Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Furnizare scannere in cadrul proiectului POSDRU ?ACCES DIRECT IN SPO (ADSPO)?


Anunt de participare numarul 136669/16.06.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA HUNEDOARA
Adresa postala: Piata Unirii nr. 2, Localitatea: Deva, Cod postal: 330152, Romania, Punct(e) de contact: AJOFM HUNEDOARA, Tel. +40 0254216151, In atentia: DORINA CIOLAC, Email: [email protected], Fax: +40 0254216088, Adresa internet (URL): www.ajofmhd.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Protectie sociala
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizare scannere in cadrul proiectuluiPOSDRU ?ACCES DIRECT IN SPO (ADSPO)?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Conform locatiilor mentionate in caietul de sarcini.
Codul NUTS: RO423 - Hunedoara
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Acest contract prevede achizitionarea urmatoarelor tipuri de echipamente: - Scanner de viteza mare - 28 buc.- Scanner multifunctional alb-negru tip 1 - 27 buc.- Scanner multifunctional alb-negru tip 2 - 4 buc.- Scanner multifunctional color - 2 buc.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
30216110-0 - Scanere informatice (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
1.Scanner de viteza mare: 28 bucati;
2.Scanner multifunctional alb-negru tip 1:27 bucati;
3.Scanner multifunctional alb-negru tip 2:4bucati;
4.Scanner multifunctional color: 2 bucati
Valoarea estimata fara TVA: 825, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
31 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare: 2%dinvaloareaestimata, respectiv16.500 lei .Perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei, adica 90 de zile de la termenul limita de depunere a ofertelor.Modul de constituire a garantiei de participare: 1)Instrument de garantare emis de o societate bancara in favoarea autoritatii contractante (Formularul nr.12). In cazul in care instrumentul de garantare este emis de o societate bancara straina, acesta va fi atasat la oferta, in original si va fi insotit de traducere autorizata si legalizata in limba romana;2) Ordin de plata in contul AJOFM Hunedoara, cod fiscal: 11326062, nr. cont: RO12TREZ3665005XXX000092, Trezoreria Deva;3) Instrument de garantare emis de o societate de asigurari. In cazul in care instrumentul de garantare este emis de o societate de asigurari straina, acesta va fi atasat la oferta, in original si va fi insotit de traducere autorizata si legalizata in limba romana; Ofertele care nu sunt insotite de dovada constituirii garantiei pentru participare vor fi respinse.Garantia de participare constituita de ofertantii ale caor oferte nu au fost stabilite ca fiind castigatoare, se returneaza de catre autoritatea contractanta dupa semnarea contractului de achizitie publica cu ofertantul desemnat castigator, dar nu mai tarziu de 3 zile lucratoare de la data expirarii perioadei de valabilitate a ofertei, pe baza solicitarii scrise a ofertantilor.In cazul ofertantilor din categoria Intreprinderilor Mici si Mijlocii, care fac dovada in acest sens prin prezentarea documentelor prevazute de legea nr. 346/2004, garantia de paticipare se constituie in procent de50% din cuantumul precizat (Declaratie IMM ?formularul nr.7.In masura in care CNSC respinge contestatia persoanei garantate, autoritatea contractanta va retine contestatoarei din garantie suma de 4.604, 99 lei, conform art.278?1 lit. b) din OUG nr.34/2006. 1. Cuantumul garantiei de buna executie va fi de 10% din valoarea contractului, fara TVA.2. Modul de constituire a garantiei de buna executie: Conform prevederilor art. 89 alin. (2) si art. 90 din HG 925/2006, in termen de 6 zile de la data semnarii contractului de catre ambele parti, care devine anexa la contract.Se va depune(in original) de furnizor la sediul achizitorului.Executarea contractului incepe dupa constituirea garantiei de buna executie.Se restituie: Conform .art.92 alin.(2)din HG nr. 925/2006 .
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fondul Social Europeanprin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane(75%) si Bugetul asigurarilor pentru somaj(25%)
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privind eligibilitatea-CompletareFormular nr. 1 ;Incadrarea in situatiaprevazutala art.180din OUG nr.34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentruatribuirea contractului de achizitie publica.
2.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art 181 din OUG nr. 34/2006 -CompletareFormular nr.2;Incadrarea in situatiile prevazute la art.181 din OUG nr.34/2006 atrage excluderea ofertantului de la procedura pentru atribuireaprezentuluicontract.
3.Certificat fiscal emis de organul de administrare fiscalade pe raza unitatii administrativ teritoriale unde ofertantul isi are sediul social, privind situatia obligatiilor scadentela bugetul general consolidat, in luna anterioara celei in care se prezinta ofertele ?original, copielegalizata saucopie lizibila cu mentiunea ?conform cuoriginalul?.
4.Certificat de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele- in original, copielegalizata saucopie lizibila cu mentiunea ?conform cuoriginalul ?.
Autoritatea contractanta isi rezerva dreptulde a exclude ofertantul/candidatul care inregistreaza datorii exigibile la bugetul consolidat precum si la cel local la data depunerii ofertelor.
5.Declaratie privind calitatea de participant la procedura- Completare Formular nr. 3, ; In cazul in care operatorul economic este incadrat in categoria IMM, atunci acesta trebuie sa prezinte documentele privind incadrarea in categoria IMM conmform Legii 346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare.In cazul unei asocieri de operatori economici, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest formular.
6.Declaratiepe propria raspundereprivind neincadrareain situatiile prevazute de art 69^1 din OUG nr 34/2006- completare Formular 4 Persoanele ce detin functii dedecizie ai autoritatii contractante in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: - Vasile Constantin Iorgovan Velichi - Directorexecutiv: - Diana Murarescu ? Viza C.F.P.
- Octavia Plesa Mastici: Presedintele comisiei de evaluare
- Teodor Pacsa - membru
- Nicoleta Popa ? membru
- Dacian Vancea- membru
- Dorina Ciolac ? membru
- Mirela Hagea ? membru de rezerva
- Cristina Fodor ? membru de rezerva
Aceasta declaratie se va completa atat de catre subcontractant cat si de tertul sustinator.
7.Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta-completare Formular nr. 5. Fiecare ofertant va prezenta o declaratie pe propria raspundereprin care se certifica faptul ca participarea la respectiva procedura se realizeaza in concordanta cu regulile de concurenta. Pentru persoanele juridice/fizice romane:
Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului valabil la data limita de depunere a ofertelor din care sa rezulte: a)numele complet, sediul firmei, persoanele autorizate ale societatii,
b)daca obiectul de activitate al ofertantului include activitati ce fac obiectul achizitiei publice si ca desfasoara aceste activitati la data deschiderii ofertelor;c) nu sunt inscrise mentiuni cu privire la faliment ori lichidare, administrarea afacerilor de catre un judecator sindic sau cu privire la declansarea unei proceduri legale pentru declararea sa in una din aceste situatii.
Ofertantul clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii, va prezenta pentru conformitate Certificatul constatator in original/copie legalizata.
Pentru persoanele juridice/fizice straine: ? vorprezenta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare /atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este resident din care sa reiasa ca societatea are ca obiect de activitate prestarea serviciilor solicitate prin prezenta procedura.Aceste documente vor fi prezentate in traducere autorizata in limba romana si vor fi valabile la data deschiderii ofertelor. In cazul in care nu este prevazuta o perioada de valabilitate stabilita de lege, probarea inregistrarii trebuie sa fie cu cel mult 60 zile anterior datei de deschidere a ofertelor.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privind media cifrei de afaceri globale.
Ofertantii trebuie sa demonstreze ca au realizat o medie a cifrei de afaceri globale de minim 800.000 lei.
Ofertantii vor prezenta fisa de informatii generale- Formularul nr. 6, completat inclusiv cu datele referitoare la cifra de afaceri realizatat in cel mult ultimii 3 ani, in RON si euro(ofertantii care nu au trei exercitii financiare incheiate vor prezenta cifra de afaceri aferenta anilor de functionare). Pentru calculul echivalentei se va tine cont de cursul mediu anual leu/valuta comunicat de BNR pentru anii de referinta.
Capacitatea econ. si financiara a ofertantului poate fi sustinuta si de o alta persoana, indiferent de natura relatiilor juridice existente intre ofertant si persoana respectiva.
In cazul in care ofertantul isi demonstreaza capacitatea ec. si financiara invocand si sustinerea acordata, in conformitate cu prevederile alineatului precedent, de catre o alta persoana, atunci acesta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza, prin prezentarea unui angajament ferm al persoanei respective, incheiat in forma autentica, prin care aceasta confirma faptul ca va pune, neconditionat, la dispozitia ofertantului resursele financiare invocate.
Tertul sustinator va completa si prezenta si Formularul 4 -Declaratiepe propria raspundereprivind neincadrareain situatiile prevazute de art 69^1 din OUG nr 34/2006.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Lista principalelor livrari de produse similare in ultimii 3 ani.
Operatorul economic trebuie sa dovedeasca ca a furnizat, in ultimii 3 ani calculati pana la termenul limita de depunere a ofertei, produse similare, a caror valoare sa nu fie mai mic de 800.000 lei.
Ca dovada a indeplinirii ecestei cerinte obligatorii, ofertantul va prezenta cel putin 1 (un) contract, maxim 5 contracte(elemente relevante ale contractelor : denumire contract, denumire, parti contractante, valoarecontract, durata contract), recomandari, certificari (daca este cazul).
Copiile respective vor fi certificate prin semnarea pe proprie raspundere a documentelor(numele, prenumele si semnatura reprezentantului legal).
In situatia in care ofertantul a fost infiintat sau si-a inceput activitatea economica de mai putin de 3 ani, se va lua in considerare prezentarea informatiilor corespunzatoare perioadei efective de activitate. Pentru calculul echivalentei se va tine cont de cursul mediu anual leu/valuta comunicat
Informatii privind subcontractantiiIn cazul in care pentru indeplinirea contractului nu este necesara subcontractarea, operatorul economic va face precizarea ?nu este cazul? in cadrul Formularului9.
In cazul in care ofertantul este declarat castigator, se vor incheia Acordurile de subcontractare respective, pana la semnarea contractului. Acordurile de subcontractare vor fi in concordanta cu oferta si se vor constitui ca anexe la contract.
Fiecare subcontractant care urmeaza sa indeplineasca mai mult de 10% din valoarea contractului de achizitie publica, in exprimare valorica, va completa cu propriile date Formularul nr. 4 -Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in situatiile prevazute de art.69^1.
Informatii privind asociatiiOperatorii economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna.Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a solicita legalizarea asocierii in cazul in care oferta comuna va fi declarata castigatoare.
Standarde de asigurare a calitatii- Certificat SR EN ISO 9001 sau echivalent valabile la data limita de depunere a ofertelor, in domeniul ce face obiectul contractului.
In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentul mentionat mai sus.
Vor fi respinsi ofertantii care prezinta documente care atesta ca sunt in curs de obtinere a certificarii solicitate si nu au aceste certificari la data deschiderii ofertelor.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 02.08.2012 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
03.08.2012 16:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 06.08.2012 18:00
Locul: In SEAP
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluare si observatorii desemnati de catre UCVAP.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e):
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane
VI.3) Alte informatii
1. Pe parcursul verificarii documentelor prezentate de ofertanti, comisia de evaluare are dreptul de a solicita clarificari/completari ale documentelor prezentate de acestia ptr. demonstrarea indeplinirii criteriilor de calificare, astfel cum sunt acestea prevazute in documentatie, sau pentru demonstrarea conformitatii ofertei cu caracteristicile solicitate in caietul de sarcini;2. Membrii comisiei de evaluare au dreptul, de a solicita ofertantilor clarificari /completari ale documentelor prezentate de catre acestia. Neprezentarea de catre ofertant a documentelor edificatoare care probeaza/ confirma indeplinirea cerintelor de calificare astfel cum au fost solicitate in documentatia de atribuire conduce la considerarea ofertei ca fiind inacceptabila.3. In cazul in care ofertantul nu transmite in perioada precizata de comisia de evaluare clarificarile/ raspunsurile solicitate sau in cazul in care explicatiile prezentate de ofertant nu sunt concludente, oferta sa va fi considerate neconforma.4. Lipsa a mai mult de 3 documente solicitate in fisa de date a achizitiei, sau necompletarea unui document in termenul solicitat din partea autoritatii contractante, duce la respingerea ofertei, aceasta fiind declarata ca inacceptabila.Solicitarile de clarificari si raspunsul la acestea se vor prezenta doar prin intermediul SEAP.5. In cazul in care pe parcursul indeplinirii contractului se constata faptul ca nu sunt respectate elementele propunerii tehnice (sunt inferioare sau nu corespund cerintelor prevazute in caietul de sarcini) autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul.6.In cazul in care se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita clarificari prin intermediul SEAP, in vederea incarcarii electronice de catre operatorii economici de documente care contin noi preturi.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Hunedoara ? Compartiment Juridic
Adresa postala: str. Piata Unirii, nr. 2, Localitatea: Deva, Cod postal: 330152, Romania, Tel. +40 0254/216151, Email: [email protected], Fax: +40 0254/216088, Adresa internet (URL): www.ajofmhd.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
15.06.2012 14:46
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer