va fi nominalizat liderul asocierii, confirmat prin scrisori de imputernicire din partea tuturor asociatilor, proportia din contract care revine fiecarui asociat in parte precum si faptul ca liderul asociatiei este resposabil cu executia contractului inclusive platile. Informatii necesare: Acordul de asociere ? Formular 28. In cazul ofertei declarate castigatoare, la incheierea contractului de achizitie publica, autoritatea contractanta va solicita viitorului contractant legalizarea acordului de asociere.
Cerinta 1: Asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii ? Certificarea unui sistemului de management al calitatii ? ISO 9001 sau echivalent in domeniul corespunzator obiectului contractului. Informatii necesare: Certificate emise de organisme independente care atesta respectarea standardelor de asigurare a calitatii ?SR ENISO 9001 sau echivalent, documente, alte dovezi, in copii lizibile cu mentiunea ?conform cu originalul?. Acestea trebuie sa fie valabile la data deschiderii ofertelor. Nu se accepta ofertanti in curs de certificare.Atentie! In cazul in care oferta este depusa de o asociere, cerinta privind asigurarea unui nivel corespunzatoral calitatii trebuie sa fie indeplinita de fiecare asociat. Atentie! In cazul in care ofertantilor (personae fizice sau juridice) de alta nationalitate decat cea romana, documentele mentionate vor fi transmise in limba de origine, insotite de traducerea autorizata in limba romana.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Etapa finala se deruleaza intr-o singura runda, pe durata a 24 de ore .La etapa finala pot participa doar operatorii care sunt inregistrati in SEAP.Operatorii economici trebuie sa fie inregistrati in SEAP si sa aiba certificat digital valid.Procesul de reofertare se va rezuma numai la pretul ofertei.Informatiile puse la dispozitia ofertantilor sunt: cea mai buna oferta si numarul de participanti inscrisi la licitatie.Ofertantii care au depus oferte admisibile vor fi invitati sa prezinte noi propuneri financiare;Operatorii economici care si-au imbunatatit oferta trebuie sa transmita autoritatii contractante in termen de 24 de ore, prin fax la nr. 0235361091, Formularul de oferta si Centralizatorul de preturi si apoi obligatoriu, va depune la registratura autoritatii contractante, in termen de 3 zile lucratoare, formularele: Form. 15 ? Formularul de oferta, Form. 17 ? Centralizatorul de preturi, completate cu noile valori prezentate in procesul de reofertare electronica
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 06.03.2013 17:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
07.03.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 07.03.2013 11:00
Locul: Sediul CJVaslui, str. Stefan cel Mare nr. 79, mun. Vaslui, jud. Vaslui
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Persoanele imputernicite de catre ofertanti
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 3 ?Imbunatatirea infrastructurii sociale?, Domeniul major de interventie 3.1 ??Reabilitarea /modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate
Tip de finantare: Program / ProiectProgram / Proiect: Programul Operational Regional - POR
VI.3) Alte informatii
Participantii pot oferta pentru unul sau mai multe loturi prezentate in aceasta documentatie, dar pentru toate produsele ce intra in componenta lotului respectiv.In caz contrar, oferta pentru acel lot va fi respinsa ca neconforma- Durata contractului: De la data semnarii acestuia de catre ambele parti, pana la data efectuarii ultimei plati, dar nu mai tarziu de 09.07.2014-In cazul in care ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contrcatanta va solicita reofertarea in plic inchis in vederea departajarii ofertelor.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Persoana vatamata poate sesiza CNSC in vederea anularii actului si/sau recunoasterea dreptului pretins ori a interesului legitim in conformitate cu prevederile art. 256 ind. 2, din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Consiliul Judetean Vaslui ? Compartimentul juridic contencios
Adresa postala: str. Stefan cel Mare nr. 79, Localitatea: Vaslui, Cod postal: 730168, Romania, Tel. +40 235361089, Fax: +40 235361090
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
15.01.2013 13:02
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer