Licitatie Publica - ?Furnizarea de mere elevilor din clasele pregatitoare si elevilor din clasele I-VIII din invatamantul de stat si privat, din judetul Mures in anul scolar 2013-2014?
Anunt de participare numarul 148321/04.12.2013
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
JudetulMures
Adresa postala: Piata Victoriei nr.1, Localitatea: Targu Mures, Cod postal: 540026, Romania, Punct(e) de contact: Patran Carmen, Tel. +40 265263211, In atentia: Moldovan Cristina, Email: [email protected], [email protected], [email protected], Fax: +40 265268718, Adresa internet (URL): www.cjmures.ro/anunturi, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
?Furnizareade mereelevilor dinclasele pregatitoare si elevilor din clasele I-VIII din invatamantul de stat siprivat, din judetul Muresin anul scolar 2013-2014?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Unitatilescolare de stat si private (elevii din clasa pregatitoare si elevi din clasele I- VIII ) din judetul Mures, conform Anexei nr.1
Codul NUTS: RO125 - Mures
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Furnizarea de mere elevilor din clasele pregatitoare si elevilor din clasele I-VIII din invatamantul de stat siprivat, din judetul Mures, in anul scolar 2013-2014
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
03222321-9 - Mere (Rev.2)
60000000-8-Servicii de transport (cu exceptia transportului de deseuri) (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
- Nr. zile de curs: 85;
- Nr. beneficiari: 51.722;
- Limita valorica, fara TVA, care cuprinde pretul integral de achizitie a fructelor proaspete, cheltuielile de transport, distributie si depozitare a acestora (fara transportul de de?euri): 0, 2983 lei/elev.- 85 zile de curs x 51.722 (bucati/zi de curs) = 4.396.370bucati mere- 4.396.370x 0, 2983 lei/elev =1.311.437, 17 lei
Valoarea estimata fara TVA: 1, 311, 437.17RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
85 zile incepand de la data atribuirii contractului
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
- Cuantumul garantiei de participare: 26.228, 74 lei. Daca garantia se depune in valuta echivalenta se va face la cursul Bancii Nationale a Romaniei la data publicarii anuntului de participare.- Valabilitate: 120 de zile calendaristice care se va raporta la termenul limita de primire a ofertelor.- Garantia de participare se va constitui sub una din formele prevazute in art. 86 alin. (1) si (5) din Hotararea Guvernului Romaniei nr.925/2006.Dovada efectuarii viramentului bancar se realizeaza prin prezentarea ordinului de plata cu viza bancii. Numarul de cont in care se poate efectua viramentul bancar este: RO11TREZ4765006XXX000224, deschis la Trezoreria Tirgu Mures, cod fiscal: 4322980.Autoritatea contractanta solicita ca in instrumentul de garantare financiara sa fie cuprinse prevederile art. 278^1 din O.U.G. nr.34/2006, cu completarile si modificarile ulterioare, precum si prevederile art. 87 alin. 1, lit. a), b) si c) din H.G. nr. 925/2005, cu modificarile si completarile ulterioare.Instrumentul de garantare se prezinta in original. Dovada constituirii garantiei de participare poate fi prezentata cel mai tarziu la data si ora stabilita pentru deschiderea ofertelor. Garantia de participare emisa in alta limba decat romana va fi prezentata in original si va fi insotita de traducerea autorizata si legalizata in limba romana.Intreprinderile mici si mijlocii depun 50% din cuantumul garantiei de participare si ataseaza garantieio declaratie pe propria raspundere conform Formularului nr. 13.In eventualitatea formularii unei contestatii si in cazul respingerii acesteia de catre Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor, autoritatea contractanta va retine din garantia de participare suma de5.091, 43 lei. - Cuantumul garantiei de buna executie: 10% din valoarea contractului fara TVA.- Garantia de buna executie se poate constitui in oricare din formele prevazute la art. 90 din Hotararea Guvernului nr. 925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.- Perioada pentru care se constituie garantia de buna executie trebuie sa acopere intreaga durata de valabilitate a contractului.Garantia de buna executie va fi prezentata in original. In cazul in care instrumentul de garantare este emis de o banca straina/societate de asigurari straina se va prezenta si traducerea legalizata a acesteia.Restituirea garantiei de buna executie se va face in conformitate cu prevederile art. 92 din Hotararea Guvernului nr.925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Buget de stat
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratia privind neincadrarea in prevederile art.180 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare - Formularul nr. 2.2.Declaratia privind neincadrarea in prevederile Art.181 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.3.Certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata.
Certificat de atestare fiscala (datorii la bugetul consolidat general) din care sa reiasa obligatiile exigibilela termenul limita de depunere a ofertelor/candidaturilor. Formular specific autoritatii emitente.
Din certificatele de atestare fiscala trebuie sa rezulte ca ofertantul/candidatul nu are datorii scadente la nivelul lunii anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor/candidaturilor.
Impozitele si taxele pentru care s-au acordat inlesniri la plata (amanari, esalonari etc.) de catre organele competente nu se considera obligatii exigibile de plata, in masura in care s-au respectat conditiile impuse la acordarea inlesnirilor.In acest sens ofertantul va anexa certificatelor, actele doveditoare prin care se demonstreaza acordarea inlesnirilor si cele doveditoare ale platilor scadente in termenele stabilite.
Se pot prezenta in oricare dintre formele: original/ copie legalizata/ copie lizibila cu mentiunea "conform cu originalul", (pentru punctul/punctele de lucru implicate in derularea contractului) in conformitate cu prevederile legale in vigoare in Romania.
Certificat privind plata taxelor si impozitelor locale (datorii la bugetelelocale), din care sa reiasa ca ofertantul/candidatul nu are datorii scadente la nivelul lunii anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor/candidaturilor. Formular specific autoritatii emitente.
In masura in care procedura de emitere a acestor certificate nu permite confirmarea situatiei datoriilor la data solicitata, operatorii economici pot depune o declaratie pe propria raspundere potrivit art.11, alin.4 din H.G. nr.925/2006.
Persoanele juridice straine vor prezenta orice document edificator eliberat de autoritatile din tara de origine (certificate, caziere judiciare, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca faptul ca si-au indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local, in conformitate cu cerintele solicitate de autoritatea contractanta.
Impozitele si taxele pentru care s-au acordat inlesniri la plata (amanari, esalonari etc.) de catre organele competente nu se considera obligatii exigibile de plata, in masura in care s-au respectat conditiile impuse la acordarea inlesnirilor.In acest sens ofertantul va anexa certificatelor, actele doveditoare prin care se demonstreaza acordarea inlesnirilor si cele doveditoare ale platilor scadente in termenele stabilite.
Documentele se vor atasa in original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea "conform cu originalul", insotite detraducere autorizata si legalizata in limba romana. Pentru acestea se vor aplica prevederile art. 182 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, asa cum a fost aprobata, modificata si completata ulterior.
4.Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, Formularul nr.4.
5. Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare - Formularul nr.5
Persoanele care detin functii de decizie in cadrul Consiliului Judetean Mures in ceea ce privesteorganizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire: Dobre Ciprian, Presedintele Consiliului Judetean Mures; Dancu Ovidiu si Lokodi Edita Emoke, Vicepresedinti; Cosma Aurelian - Paul, Secretarul judetului; Nemes Genica, Directorul Directiei Juridice si Administratie Publica; Bartha Iosif, Directorul Directiei Economice; Tcaciuc Ioana, sef serviciu buget; Ormenisan Catalin Razvan, directorul Directiei Tehnice; Patran Carmen - Daniela, sef serviciu Investitii si Achizitii publice; Belean Delia, Sef serviciu Administratie Publica si Cancelarie; Marginean Ioan Alin, Sef birou Financiar - Contabil; Farkas Adriana, sef serviciu Juridic; Popa Elena, sef serviciu resurse Umane; Hulpus Monica - Delia, consilier juridic, Lefter Erika, consilier juridic, Kakasi Andras, consilier juridic; Dumitru Alexandru ? Mihai, consilier compartiment Financiar ? Contabilitate; Furnea Angela - Liliana, consilier compartiment Financiar - Contabilitate; Puscas Maria, consilier compartiment Financiar ? Contabilitate; Friss Csaba, consilier compartiment analiza si asistenta economica; Sin Daniela - Cristiana, consilier Directia Tehnica; Savu Felicia, consilier Directia Tehnica; Moldovan Cristina, consilier, Serviciul Administratie Publica si Cancelarie;Covaci Gabriela, consilier, Serviciul Administratie Publica si Cancelarie.
Persoanele care aproba bugetul aferent autoritatii contractante, necesar finantarii contractelor de achizitie publica sunt: Dobre Ciprian, Presedintele Consiliului Judetean Mures; Dancu Ovidiu si Lokodi Edita Emoke, Vicepresedinti; Consilieri Judeteni: Antonie Stefan-Mihail, Baciu Marius Tiberiu, Ban Moise, Bandea Eugen, Bolos Vasile-Grigore, Boros Raul Alin, Borsan Doru Aurelian, Coman Melus Florian, Csep Éva Andrea, Eros Csaba, Filimon Vasile, Gliga Ioan Florin, Iacob Letitia, Kedei Pal Elod, Kelemen Attila-Marton, Mo;zes Levente Sandor, Popa Dragos Codrin, Pop Teodor Mircea, Pokorny Vasile Stefan, Radu Mircea, Rus Dan Dorul, Socotar Gheorghe Dinu, Somesan Stefan, Stoica Ion, Szabo; Albert, Szabo; Arpad, Szasz Izolda, Tatar Bela, Todoran Liviu Radu, Tusnea Ion, Sopterean Ioan, Daszkel Laszlo;.In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente. Persoane juridice/fizice romane: 1.Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul din raza teritoriala unde ofertantul isi are sediul, in original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, care sa ateste ca obiectul de activitate include si activitatea ce face obiectul procedurii de achizitie. Informatiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor.
NOTA: Ofertantului clasat pe primul loc i se va solicita prezentarea certificatului constatator emis de Oficiul Registrului Comertului in original/copie legalizata inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, pentru verificarea conformitatii acestuia cu cel depus in oferta, in cazul in care documentul nu a fost prezentat in aceasta forma.
Persoane juridice/fizice straine:
Cerinte obligatorii: Se vor prezenta documentecaredovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenentadin punct de vedere profesional, conforme legii tarii de rezidenta a operatorului economic, prezentand traducerea autorizata si legalizatain limba romana.- prezentarea Certificatului de Rezidenta Fiscala (evitarea dublei impuneri) sau o declaratie, valabila pentru anul calendaristic in curs, prezentand traducerea autorizata si legalizatain limba romana.
2.Prezentarea documentului de inregistrare pentru siguranta alimentelor emis de Directia judeteanasanitar veterinara pentru siguranta alimentelor;(conform Ordinului nr. 111 din 16 decembrie 2008 privind aprobarea Normei sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor privind procedura de inregistrare sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor a activitatilor de obtinere si de vanzare directa si/sau cu amanuntul a produselor alimentare de origine animala sau nonanimala, precum si a activitatilor de productie, procesare, depozitare, transport si comercializare a produselor alimentare de origine nonanimala).
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
- Prezentarea fisei de informatii generale si declararea cifrei de afaceri medie globala pe ultimii 3 ani, care trebuie sa fie cel putin egala cu1.300.000 lei.
Prezentarea in original/ copie legalizata / copie lizibilacu mentiunea "conform cu originalul", a documentelor relevante (bilant, extrase de bilant inregistratla organele competente, rapoarte de audit , dupa caz alte documente echivalente), care dovedesc indeplinirea cerintei cu privire la cifra de afaceri medie globala pe ultimii 3 ani.Daca situatiile financiare sunt intocmite in alta moneda, pentru conversie se va folosi cursul mediu anual lei/valuta comunicat de Banca Nationala a Romaniei (www.bnr.ro) pentru anul respectiv.
Cerinta nr. 2
Informatii privind sustinerea capacitatii economice si financiare
Capacitatea economica si financiara poate fi sustinuta si de catre o alta persoana, in conditiile prevazute de art. 186 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Se vor prezenta :1. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
2. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.181 lit. a, c^1si d din Ordonanta de Urgenta a Guvernului. nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
3. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69 ^1 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
4. Angajament ferm al persoanei respective, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitia Ofertantului resursele financiare invocate.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Se va prezenta lista principalelor livrari de produse similare efectuate in ultimii 3 ani, din care sa rezulte ca a furnizat produse la nivelul unui contract, maxim 3 contracte a caror valoare cumulata este de minim 1.300.000 lei fara TVA, insotita de certificate/documente emise sau contrasemnate de catre o autoritate sau de catre clientul beneficiar.
Daca documentele sunt intocmite in alta moneda, pentru conversie se va lua in considerare cursul mediu anual leu/valuta comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru anul respectiv ;Numarul de ani solicitati in vederea demonstrarii experientei similare se va calcula prin raportare la data limita de depunere a ofertelor ;
In situatia in care contractele au fost semnate inainte de perioada de 3 ani, autoritatea contractanta va lua in considerare livrarile efectuate si duse la bun sfarsit in perioada solicitata si va avea in vedere doar livrarile efectuate in aceasta perioada.
Cerinta nr.2
Se vor prezenta documente justificative care atesta detinerea (proprietate/contract de inchiriere/angajament de punere la dispozitie) a cel putinunui depozit alimentar dotat cu instalatii adecvate pentru ambalarea si pastrarea fructelor.
Documentele vor fi prezentate inoricare dintre formele: original/ copie legalizata / copie lizibilacu mentiunea "conform cu originalul".
Cerinta nr.3Se solicitaca ofertantul:
- sa detina cel putin 15mijloace de transport (in dotarea proprie /inchiriere sau alte forme de punere la dispozitie a acestora).
- Declaratia privind utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice de care dispune operatorul economic pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului.
Cerintanr.4
Pentru mijloacele de transport se vor prezenta Documentele de inregistrare pentru siguranta alimentelor, eliberate de catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.
Cerintanr.5Documentul de inregistrare pentru siguranta alimentelorconform Ordinului nr. 111/2008 pentru depozitul/depozitele alimentare eliberat de catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, valabil la data limita de depunere a ofertei.
Cerintanr.6
- Dovada ca dispune de minim 15 persoane pentru transportul si distributia merelor la locatiile prevazute in caietul de sarcini in conformitate cu graficul de livrare stabilit.
- Declaratie privind personalul de conducere
- Declaratie privind personalul muncitor de specialitate
Ofertantul/candidatul va avea in vedere nominalizarea de persoane avand cunostinte minime de igiena produselor agroalimentare sau instruite in acest sens si avand efectuat controlul medical periodic, conform cu prevederile Ordinului nr.243/05.11.2012.
- Se vor prezenta documente care confirma:
- instruirea personalului in domeniul igienei produselor agro-alimentare (prezentare copie document);
- efectuarea controlului medical periodic (copie document/ adeverinta).
Cerinta nr. 7
Informatii privind sustinerea capacitatii tehnice si profesionale
Capacitatea tehnica si profesionala poate fi sustinuta si de catre o alta persoana, in conditiile prevazute de art. 190 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Se vor prezenta :1. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
2. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.181 lit. a, c^1si d din Ordonanta de Urgenta a Guvernului. nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
3. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69 ^1 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
4. Angajament ferm al persoanei respective, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitia Ofertantului resursele tehnice si/sau profesionale invocate.
5. Prezentarea declaratiilor din partea tertului sustinator privind sustinerea tehnica.
Cerinta nr. 8
Informatii privind asociatii1.Acord de asociere
Operatorii economici se pot asocia in vederea participarii la procedura de achizitie prezentand o oferta comuna.
In cazul asocierii mai multor operatori economici, cerintele privind situatia personala a ofertantului(Cap.III.2.1.a)trebuie sa fie indeplinite de fiecare asociat in parte; celelalte cerinte privind capacitatea economico-financiara si tehnica pot fi indeplinite prin cumul.
Acordul de asociere va indica participarea (in procente) la contract si partile din contract ce urmeaza a fi executate de fiecare dintre parteneri in cadrul asociatiei.Liderul asociatiei va fi autorizat sa isi asume angajamente si va primi instructiuni pentru executareacontractului. Platase va face liderului asociatiei.
Ofertantul va prezenta un certificat emis de un organism independent care atesta ca acesta are implementat si mentine, conform ISO 9001 un sistem de management al calitatii pentru activitatile care fac obiectul contractului ce urmeaza a fi atribuit.
Operatorii economici care nu detin un astfel de certificat vor furniza orice alte probe/dovezi prin care sa confirme asigurarea unui nivel corespunzator al calita?ii.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Numar runde: 1Durata rundei: 24 h- Poate fi oprita desfasurarea urmatoarelor runde, in cazul in care nu se imbunatateste oferta: nu;
- Ofertantii pot vedea cea mai buna oferta depret: da;
- Ofertantii pot vedea numarul de participanti inscrisi la licitatie: da;
- Licitatia se prelungeste automat, in cazul modificarii clasamentului: nu;
- Se va utiliza pasul de licitare: da;a. Elementele ofertei care vor face obiectul procesului repetitiv de ofertare: pretul.b. Limite ale valorilor pana la care pretul poate fi imbunatatit: nu e cazul.c. Informatiile care urmeaza a fi puse la dispozitia ofertantilor in cursul licitatiei electronice si momentul cand aceste informatii vor fi disponibile: clasamentul rezultat in urma rundei de licitare va fi disponibil in ziua urmatoare incheierii rundei.d. Informatii relevante privind procesul licitatiei electronice: - licitatia electronica se va desfasura intr-o singura runda de licitare de o zi (24h); data exacta a acesteia va fi comunicata ofertantilor in timp util, cu respectarea legislatiei in vigoare;
- autoritatea contractanta va invita toti ofertantii care au depus oferte admisibile sa prezinte preturi noi; invitatia se va transmite pe cale electronica, simultan, tuturor ofertantilor respectivi.e. Conditiile in care ofertantii vor avea dreptul sa liciteze: diferenta minima solicitata pentru licitarea noilor oferte va fi de 0, 1% din valoarea estimata a contractului fara TVA.f. Ofertantii vor depune cu scrisoare de inaintare, la sediul autoritatii contractante, in 3 zile lucratoare de la finalizarea rundei de licitatie electronica, formularul de oferta insotit de explicitarea noii valori ofertate. In cazul in care dupa ultima runda de licitatie electronica exista 2 sau mai multe oferte cu acelasi pret total, se va solicita o noua oferta de pret in plic inchis la sediul autoritatii contractante.Informatii relevante referitoare la echipamentul electronic folosit, conditiile tehnice si modalitatile concrete de realizare a conectarii: licitatia electronica se va desfasura in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, pe site-ul www.e-licitatie.ro. Operatorii economici care depun oferte au obligatia de a fi inregistrati in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Informatii privind inregistrarea se pot obtine de pe site-ul www.e-licitatie.ro si www.cnmsi.ro.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
22037din 18.11.2013
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 17.01.2014 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
22.01.2014 09:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 22.01.2014 11:00
Locul: Sediul Consiliului Judetean Mures din municipiul Tg Mures, P-ta Victoriei nr.1
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Ofertantii si imputernicitii acestora
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a cailor de atac sunt cele prevazute la art. 256² din O.U.G. nr. 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Consiliul judetean Mures - Serviciul juridic
Adresa postala: Piata Victoriei nr.1, Localitatea: Tirgu Mures, Cod postal: 540026, Romania, Tel. +40 372651213, Email: [email protected], Fax: +40 265268718, Adresa internet (URL): www.cjmures.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
02.12.2013 14:09