Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Lot 3. Lucrari de finisaje, instalatii si asigurare cu utilitati cladire ?CITY BUSINESS DEVELOPEMENT CENTRE Structura de Sprijin a Afacerilor Inovative din Timisoara?


Anunt de participare numarul 133058/14.02.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
SC MODATIM BUSINESS FACILITY SRL
Adresa postala: STR. CORIOLAN BREDICEANU 10, CITY BUSINESS CENTRE, A, ETAJ 6, Localitatea: Timisoara, Cod postal: 300 011, Romania, Punct(e) de contact: OVIDIU-SILVIU SANDOR, Tel. +40 256491042, Email: [email protected], Fax: +40 256491043, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Societate Comerciala
Activitate (activitati)
Altele: cod CAEN 6820 ? inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Lot 3. Lucrari de finisaje, instalatii si asigurare cu utilitati cladire ?CITY BUSINESS DEVELOPEMENT CENTRE Structura de Sprijin a Afacerilor Inovative din Timisoara?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: ?CITY BUSINESS DEVELOPEMENT CENTRE Structura de Sprijin a Afacerilor Inovative din Timisoara?
Str. Coriolan Brediceanu nr.10/DTimisoara
Codul NUTS: RO424 - Timis
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
- instalatie de: apa rece, apa calda, stins incendiu, canalizare menajera si pluviala;
- climatizare-incalzire si racire, ventilatie mecanica, ventilare la desfumare;
- instalatii electrice de utilizare;
- instalatii electrice de curenti slabi;
- finisaje interioare si exterioare.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45210000-2 - Lucrari de constructii de cladiri (Rev.2)
45300000-0-Lucrari de instalatii pentru cladiri (Rev.2)
45450000-6-Alte lucrari de finisare a constructiilor (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
In cadrul contractului se vor executa lucrari de: finisaje, instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii curenti slabi, instalatii de incalzire, instalatii deventilatii, BMS, montaj ascensoare.
Valoarea estimata fara TVA: 19, 180, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
180 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
in cuantum de 383600 lei, cu valabilitate de 90 zileincepand cu data de deschidere a ofertei.Garantia de participare se constituie prin virament bancar in contul RO83RNCB0249008353280001 RON, CUI RO16216494, sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, care se prezinta in original. Garantia trebuie sa fie irevocabila.Instrumentele de garantare cu o perioada de valabilitate sub 90 zile calculata incepand cu data de deschidere a ofertelor, vor fi respinse.In cazul in care un operator economic depune contestatie, iar aceasta este respinsa de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, autoritatea contractantavaretine contestatorului din garantia de participare, in raport cu valoarea estimata a contractului, o suma conformArt. 278^1- (1) din OUG 34/2006 actualizata. Garantia de buna executie va fi 10% din valoarea fara TVA a contractului.Garantia de buna executie se constituie printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, care devine anexa la contract.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
aproximativ40% surse proprii, aproximativ 60% fonduri europene, platile se efectueaza la 60 zile de la emiterea si acceptarea facturii.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art.180 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
2. Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art.181 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
3. Certificat / certificate de atestare fiscala privind plata impozitelor si taxelor emis de Autoritatea Publica Locala? in original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea in conformitate cu originalul semnata si stampilata
4.Certificat de atestare fiscala privind obligatiile fata de bugetul national consolidat si bugetul asigurarilor sociale emis de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ? in original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea in conformitate cu originalul semnata si stampilata
- Se va prezenta situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se prezinta oferta, -Nota: ofertantul castigator va pune la dispozitia autoritatii contractante inaintea de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire originalul sau copia legalizata a documentelor.
5.Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art.69^1 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. In anexa atasata (denumita 'Lista cu persoanele cu functie de decizie') se regasesc persoanele cu functie de decizie in cadrul autoritatii contractante in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire.
6.Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta; 1.Certificat constatator emis de ORC; ofertantul va avea ca obiect autorizat de activitate unul dintre codurile CAEN :4120 Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale;
4322 Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat;
in original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea in conformitate cu originalul semnata si stampilata.Nota: ofertantul castigator va pune la dispozitia autoritatii contractante inaintea de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire originalul sau copia legalizata a certificatului constatator emis de ORC.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Bilanturi contabile pe ultimii 3 ani - vizate de organele fiscale, copie lizibila cu mentiunea in conformitate cu originalul semnata si stampilata; In cazul in care ofertantii au depus bilantul pe anul 2011, acesta va putea fi prezentat pentru indeplinirea cerintei.
2.Informatii generale
- Cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani : min 19.000.000 lei
3. Angajament Tert sustinator financiar (daca este cazul)
4. Lichiditatea generala - cel putin egala cu 1
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privind lista principalelor lucrari executate in ultimii 5 ani
Experienta similara:
Lista de experienta similara va fi insotita de cel putin un document din care sa rezulte ca lucrarile de constructie au inclus si montarea unui sistem centralizat si automatizat de monitorizare si control al instalatiei de incalzire/racire si ventilatie
- Pentru a verifica experienta similara a operatorului economic si capacitatea sa de a realiza corespunzator contractul de lucrari, operatorul economic va prezenta intre unul si trei contracte al caror obiect sa fie realizarea partii de instalatii si finisaje pentru o constructie civila (asfel cum aceasta este definita conform Normativului de siguranta la foc a constructiilor P118-99, aprobat de catre MLPTL cu Ordinul 27/N/1999), astfel incat valoarea cumulata a lucrarilor de finisaje si instalatii din contractele respective sa fie de minimum 19.000.000 RON + TVA.
- Cel putin un contract dintre cele prezentate trebuie sa se refere la un sistem centralizat de aer conditionat, in regim rece/cald(simultan) si aport de aer proaspat si la un sistem centralizat de control, monitorizare si vizualizare a intregii instalatii ('building management system').
- In cazul indeplinirii in asociere/subcontractare a contractelor respective, se va lua in calcul procentul de realizare.
Personal muncitor de spacialitate
Informatii privind obligatiile contractuale in curs
Declaratie privind partea din contract pe care operatorul economic urmeaza sa o subcontracteze, subcontractantul, date de recunoastere a acestuia.
- Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art.180 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare(pentru subcontractantii declarati)
-Acord de subcontractare
Anagajament privind sustinerea tehnica si profesionala a ofertantului/grupului de operatori economici (daca este cazul)
Declaratie privind efectivul mediu anual al personalului angajat si al cadrelor de conducere
Persoanele responsabile cu executia lucrarilor
-Autorizatie pentru RTE constructii civile, instalatii
Declaratie privind masurile de protectie a mediului pe care operatorul economic le poate aplica in timpul executiei contractului de lucrari;
ISO 9001 sau echivalent
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 23.03.2012 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
02.04.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 02.04.2012 11:00
Locul: SC Modatim Business Facility SA, Timisoara, str. C. Brediceanu, 10, City Business Centre, A etaj 6
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentantii imputerniciti ai operatorilor economici.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Programul Operational Regional 2007-2013; Axa prioritara 4 ?Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local?; Domeniul de interventie 4.1. ?Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala?
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Regionale
VI.3) Alte informatii
Nu se acorda avans.Plata la 60 de zile.Pt.intarzierea lucrarilor fata de graficul de executie se aplica o penalizare de 3% din valoarea contractului, la care se adauga o penalizare 0, 3% /zipentru fiecare zi de intarziere.Cantitatile de lucrari sunt cuprinse in listele de cantitati de lucrari date in proiectul tehnic.Executia lucrarilor se va desfasura tinand cont si de proiectul SSM.Ofertantulvaprezentadetaliatmodul de indeplinire a cerintelorprivindprotectiamuncii.Operatorul economiceste obligat sa prezinte in scris autoritatii contractante eventualele obiectii in legatura cu proiectul tehnic de executiesi listele de cantitati de lucrari, pana la data limita de primire a solicitarilor de clarificari. Dupa aceasta data proiectul si cantitatile de lucrari ce urmeaza a se executa se considera insusite si nu se vor putea face modificari ulterioare.Prezentarea ofertei si semnarea contractului de executie, presupuneluarea la cunostinta a proiectului si a cantitatilor de lucrari, ofertantul castigator nu va solicita ulterior cantitati suplimentare de lucrari.Beneficiarul are dreptul de a solicita lucrari suplimentare, preturile unitare pentru acestea vor fi cele din oferta initiala.Cheltuielile cu lucrarile suplimentare se incadreaza in categoria cheltuielilor diverse ?i neprevazute, vor face obiectul unei negocieri separate fa?a de prezentul contract ?i, in conformitate cu prevederile Ghidului solicitantului pentru POR Domeniul de interventie 4.1 ? Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala, programul de finan?are prin care se asigura finan?are pentru prezenta achizi?ie, nu pot depasi 10% din valoarea contractului.- In cazul in care doua sau mai multe oferte, clasate pe primul loc (pretul cel mai mic), au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
conform art.256^2 din OUG 34/2006, in termen de 10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la conostinta despre act al autoritatii contractante considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Compartimentul juridic
Adresa postala: str. Coriolan Brediceanu, nr. 10, et. 6, sectiunea 6.1, cladirea A ? City Business Centre, Localitatea: Timisoara, Cod postal: 300011, Romania, Tel. +40 256491042, Fax: +40 256491043
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
13.02.2012 17:14
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer