Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Implementarea unei Solutii Informatice pentru Planificarea Resurselor


Anunt de participare (utilitati) numarul 133288/22.02.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
GDFSUEZ ENERGY ROMANIA S.A.
Adresa postala: B-dul Marasesti nr.4-6, sector 4, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 040254, Romania, Punct(e) de contact: Nicoleta Preda, Tel. +40 213012237, Email: [email protected], Fax: +40 213012026, Adresa internet (URL): www.gdfsuez-energy.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
societate comerciala
Activitate (activitati)
- Producere, transport ?i distribu?ie de gaz ?i de energie termic?
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Implementarea unei Solutii Informatice pentru PlanificareaResurselor
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
7 - Servicii informatice si servicii conexe
Locul principal de prestare: Bucuresti
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contract de prestari servicii IT pentru implementarea unei solutii informatice pentru planificarea resurselor, achizitie licente software, analiza si dezvoltare aplicatie software, achizitie echipamente hardware destinate rularii aplicatiei software, suport si mentenanta aplicatie
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
72212330-1 - Servicii de dezvoltare de software de planificare si productivitate (Rev.2)
48330000-0-Pachete software de planificare si productivitate (Rev.2)
48600000-4-Pachete software pentru baze de date si operare (Rev.2)
48820000-2-Servere (Rev.2)
71356000-8-Servicii tehnice (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Un singur lot, conform specificatiilor tehnice pentru o solutie informatica integrata hardware si software care sa gestioneze procesul de planificare al resurselor.
Valoarea estimata fara TVA: 1, 125, 000EUR
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
42 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare: 97.700 lei-Perioada de valabilitate a garantiei de participare: 120 zile de la data stabilita pt. deschiderea ofertelor, inclusiv acea data;
-Forma de constituire a garantiei de participare: 1.un instrument de garantare irevocabil emis, de o soc. bancara ori de o soc. de asig. sau2.ordin de plata in contul IBAN R087 CRDZ 007A 0000 2047 5002, deschis la banca ROMEXTERRA BANK Suc. Traian, avand titular S.C.GDF SUEZ Energy Romania S.A. (CUI RO 13093222) cu cditia confirmarii OP de banca emitenta pana la data depunerii ofertelor.Nota: a. In cazul constituirii garantiei de participare printr-un instrument de garantare emis de o soc. bancara/soc. de asig., se va completa F 14 sau alt model care sa contina cel putin datele din F14.Garantia de participare se va completa si se va depune in original la comisia de evaluare cel tarziu la data si ora deschiderii ofertelor.In cazul eliberarii garantiei de participare de catre o banca/soc. de asig. din strainatate, instrumentul de garantare va fi redactat intr-o formulare echivalenta cu F14 si se va prezenta in cditiile de mai sus, insotit de traducerea in lb. romana (autorizata si legalizata). In ac. caz, se solicita prezentarea docum. de certificare emis de soc. bancara/de asig. din Romania cu care banca/soc. de asig. straina are un corespondent, care sa certifice valabilitatea semnaturilor.b.Aut. contr. are dr. de a retine garantia de participare, ofertantul pierzand suma constituita, in sit. prev. la art. 87 HG 925/2006.c.Cf. Art. 278^1 al. 1 lit a) OUG 34/2006, daca CNSC respinge o eventuala contestatie a ofertantului ca nefondata, aut. contr. va retine contestatarului suma de 8.048, 85 lei.d.In cazul ofertantilor care se asociaza in vederea depunerii unei oferte comune, garantia de participare va fi constituita pe numele liderului asocierii. Cuantumul garantiei de buna executie este de 10% din valoarea totala a contractului.Garantia de buna executie se constituie prin printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari (Formular 22)Ofertantul declarat castigator are obligatia de a constitui garantia de buna executie a contractului in conditiile de mai sus cel mai tarziula data semnarii contractului.Autoritatea contractanta va elibera/restitui garantia de buna executie conform prevederilor art. 91-92 din H.G. nr. 925/2006.In cazul ofertantilor care se asociaza in vederea depunerii unei oferte comune, garantia de buna executie va fi constituita pe numele liderului asocierii.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
alte surse fonduri proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Se va completa Formular 15
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie pr. eligibilitatea, cf art 180 OUG34/2006 - Formular1.Nota: Daca in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu exista prevederi legale ref. la decl. pe propria raspundere, se accepta o declaratie autentica notariala, a unei autorit. administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente.
2.Prezentarea Cazierului judiciar si fiscal al op. ec.
3.Declaratie pr. neincadrarea in art 181 OUG34/2006 - Formular2.Nota: Daca in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu exista prevederi legale ref. la decl. pe propria raspundere, se accepta o declaratie autentica notariala, a unei autorit. administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente.
4.Prezentarea Certificatului eliberat de Administratia Finantelor Publice valabil la data deschiderii ofertelor din care sa rezulte faptul ca op. ec. si-a indeplinit obligatiile fiscale de plata catre bugetul de stat in termenul legal al scadentei de plata.
5.Prezentarea Certificatului eliberat de Autoritatile Publice Locale valabil la data deschiderii ofertelor din care sa rezulte faptul ca op. ec. si-a indeplinit obligatiile de plata catre bugetul local, in termenul legal al scadentei de plata.Nota:
a.Ofertele depuse de op. ec. care in luna anterioara datei de deschidere a ofertei figureaza cu datorii scadente neachitate catre bugetul de stat sau catre bugetul local vor fi respinse;
b.Operatorii ec. nerezidenti (straini): au dr. de aprezenta orice doc. edificatoare pt. demonstrarea faptului ca si-au indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local, cf. cerintelor solicitate de aut. contr., eliberate de autorit. competente ale tarii de origine (de ex. certificate, caziere fiscale/alte doc. echivalente).
6.Declaratie de participare la licitatie cu oferta independenta cf. Ordin ANRMAP 314/2010-Form.3
7.Declaratie pr. neincadrarea in art 69^1 din OUG 34/2006-Form.4 Prezentarea Certificatului constatator emis de Oficiul Registrului Comertului in raza caruia este situat sediul social al ofertantului cu cel mult 30 de zile inainte de data limita de depunere a ofertei din care sa rezulte cel putin informatiile legate de structura actionarilor, reprezentantii legali, obiectul de activitate (principal sau secundar/e) care trebuie sa acopere obiectul complex al contractului.Nota:
a.Persoanele fizice autorizate: vor prezenta Autorizatia de functionare sau alte documente echivalente din care sa rezulte competenta acestora de a presta serviciile care fac obiectul prezentului contract;
b.Operatoriieconomici nerezidenti (straini): vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, din care sa rezulte cel putin informatiile solicitate mai sus, inclusiv abilitarea persoanei juridice / fizice straine de a presta serviciile care fac obiectul prezentului contract, in conformitate cu tara de origine / tara in care operatorul economic este stabilit.
In cazul asocierii unui grup de operatori economici in scopul depunerii unei oferte comune, cerintele privind situatia personala a ofertantului si capacitatea de exercitare a activitatii profesionale (inregistrare) trebuie sa fie indeplinite de fiecare asociat in parte, cu mentiunea ca in ceea ce priveste corespondenta codului CAEN cu obiectul contractului aceasta se va analiza in functie de partea din contract ce ar urma sa fie executata de fiecare dintre operatorii economici care depun o oferta comuna.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Prezentarea Informatiilor Generale pe ultimii 3 ani, pentru care au fost vizate
si inregistrate situatiile financiare la organele competente, daca legislatia
statului de origine al operatorului economic prevede acest lucru.
Informatii privind situatia economico-financiara - Prezentarea bilanturilor
contabile.Prezentarea bilanturilor contabile, pe ultimii 3 ani pentru care au
fost vizate si inregistrate situatiile financiare la organele competente, daca
legislatia statului de origine al operatorului economic prevede acest lucru.
Nivel minim: Media cifrei de afaceri globale a ofertantului pe ultimii trei ani pentru care s-au prezentat situatiile financiare trebuie sa fie de cel putin 2.245.000 ( doua
milioane doua sute patru zeci si cinci de mii) Euro.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii privind experienta similara -
Ofertantul trebuie sa puna la dispozitie lista principalelor servicii prestate in
ultimii 3 ani, continand valori, perioada de prestare, beneficiari, indiferent
daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati.
Ofertantul trebuie sa prezinte unul sau mai multe contracte care sa confirme
prestarea de servicii similare in valoare de minim 1.120.000 euro, fara TVA,
respectiv minim 4.864.608 lei fara TVA.Constatarea indeplinirii ac. criteriu
de calificare se va face in fctie de valoarea contractelor echivalent lei.
Declaratie referitoare la dotari-minim 1 statie lucru, cu licente pentru sistem
operare si aplicatii de creare/modificare/stergere/manipulare documente si
posibilitate comunicare prin email, echipament telecomunicatii voce.
Capacitatea profesionala- se va prezenta lista persoanelor responsabile
pentru indeplinirea contractului. Ofertantul va prezenta lista persoanelor
care vor fi disponibile la momentul semnarii contractului si nu la momentul
depunerii ofertei.
Capacitatea profesionala-A Manager proiect-1 expert
-Studii superioare, finalizate prin diploma de licenta sau echivalent;
-Prezentarea unei certificari sau echivalenta in managementul de proiect
sau coordonarea in fapt a cel putin unui proiect similar sau participarea la un
curs de specialitate in management de proiect
Capacitatea profesionala-B Consultant analist-1 expert-
-Studii superioare, finalizate prin diploma de licenta sau echivalent;
-Participarea in calitate de consultant analist / analist business in cel putin
un proiect similar.
Capacitatea profesionala-C Expert cheie in baze de date-1 expert
-Studii superioare finalizate si participarea ca expert in baze de date in cel
putin un proiect similar;
-Cerinte privind competentele / calificarile specifice necesare implementarii
proiectului:
competente privind administrarea bazelor de date, dobandite prin
participarea la cel putin un curs de specializare in domeniul bazelor de date
de natura celui continut in propunerea tehnica a ofertantului din echipa
caruia face parte
Capacitatea profesionala-D Expert infrastructura Softwarre si Hardware-1
expert
-Studii superioare finalizate si participarea in cel putin un proiect similar ca
expert infrastructura.-Cerinte privind competentele/calificarile specifice necesare implementarii
proiectului:
detinerea de competente privind proiectarea, implementarea si
administrarea solutiilor / infrastructurii IT, dobandite prin participarea la cel
putin un curs de specializare in acest domeniu.
Capacitatea profesionala-E Tester -1 expert
-Participarea expertului propus in cel putin un proiect similar, proiect in
cadrul caruia sa fi executat etapa de testare.
Informatii prinvind subcontractantii-Prezentarea Listei cuprinzand
subcontractantii cu specializarea acestora.
Standarde de asigurare a calitatii- ISO 9001sau echivalent
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
- criteriile enuntate in caietul de sarcini, in invitatia de a prezenta o oferta sau de a participa la negociere sau in documentul descriptiv
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
70%
Descriere: P1-Componenta financiara si algoritmul de calcul descrise in Cap3. din Caietul de Sarcini
2.
P2-Garantia aplicatiei informatice (GA)
10%
Descriere: P2 - Garantia aplicatiei informatice (GA) factorul si algoritmul de calcul descrise in Cap3. din Caietul de Sarcini
3.
P3-Efort estimat in cadrul ofertei pt cereri de modificare a aplicatiei informatice oferit fara costuri suplimentare pt aut. contr. (EE)
10%
Descriere: P3-Efort estimat in cadrul ofertei pt cereri de modificare a aplicatiei informatice oferit fara costuri suplimentare pt autoritatea contractanta (EE) factorul si algoritmul de calcul descrise in Cap3. din Caietul de Sarcini
4.
P4-Asistenta Helpdesk telefonicpentru utilizatorii finali ai aplicatiei infomatice (AH1) pentru programul?8:30AM-4:30PMGMT+2 in zilele lucratoare de luni pana vineri
5%
Descriere: P4-Asistenta Helpdesk telefonicpentru utilizatorii finali ai aplicatiei infomatice (AH1) pentru programul?8:30AM-4:30PMGMT+2 in zilele lucratoare de luni pana vineri, factorul si algoritmul de calcul descrisein Cap3. din Caietul de Sarcini
5.
P5-Asistenta Helpdesk telefonicpentru utilizatorii finali ai aplicatiei infomatice (AH2) 4:31PM-8:29AM GMT+2 in zilele lucratoare de luni pana vineri
3%
Descriere: P5-Asistenta Helpdesk telefonicpentru utilizatorii finali ai aplicatiei infomatice (AH2) 4:31PM-8:29AM GMT+2 in zilele lucratoare de luni pana vineri, factorul si algoritmul de calcul descrise in Cap3. din Caietul de Sarcini
6.
P6-Asistenta Helpdesk telefonicpentru utilizatorii finali ai aplicatiei infomatice (AH3), programul ? 24/24 ore, in zilele de sambata si duminica
2%
Descriere: P6-Asistenta Helpdesk telefonicpentru utilizatorii finali ai aplicatiei infomatice (AH3), programul ? 24/24 ore , in zilele de sambata si duminica , factorul si algoritmul de calcul descrise in Cap.3 din Caietul de Sarcini
Punctaj maxim componenta tehnica: 30
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 18.04.2012 12:30
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
20.04.2012 12:30
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
Pana la: 17.08.2012
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 20.04.2012 13:00
Locul: sediul GDF SUEZ Energy Romania, B-dul Marasesti nr.4-6, sector 4, Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
persoanele imputernicite de catre ofertanti
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Detalii ref. aplicarea calcul pctajului total al unei oferte: 1. Ofertele vor fi clasificate in ordinea descresc. a pctajului total, calculat conf. formulei: PT = Pret+P2+P3+P4+P5+P6 (Unde Pret ? P6 = pctajele acordate pentru cei 6 fact. de evaluare).Calculul si prezentarea fiecarui pctaj se vor face luand in considerare 2 zecimale, cu rotunjire matematicain sus, la ultima cifra.2. Oferta cu cea mai mare val. a Ptotal va fi declarata castigatoare.Detalii ref. departajarea ofertantilor care intrunesc cel mai mare punctaj finalIn cazul in care 2 sau mai multi ofertanti vor avea punctaje maxime egale, se vor aplica regulile de departajare mai jos prezentate se vor aplica, in mod succesiv, pana la departajarea respectivilor ofertanti.Regula de departajare nr.1In cazul in care, in urma calculului punctajului final, cel putin doi ofertanti intrunesc cel mai mare punctaj final, autoritatea contractanta va atribui contractul ofertantului a carei oferta are pretul cel mai scazut.Regula de departajare nr.2In cazul in care aplicarea Regulii de departajare nr.1 nu conduce la stabilirea ofertantului castigator, autoritatea contractanta va atribui contractul ofertantului cu punctajul cel mai mare pe factorul tehnic ?Efortul estimat pe cereri de modificare fara costuri suplimentare? (P3).Regula de departajare nr.3In cazul in care si punctajele pentru factorul tehnic ?Efortul estimat pentru cereri de modificare fara costuri suplimentare? (P3) sunt egale, autoritatea contractanta va solicita cate o noua oferta financiara (Formularul 21) in plic sigilat ofertantilor care se afla in imposibilitate de departajare, cu scopul departajarii castigatorului. Iin cadrul Regulii de departajare nr.3, reofertarea factului pret se va efectua pana la departajarea ofertantilor care continua sa intrunesca cel mai mare punctaj final. Pretul fiecarei noi oferte financiare nu trebuie sa depaseasca pretul ofertei initiale ori cel al pretului reofertat anterior.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Directia Juridica
Adresa postala: Bvd. Marasesti nr. 4-6, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 040254, Romania, Tel. +40 213012068, Adresa internet (URL): www.gdfsuez-energy.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
20.02.2012 19:08
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer