Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Furnizare, montaj si punere in functiune electropompe submersibile statiii de pompe golire ecluza. Ecluza Agigea


Anunt de participare (utilitati) numarul 141409/07.01.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA CANALELOR NAVIGABILE SA CONSTANTA
Adresa postala: STR.ECLUZEI, NR.1, AGIGEA, JUD.CONSTANTA, Localitatea: Agigea, Cod postal: 907015, Romania, Punct(e) de contact: IULIANA DUTU, Tel. +40 241702728, Email: [email protected], Fax: +40 241737711, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Companie Nationala
Activitate (activitati)
- Activit??i portuare
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Furnizare, montaj si punere in functiune electropompe submersibile statiii de pompe golire ecluza. Ecluza Agigea
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Ecluza Agigea
Codul NUTS: RO223 - Constanta
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Lucrarea are ca scop reabilitarea statiei de pompe culeea 2, trebuind sa asigure functionarea acesteia fara interventii majore cel putin 15 ani.
A.Pentru restabilirea parametrilor constructivi si functionali este necesara executia urmatoarelor lucrari:
a)se executa proiectarea si avizarea proiectului. Initial se va executa un memoriu tehnic in care se va prezenta functionarea schemei propuse cu calculele preliminare care va permite ofertantului sa intocmeasca propunerea tehnica.b)se demonteata cele doua pompe MV 402 si se predau la depozitul achizitorului;
c)se obtureaza cu capace etanse locasurile pompelor MV 402;
d)se amenajeaza locul de amplasare pentru pompele submersibile conform prescriptiilor furnizorului (se confectioneaza reperele pentru montarea pompelor, se confectioneaza si se premonteaza tubulatura noua, etc), se imprejmuieste zona cu panouri din plasa.
e)se monteaza pompele pe postamente conform prescriptiilor furnizorului si se cupleaza la tubulatura;
f)se confectioneaza si se monteaza instalatiile de forta, de comanda si de automatizare;
g)se reface protectia anticorosiva;
h)Se preda lucrarea la beneficiar (inclusiv instruirea personalului de exploatare) astfel:
g1)Probe de balansare
g2)Probe in sarcina
g3)Simularea avariilor ce pot apare in functionarea instalatiei
Probele necesare se vor stabili de comun acord (achizitor ? ofertant).
i)Receptia si predarea instalatiei
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
43134100-2 - Pompe submersibile (Rev.2)
45442121-1-Lucrari de vopsire a structurilor (Rev.2)
50413200-5-Servicii de reparare si de intretinere a echipamentului de stingere a incendiilor (Rev.2)
50510000-3-Servicii de reparare si de intretinere a pompelor, a vanelor, a robinetelor si a containerelor de metal (Rev.2)
71321000-4-Servicii de proiectare tehnica a instalatiilor mecanice si electrice pentru constructii (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Furnizare, montaj si punere in functiune electropompe submersibile statiii de pompe golire ecluza, conform caiet de sarcini.
Valoarea estimata fara TVA: 707, 375.59RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
133 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Gar.de part.se const.conf. HG 925/2006, art 86. Cuantumul gar. de part.este de 14 147 lei.Per de valab.a gar.de part.90 zile, incepand de la data limita de depunere a ofertelor In masura in care CNSC respinge o contestatie depusa ca nefondata , autorit. contract., va retine contestatarului din gar. de part., in conf.cu art. 278^1 lit. d) din OUG 34/2006, suma de 4488 lei. Date pentru const. gar. de part.: contul C.N. A.C.N. S.A. nr. RO 23 RZBR 0000 0600 0227 2301 RAIFFEISEN BANK ? Lazu Agency .Ordinul de plata trebuie prezentat cu viza bancii emitente. In orice sit., dovada constit. gar. de part. treb. sa fie prez.cel mai tarziu la data si ora stab. pt deschiderea ofertelor.In cazul constit. gar. de part.prin scrisoare bancara se va completa?formularul conf model. In cazul constit gar de part. printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societ de asigurari, se va prezenta in original polita de asigurari, inclusiv anexele(ex: Condititii de asigurare, alte clauze, etc.)si dovezile privind achitarea primelor de asigurare pt perioada de valabilitate a ofertei (OP avizat de banca, chitanta)fara cota de fransiza sau alta clauza care sa diminueze valoarea despagubirilor, pentru cuantumul si perioada de valabilitate solicitate. Gar.de part. se va restit. in conf.cu H.G. 925/2006, art.88 Cuantumul GBE: 10% din val contract, lei fara TVA.(5% pentru IMM-uri); Mod constituire: 1)retineri succesive din sumele pentru facturi partiale, cu resp. preved.HG nr.1045//2011. 2)instrument de garantare emis in conditiile legii de o societ de asigurari, se va prezenta in orig polita de asigurari, inclusiv anexele(ex: Conditii de asigurare, alte clauze, etc.) si dovezile privind achitarea primelor de asig(OP avizat de banca, chitanta), fara cota de fransiza sau alta clauza care sa diminueze valoarea despagubirilor.3)scrisoare de garantie bancara, se va utiliza model - Sect Formulare. Garantia trebuie sa fie irevocabila.IMM-urile beneficiaza de reducerea cu 50% a gbe. In situatia in care ofertantul este o asociere, pt a beneficia de reducerea cu 50%, fiecare asociat trebuie sa se incadreze in categoria IMM, conf. Lege nr.346/2004. In cazul unei asocieri liderul asociatiei va face dovada constiturii GBE.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
surse proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privind eligibilitatea, in original, conform model din Sectiunea Formulare.2.Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 181, original, conform model Sectiunea Formulare;3.Certificat de atestare fiscala privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat al statului;4.Certificat de plata a impozitelor si taxelor locale;Certificatele mentionate la punctele 3) si 4) trebuie sa prezinte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele si vor fi depuse in original, copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea " conform cu originalul;5.Declaratie privind calitatea de participant la procedura, original, conf.model Sectiunea Formulare; 6.Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.69 1, original, conf.model Sectiunea Formulare;.Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante in sensul organizarii, derularii si finalizarii procedurii de atribuire : Director General : Daniel Georgescu; Director Tehnic: Mihai Stanciu; Director Comercial : Raluca Musat Pisica, Director economic: Gheorghe Iatan, Sef Serviciu Tehnic: Cristinel Ionescu, Serviciu Achizitii si Proiecte Europene: Iuliana Dutu, Birou Achizitii si Proiecte Europene: Alina Margineanu; Serviciu Juridic Contencios: Diana Niculescu, Nicoleta Ciofu, Serviciu Tehnic: Dan-Ovidiu Carje, Sef Birou C.T.A- Mihai Tomescu, Sef Nod Hidrotehnic Agigea : Constantin Dinescu, Sef Sectie Flota tehnica: Viorel Hagianu; Birou Control Intern: Azmi Aladin si Erol Mirzali, Viza C.F.P: Muniser Mambet.Nota : subcontractantul/ asociatul/ tertul sustinator , dupa caz , vor prezenta Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.69 17.Declaratia"Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta"original, cf.Ord.314/2010 al ANRMAP, conform model Sectiune"Formulare".Nota: In cazul asocierii mai multor operatori economici in vederea depunerii unei oferte comune , cerintele priv.sit.personala trebuie indeplinite de fiecare asociat 1. Certificatul Constator emis de O.N.R.C. din care sa rezulte obiectul de activitate al ofertantului. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC.Certificatul va fi depuse in original, copie legalizata , copie lizibila cu mentiunea " conform cu originalul.Ofertantul castigator va prezenta Certificatul constatator, inainte de transmiterea rezultatului aplicarii procedurii de atribuire-in original/copie legalizata, pentru verificarea conformitatii acestuia cu cel depus in oferta.Pentru persoane juridice straine se solicita documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, conforme legii tarii de rezidenta a operatorului economic.In cazul asocierii mai multor operatori economici in vederea depunerii unei oferte comune , cerinta trebuie indeplinita de fiecare asociat, pentru partea de contract pe care o realizeaza.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cifra medie globala de afaceri pe ultimii trei ani: minim 1 061 063 lei sau echivalentul in euro. Valorile vor fi exprimate in lei, la cursul lei/euro mediu comunicat de BCE pt: an 2009 :4, 2373 lei/euro;an 2010:4, 2099 lei/euro;an 2011:4, 2379 lei/euro. Se vor prezenta: 1)Formular ?Informatii generale?, 2)Bilanturi contabile sau alte documente relevante in acest sens. In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente, dar cerinta se va considera implinita prin cumul. Nota : conform anexa 2* la Ordin ANRMAP nr.509/ 2011 , cazul unei asocieri + sustinere tert , cerinta va fi indeplinita in intregime de catre un singur sustinator ;In cazul unei oferte individuale + sustinere tert, cerinta va fi indeplinita in intregime ori de ofertant ori de catre sustinator. Nota pt IMM: IMM-urile beneficiaza de reducerea cu 50% a cifre medii de afaceri.
In cazul ofertantului care isi demonstr.sit.econ.si fin.invocand si sust.acordata (in conf.cu prev.art.186 alin (1) OG 34 /2006 ) de catre o alta persoana, atunci acesta are oblig.de a dovedi sustin.de care beneficiaza, prin prezentarea unui angajament ferm al persoanei resp., incheiat in forma autentica, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitie ofertantuluim resursele financiare invocate. (art 186, alin 2, OUG34/2006, modif.de OUG 19/2009); -Persoana ce asigura sustin.financ.nu trebuie sa se afle in sit.care det.excluderea din proc. de atrib.conf. prev.art. 180 si ale art. 181 lit. a), c1) si d)."
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1)Lista principalelor livrari de produse efectuate in ultimii 3 ani (raportati la data limita de depunere a ofertei) . In cazul asocierii acest formular va fi prezentat de fiecare asociat
2)Experienta sim: Se va prezenta minimum un contr similar, prestat in ult 3 ani, avand ca obiect reparatii sau reabilitari de echipamente aferente ecluzelor(reparatii statii de pompe golire ecluza si/sau reparatii de vane plane si/sau reparatii de porti plane sau porti buscate de serviciu si/sau reparatii/reabilitari stavile clapeta) cu valoare de 636 638 lei fara TVA(valoarea estimata a contractului ce face obiectul prezentei licitatii), sau echivalentul in euro, in acest din urma caz, se va tine cont de cursul mediu anual lei/EUR comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru fiecare an in parte, pentru anul 2009:4, 2373 lei/euro, anul 2010:4, 2099 lei/euro;an 2011:4, 2379 lei/euro Pentru fiecare contract se va prezenta fisa de experienta similara insotita de : a) contract (paginile din care sa rezulte obiectul contractului, valoare, lista semnaturi);b)recomandare eliberata de beneficiarul produselor; c)procese verbale de montaj si punere in functiune sau alte documente relevante in acest sens
3: informatii privind asigurarea cu personal : a) Declaratie privind asigurarea cu personal de specialitate : a1.-responsabil de contract: inginer mecanic ;experienta generala in domeniul reparatii de echipamente hidro-mecanice - 5 ani.; a.2 personal de proiectare a.3. personal de executie (mecanici, -electricieni, - prelucrarori prin aschiere, - sudori, - lacatusi-mecanici, -vopsitori); b). Declaratie privind efectivul mediu anual al personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii 3 ani(rap la data lim de depunere a ofertelor): c)atestate conform Lege nr.307 din 12.07.2001, Art. 51 pentru personalul de proiectare si executie; d) Cv pentru responsabilul de contract din care sa reiasa experienta solicitata ; contracte de munca / contracte de colaborare/angajamente de participare
cer 4 : a) Lista privind utilajele, instalatiile si echipamentele tehnice . Ofertantul are obligatia asigurarii : -automacara minim 3tf;
-truse de scule (pt electricieni, lacatusi, mecanici, vopsitori si sudori);aparate de debitat oxi-gaz;
-aparat de sudura electric manual uilizand orice tip de electrozi;instalatie mobila de sablare; aparate pentru verificarea componentelor electrice (megaohmmetre, ampermetre, voltmetre, aparat masurare priza de pamant); -dispozitive de masurare si control pt. protectie anticoroziva, debitmetre. b)contracte/conventii de inchirire/angajament de punere la dspozitie , dupa caz.
cerinta 5: Autorizare de proiectare, reparare si intretinere echipamente PSI, conform Legii 307 din 12.07.2001
cerinta 6 : Informatii privind subcontractantii, daca este cazul : a)Declaratie privind lista asociatilor si a subcontractorilor ;b) Acordul de subcontractare; c) Formularul ?Informatii generale", pentru subcotr.care vor avea o pondere de peste 10% (in pondere valorica) din indeplinirea contractului .Nota : conform art.11, alin .7 HG 925 /2006 subcontractantilor nu li se impun cerinte de calificare ( nu vor competa tabelul cu cifra de afaceri din form.Informatii generale ", Nota : In cazul subcontractarii, ofertantul va prezenta o declaratie (original) prin care se obliga ca in cazul in care oferta sa este declarata castigatoare sa prezente Autoritatii Contractante, inainte de data semnarii contractului, contractele incheiate cu subcontractantii nominalizati in oferta ; acesta se constituie anexa la contract ;
cerinta 7 : Informatii privind asociatii, daca este cazul. a) Declaratie privind lista asociatilor si a subcontractorilor, de liderul asocierii b)Acordul de asociere", ; . Nota : In cazul ofertei comune liderul asociatiei , va prezenta o declaratie(original) prin care se obliga ca in cazul in care oferta sa este declarata castigatoare sa legalizeze asocierea, iar contractul de asociere legalizat va fi prezentat Autoritatii Contractante, inainte de data semnarii contractului.
cerinta 8: in cazul sustinerii de catre un tert conf.art 190, alin 1, OG 34/2006 a) ANGAJAMENT privind sustinerea tehnica si profesionala a ofertantului; b)Declaratie tert sustinator tehnic si profesional ;c)Declaratie privind eligibilitatea ; d)Declaratie privind neicadrarea in situatiile prevazute de art.181, lit.a), c1 )si d" , pentru persoana care asigura sustinerea tehnica .
Certificare ISO 9001:2008 sau echivalent pentru ofertant.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Elementul ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului de reofertare este pretul total. Invit.se transm.electronic simultan tuturor ofertantilor admisi. In invit.se va preciza data si momentul de start al licitatiei electronice . Se va org.o singura runda. Licit.electr.va incepe la doua zile lucratoare de la transm. invit. Durata rundei :1 (una)zi.In cazul in care operatorul economic declarat admis si inregistarat in SEAP nu modifica in cadrul fazei de licitatie electronica elementele care fac obiectul procesului de reofertare, la stabilirea clasamentului final este luata in considerare oferta depusa de catre acesta anterior desfasurarii acestei faze si care a fost introdusa in SEAP de catre autoritatea contractanta. nota : in sit. in care doi sau mai multi ofertanti sit.pe primul loc dupa L.E au acelasi pret total pe oferta, com. de evaluare va solicita noi propuneri financ.in plic inchis, contr. fiind atribuit ofertantului cu pretul total pe oferta cel mai scazut
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 25.01.2013 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
30.01.2013 11:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 30.01.2013 12:00
Locul: sediu CN ACN SA, str. Ecluzei, nr.1, Agigea, jud.Constanta
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
1.In cazul in care procedura de atribuire este offline si se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita reofertarea in plic inchis, in vederea deparatajarii ofertelor.2.Toate formularele model la care se face referire in cadrul fisei de date se regasesc in sectiunea "Formulare", atasata Documentatiei de atribuire. 3.Conform Ordin A.N.R.M.A.P. nr. 509 /2011 art.5:1.Documentele solicitate se vor depune in oricare din formele: original ; copie legalizata; copie lizibila cu mentiunea?conform cu originalul? cu exceptia , actelor emise de societati de asigurare, societati bancare sau alte institutii financiare, acte care nu pot fi emise si implicit folosite numai in scopul demonstrarii unor cerinte legate de procedura de atribuire pentru care au fost solicitate ; 2.toate documentele intocmite de ofertant se vor inainta in original , inclusiv angajamentul ferm al tertului.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile SA - Compartimentul Juridic
Adresa postala: Str. Ecluzei, nr. 1, Localitatea: Agigea, Cod postal: 907015, Romania, Tel. +40 0241/702700, Fax: +40 0241/737711
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
04.01.2013 14:49
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer