Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - ?Intretinerea curenta pe timp de iarna a drumurilor judetene din judetul Alba, in perioada 1 februarie ? 15 martie 2013?


Anunt de participare numarul 140709/24.11.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Consiliul Judetean Alba
Adresa postala: Piata Ion I.C.Bratianu nr.1, Localitatea: Alba Iulia, Cod postal: 510118, Romania, Punct(e) de contact: Camelia Elena Galac Vitan, Tel. +40 258813380, In atentia: Draghiciu Anca, Email: [email protected], [email protected], Fax: +40 258813325, Adresa internet (URL): www.cjalba.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
?Intretinerea curenta pe timp de iarna a drumurilor judetene din judetul Alba, in perioada 1 februarie? 15 martie 2013?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
16 - Servicii de eliminare a deseurilor menajere si a apelor menajere; servicii de igienizare si servicii similare
Locul principal de prestare: Drumurile judetene din judetul Alba, prezentate in Anexa nr.1 la caietul de sarcini.
Codul NUTS: RO121 - Alba
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
?Intretinerea curenta pe timp de iarna a drumurilor judetene din judetul Alba, in perioada 1 februarie? 15 martie 2013?
Lotnr. 1: Zona Alba Iulia ? Aiud ? Blaj ? Sebes ? Cugir (zona de ses a judetului)L= 838, 68 km
Lot nr. 2: Zona Campeni (zona de munte) L= 171, 22 km.
Drumurile judetene care fac parte din Lotul nr.1 sunt prezentate in Anexa L1, iar cele care fac parte din Lotul nr. 2 sunt prezentate in Anexa L2, anexe la fisa de date a achizitiei.
Valoarea estimata aferenta prezentei proceduri este de 1.313.192 lei, valoare in functie de care se vor evalua ofertele iar valoarea maxima de 1.771.282 lei reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
90620000-9 - Servicii de deszapezire (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Cantitatile maxime estimate, pe categorii de servicii pentru contractul de servicii sunt prezentate in Anexa nr.5 la caietul de sarcini.
Valoarea estimata fara TVA: intre 1, 313, 192 si 1, 771, 282RON
II.2.2) Optiuni
Da
aplicarea prevederilor art.122, lit.j din O.U.G. nr.34/2006
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
43 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare: Lot nr.1:15.000 lei, Lot nr.2:4.000 lei.Cuantumul sumei corespunzatoare prevederilor art.278^1 este: Lot nr.1:4.831, 03 lei, Lot nr.2:2.621, 6 lei.Perioada de valabilitate a garantiei de participare: 60 zile de la termenul limita de depunere a ofertelorForma de constituire a garantiei de participare: a) instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, conform Formular 14, care se prezinta in original in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire;b) prin depunerea la casieria autoritatii contractante: - a unui ordin de plata in contul RO03TREZ0025006XXX000171 deschis la Trezoreria municipiului Alba Iulia, cod de inregistrare fiscala: 4562583, cu conditia confirmarii acestuia de catre banca emitenta, pana la data deschiderii ofertelor;
- a sumei in numerar.In oricare din situatiile prevazute mai sus, dovada constituirii garantiei de participare trebuie sa fie prezentata cel mai tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor. Cuantumul garantiei de buna executie: 10% din pretul contractului fara T.V.AConstituirea garantiei de buna executie a contractului se va face prin- retineri succesive din sumele datorate pentru facturi partiale, caz in care contractantul are obligatia de a deschide la unitatea Trezoreriei Statului din cadrul organului fiscal competent in administrarea acestuia, un cont de disponibil distinct la dispozitia autoritatii contractante. Suma initiala care se depune de catre contractant in contul astfel deschis nu trebuie sa fie mai mica de 0, 5% din pretul contractului;
- printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari Formular 15, care devine anexa la contract.Constituirea garantiei de buna executie se va face inainte de semnarea contractului de servicii.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul local al Consiliului judetean Alba
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1Declaratie pe propria raspundere privind situatia personala a operatorului economic, completata in conformitate cu Formular 1.
In vederea sustinerii declaratiilor din formular vor fi prezentate urmatoarele:
Certificatul fiscal privind indeplinirea obligatiilor de plataprivind impozitele si taxele locale, eliberat de Directia/Serviciul Impozite si Taxe Locale.
Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale de pe raza caruia societatea are sediul social privind plata obligatiilor la bugetul general consolidat.
Certificatele se prezinta in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? si trebuie sa ateste ca societatea ofertanta nu se inregistreaza cu datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.
In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit operatorul nu se emit astfel de documente sau acestea nu vizeaza toate situatiile, atunci va fi acceptata:
- fie o declaratie pe propria raspundere;
- fie o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare ori a uneiasociatii profesionale care are competente in acest sens.
In cazul in care ofertantul beneficiaza de sustinerea tehnica si/sau profesionala a altei persoane, atunci tertul sustinator va prezenta o declaratie pe propria raspundere ca nu se afla in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire, conform prevederilor art.180 si ale art.181 lit.a), c1) si d) din O.U.G. 34/2006 modificata prin Legea 279/2011.Cerinta nr.2Certificat de participare la procedura cu oferta independenta, completata in conformitate cuFormular 2
Ofertantul are obligatia de a prezenta o declaratie pe propria raspundere prin care se certifica faptul ca participarea la procedura este facuta in concordanta cu regulile de concurenta , conform ORDINNr. 314 din 12 octombrie 2010.Cerinta nr.3Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 691 din O.U.G. 34/2006 completata in conformitate cu Formular 3.
Persoanele cu functie de decizie din cadrul Consiliului judetean Alba sunt:
Ion Dumitrel ? Presedinte Consiliul judetean Alba, Alin Florin Cucui ? vicepresedinte, Florin Claudiu Roman ? vicepresedinte, Mariana Hurbean ? secretar al judetului, Marian Florin Aitai ? director executiv, Elena Opruta ? director executiv adjunct, Dan Popescu ? director executiv, Consilieri judeteni: Bibolar Horatiu Mugur, Cenusa Marin, Chiriac Raul Dumitru, Cira Grigorescu Gabriel, Cojocaru Igor, Cretu Simion, Daramus Eugenia Marcela, Darzu Ioan, Dragosin Petru Romi, Filipescu Cornel, Fulea Dumitru, Fulea Ioan, Florea Ioan, Hategan Marius Nicolae, Ivinis Gheorghe Ioan, Marincas Ion, Mihai Nicusor Mircea, Mocan Angelica Elisabeta, Morar Lucian Mihai, Narita Virgil Nicolae, Oltean Ioan, Pasca Cristian Dan, Popa Romul, Pusca Nicolae, Racuci Claudiu Vasile, Sandea Dorin Gheorghe, Simion Marcel, Stan Marcel Ioan, Tatar Virgil, Truta NicolaeDeclaratia se va prezenta si de catre ofertantul asociat/subcontractant/tertul sustinator, daca este cazul. Cerinta nr.1Persoane juridice/fizice romaneCertificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului ? in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, valabil la data depunerii ofertelor, din care sa rezulte ca domeniul de activitate al ofertantului corespunde obiectului procedurii, precum si faptul ca nu are inscrise mentiuni referitoare la condamnari pentru fapte penale, punerea sub interdictie, instituirea curatelei, declararea starii de insolventa, lichidare, respectiv reorganizare judiciara sau faliment;Persoane juridice /fizice straineSe vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, insotite de traducerea autorizata in limba romana si legalizata.
Documentele trebuie sa fie valabile la data depunerii ofertelor si sa ateste faptul ca ofertantul apartine categoriei profesionale impuse de indeplinirea contractului/in domeniile de activitate aleofertantului sunt cuprinse activitati necesare in vederea indeplinirii contractului.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest document.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1
Fisa de informatii generale, cu declararea cifrei de afaceri pe ultimii trei ani. Se va prezenta media cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani 2009, 2010, 2011.
Fisa de informatii generale se va completa in conformitate cu Formularul 4
Echivalenta euro/ron
2009 ? 4, 2373
2010 ? 4, 2099
2011 ? 4, 2379
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1
Declaratie privind lista principalelor servicii similare prestate in ultimii 3 aniSe completeaza si se prezinta Formularul 5Ultimii 3 ani se considera 01.01.2010 ? data limita de depunere a ofertelor.
Cerinta nr.2
Experienta similara
Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa faca dovada ca au executat si dus la bun sfarsit, maxim 3(trei) contracte similare a caror valoare cumulata sa fie egala sau mai mare de:
Lot nr.1 = 1.000.000 lei (fara TVA)
Lot nr.2 = 200.000 lei (fara T.V.A)
Prin contracte similare se intelege: contracte care au ca obiect prestarea unor servicii similare de deszapezire pe drumuri nationale sau judetene.
Prin formula ?servicii duse la bun sfarsit? se intelege:
- servicii receptionate partial care sunt insotite de proces verbal de receptie partiala; sau
- servicii receptionate la sfarsitul prestarii, insotite de proces verbal de receptie a serviciilor prestate
Se vor depune in vederea sustinerii experientei similare urmatoarele:
Cerinta nr.2 - continuare
1) copie dupa contract(e) de servicii prezentate ca experienta similara, cu mentiunea ?conform cu originalul? sau dupa paginile din contract din care sa rezulte partile contractante, obiectul contractului, pretul , durata contractului, tipurile de activitati de deszapezire si pagina finala cu semnaturile;
2) proces verbal de receptie partiala sau receptie la sfarsitul prestarii, din care sa rezulte valoarea serviciilor prestate;
3) recomandare din partea beneficiarului serviciilor.
Valoarea serviciilor prestate trebuie sa reprezinte contributia proprie a ofertantului in realizarea de activitati similare din contractele prezentate ca experienta similara.
Pentru contractele prezentate ca experienta similara se completeaza Fisele de experienta similara conform Formularului 6.Echivalenta euro/ron
2010 ? 4, 2099
2011 ? 4, 2379
2012 ? 4, 4603
Cerinta nr.3
Declaratie pe propria raspundere privind dotarile specifice, echipamentul tehnic, mijloacele de transport si alte mijloace fixe pe care ofertantul se angajeaza sa le utilizeze pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului.
Se completeaza si se prezinta Formularul 7.
Dotarea minima obligatorie pe loturi este:
Lot nr. 1: Utilaje de deszapezire(autogreder, greder semipurtat, taf, auto cu lama, buldexcavator) ? 25 buc.
Utilaje pentru imprastiere material antiderapant ( Unimog echipat, auto cu RSP si lama)- 15 buc.
Lot nr. 2: Utilaje de deszapezire (autogreder, greder semipurtat, taf, auto cu lama, buldexcavator) ? 5 buc.
Utilaje pentru imprastiere material antiderapant ( Unimog echipat, auto cu RSP si lama)- 4 buc.
Autofreza ? 1 buc.
Dotarea minima obligatorie pe loturi este prevazuta in Anexa nr.3 la caietul de sarcini.
Cerinta nr.3- continuare
Ofertantii vor face dovada ca detin in proprietate sau chirie baze de deszapezire pentru fiecare lot, amplasate si dotate conform cerintelor din caietul de sarcini.
Cerinta nr.4
Declaratie pe propria raspundere ca toate mijloacele de transport, utilajele si echipamentele tehnice folosite la prestarea serviciilor sunt in stare de functionare, au inspectiile tehnice periodice efectuate si suntvalabilepe intreaga perioada de derulare a contractului si pot fi mobilizate la cel mult trei zile de la data primirii ordinului de incepere.
Cerinta nr.5
Declaratie privind conducerea propusa, personalul angajat in prestarea serviciilor si personalul de informari operative de la bazele de deszapezire
Se completeaza si se prezinta Formularul 8
Cerinta nr.6
Declaratie privind partea/partile din contract care sunt indeplinite de subcontractantiIn cazul in care parti din contractul ce urmeaza a fi atribuit vor fi indeplinite de catre unul sau mai multi subcontractanti, operatorul economic are obligatia de a preciza partea/partile din contract pe care acesta urmeaza sa le subcontracteze si datele de recunoastere a subcontractantilor propusi.
Se completeaza si se prezinta Formularul 9.
Cerinta nr.1
Operatorii economici participanti la procedura vor prezenta certificatul ISO 9001/2000 sau orice document in care se precizeaza ca auditul de certificare a fost finalizat si certificarea propriu zisa urmeaza sa o primeasca in curand.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.01.2013 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
08.01.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 08.01.2013 12:00
Locul: Consiliul Judetean Alba, Piata Ion I.C.Bratianu nr.1, Alba Iulia
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentanti imputerniciti ai ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
Departajarea ofertelor se va face calculand un pret ponderat dupa urmatoarea formula: Lot1: Pn=P1nx4%+P2nx30%+P3nx13, 5%+P4nx28%+P5nx2, 5% P6nx22% Unde: Pn=pret de comparare al ofertantului n; P1n=pret unitar pt 1to de material antiderapant pus in gramezi si imprastiat, al ofertant n; P2n=pret unitar pt 1to de material antiderapant imprastiat din auto al ofertant n; P3n=pret unitar pt 1to de material antiderapant imprastiat mecanizat al ofertant n; P4n=pret unitar mediu pt 1 ora de functionare a utilajelor de deszapezire al ofertant n; P5n=pret unitar pt 1 mp de curatare manuala a zapezii al ofertant n; P6n=pret unitar pt 1 ora de asteptare al ofertant n; % reprezinta ponderile activitatilor mai sus mentionate, din totalul activitatilor ce fac obiectul achizitiei Lot 2: Pn=P1nx6%+P2nx29, 5%+P3nx10%+P4nx28%+P5nx2, 5%+P6nx22%+P7nx2% Unde: Pn=pret de comparare al ofertant n; P1n=pret unitar pt 1to de material antiderapant pus in gramezi si imprastiat, al ofertant n; P2n= pret unitar pt 1to de material antiderapant imprastiat din auto al ofertant n; P3n=pret unitar pt 1to de material antiderapant imprastiat mecanizat al ofertant n; P4n=pret unitar mediu pt 1 ora de functionare a utilajelor de deszapezire al ofertant n; P5n=pret unitar pt 1 mp de curatare manuala a zapezii al ofertant n; P6n=pret unitar pt 1 ora de asteptare al ofertant n; P7n=pret unitar pt 1ora de funtionare autofreza al ofertant; n % reprezinta ponderile activitatilor mai sus mentionate, din totalul activitatilor ce fac obiectul achizitiei. In cazul in care doua sau mai multe oferte contin in cadrul propunerii financiare, acelasi pret minim, atunci in vederea atribuirii contractului de achizitie publica se va solicita respectivilor ofertanti, pentru departajare, o noua propunere financiara in plic inchis. Contractul va fi atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut, in conditiile respectarii cerintelor minime de calificare precum si a caietului de sarcini.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 256^2 din O.U.G. nr.34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Juridic Contencios al Consiliului judetean Alba
Adresa postala: P-ta Ion I.C.Bratianu, nr.1, ,Localitatea: Alba Iulia, Cod postal: 510118, Romania, Tel. +40 258813380, Email: [email protected], Fax: +40 258811325, Adresa internet (URL): www.cjalba.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
22.11.2012 15:50
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer