Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Furnizarea produselor lactate pentru elevii din clasele I-VIII din invatamantul de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore din judetul Satu Mare


Anunt de participare numarul 137543/20.07.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
JUDETUL SATU MARE
Adresa postala: P-TA 25 OCTOMBRIE NR.1, Localitatea: Satu Mare, Cod postal: 440026, Romania, Punct(e) de contact: Nagy Brigitta Mnica, Tel. +40 261805176, Email: [email protected], Fax: +40 261716402, Adresa internet (URL): www.cjsm.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate a administratiei publice locale
Activitate (activitati)
Altele: Servicii publice de interes judetean
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizarea produselor lactate pentru elevii din clasele I-VIII din invatamantul de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore din judetul Satu Mare
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Grad.si scoli pt.elevii cl.I-VIII din inv.stat si priv, precum si pt.copiii presc.din grad.de stat si priv.cu progr. normal de 4 ore din jud.SM
Codul NUTS: RO115 - Satu Mare
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Furnizarea produselor lactatepentru elevii din clasele I-VIII din invatamantul de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore din judetul Satu Mare.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
15511210-8 - Lapte UHT (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
a)Total produse lactate : categoriile de produse lactate sunt descrise in Caietul de sarcini ? Sectiunea II din Documentatia de atribuire.
b)Scopul contractului: Furnizarea produselor lactatepentru elevii din clasele I-VIII din invatamantul de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore din judetul Satu Mare.
c)Valoarea estimata fara TVA este 4.369.814, 56 lei (reprezentand echivalentul a 978.134, 20 ?, curs inforeuro pe luna iunie 2012, 1? = 4, 4675 lei)
Valoarea estimata fara TVA: 4, 369, 814.56RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
9 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare este de 85.000 leiGarantia de participare se constituie prin: - Instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, in original, completat conform Formularului A din Sectiunea III a documentatiei de atribuire;sau-virament bancar in contul Judetului Satu Mare, deschis la Trezoreria Municipiului Satu Mare, nr. RO57TREZ5465006XXX000197, cod fiscal: 3897378, care va purta viza bancii, obligatoriu.Perioada de valabilitate a garantiei de participare este de 90 de zile de la data limita de depunere a ofertei.Autoritatea contractanta va retine, la prima sa cerere scrisa, din garantia de participare constituita, in raport cu valoarea estimata a contractului, valoarea aferenta algoritmului de calcul prevazut la art.278^1 alin. (1) lit.c din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, suma de 7.996, 98 lei, in cazul in care ofertantul a formulat contestatie in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, iar prin decizia pronuntata, contestatia a fost respinsa ca nefondata. Cuantumul gar.de buna exec.(GBE) de 10% din val.contr, fara TVA;GBE se const.prin: -Instr.de gar.emis in cond.legii de soc.banc.ori de soc.de asig, in orig, conf.Form.B, cu o durata de val.cel putin egala cu dur.contr.la care se adauga o per.de 45 de zile, sau ?ret.succ.din pl.dat.pt.fact.part, caz in care contr.are oblig.de a desch.la unit. Trez.Stat.din cadrul org.fiscal comp.in adm.lui un cont de disp.distinct la disp.AC.Suma init.care se va dep.de catre contr.in cont desch.nu trebuie sa fie mai mica de 0, 5% din pretul contr.Pe parc. indepl.contr, AC urm.sa alim.acest cont prin ret.succ.prop.din sum.dat. si cuv.contr.pana la conc.sumei stab.drept GBE.Indif.de forma de const.doc.care atesta const.GBE va deveni doc.al contr.de furn.AC are dreptul de a emite pret.asupra GBE, oricand pe parc.indepl.contr, in lim.prej.creat, in cazul in care contr.nu isi indepl.oblig.asum.prin contr.Anterior emit.unei pret.asupra GBE, AC are oblig.de a notif.pret.contr, preciz.oblig.care nu au fost respect.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul general consolidat al judetului Satu Mare, pentru anii 2012 si 2013
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privind eligibilitatea (privind neincadrarea in situatia prevazuta la art. 180din OUG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare)- Declaratie pe propria raspundere completata in conformitate cu Formularul C din Sectiunea III a Documentatiei de atribuire.
Dupa caz, fiecare asociat si/sau tert sustinator este obligat sa prezinte aceasta Declaratie.
2.Declaratie privind calitatea de participant la procedura- Declaratie pe propria raspundere privind calitatea de participant la procedura. Se va completa Formularul D din Sectiunea III a documentatiei de atribuire.
Dupa caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceasta Declaratie.
3.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare- Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.181 din OUG nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Se va completa Formularul E din Sectiunea III a documentatiei de atribuire.
Dupa caz, fiecare asociat si/sau tert sustinator este obligat sa prezinte aceasta Declaratie. Tertul sustinator nu trebuie sa se incadreze in prevederile art.181 lit. a, c1 si d din OUG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
4.Certificate tip eliberate de autoritatile mentionate din care sa reiasa situatia operatorului economic- Certificat de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata catre bugetele componente ale bugetului general consolidat al statului, emis de Directia Generala a Finantelor Publice.
Dupa caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest document.
- Certificat privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor si taxelor catre bugetul local, emis de Directia/Serviciul de specialitate alConsiliul Local in a carui raza de competenta isi are ofertantul sediul social.
Dupa caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest document.
NOTA: Se va prezenta situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se prezinta ofertele.Persoanele juridice/fizice straine vor prezenta documente echivalente, insotite de traducerea acestora in limba romana de catre un traducator autorizat.
5. Declaratie privind neincadrarea in situatia prevazuta la art. 69^1din OUG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare- Declaratie pe propria raspundere completata in conformitate cu Formularul F din Sectiunea III a documentatiei de atribuire.
Dupa caz, fiecare asociat, tert sustinator sau subcontractant este obligat sa prezinte aceasta declaratie.
NOTA: In sensul prevederilor art.69^1 din OUG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, persoanele cu functie de decizie din cadrul Autoritatii contractante sunt: Csehi Arpad Szabolcs, Stef Mihai Adrian, Govor Mircea, Crasnai Mihaela Elena Ana, Venemozer Ana Erica, Manta Magdalena Sofia, Chis Ioan, Tataru Rodica, Dragos Mihaela Alina, Onci Sergiu Marcel, Antal Istvan Janos, Ardelean Ciprian George, Bercea Vasile, Buzgau Oliviu Aurel, Ciucos Liviu, Draveczky Carol Iosif, Filip Daciana Crina, Kaiser Stefan, Konya Ladislau Stefan, Kovacs Mate, Kira Beniamin, Marginean Maria Eva, Muresan Radu, Musznay Arpad, Nagy Alexandru, Nagy Maria, Nistor Ioan, Pal Nicolae Mircea, Pasca Vasile, Petric Octavian, Pinter Jozsef, Puie Dorin Ionel, Racz Éva Maria, Riedl Rudolf, Rus Ioan, Salagean Ioan Gheorghe, Silaghi Mircea Gheorghe, Varna Levente, Veres Istvan, Viman Ioan Vasile.
6. Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, conform Ordinului nr.314/2010- Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, completat in conformitate cu Formularul G din Sectiunea III a documentatiei de atribuire.NOTA: Formularele solicitate se vor depune in original. Documentele solicitate se vor depune in oricare din formele: in original, in copie legalizata sau in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?. Toate documentele intocmite/emise de catre ofertant se vor prezenta in original, inclusiv angajamentul ferm al tertului/tertilor sustinator/i. 1. Certificat constatator emis de ONRC
Persoane juridice/fizice romane:
- Persoanele juridice vor depune Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, emis cu cel mult 30 de zile inainte de data sedintei de deschidere a ofertelor, din care sa reiasa faptul ca, ofertantul nu are inscrise mentiuni referitoare la condamnari pentru fapte penale, punerea sub interdictie, instituirea curatelei, declararea starii de insolventa, lichidare, respectiv reorganizare judiciara sau faliment, si din care sa reiasa faptul ca, ofertantul are inscrisa in domeniile de activitate, activitatea ce face obiectul prezentei proceduri.NOTA: - Ofertantului, desemnat castigator, inainte de a se transmite comunicarea privind rezultatul procedurii de atribuire, i se va solicita sa prezinte, in original/in copie legalizata, Certificatul constatator, pentru conformitate.
- Documentele privind capacitatea de exercitare a activitatii profesionale nu pot fi prezentate in favoarea ofertantului de catre eventualii subcontractanti si/sau de catre un tert sustinator.- Persoanele fizice vor depune autorizatia de functionare PFA.Dupa caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.Persoane juridice/fizice straine:
- Se vor prezenta documente edificatoare care dovedesc o forma de inregistrare ca persoana juridica/fizica autorizata conform prevederilor legale din tara in care ofertantul este rezident. Ofertantii care participa la procedura trebuie sa faca dovada ca sunt atestati de catre un organism abilitat in tara in care ofertantul este rezident ori apartine din punct de vedere profesional la o grupare legal constituita, in conformitate cu legislatia in vigoare din tara de origine a ofertantului, insotite de traducerea acestora in limba romana de catre un traducator autorizat, in copii conform cu originalul, documente valabile la data sedintei de deschidere a ofertei.Dupa caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.NOTA: Formularele solicitate se vor depune in original. Documentele solicitate se vor depune in oricare din formele: in original, in copie legalizata sau in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?. Toate documentele intocmite/emise de catre ofertant se vor prezenta in original, inclusiv angajamentul ferm al tertului/tertilor sustinator/i.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Media cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani fara a fi luat in considerare anul in curs sa fie cel putin egala cu 3.000.000 lei in functie de documentele disponibile ale operatorilor economici ce vor fi prezentate in vederea indeplinirii cerintelor de calificare, se va determina ca medie aritmetica a cifrelor de afaceri globale obtinute de operatorul economic in anii financiari precizati. Orice documente disponibile ale operatorilor economici ce vor fi prezentate in vederea demonstrarii indeplinirii cerintei de calificare.
Dupa caz, fiecare asociat este obligat saprezinte aceste documente.
Se va prezenta Fisa de informatii generale - conform Formularului H din Sectiunea III a documentatiei de atribuire.
Ofertantii care trebuie sa efectueze conversia altor monede decat Euro sau Lei, vor utiliza ratele de schimb medii anuale stabilite de catre Banca Nationala a tarii respective in care s-a facut inregistrarea si se vor specifica ratele utilizatein oferta depusa.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Declaratie privind lista principalelor livrari de produse in ultimii 3 ani insotita de: - Lista principalelor livrari, care va contine valori, perioade de derulare a contractelor, beneficiari, indiferent daca acestia sunt autoritati contractante sau clienti privati.
- Se va completa Formularul I insotit de Anexala Formularul I din Sectiunea III a documentatiei de atribuire.
2. Se solicita ca ofertantii sa prezinte maxim 3 contracte de furnizare in ultimii 3 ani, avand obiect similar prezentei proceduri, in valoare cumulata de minim 3.000.000 lei, insotit/e de: -recomandarea/recomandarile
beneficiarului/beneficiarilorSe va depune, in acest sens contractul/contractele sau cel putin partile relevante ale contractului/contractelor (denumirea partilor, denumirea contractului, obiect, valoare, perioada de derulare a contractului, procent indeplinit etc.) insotit/insotite de:
-recomandarea/recomandarile beneficiarului/beneficiarilorsau- certificate/documente contrasemnate de catre beneficiari din care sa reiasa denumirea partilor, denumirea contractului, obiect, valoare, perioada de derulare a contractului, procent indeplinit etc.
continuare:
NOTA:
Conversia in Lei a valorilor contractelor se va face la cursul mediu BNR aferent anului/anilor in care au fost furnizate produsele, sau la cursul Bancii Nationale din tara de resedinta a ofertantului, in cazul nerezidentilor, pentru anul/anii indeplinirii contractului, respectiv: Anul 2009:1 ? = 4, 2373 Lei;
Anul 2010:1 ? = 4, 2099 Lei;
Anul 2011:1 ? = 4, 2379 Lei.Pentru anul 2012: se va utiliza cursul valutar mediu lunar comunicat de catre BNR aferent lunii la care se raporteaza contractul/contractele nominalizate in Anexa la Formularul I.
3. Licenta de fabricatie si autorizatie sanitar-veterinara
Se va depune Licenta de fabricatie pentru produsele ofertate valabila la data deschiderii ofertelor, precum si autorizatie sanitar-veterinara pentru schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animala pentru activitatea de procesare produse lactate. Prezentarea dovezii detinerii marcajului de identificare (stampila ovala) specificat in Regulamentul (CE) nr. 853/2004.
NOTA: Daca ofertantul este numai distribuitorare obligatia de a prezenta urmatoarele documente si pentru producator: - Licenta de fabricatie pentru produsele ofertate;
- Autorizatie sanitar-veterinara eliberata de institutiile de resort.
4.Dovada detinerii de mijloace de transport
Se va face dovada detinerii de mijloace de transport respectivo lista cu aceste autoveh. cu care ofert. intelege sa efectueze transp.prod.lactate.Pt.transport si distrib. se vor utiliza autoveh. care trebuie sa fie curate si in buna stare pentru a proteja prod.alim.de contaminare si trebuie,
dupa caz, sa fie concepute si construite in asa fel incat sa permita curatarea si/sau dezinfectarea adecvata, conf.prev.Anexei II cap.IV ?Transport? din Reg.(CE) nr.852/2004 privind igiena prod.alim. Mijloacele de transport si/sau containerele utilizate la transportul produselor alimentare trebuie sa asigure pastrarea produselor alimentare la temperaturi adecvate si sa permita controlarea acestor temperaturi.Autoritatea contractanta stabileste ca cerinta minima asigurarea de mijloace de transport frigorifice in conf.cu normele de igiena reglementate de Reg.UE nr.852/2004.Se vor prezenta doc.de inreg.sanitar-veterinara pt.aceste mijl.de transp.
5. Spatii de depozitarePentru produsul ofertat, ofertantul va prezenta o declaratie pe proprie raspundere in care sa mentioneze faptul ca dispune de spatiu de depozitare pentru asigurarea pastrarii produselor lactate, la temperatura indicata de producator, mentionand de asemenea ca acest spatiu detine urmatoarele documente: - autorizatia sanitara de functionare sau certificat constatator, - autorizatia sau document de inregistrare sanitar veterinara.
6. Personalul angajatSe va depune declaratie pe proprie raspundere ca personalul angajat care manipuleaza produsele este instruit privind normele de igiena si are carnet de sanatate vizat la zi.
7. Declaratie privind partea/partile din contractcare sunt indeplinite de subcontractanti si specializarea acestoraPe parcursul derularii contractului de furnizare, contractantul nu are dreptul de a inlocui subcontractantii nominalizati in oferta fara acceptul autoritatii contractante. Eventuala inlocuire a acestora nu trebuie sa conduca la modificarea propunerii tehnico-financiare.
- Formularul J, precum si Anexa la Formularul J din Sectiunea III ? Formulare.Ofertantii vor nominaliza in Anexa la Formularul J, subcontractantii.
Alte cerinte: Precizari privind asocierea:
in cazul in care doi sau mai multi operatori economici se vor asocia cu scopul de a depune oferta comuna, se va prezenta acordul de asociere semnat de catre parti, acesta urmand a fi legalizat, doar in situatia in care oferta comuna a acestora va fi declarata castigatoare, inainte de data semnarii contractului;
-unul dintre asociati va fi nominalizat ca si lider al asociatiei si confirmat prin depunerea scrisorilor de imputernicire semnate de catre persoanele cu drept de semnatura din partea tuturor asociatilor;
-in acordul de asociere se va mentiona faptul ca liderul asociatiei este imputernicit sa se oblige si sa primeasca instructiuni in numele si pentru toti asociatii, acesta fiind raspunzator fata de beneficiar pentru indeplinirea contractului. Plata produselor se va face catre liderul asociatiei;
Alte cerinte: Precizari privind asocierea (continuare): -doc.solicit.pt.demonstrarea capacitatii ec.-finan.si capacitatea tehnica si/sau profes.se vor depune conf.Ordin nr.509/2011 ANRMAP priv.formularea criteriilor de calificare si selectie;
- ofertantii pers.juridice/fizice straine vor prezenta o decl.pe proprie raspundere, prin care, in cazul in care oferta este declarata castigatoare, isi asuma responsabilitatea ca inaintea incheierii contractului, in cazul asoc.cu pers.juridice romane, vor imputernici pe unul dintre asoc.inreg.in Romania pentru indepl. obligatiilor ce ii revine fiecarui asociat in indeplinirea contractului.
Alte cerinte: Precizariprivindtertul sustinator:
-documentele solicitate pentru demonstrarea capacitatii economico-financiare, capacitatea tehnica si/sau profesionala se vor depune conform Ordinului nr.509/2011 emis de Presedintele ANRMAP privind formularea criteriilor de calificare si selectie.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Elementul ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului repetitiv de ofertare: pretul unitar (lei/bucata, fara TVA). Nu exista limite ale valorilor pana la care elementul ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului de reofertare poate fi imbunatatit. Sistemul informatic va pune la dispozitia participantilor la procesul repetitiv de reofertare informatii referitoare la: cea mai buna oferta. Nu se utilizeaza pasul de licitare. In cadrul licitatiei electronice ofertantii participanti nu pot decat sa imbunatateasca oferta depusa. Numarul de runde ale licitatiei electronice: 1 de 1 zi. Informatiile relevante referitoare la echipamentul electronic folosit, conditiile tehnice si modalitatile concrete de realizare a conectarii, pot fi accesate de operatorii economici, de pe site-ul www.e-licitatie.ro, la sectiunea ?Cerinte tehnice minimale?.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
16/2012
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 31.08.2012 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
03.09.2012 09:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 03.09.2012 10:00
Locul: la sediul Judetului Satu Mare, P-ta 25 Octombrie nr.1, mun.Satu Mare, jud.Satu Mare
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Orice ofertant are dreptul de a fi prezent la deschidere, personal sau prin reprezentant imputernicit, caz in care acesta va face dovada imputernicirii sale.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
I. Ofertantul care in urma etapei finale de licitatie electronica se va clasa pe locul 1 are obligatia de a transmite autoritatii contractante in termen de 48 de ore de la incheierea rundei de licitatie electronica, formularul L continand propunerea financiara finala.II. In conformitate cu Manualul operational pentru atribuirea contractelor de achizitie al ANRMAP, in cazul in carein urma etapei suplimentare de licitatie electronica vor exista 2 sau mai multe oferte cu acelasi pret unitar, autoritatea contractanta va solicita ofertantilor o noua propunere financiara in plic inchis. Oferta cu pretul cel mai scazut va fi desemnata castigatoare.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Conform prevederilor art.256^2 alin.1 lit.a din OUG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare ? 10 zile.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Judetul Satu Mare ? Serviciul Juridic si Contencios
Adresa postala: P-ta 25 Octombrie nr.1, Localitatea: Satu Mare, Cod postal: 440026, Romania, Tel. +40 261807154, Fax: +40 261713072, Adresa internet (URL): www.cjsm.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
18.07.2012 14:55
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer