Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - INCHIDERE 5 DEPOZITE NECONFORME DE DESEURI DIN JUDETUL CLUJ


Anunt de participare numarul 140800/28.11.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
JUDETUL CLUJ (CONSILIUL JUDETEAN)
Adresa postala: Calea Dorobantilor, nr. 106, Cluj Napoca, Localitatea: Cluj-Napoca, Cod postal: 400609, Romania, Punct(e) de contact: HOREA DORIN UIOREANU, Tel. +40 372640040, In atentia: Director executiv Mariana Ratiu, Sef serviciu Alexandru Cretu, Email: [email protected], Fax: +40 372640074, Adresa internet (URL): www.cjcluj.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Unitate administrativ teritoriala Judetul Cluj prin Consiliul Judetean Cluj
Activitate (activitati)
Altele: Administratie publica locala
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
INCHIDERE 5 DEPOZITENECONFORME DE DESEURI DIN JUDETUL CLUJ
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: Municipiile Campia Turzii, Dej, Gherla, Turda si orasul Huedin
Codul NUTS: RO113 - Cluj
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contract de lucrari pentru obiectivul de investitiiInchidereadepozitelor neconforme de deseuri din municipiile Campia Turzii, Dej, Gherla, Turda si orasul Huedin, din cadrul proiectului ? Sistemul de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj ?
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45000000-7 - Lucrari de constructii (Rev.2)
45112360-6-Lucrari de reabilitare a terenului (Rev.2)
45233228-3-Lucrari de constructii de acoperiri superficiale (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Contractul are ca scop realizarea lucrarilor de inchidere si ecologizare a 5 depozite neconforme de deseuri, din judetul Cluj, conform Caietului de sarcini si Listelor de cantitati ce fac parte integranta din Documentatia de atribuire. Sunt prevazute a fi inchise cinci depozite neconforme de deseuri, situate in urmatoarele localitati: Turda, Campia Turzii, Dej, Gherla si Huedin.
Valoarea estimata fara TVA: 20, 898, 273.76RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
12 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuant. gar. de partici. :417.965 lei Modul de constituire: Gar. de partici. se constit. prin virament bancar sau printr-un instr. de garantare emis in cond. legii de o soc. bancara ori de o soc. de asigurari, care se prezinta in original, in cuant. si pentru perioada prevaz. in Fisa de date. Instrum. de garantare se va emite in confor. cu preved. legale in vigoare.Scrisoarea de gar. de participare va fi completata cf. Formularului 15. Odinul de plata , vizat de banca, catre Consiliul Judetean Cluj, in contul RO44TREZ2165006XXX0006923 deschis la Trezoreria municip. Cluj Napoca, CIF RO 4288110 in copie cf. cu originalul sau original, cu conditia confirmarii acestora de catre Trezorerie, astfel incat inainte de data deschi. licita. suma respectiva sa se afle in contul CJCluj. Ofertantul care solicita reducerea cerintei privind gar.de participare la 50%, va prezenta anexat Form. pt. gar., o declaratie pe proprie raspundere, conform Anexei 1 din Legea nr. 346/2004 din care sa rezulte ca se incad. in categ. IMM-urilor.Asocierea formata exclusiv din operatori ec. incadrati in categ. IMM benefi. de reducerea cuantumului gar. de participare cu 50%. Scris. de gar. de participare prezen. in alta limba decat limba romana va fi insotita de traducere autorizata in limba romana, legalizata la notariat. Indiferent de modalita. de constituire a gar.de participare, in confor. cu preved. art. 278 1, alin. 1, lit. c din OUG 34/2006, cu modifi.si complet. ulterioare, in cazul unei contestatii si in masura in care CNSC respinge contestatia, din suma constituita drept gar. de participare se va retine in favoarea aut. contrac. suma de 9.650 lei. Gar. de partic. are valabilitate de 90 de zile incepand de la data termenului limita de depunere a ofertelor.Pt. o evaluare si raportare unitara a cuantumului aferent gar. de participare, echivalenta pentru o gar. de participare depusa in euro se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor, cu 5 zile. Cuantumul gar. de buna exec.este de 10% din val. fara TVA a contractului de lucrari.Se constituie cf. art. 90 din HG 925/2006 sub forma de Scrisoare de gar.de buna exec/instrum. de garantare emis in conditiile legii de o soc. bancara sau o soc.de asigurari (Formular 18). Avandu-se in vedere prevederile HG nr.1045/2011, daca partile convin, gar. de buna exec.se poate constitui si prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturi partiale.In cazul ofertantilor care se regasesc in categ. IMM-uri cf.Legii nr. 346/2004, gar. de buna exec. se constituie in procent de 50% din cuantumul precizat in documentatia de atribuire.Autoritatea contractanta are dreptul de a emite pretentii asupra gar. de buna executie, in limita prejudiciului creat, daca operatorul economic nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contract.Restituirea garantiei de buna executie se va face in conformitate cu preved. art. 92 din HG nr. 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
POS MEDIU ? Axa prioritara 2, Domeniul Major de Interventie 1, Fondul European de Dezvoltare (FEDR) , bugetul de stat, bugetul local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Un ofertant participa pentru acelasi contract, cu o singura oferta, fie in mod individual, fie ca partener al societatii mixte/consortiului/asocierii.
2.Depunerea sau participarea cu mai mult de o oferta de catre un singur ofertant sau partener, pentru acelasi contract va conduce la respingerea ofertelor respective.De asemenea este interzisa participarea cu oferta individuala/comuna si nominalizarea ca si subcontractant sau tert sustinator pentru acelasi contract, in cadrul aceleasi proceduri.3.Mai multi operatori economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune o oferta comuna, fara a fi obligati sa isi autentifice din punct de vedere formal asocierea. Autoritatea contractanta va solicita ca asocierea sa fie autentificata numai in cazul in care oferta comuna este declarata castigatoare, conditie necesara pentru buna indeplinire a contractului.
Ofertele depuse de operatori economici in asociere trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: a)Oferta trebuie sa cuprinda toate informatiile solicitate pentru fiecare partener din cadrul consortiului/asocierii precum si categoriile de lucrari care vor fi executate de acestia.
b)Oferta trebuie sa fie semnata intr-un mod care obliga legal toti partenerii.
c)Unul din membri trebuie numit partener conducator (lider) ? responsabil de contract si aceasta numire trebuie sa fie confirmata printr-o imputernicire (Formularul 2) semnata de fiecare partener in parte.
d)Oferta trebuie sa includa un acord de asociere prin care sa se statueze ca toti partenerii sunt responsabili in mod legal, uniti si individual, pentru realizarea contractului, ca partenerul conducator va fi autorizat sa primeasca si sa transmita instructiuni in numele fiecaruia si tuturor partenerilor, si ca realizarea contractului, inclusiv platile, vor fi responsabilitatea partenerului conducator (liderului).
e)Toti partenerii din cadrul consortiului/asocierii trebuie sa ramana in aceasta forma asociativa pe toata durata de realizare a contractului.
f)Structura sau constituirea consortiului/asocierii nu va fi modificata pe durata executarii contractului, decat cu aprobarea prealabila a autoritatii contractante si numai in situatii exceptionale. Noul consortiu/asociere trebuie sa indeplineasca cel putin aceleasi criterii de eligibilitate si de conformitate ca cel initial.g)Incadrarea in una sau mai multe din situatiile prevazute la art. 180 si art. 181 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, atrage excluderea candidatlui/ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.h)Declaratia privind lista asociatilor si subcontractantilor. Inainte de incheierea contractului operatorul economic castigator va prezenta contractele incheiate cu subcontractantii, cu specificarea partii din contract ce urmeaza a fi realizata.
4. In cazul in care persoana care semneaza declaratiile/formularele solicitate nu este reprezentant legal al operatorului economic (lider, asociat, subcontractor)se va atasa o imputernicire pentru acesta (Formularul 2).
Se vor depune urmatoarele documente de confirmare:
-Declaratie privind eligibilitatea ? se va completa Formularul 6. Declaratia va trebui completata de catre operatorul individual si de catre toti asociatii precum si de catre tertul sustinator, daca este cazul;
-Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG nr. 34/2006 ? se va completa Formularul 7.
In cazul in care existatert sustinator pt. situatia economica si financiara sau tehnica si profesionala, acesta va completa Formularul 6 si Formularul 7.-Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69 1 din OUG 34/2006 completata in conformitate cu formularul 7.2. Se va completa si de catre subcontractanti si terti sustinatori daca este cazul.Persoane responsabile de contract: Horea Dorin Uioreanu ? presedinte Consiliul Judetean Cluj, Ioan Oleleu ? vicepresedinte Consiliul Judetean Cluj, Vakar Istvan ? vicepresedinte Consiliul Judetean Cluj, Simona - Cornelia Tatomir ? Director General, Directia Generala Buget-Finante, Resurse Umane, Mariana Ratiu - director executiv, Directia Dezvoltare si Investitii, Pop Dan Vasile ? Director executiv, Directia Juridica, Oltean Sanda - Arhitect Sef , Alexandru Cretu ? sef serviciu, Serviciul Lucrari si Achizitii Publice, Schiop Cristina ? sef serviciu, Serviciul Financiar Contabil, Stefan Iliescu ? sef serviciu ? Serviciul Juridic, Contencios Administrativ, Diana Urdea sef serviciu, Serviciul Dezvoltare Regionala si Locala, Turism, Corina Salanta ? consilier juridic - Serviciul Lucrari si Achizitii Publice, Adina Tiuca - consilier - Serviciul Lucrari si Achizitii Publice, Angela Rotaru - Serviciul Lucrari si Achizitii Publice, Alexandru Romulus Botezan ? responsabil tehnic in cadrul UIP, Claudia - Eleonora Rusu - consilier - Compartimentul Mediu, Directia Urbanism si Amenajarea Teritoriului, Rotaru Gabriela ? responsabil tehnic, Serviciul Lucrari si Achizitii Publice, Bogdan Aurelia ? coordonator implementare tehnica, Fried Emeric ? inspector de specialitate? U.I.P. Management Integrat al Deseurilor; Lazarciuc Lenuta ? inspector de specialitate U.I.P.
Informatii privind persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante se regasesc si pe pagina web a institutiei: http: //www.cjcluj.ro .
Consilieri judeteni : Lapusan Remus Gabriel, Manzat Marius Dorel, Cuibus Valentin Claudiu, Szeplekan Mihai, Cristea Aurelia, Petran Ioan, Balaj Marius Gheorghe, Ivan Ilarie, Oros Nechita Adrian, Canta Danut Dorel, Secara Dorel Viorel, Druta Eugen, Salatioan Vasile, Bogdan Emil Mircea, Bota Ioan, Coroian Alexandru, Tuluc Calin Marin, Morar Andreea Veronica, Racolta Steluta Carmen, Borza Radu Florin, Catarig Horatiu Liviu, Simplicean Horea Dan, Les Mariana Carmen, Marc Marinela, El-Hayes Arthur Roland, Ratiu Adina Maria, Rares Stelian Rusu, Nemeti Andrei, Okos-Rigo; Denes, Lorinczi Zoltan Laszlo;, Ferencz Stefan, Pop Valentin, Husar Axente. Lista consilierilor judeteni se regaseste pe site-ul : http: //www.cjcluj.ro/consilieri/
-Declaratie privind calitatea de participant la procedura ? se va completa Formularul 5
-Certificat de participare la procedura cu oferta independenta ? declaratie pe proprie raspundere in conformitate cu Formularul 7.1, conform Ordin 314/2010.
-Ofertantul sa nu aiba datorii scadente neachitate la bugetul de stat in luna anterioara celei in care se depune oferta ? se va prezenta certificat ANAF (in original sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?).
-Certificat privind plata impozitelor si taxelor locale din care sa reiasa ca operatorul economic nu are datorii neachitate in luna anterioara celei in care se depune oferta (in original sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?).
Persoanele juridice straine vor prezenta certificatele sus mentionate sau documente echivalente in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in tara in care este stabilit ofertantul.
-In cazul asocierii aceste documente se depun de catre toti asociatii.
-Tertul sustinator financiar va completa Formularul 19
-Tertul sustinator privind sustinerea tehnica si profesionala vacompleta Formularul 20.
-Informatii privind subcontractantii si asociatii ? se va completa Formularul 3 si/sau Formularul 4. a)Persoane juridice romane
Cerinta minima obligatorie:
-Certificat constatator eliberat de Oficiul Registrului Comertului, valabil la data depunerii ofertelor . Informatiile cuprinse in Certificatul constatator trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor si sa ateste faptul ca: -domeniul de activitate al ofertantului corespunde obiectului procedurii;
-nu sunt inscrise mentiuni cu privire la aplicarea prevederilor legale referitoare la insolventa si faliment sau asupra faptului ca societatea se afla in incapacitate de plata.
b)Persoane juridice straine
Cerinta minima obligatorie:
Documente care dovedesc o formad inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional in conformitate cu prevederile legale in tara in care este rezident.
Informatiile cuprinse in aceste documente trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor si trebuie sa ateste:
-Denumirea completa a operatorului economic;
-Domeniul de activitate al ofertantului corespunde obiectului procedurii;
-Nu sunt inscrise mentiuni cu privire la aplicarea prevederilor legale referitoare la insolventa si faliment, din tara de origine a ofertantului sau asupra faptului ca societatea se afla in incapacitate de plata. Operatorul economic ce urmeaza a fi declarat castigator va prezenta Certificatul eliberat de Oficiul Registrului Comertului in original sau copie legalizata, inainte de transmiterea comunicarilor privind rezultatul procedurii de achizitie.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1- Bilant contabil
Se vor prezenta bilanturile contabile din ultimii trei ani vizate si inregistrate de organele competente in conditiile art. 185 din OUG nr. 34/2006 modificata si completata ulterior, extrase de bilant, raport de audit sau alte documente echivalente.
Cerinta nr. 2-Informatiiprivind cifra de afaceriSe solicita ca cifra medie globala de afaceri pe ultimii trei anisa fie cel putin egala cu 41.796.547 lei.
In cazul in care laprocedura de achizitie publica participa un grup de operatori economici care depun oferta comuna indeplinirea cerintei privind cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani va fi evaluata prin cumularea mediei cifrei de afaceri corespunzatoare fiecarui membru al asocierii. In cazul in care oferta este depusa de o asociatie, fiecare asociat (inclusiv liderul) va prezenta formularul privind cifra de afaceri.
Cerinta nr. 3 ? Acces la linii de creditOfertantul trebuie sa demonstreze ca la momentul semnarii contractulu va avea acces la linii de credit confirmate de banci sau are disponibile resurse reale negrevate de datorii, ori alte mijloace financiare suficiente pentru a realiza cash-flow de executie a lucrarii pentru o perioada de 3luni, in valoare de minim 5.000.000 lei in afara angajamentelor solicitate pentru alte contracte.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii privind capacitatea profesionala. Operatorii economici vor prezenta o lista cu personalul cheie propus pentru realizarea investitiei.Expertii cheie sunt cei a caror implicare (activitate) este esentiala in atingerea obiectivelor contractului. Se va completa Formularul 16. In cazul unei asocieri se va depune o lista cu personalul cheie propus.
1 Manager de proiect ? experienta de manager de proiect/coordonator/team liderintr-un contract de lucrari finalizat, avand ca obiect lucrari de inchidere depozite neconforme sau construire depozite conforme de deseuri .Se vor prezenta: a)Curriculum vitae
b)Copii diplome, certificari, pt. a demonstra indeplinire cerintelor minime solicitate
c)Declaratie de disponibilitate
1 Responsabil tehnic cu executia (RTE) calificat in domeniul imbunatatirilor funciare sau in domeniul lucrarilor hidrotehnice. Responsabilul tehnic cu executia trebuie sa fie calificat ca si inginer.Se vor prezenta: a)Curriculum vitae - urmarind Formularul 17
b)Copii diplome, certificari, pt. a demonstra indeplinire cerintelor minime solicitate
c)Pentru RTE se vor anexa certificatele doveditoare, inclusiv legitimatia cu valabilitate la zi, sa fie calificat in domeniul imbunatatirilor funciare sau cel al lucrarilor hidrotehnice;
d)Declaratie de disponibilitate
1 Responsabil tehnic cu executia (RTE) calificat in domeniul constructii civile si industriale.Responsabilul tehnic cu executia trebuie sa fie calificat ca si inginer.
Se vor prezenta: a)Curriculum vitae urmarind Formularul 17
b)Copii diplome, certificari, pt. a demonstra indeplinire cerintelor minime solicitate
c)Pentru RTE se vor anexa certificatele doveditoare, inclusiv legitimatia cu valabilitate la zi, sa fie calificat in domeniul constructii civile si industriale
d)Declaratie de disponibilitate
NOTA: Domeniile pot fi acoperite de unul sau mai multi responsabili
3 Experti in sudura geomembrana ? atestati/certificati. Expertul in sudura geomembrana trebuie sa fie certificat/atestat ca specialist pentru executia de sudura geomembrana.
Se vor prezenta: a)Curriculum vitae - cf. Formular 17b)Copii diplome, certificari, pt. a demonstra indeplinire cerintelor minime solicitate
c)Declaratie de disponibilitate
1 Inginer instalatii cu experienta in lucrari de instalatii. Se vor prezenta: Curriculum vitae urmarind Formularul 17, copii diplome, certificari pt. a demonstra indeplinire cerintelor minime solicitate, declaratie de disponibilitate.
Lista cu principalele lucrari executate in ultimii 5 ani
Experienta similara: Ofertantul (oper. ec. sau membrii asocierii impreuna) a finalizatin ultimii 5 ani impliniti la data termenului limita pentru depunerea ofertei, cel putin 1 contract delucrariavand ca obiect lucrari de inchidere depoz.neconf. sau lucrari de construire dep. conforme de deseuri, si a carui valoare, fara TVA, sa fie de cel putin 20.898.273 lei.Fiecare referinta prezentata va fi atestata prin copie dupa certificatul de receptie la terminarea lucrarilor semnat de beneficiar si antreprenor. Pentru fiecare contract mentionat pentru indeplinirea cerintei se vor atasa documente suport: Fisa de experienta similara, copii dupa partile relevante din contracte cu obiect inchidere depozite neconforme sau construire depozite conforme, recomandari, procese verbale de receptie la terminarea lucrar. Documente vor contine obligatoriu cel putin date ref. la beneficiar, tipul si valoarea lucrarilor executate.
Standarde de asigurare a calitatii ? certificari privind implementarea sistemului de asigurare a calitatii.
Prezentarea certificatului ISO 9001 sau echivalent.
Masuri de protectia mediului pe care operatorul economic le poate aplica in indeplinirea contractului de lucrari ? Certificari privind implementarea sistemului de protectie a mediului.
Prezentarea certificatului ISO 14001sau echivalent
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
19147
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 28.01.2013 09:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
29.01.2013 09:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 29.01.2013 11:00
Locul: Sediul Consiliului Judetean Cluj, Municipiul Cluj Napoca, Calea Dorobantilor , nr. 106
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Proiectul: Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Cluj in cadrul POS Mediu Axa prioritara 2" Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deseurilor si reabilitarea siturilor contaminate istoric"
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Mediu
VI.3) Alte informatii
Toate raspunsurile la solicitarile de clarificare vor fi publicate in SEAP, www.e-licitatie.ro, atasate anuntului de participare, motiv pentru care operatorii economici vor lua toate masurile ce se impun pentru a intra in posesia lor.Se recomanda ofertantilor sa inspecteze locatia proiectului si imprejurimile pentru a evalua, pe propria raspundere, cheltuiala si risc, datele necesare pentru a pregati oferta.Avand in vedere ca amplasamentele obiectivelor sunt multiple ( Huedin, Gherla, Dej, Turda si Campia Turzii) data si ora la care se va organiza vizitarea acestora se va stabili de catre autoritatea contractanta si se va aduce la cunostinta ofertantilor prin publicarea in SEAP, locul de plecare fiind sediul Consiliului Judetean Cluj, Calea Dorobantilor nr. 106. Potentialii ofertanti, care intentioneaza sa participe la vizitarea amplasamentelor, sunt rugati satransmita cu cel putin 3 zile lucratoare inainte de data stabilita pentru vizita amplasamentului, o scrisoare prin care isi anunta intentia de a participa la vizita. Participantii la vizita amplasamentelor isi vor asigura mijloacele de transport in vederea efectuarii vizitei.Racordurile electrice si retelele exterioare ale obiectivului de investitii Inchidere 5 depozite neconforme din judetul Cluj, nu fac obiectul acestei proceduri de achizitie.Daca doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc contin acelasi pret, se va solicita ofertantilor care au ofertat cel mai mic pret o noua propunere financiara in plic inchis, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carei noua propunere financiara are pretul cel mai scazut.Durata contractului mentionata la Sectiunea II.3 cuprinde perioada de executie a lucrarilor de 12 luni si perioada de notificare a defectelor de 24 luni.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostiinta, in conditiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2006, despre un act al autoritatii contractante considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Consiliul Judetean Cluj
Adresa postala: Calea Dorobantilor nr. 106, Localitatea: Cluj Napoca, Cod postal: 400609, Romania, Tel. +40 372640040, Email: [email protected], Fax: +40 372640074, Adresa internet (URL): www.cjcluj.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
27.11.2012 13:10
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer