Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Lucrari constructie centru de vizitare plutitor si intinerant.


Anunt de participare numarul 146001/23.08.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
R.N.P. ROMSILVA - ADMINISTRATIA PARCULUI NATURAL PORTILE DE FIER RA
Adresa postala: str. Banatului nr. 92, Localitatea: Orsova, Cod postal: 225200, Romania, Punct(e) de contact: Baratky Felix, Tel. +4 0252360511, Email: [email protected], Fax: +4 0252360511, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Regie Autonoma
Activitate (activitati)
Altele: Silvicultura si alte activ forestiere
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Lucrari constructie centru de vizitare plutitor si intinerant.
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: In atelierele executantului.
Codul NUTS: RO413 - Mehedinti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Lucrari constructie Centru de vizitare plutitor si intinerant conform proiectului atasat si caietului de sarcini.Nu sunt specificate cheltuieli diverse si neprevazute in devizul general al proiectantului.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45241500-3 - Lucrari de constructii de pontoane (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Construirea unui Centru de vizitare plutitor si intinerant.
Valoarea estimata fara TVA: 2, 983, 560RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
17 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare este 48000 lei.Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare va fi cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei;Dovada garantiei de participare in original, la procedura de achizitie si orice imputernicire a unui reprezentant al ofertantului de a participa la sedinta de deschidere nu vor fi incluse in plicul ce contine ofertele, ci in afara coletului, fiind prezentate separat, simultan cu aceasta. In cazul in care ofertantul se incadreaza in categoria IMM, vor anexa la documentul ce atesta plata garan?iei de participare si Declara?ia pe propria raspundere privind incadrarea in categoria IMM.Modul de constituire a garantiei de participare: - Prin virament bancar in contul RO33BRDE260SV31247492600 R.N.P.Romsilva-Administratia Parcului Natural Portile de Fier R.A., deschis la BRD Orsova sau, - Printr-un instrument de garantare emis in condi?iile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, in original, in cuantumul sipentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire (conform Formularului 17 din Sectiunea III), sau- Prin depunere la casieria institutiei : ? a unui ordin de plata sau a unei file cec confirmate de catre banca sau;? a sumei in numerar.Echivalenta pentru o garantie de participare depusa in alata valuta se va face la cursul leu/alta valuta la cursul B.N.R. din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile. Cuantumul garantiei de buna execu?ie este 7% din valoarea contractului fara TVA.In termen de 5 zile de la incheierea contractului , operatorul constituie garantia de buna executie. Suma respectiva se depune la banca intrun cont special , dobinzile aferente revenind operatorului.In 3 zile de la constituirea garantiei, operatorul este obligat sa depuna la sediul R.N.P.Romsilva-Administratia Parcului Natural Portile de Fier R.A. Str. Banatului nr. 92;Orsova, judetul Mehedinti copie de pe ordinul de plata prin care s-a constituit aceasta garantie.Garantia de buna executie se constituie prin orice modalitate cf art.90 alin. (1)-(3)/HG925/2006
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fonduri europene
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratia privind eligibilitatea ?Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 180 din Ordonanata de urgenta a Guvernului nr.34/2006, modificata si completatab)?Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art.181 din OUG nr.34/2006, modificata si completata ;Certificate ANAF si taxe si impozite locale .Din certificatele solicitate trebuie sa rezulte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.;Documentele solicitate se vor accepta in oricare din formele- original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea conform cu originalul;Declaratie privind calitatea de participant la procedura;Declaratie privind neincadrarea in situatia prevazuta la art. 69ยน
CERTIFICAT de participare la licitatie cu oferta independenta
Persoanele cu functii de decizie in cadrul R.N.P.Romsilva-Administratia Parcului Natural Portile de Fier R.A. care participa la atribuirea
contractului de achizitie sunt: - Jiplea Marian-director APNPF- Manager proiect Catalin Viorel Toboiu- Responsabil economic Catalin Girghescu- Responsabil comunicare Felix Baratky Certificat Constatator emis de Oficiul Registrului Comertului.In cazul ofertantilor (persoane fizice sau juridice) de alta nationalitate decat cea romana, documentele mentionate vor fi transmise in limba de origine, insotite de o traducere autorizata a acestora in limba romana.
Inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc sa prezinte certificatul constator in original/copie legalizata pentru conformitate in situatia in care a prezentat acest document in copie.In cazul asocierii, documentul solicitat trebuie sa fie prezentat de catre fiecare asociat in parte.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
- Fisa de informatii generale Se solicita ca media cifrei de afaceri globala minima sa fie de 4.000.000 lei in ultimii 3 ani.(2010, 2011, 2012) . Echivalenta in alta valuta se va calcula la cursul leu/alta valuta la cursul valutar mediu anual comunicat de catre B.N.R. pentru anii 2010, 2011 si 2012.
Bilantului contabil pentru 2010, 2011, 2012 sau documente echivalente, (in cazul ca exercitiul financiar nu este incheiat) care cetifica respectarea cerintei minime obligatorii privind marimea cifrei medii de afaceri globale.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
completare formulare, copii.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privind listaprincipalelor lucrarisimilare efectuate in ultimii 5 ani, precizate valoric si cantitativ (experienta similara a operatorului economic) respectiv se solicita o lista a lucrarilor executate in ultimii 5 ani pana la data limita de depunere a ofertelor, insotita de certificari de buna executie pentru cele mai importante lucrari. Respectivele certificari indica beneficiarii, indiferent daca acestia sunt autoritati contractante sau clienti privati, valoarea, perioada si locul executiei lucrarilor si precizeaza daca au fost efectuate in conformitate cu normele profesionale din domeniu si daca au fost duse la bun sfarsit; Echivalenta lei-alta valuta se va calcula la cursul valutar mediu anual comunicat de catre B.N.R.http: //www.bnr.ro ;
Se solicita prezentarea a minim 1 contract similar in valoare de minim 2.900.000 lei , incheiat si finalizat in ultimii 5 ani, pana la data limita de depunere a ofertelor precum si Proces verbal de receptie si Certificat de buna executie(recomandare) din partea beneficiarului contractului similar.
Echivalenta in alta valuta se va calcula la cursul leu/alta valuta la cursul valutar mediu anual comunicat de catre B.N.R.In cazul in care contractul contine clauze de confidentialitate, care impiedica prezentarea lor, ofertantul este obligat sa prezinte paginile din contract din care sa rezulte partile contractante, obiectul contractului, durata contractului, pretul contractului, precum si pagina finala cu semnaturi.
2.Declaratie a ofertantului referitoare la efectivele medii anuale ale personalului angajat in ultimii 3 ani , in original.
3.Declaratie privind utilajele, in original
4.Daca este cazul subcontractarii, lista cuprinzand subcontractorii, declaratie in original, insotita si de acordurile de subcontractare; Pentru fiecare subcontractant se vor prezenta documente cu privire la resursele materiale si umane care vor fi implicate in contractul ce urmeaza a fi indeplinit.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Completare formulare.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
80%
Descriere: Componenta financiara
2.
Termen executie.
20%
Descriere: Componenta tehnica
Punctaj maxim componenta tehnica: 20
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 12.09.2013 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
16.09.2013 12:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 17.09.2013 11:00
Locul: Sediul A.P.N.P.F. , Orsova, str. Banatului nr.92
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentanti imputerniciti ai ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): POS Mediu Axa 4 SMIS 36 660
Tip de finantare: Program / ProiectProgram / Proiect: Programul Operational Sectorial de Mediu - POS Mediu
VI.3) Alte informatii
Termenul de executie se calculeaza din momentul semnari contractului. Ofertele cu termen de executie peste 12 luni se vor considera neconforme iar cele cu termen de executie sub 10 luni nu vor fi punctate suplimentar.Deprtajarea ofertelor clasate pe primul loc cu punctaje egale se va face cu factorul de evaluare caruia i-a fost alocat ponderea cea mai mare respectiv punctajul pentru pret. Daca acest punctaj este egal departajarea se va face prin reofertare in plic inchis.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Conf.prev.art.256^2 si ale art 283 din O.U.G.nr.34/2006, cu modif. si complet.ult. persoana vatamata poate sesiza CNSC in termen de 5 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta despre un act al aut. Contractante considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
R.N.P.Romsilva-Administratia Parcului Natural Portile de Fier R.A
Adresa postala: str. Banatului nr. 92, Localitatea: Orsova, Cod postal: 225200, Romania, Tel. +40 252360511, Fax: +40 252360511
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
22.08.2013 11:07
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer