Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Hidroizolarea subsolurilor la cladirile din incinta Centrului scolar pentru educatie incluziva Elena Doamna (corp A, corp B, corp C, cladire ateliere si cladire Internat Sud)


Anunt de participare numarul 141271/20.12.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
JUDETULVRANCEA(CONSILIUL JUDETEAN)
Adresa postala: DIMITRIE CANTEMIR, Localitatea: Focsani, Cod postal: 620048, Romania, Punct(e) de contact: Compartiment achizitii, Tel. +40 0237616800, Email: [email protected], Fax: +40 0372372402, Adresa internet (URL): www.cjvrancea.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Hidroizolarea subsolurilor la cladirile din incinta Centrului scolar pentru educatie incluziva Elena Doamna (corp A, corp B, corp C, cladire atelieresi cladire Internat Sud)
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: Centrului scolar pentru educatie incluziva Elena Doamna (corp A, corp B, corp C, cladire atelieresi cladire Internat Sud)
Codul NUTS: RO226 - Vrancea
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Hidroizolarea subsolurilor la cladirile din incinta Centrului scolar pentru educatie incluziva Elena Doamna (corp A, corp B, corp C, cladire atelieresi cladire Internat Sud)?, aferenta proiectului "Modernizarea Centrului scolar pentrueducatie incluziva Elena Doamna??
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45261310-0 - Lucrari de hidroizolare (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
- Demolarea (spargerea) betoanelor din pardoselile existente ale subsolului - in toate incaperile acestuia, inclusiv in casele scarilor de la subsol - in jurul fundatiei rampei de urcare.
- Sapaturi de pamant la interiorul tuturor incaperilor subsolului, inclusiv in casele scarilor, pana la cotele indicate in proiect pentru fiecare camera, dar nu mai mult de cota de fundare a cladirii in acea zona.
- Executarea de epuismente a apelor de infiltratii pe timpul demolarilor, a excavatiilor, cat si pe timpul urmatoarelor lucrari necesare hidroizolarii subsolului, dar aferent numai lucrarilor care necesita acest lucru.
- Nivelarea si compactarea fundului sapaturii pe care se aseaza betonul de egalizare.
- Turnarea betonului de egalizare, de minim 10 cm grosime, cu racordarea lui la umerii fundatiilor existente.
- Executarea hidroizolatiilor propriu-zise, atat la radier ? pe betonul de egalizare, cat si la pereti ? pe peretii existenti din beton armat ai subsolului pe o inaltime de 1, 0 m fata de cota finita a pardoselii subsolului.-Hidroizolatia propriu-zisa se va executa cu toate operatiile de lucru dupa cum urmeaza:
- Egalizare = mortar M100-T;
- Amorsarea suprafetelor cu bitum taiat;
- Mastic de bitum = 5 straturi;
- Carton bitumat = 3 straturi;
- Panza bitumata = 1 strat;
- Protectie = mortar M100-T.
-Executarea radierelor din beton armat monolit B300 (C18/22, 5), cu grad ridicat de impermeabilitate P , cu toate operatiile de lucru aferente si la grosimile prevazute pentru fiecare incapere in parte a subsolului.
-Executarea rebordurilor din beton armat monolit B300 (C18/22, 5), cu grad ridicat de impermeabilitate P(cu toate operatiile de lucru), la toti peretii adiacenti incaperilor subsolurilor, care vor avea inaltimi de1, 10 m fata de cota finita a pardoselii subsolului si grosimi de circa 10 cm. La partea superioara, rebordurile noi din beton armat se vor ancora de peretii existenti ai subsolurilor cu ajutorul ancorelor chimice.
- Executarea etanseitatii golurilor de trecere a conductelor prin peretii exteriori ai subsolului.
-Executarea finisajelor la elementele noi executate (pardoseli, tencuieli, scliviseli, etc.), cat si refaceri ale finisajelor existente (unele tencuieli si zugraveli in zonele rebordurilor), care au fost afectate de lucrarile de hidroizolare a subsolului.
-Montarea usilor prevazute la subsol, executate la noile dimensiuni ale golurilor.
Valoarea estimata fara TVA: 1, 721, 986RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
6 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
34.439, 72 lei(sau echiv. in euro, la cursul BNR valabil cu 5 zile inainte de data limita de depunere a of.). Perioada de valabilitate: 120 de zile de la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor. Daca C.N.S.C. respinge contestatia ca nefondata, AC va retine contestatorului din garantia de participare suma de 5501, 98 lei (sau echiv. in euro, la cursul BNR valabil cu 5 zile inainte de data limita de depunere a of.), (art. 278^1 din O.U.G. nr. 34/2006). Conform H.G. nr. 925/2006 art. 86, garantia pentru participare se constituie prin: - scrisoare de garantie bancara, care se prezinta in original, in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire (120 zile) - se va folosi Formularul model nr. 11. sau -instrument de garantare emis in conditiile legii, de o societate de asigurari in original, in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire (120 zile); sau -ordin de plata, cu conditia confirmarii acestora de catre banca emitenta, pana la data deschiderii ofertelor; Contul IBAN al AC este RO09TREZ6915006XXX000122, deschis la Trezoreria Focsani, cod fiscal 4350394. Ofertantii care se prezinta la procedura de achizitie in calitate de I.M.M. vor prezenta garantia de participare in cuantum de 50% din valoarea integrala, insotita de Declaratia de I.M.M. (Legea nr. 346/2004 si O.G. nr. 27/2006). Documentele referitoare la constituirea garantiei de participare se vor prezenta in afara coletului de oferta. In cazul unei asocieri instrumentul de garantare va fi emis in numele si pentru Liderul Asocierii. AC poate solicita extinderea perioadei de valabilitate a ofertei. In cazul in care ofertantul isi extinde perioada de valabilitate a ofertei, perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi prelungita in mod corespunzator. In situatia in care ofertantul nu extinde valabilitatea ofertei si/sau a garantiei de participare, se considera ca acesta si-a retras oferta si va fi exclus din procedura. Constituirea se face in cond. art. 90 din H.G. nr. 925/2006. Cuantumul este 5 % (2, 5% pt. I.M.M.-uri) din pretul contractului fara TVA. Se constituie prin: - instrument de garantare emis in cond legii de o soc. bancara sau de o soc. de asigurari ce se va prezenta in original. Daca este emis in alta limba va fi insotit de traducerea autorizata. - retineri succesive din sumele datorate pentru facturile partiale. Contractantul va deschide un cont de disponibil distinct la disp. achizit. la unit. Trez. Statului din cadrul organului fiscal competent. Suma initiala depusa nu va fie mai mica de 0, 5% din pretul contractului. Achiz. va emite pretentii asupra garantiei, in limita prejudiciului, daca op. economic nu isi indeplineste obligatiile asumate. Anterior emiterii unei pretentii asupra garantiei achiz. are oblig. de a notifica acest lucru op. economic, precizand obligatiile ce nu au fost respectate. Restituirea garantiei se va face in baza art. 92 alin. (4) din H.G nr. 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
FONDURI PROVENITE DE LA FEDR 85%, FONDURI PROVENITE DE LABUGETUL DE STAT 11.98%, FONDURI PROVENITE DE LA BUGETUL PROPRIU 3, 02%
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 180 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, modificata si completata cu Legea nr. 279/2011 (se va completa Formularul 12A). Vor depune aceasta declaratie: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si fiecare asociat (in cazul ofertei comune), tertul sustinator (in cazul sustinerii).2. Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 181 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, modificata si completata cu Legea nr. 279/2011 (se va completa Formularul 12B). Vor depune aceasta declaratie: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si fiecare asociat (in cazul ofertei comune), tertul sustinator doar pentru cazurile prevazute la lit. a), c1) si d) din art. 181 (in cazul sustinerii).3. Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 (evitarea conflictului de interese) din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, modificata si completata cu Legea nr. 279/2011 (se va completa Formular 4). Vor depune aceasta declaratie: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si fiecare asociat (in cazul ofertei comune), tertul sustinator (in cazul sustinerii), subcontractantul (in cazul subcontractarii). Sunt persoane cu functie de decizie in cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea prezentei procedurii de atribuire urmatoarele persoane: MARIAN OPRISAN ? Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, DRAGOS BIRLADEANU ? Vicepresedinte, IONEL CEL-MARE ? Vicepresedinte, DUMITRU DITA ? Director Economic, ROMEO IORDACHE ? Director Directia Dezvoltare, DANIELA OLARU ? Arhitect Sef, Consilieri judeteni: Marin Laurentiu Daniel, Blindu Nicusor, Boboc Tudorita, Cristian Danut, Ciorici Marioara, Diaconu Emilian, Bostan Liviu, Murgu Neagu, Buzarnescu Stefan, Nedelcu Mihai, Guguianu Constantin, Roman Victor, Mazere Nicu, Epure Ion, Nica Ionut Bogdan, Vraciu Dorina, Lazar Ticu, Carnariu Vasile, Melinte Vasile, Grosu Adrian, Balan Doru-Geany, Lambrino Eduard, Negru Corneliu, Panciu Valerica, Bordeianu Janica, Esanu Aura ? Lacramioara, Ghetu Catalin, Aioanei Anisoara, Negoita Constantina, Petric George.4. Declaratie privind calitatea de participant la procedura (se va completa Formularul 12C). Vor depune aceasta declaratie: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si fiecare asociat (in cazul ofertei comune).5. Certificat de participare cu oferta independenta conform ordinului presedintelui A.N.R.M.A.P. nr. 314/12.10.2010 privind punerea in aplicare a certificatului de participare la licitatii cu oferta independenta (se va completa Formularul 12C'). Vor depune acest certificat: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si fiecare asociat (in cazul ofertei comune).Persoanele juridice romane vor depune: 1. Certificatul de atestare fiscala (datorii la bugetul consolidat general) din care sa reiasa obligatiile exigibile in luna anterioara lunii in care se depun ofertele.2. Certificatul de taxe si impozite locale (datorii la bugetele locale) din care sa reiasa obligatiile exigibile in luna anterioara lunii in care se depun ofertele. Vor depune certificatul de atestare fiscala, certificatul de taxe si impozite locale urmatoarele persoane: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si fiecare asociat (in cazul ofertei comune).Persoanele juridice straine vor depune: 1. Certificatele anterior mentionate (privind plata datoriilor la bugetul consolidat general si bugetele locale) sau documente echivalente (daca acestea se emit) in conformitate cu prevederile legale in vigoare in tara in care ofertantul este stabilit.2. Certificat pentru plata CAS sau documente echivalente (daca acestea se emit) in conformitate cu prevederile legale in vigoare in tara in care ofertantul este stabilit. Vor depune certificate privind plata datoriilor la bugetul consolidat general, C.A.S. si bugetele locale (sau documente echivalente) urmatoarele persoane: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si fiecare asociat (in cazul ofertei comune).Toate documentele din prezenta sectiune intocmite/emise de catre ofertant si avand ca scop exclusiv participarea la prezenta procedura de achizitie publica se vor prezenta in original (art. 5 alin. (3) din Ordinul nr. 509/2011 privind formularea criteriilor de calificare si selectie).Toate celelalte documente din prezenta sectiune pot fi prezentate de catre ofertanti in oricare din urmatoarele forme: original, copie legalizata sau copie vizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?. Autoritatea contractanta nu impune si nu recomanda ofertantilor folosirea uneia dintre cele trei forme acestia avand libertate deplina de a opta intre ele.Documentele redactate in alta limba decat romana vor fi insotite de traducerea autorizata. De asemenea, fiecare document redactat in alta limba decat romana va contine anexata o explicatie asupra echivalentei cu documentele solicitate persoanelor juridice/fizice romane.In cazul persoanelor juridice straine care nu pot prezenta actele solicitate prin documentatia de atribuire intrucat in statele de origine acestea nu se emit se va proceda dupa cum urmeaza: reprezentantul lor legal va da o declaratie pe propria raspundere, semnata si datata, din care sa rezulte in mod clar care dintre documentele solicitate de achizitor nu se emit in statul in care acesta isi are sediul. De asemenea in aceiasi declaratie pe proprie raspundere se va preciza si faptul ca in statul respectiv nu se emit documente echivalente. 1.Certificat constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului din care sa rezulte obiectul de activitate al ofertantului. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului. Autoritatea contractanta poate sa solicite ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, sa prezinte pentru conformitate certificatul constatator in original/copie legalizata. Vor depune certificatul constatator urmatoarele persoane: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si fiecare asociat (in cazul ofertei comune).Persoanele juridice straine vor depune: 1.Documente din care sa rezulte inregistrare ca persoana fizica sau juridica si atestarea din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile din tara in care operatorul economic este stabilit. Din documentele depuse de ofertant trebuie sa rezulte ca faptul ca este autorizat sa desfasoare activitati similare cu cele care fac obiectul prezentului contract. Vor depune documente doveditoare urmatoarele persoane: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si fiecare asociat (in cazul ofertei comune).O.N.G. ? urile/Persoane juridice non-profit, vor depune: 1.Certificatul emis de Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de pe langa judecatoria in raza careia ofertantul isi au sediul social, cu anexele sale (acolo unde este cazul), din care sa rezulte obiectul de activitate al ofertantului. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in obiectul de activitate al ofertantului. Vor depune documentele solicitate la aceasta sectiune urmatoarele persoane: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si fiecare asociat (in cazul ofertei comune).Documentele din prezenta sectiune pot fi prezentate de catre ofertanti in oricare din urmatoarele forme: original, copie legalizata sau copie vizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?. Autoritatea contractanta nu impune si nu recomanda ofertantilor folosirea uneia dintre cele trei forme acestia avand libertate deplina de a opta intre ele.Documentele redactate in alta limba decat romana vor fi insotite de traducerea autorizata. Fiecare document redactat in alta limba decat romana va contine anexata o explicatie asupra echivalentei cu documentele solicitate persoanelor juridice/fizice romane.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta 1. Media cifrei anuale de afaceri globala care vizeaza activitatea din cel mult ultimii 3 ani sa fie sa fie cel putin egala cu valoarea de 3.400.000 lei. Ofertantii vor prezenta orice document relevant pentru dovedirea informatiilor din Formularul de Informatii generale. In cazul asocierii, aceasta cerinta va fi indeplinita prin cumul. In cazul IMM-urilor valoarea pentru media cifrei anuale de afaceri globala care vizeaza activitatea din cel mult ultimii 3 ani se reduce la 50% din cuantumul precizat. In cazul ofertei comune asocierea este considerata I.M.M. daca toti asociatii se incadreaza, in mod individual, in categoria IMM - urilor si numai daca asocierea in ansamblu se incadreaza in categoria IMM-urilor.
Continuare Cerinta 1. Vor depune documentele solicitate la aceasta sectiune: ofertantul/liderul de asociere si fiecare asociat/sustinatorul. Documentele din prezenta sectiune pot fi prezentate in oricare din urmatoarele forme: original, copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea. ?conform cu originalul.?. Documentele redactate in alta limba vor fi insotite de traducerea autorizata
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta 1. Executarea in ultimii 5 ani a unor lucrari similare in valoare de 1.700.000 lei fara T.V.A. Ofertantul va depune o lista a principalelor lucrari executate, insotita de certificari de buna executie pentru cele mai importante lucrari. Pentru lucrarile mentionate vor fi depuse unul sau mai multe documente/contracte/Procese - Verbale de receptie si certificate de buna executie din partea beneficiarilor (autoritati contractante sau clienti privati) din care sa rezulte indeplinirea acestei conditii. Acesta va putea sa prezinte si copii dupa partile relevante din contract invocate ca experienta similara. In cazul in care la procedura participa o asociere, aceasta cerinta va fi indeplinita prin cumul.
Continuare Cerinta 1. Vor depune documentele solicitate la aceasta sectiune: ofertantul/liderul de asociere si fiecare asociat/sustinatorul. Documentele din prezenta sectiune pot fi prezentate in urmatoarele forme: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul.?
Cerinta 2. Informatii referitoare la utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice de care dispune operatorul economic pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului de lucrari. Declaratie referitoare la utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice de care dispune pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului de lucrari. Vor depune documentele solicitate la aceasta sectiune: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si asociatii (in cazul ofertei comune), sustinatorul (daca acesta sustine dotarea tehnica), subcontractantul (pentru partea din contract pe care o va executa)
Cerinta 3. Informatii referitoare la personalul/organismul tehnic de specialitate de care dispune/al carui angajament de participare a fost obtinut de catre ofertant. Ofertantul va depune o declaratie insotita de lista cu persoanele de care dispune sau al carui angajament de participare a fost obtinut. 1.Lista cu personalul implicat in derularea contractului va cuprinde: ? Coordonator proiect inginer constructor , angajat propriu/contract de colaborare/prestari servicii/declaratie sau angajament de participare conform art.188 din O.U.G. nr. 34/2006;
Continuare cerinta 3 ? Responsabil tehnic cu executia, atestat pentru domeniul constructii civile, industriale si agricole, conform Lg nr. 10/1995 privind calitatea in constructii, angajat propriu/contract de colaborare/prestari servicii/declaratie sau angajament de participare conform art.188 din O.U.G. nr.34/2006; ? Responsabil cu controlul calitatii atestat pentru domeniul constructii civile, industriale si agricole numit prin decizie, angajat propriu/contract de colaborare/prestari servicii/declaratie sau angajament de participare conform art.188 din OUG nr.34/2006;
- sef de santier, angajat propriu/contract de colaborare/prestari servicii/decl sau angajament de participare conform art.188 din O.U.G. nr 34/2006
Continuare Cerinta 3 - Pentru personalul mentionat anterior se va prezenta: - copie diploma de studii;
- CV-uri in original- contract de munca in copie certificata sau contract de colaborare/prestari servicii/declaratie sau angajament de participare conform art.188 din OUG nr. 34/2006;
- copia atestatului si a legitimatiei pentru responsabilul tehnic cu executia;
- copia deciziei de numire pentru responsabilului cu controlul tehnic de calitate;
- responsabilul tehnic cu executia si responsabilul cu controlul tehnic de calitate vor completa si Declaratia de disponibilitate.
Continuare Cerinta 3. 2.Lista cu personalul muncitor calificat in domeniu: betonist, dulgher constructii, fierar betonist, izolator hidrofug, mozaicar, parchetar, zugrav vopsitor, zidar, sapator, muncitor deservire constructii montaj, sudor electric, montator constructii metalice, muncitor incarcare descarcare materiale? minim 7 persoane. Pentru personalul muncitor calificat se va prezenta o declaratie pe propria raspundere insotita de un tabel cu numele si prenumele personalului calificat si calificarea (meseria) acestuia. Vor depune documentele solicitate la aceasta sectiune: ofertantul/liderul de asociere si fiecare asociat/sustinatorul/subcontractantul (dupa caz).
Informatii privind sistemul de management al calitatii ISO 9001.Ofertantul va prezenta un certificat de conformitate cu standardul ISO 9001 sau echivalent privind sistemul de management al calitatii implementat in cadrul firmei si valabil la data depunerii ofertei. Vor depune documentele solicitate la aceasta sectiune: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si asociatii (in cazul ofertei comune). Documentele din prezenta sectiune pot fi prezentate in oricare din urmatoarele forme: original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?. Documentele redactate in alta limba vor fi insotite de traducerea autorizata. Fiecare document redactat in alta limba va contine anexata o explicatie asupra echivalentei cu documentele solicitate persoanelor juridice/fizice romane.
Informatii privind sistemul de management al mediului ISO 14001.Ofertantul va prezenta un certificat de conformitate cu standardul ISO 14001 sau echivalent privind sistemul de management al mediului in cadrul firmei si valabil la data depunerii ofertei. Vor depune documentele solicitate la aceasta sectiune: ofertantul (in cazul ofertei individuale), liderul de asociere si asociatii (in cazul ofertei comune). Documentele din prezenta sectiune pot fi prezentate in oricare din urmatoarele forme: original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?. Documentele redactate in alta limba vor fi insotite de traducerea autorizata. Fiecare document redactat in alta limba va contine anexata o explicatie asupra echivalentei cu documentele solicitate persoanelor juridice/fizice romane.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
Intra in licitatie electronica
1.
Pretul ofertei
70%
Descriere: Punctajul (70 puncte) pentru factorul de evaluare ?Pretul total se acorda astfel: a)Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat factorului de evaluare respective-70 puncte ; b)Pentru celelalte preturi ofertate punctajul se acorda proportional, astfel: P1= Pretmin/ Pret(n) x 70 , Unde: P1 - punctajul ofertei pentru factorul de evaluare ?Pretul total?; Pret min - pretul cel mai mic ofertat; Pret(n) - pretul ofertat de operatorul economic pentru care se calculeaza punctajul Punctaj maxim: 70.00 Ponderea componentei financiare: 70.00%
2.
Durata garantiei de bunaexecutie a lucrarilor
30%
Descriere: 36 luni calendaristice, sub care oferta va fi declarata neconforma. Durata maxima de bunaexecutie - 60 luni calendaristice, peste care oferta nu se puncteaza suplimentar. Punctajul pentru ?durata garantiei de buna executie a lucrarilor? se acorda astfel: a) pentru oferta cu ?durata garantiei de buna executie a lucrarilor? cea mai mare, se acorda punctajul maxim alocat factorului de evaluare respectiv 30 de puncte); b) pentru o durata de garantie mai mica decat cea prevazuta la lit. a) se acorda punctajul astfel: Pn = (termenn /termen maxim ofertat) x punctajul maxim alocat Punctajul se calculeaza prin rotunjire la cifra sutimilor, astfel: a) daca dupa cifra sutimilor se afla o cifra mai mica de 5 atunci cifra sutimilor va ramane nemodificata;b) daca dupa cifra sutimilor se afla o cifra mai mare sau egala cu 5 atunci cifra sutimilor se mareste cu o unitate.
Punctaj maxim componenta tehnica: 30
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Informatii disponibile se gasesc pe www.e-licitatie.ro. Pt. a participa la L.E., operatorii economici trebuie sa fie inreg. in SEAP. Invitatia de participare si notificarea de incepere a L.E. vor fi trans. de SEAP, simultan tuturor of. inreg. in SEAP, la adresa de posta electronica, inregistrata in sistem ca adresa de contact. Elementul ofertei care va intra in reofertare este pretul ofertei. L.E. va incepe la 2 (doua) zile lucratoare de la trans. invitatiei la adresa de posta electronica inregistrata in sistem ca adresa de contact. Numar de runde ale L.E.: 1 (una). Durata rundei: 24 ore. Ofertantii pot vedea: cea mai buna oferta, nr. de particip. inscrisi la licit.- Da. In cadrul L.E. ofertantii pot imbunatati ofertele depuse, prin diminuarea pretului ofertei.. Nu exista limite pana la care pretul ofertei poate fi imbunatatit.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 18.01.2013 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
29.01.2013 11:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 29.01.2013 12:00
Locul: COMPARTIMENTUL ACHIZITII DIN CADRUL CONSILIULUI JUDETEAN VRANCEA SITUAT IN FOCSANI
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
imputernicitii legali ai firmelor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): FONDURI PROVENITE DE LA FEDR 85%, FONDURI PROVENITE DE LABUGETUL DE STAT 11.98%, FONDURI PROVENITE DE LA BUGETUL PROPRIU 3, 02%
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Regionale
VI.3) Alte informatii
Oferta castigatoare stabilita de catre comisia de evaluare va fi ?cea mai avantajoasa oferta economica?, conform algoritmului de calcul mentionat anterior. Pentru ofertele care prezinta acelasi punctaj si sunt clasate pe primul loc castigatoare va fi declarata oferta care are pretul cel mai mic. Daca ofertele clasate pe primul loc au acelasi punctaj si acelasi pret, atunci se va proceda la reofertarea financiara in plic inchis. In acest caz se va alege castigatoare oferta cu pretul cel mai mic.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
conform art.256 indice 2 din OUG 34/2006
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
20.12.2012 11:10
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer